26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#20251 http://airbasemusic.com - a "Listen/Download" és a "Learn" szekciót ajánlom figyelmetekbe!
-
#20250 és akkor csodálkozunk a szar minőségen... -
#20249 itt az sg-n v.i.p. jogok vásárlásával.
de saját hsz-t akkor is csak 4 percig "küldéstől" xámítva.
saját totyikban bármikor.
egyéb esetekben: "del" billentyűcskével :D -
#20248 Hogy lehet kitörölni bejegyzést? -
#20247 Hátha:
-
#20246 Nem annyira space, de egy szomorú hír a zanész világból. Tegnap hotelszobájában meghalt Gary Moore. :(
R.I.P. -
#20245 Látom megújultál -
Rég volt a képben a nemsoká 57 éves Ken Laszlo, pedig sok emlék köt valamennyiünket hozzá is. (igen, egyes régebbi, jól informált hírekkel ellentétben Ő nem az a Laci, aki a Moszkva térnél lakott, majd disszidált)
Mint tudjuk, nagyon sokféle aliasként vagy álnéven énekelt, legfőképp a 90-es évektől a japán piac igényei és a volt kiadójával történő névhasználat korlátozás miatt, de miután néhány éve sikerült visszavásárolnia, megfizetnie a 'Nevét' (ez fontos volt neki!), így azóta ismét Ken Laszlo néven énekelhet, mostmár végülis bármit. A világ persze az italodiszkóval ismerte és szerette meg, de talán mondhatni szerencsére volt kalandozása más stílusokban is (pl. rock). Úgy bő két évvel ezelőtti nem túl nagy port kavart legutóbbi viasszatérő albuma helyett (melyen pedig szerintem van 1-2 egész értelmes szám is, persze nem italodisco stílusban) most egy régebbi és végülis ritka, de egész dinamikus eurodance számával eleveníteném fel személyét.
Tommy B. Waters (aka Ken Laszlo) - Love (Without You) (re-edit) (93)
Aztán ajánlom még a közelmúltból a viszonylag kevés helyen játszott, pedig szerintem nagyon kellemes zenét Keemo-tól és társaitól,
KeeMo and Tim Royko feat. Cosmo Klein-Beautiful Lie (KeeMo's Terrace Mix) (08)
és még néhányat találomra, egyiket sem a formátum, mint inkább a hangminőség jegyében.
Mielőtt letöltöd, ha minden igaz, bele is hallgathatsz, így nem kell felesleges köröket futnod! Korlátozott kiszolgálás, úgyhogy nyugi.
FLAC (zipped)
COD-In The Bottle (extended version) 41,11 MB
Deadmau5-Not Exactly (08) 10,87 MB
George Kranz-Trommeldance (Din Da Da) (extended) (83) 47,33 MB
Grandmaster Flash-The Message (extended version) 50,23 MB
HAD (Human Athletic Dance)-Spirit Of The Night (Playback Mix) (95) 26,07 MB
Ice MC-Super Megamix 67,14 MB
Intermission-It's My Life (94) 42,32 MB
KeeMo and Tim Royko feat. Cosmo Klein-Beautiful Lie (KeeMo's Terrace Mix) (08) 35,95 MB
S.A.Y. feat. Pete D. Moore-Music Takes You Higher (Instrumental Remix) (94) 45,78 MB
Tommy B. Waters (aka Ken Laszlo)-Love (Without You) (re-edit) (93) 26,06 MB
INNEN az Xtra rovatból.
-
#20243 Ja, itt az INFO róla! -
#20242 Mára lejött. -
#20241 Van itt egy Best Of a szíendszítől, kicsit furán megoldva, két külön kipakolandó rar, de aztán a 2-es be kell másolni az 1-be...
bang that beat 1
bang that beat 2
flac -
#20240 Idáig nekem is, de a 80-as években ezek a filmzenék qrva jók voltak. -
#20239 Ami őt illeti, nekem a St. Elmo's Fire ugrik be. -
#20238 A skydrive-ra feltoltam nagyon sok képet, ezt a telefon automatikusan letölti, ha letöltötte, nem kell hozzá net többé, és a telefon memóriáját sem használja, nem tudom, hogy a picsba csinálták ezt meg így, de k jó :) -
#20237 Airbase - Tangerine :)
Azt még el tudnám viselni lossless-ben, de csak 320-ban van meg, mármint a több, mint 9 perces változat... -
#20236 Ja, és a kép(ek)... :))))
-
#20235 Nézem, hallgatom. Mi szól a videón, háttérben, halkan?
