DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a képre gondoltam.<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Tiszta buli 😄
What about the forests?
Jah, én is tapasztaltam :/
What about the forests?
Ryan Paris-t miért kellett torzítani?<#kuss>#kuss>
Minden esetre a kisfiammal alig lehet már bírni.<#wow3>#wow3>
What about the forests?
Kicsit féltem tõle hogy más lesz mint a képen.
De ahogy rohantak felém a füvön egybõl kiszúrtam hogy ez bizony a kiválasztott.<#szeret>#szeret>
Hiszen nem elég hogy elszakítják a tesóiktól,új környezetbe kerül, egy vízparti nyaralás már végképp betenne szegénynek.
Ma kissé sûü napom volt.
Érden még kutyát is vettem.<#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy osztom a véleményed !
Ez kibaszott jó lett! (Felkiáltó jellel<#fogmosas>#fogmosas>)
Kicsit féltem a 7 perctõl de nincs ezzel sem gond.
<#taps>#taps>
Kész vagyok tõle!<#wilting>#wilting><#ijedt>#ijedt><#vigyor>#vigyor>
What about the forests?
Azért is kérdeztem hogy errõl a verzióról mi a véleményed.
<#wink>#wink>
Nagyon jó ebben a formában, köszi!
What about the forests?
Ryan Paris - I Wanna Love You Once Again 2010 (80s Dance Mix)
Mike neked mi a véleményed róla?<#nemtudom>#nemtudom>
What about the forests?
Hát jah, gondolom értetted mire céloztam a "beltenyészettel", mint anno az italodisco korban, "mindenki mindenkivel" gyártotta a slágereket 😄
What about the forests?
És ahogy látom már hozzám is felkerült !
Köszi az infót a projekt alakulásáról.
Nagyon örülök ennek a hírnek.<#taps>#taps>
best of-ba valók!
ui. ez a Samurai gyerek bármibe nyúl, arany lesz belõle.....nagyon jó lett az átdolgozás is, és a vidi is, csodálatos tájfotókkal és némi animációval fûszerezve.
Az elején indul egy OMD koppintással, közben mintha Ernesto - Starry Night nótájából csenték volna a hosszan elnyújtott vízhangzó dobot, közben pár " félelmetes" effekt bekerült az ORB OF FIRE címû dalból is, majd indul a zongora, mely szinte hasonló a Gazebo- chopin hangzással, itt már nagyon a hallgató fülébe mászik a dallam!
Ezután jön az ének Daniel-tõl, ami szinte felborítja az egészet, mert a Twins féle hangjával megszólal, de az alapritmus marad italo, aztán egyre jobban elmúlik a twins érzés, mert nagyon vízhangosítva van, de itt már nagyon jó hallgatni az éneket, mert nagyon szépen énekel.
A refrén az egyik legszebb, amit mostanában hallottam, a szövege is értelmes, csajszi hangján hallatszik, hogy nem úgy lökték oda elõször a mikrofonhoz, tetszik az élces hangja, bár ha ketten énekelnek, akkor Daniel "elnyomja" a csajt.
Az angol szavakat is szinte élmény hallgatni, annyira szépen ejtik, te jó ég! Ausztrál-Amerikai keverék lehet, az elõbbi nagyobb százalékával, szerintetek jól hallom? 😄D
Hát ez egy erõs 9/10-es nóta a javából! <#eljen>#eljen>
What about the forests?
What about the forests?
Egy macbookpro, amin fent van a win7 is <#nyes>#nyes>, és jó gyors alatta.
What about the forests?
Mac-re írt progikat szeretnék átmásolni a win part-ról a mac part-ra, a formázások után, ennyi a történet. Mint írtad a mac ha látja az ntfs part-ot, akkor gondolom ez gond nélkül megy. Köszi újból! <#wave>#wave>
What about the forests?
What about the forests?
A Mac látni fogja az ntfs win partíciót vagy fordítva a win-rõl tudok másolni át az extended journaled-re formázott mac partícióra? Mert ha nem az gáz, nem kicsit.. <#szomoru1>#szomoru1>
BESSINIA 1080P
What about the forests?
Akkor azt fogom tenni, hogy megfelezem a vinyót, egyiket a mac használja extended journaled, másikat ntfs-re formázva a win.
Köszi a választ!!<#worship>#worship>
Mac extended journaled-re formázd le a disk utility-ben, ahol akkora particiót hozol létre, amekkorát csak akarsz, viszont ezt nem fogja látni a Windows, de a leggyorsabb olvasási és írási sebességet kapod cserébe, vagy leformázod mondjuk windows alatt fat32-re két részre, akkor mind a mac, mind a win tudja írni és olvasni is, de lassabban. Most nem jut eszembe, de van egy fizetõs program, ami a MEJ-re formázott vinyót is látja win alatt, elég régen használtam, de szerintem könnyû kideríteni. 😊
A korlátozás mondatodat, hogy õszinte legyek nem értem, ha lehet akkor másképp kérdezd. 😊
What about the forests?
Neked Mac-ed van ezért elsõsorban hozzád fordulnék segítségért de persze bárki véleménye érdekel amennyiben tud segíteni.
Tehát.
Van egy 1 TB külsõ vinyóm, ezt 2 részre szeretném partícionálni de úgy hogy az egyiket a mac lássa-kezelje a másikat a win.
Ha jól tudom a mac-nél vannak olyan korlátok, hogy csak fat32-vel lehet formázni és van valamiféle méret korlátozás is, jól tudom? Max. 4 gb vagy mi..
Szóval jöhetnek az ötletek. <#help>#help>
Most csak hangosan gondolkodtam 😄
What about the forests?
What about the forests?
Nagyjából:
Minden rendben, egyelõre az albumuk lassan, de készülget, a honlapjukon elérhetõ egy teljes verziós új italodisco stílusú zene is, ahol Daniel unokahúga, aki szintén énekes is szerepet kapott!!!
Ez is toplistás zene, a kurva életbe, ezek nagyon tudnak!
Player elsõ szám...
Vagy itt, de ez már valami feljavított okádé, gondolom ispolin továris buzeráns által!
What about the forests?
Persze én is elgondolkoztam hogy milyen lenne az ülõgarnitúrán az egész család szemüvegben.<#nyes>#nyes>
Van még mit fejleszteni.
Akkor téma (egyenlõre) jegelve.
csak egy kis szösszenet.
"de engem pl. 10-20 perc autós játék után is szédülés és hányinger kerülget".....
Úgy érzem nálam ilyen gond nincs.
Aktív koromban két éve, amikor komolyan versenyeztem online a logómba szereplõ szimulációs game-ben.
Versenynaptár szerinti futamokon vettem részt.
Ugye nem kell ecsetelnem hogy a Le Mans futam esetében ez mit jelentett.
Ami az életben két órás futam az bizony ebben a "game"-ben is annyi nonstop.
Nincs ám közben wc-re menés meg pihenés.
Szóval elhiheted az FPS lenne a legkisebb problémám.<#hehe>#hehe>