Mert azt gondoltad, hogy meg fogom kérdezni, ugye? :)
-
#20234 NM:) -
#20233 off:
Ezt szerintem még nem mutattam itt, egy baj lett csak a videóval, hogy túl szaturálta főleg a kék színeket, meg kamera mögül a levegőt tapogattam néha. :D
WP7 os samsung omnia -
#20232 Ez igaz. :)
De legalább tudnád, hogy mi van meg, és melyik dobozban :)
A feltöltést pedig köszönöm szépen! -
#20231 A sok "vájúfülü" okostojás osztja az észt abban a topikban, közben lerí az írásokból, hogy minőségi hifi-t a 90%-ka nem is hallott szólni b+! -
#20230 Azt én elhiszem, de ha 4 nagyobb dobozban vannak, pl a 90'-es lemezek bebaxva, akkor ez a program lófütyit sem ér, így is, úgy is elő kell kaparnom...
:D -
#20229 Drága barátom! Katalogizálást vállalok :) Csak kamionnal szállítsd át hozzám a lemezeidet :))))
Amúgy meg, tudom, hogy kisebb dolgod is nagyobb annál, de a WhereIsIt nevezetű programmal + internettel gyerekjáték a sok tucatnyi lemez katalogizálása. -
#20228 Az aimp2-vel biztos nem tudom megcsinálni, mert nem tudom, mennyit fejlődött azóta! -
#20227 Album biztos van, ezt is csak azért tudtam idemásolni, mert anno bepötyögtem az összes kibaszott maxi lemezt :D, majd hamarosan felnyomom, ha megtaláltam a lemezeket. -
#20226 Album is van? Tudom, pofátlan vagyok, de most szemérmetlenül megkérdem: gond lenne, ha azt is kérnék Tőled, a felsoroltak mellett, mondjuk FLAC-ben, vagy WAV-ben? (amelyik Neked kényelmesebb, könnyebb)
-
#20225 Bakker, ha leírod, hogyan tudom megcsinálni, felteszem abban -
#20224 na, már formátumot is előre lehet választani?! akkor ha én is választhatok, legyen már 9.1 dts az még úgysem nagyon volt. -
#20223 Ja hogy neked nem album kell, találtam egy ilyet, amin ezek vannak rajta:
Gonna Make You Sweat (Radio Mix) 4:08
Gonna Make You Sweat (The Slammin' Vocal Club Mix) 6:47
Gonna Make You Sweat (Clivilles & Cole D.J's Choice Mix) 4:59
Ha ez kell feltudom tenni, miben kell wav, flac anyám kínja?
-
#20222 a pontosság kedvéért, kösz! -
#20221 -
#20220 van olyan 90-es zenerajongó, akinek nincs?! -
#20219 Alice Deejay - Who Needs Guitars Anyway -
#20218 ja, épp meg akartam kérdezni, de már rájöttem, hogy ez mi akar lenni.
a kevésbé fogékonyaknak
Alice Deejay - Back in my life
-
#20217 ez a dal min szerepel? mert sem az OST-én, sem a 84-es JP lemezen nincs rajta. -
#20216 Tudok én várni :) S amúgy is tudod, még ha két percen belül is tetted volna fel, akkor is 2 napig tartana nekem letölteni (a másikban általam linkelt FLAC anyag is ennyi idő alatt jött le :] )
-
#20215 Szerintem nekem van (sőt biztos), csak ahhoz át kellene néznem a padláson lévő rakás 90-es lemezeket, ha holnapig tudsz várni, akkor felmászok majd :D -
#20214 Tudom, hogy majdnem a lehetetlen határát súrolja, de azért megkérdem: nincs valakinek 'C&C Music Factory' anyaga? A kilencvenes topikban a kér(d)ésem, kifejtve.
-
#20213 Mai napra (LP).
[b]Áááááááááááááááááááááááj
Vancsu bekinmá láááááááájf
Vancsu bekbámá száááááájd
Köz decc verjú bííííííílóóóóóng
multi -