26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#20291 Khmm, hát ez a szám nagyon messze van, pl egy RUN-tól, nekem ez már kicsit kemény kategória, remélem nem fogják favorizálni ezt az irányt baxxák meg!
-
#20290 Na akkor :DD
Video: Xvid 1920x1080 25.00fps 3909kbps
Audio: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 320kbps
http://www.megaupload.com/?d=MM9DZIGR
Audioban nincs jobb minőség egyelőre :s
-
#20289 Hát elkerülte, azonnal utánanézek! :D
-
#20288 soha rosszabbat hawer :D
mellesleg ez a milk inc. nekem is bejön..
néha, ha úgy akarom nekem is jó az ízlésem :D -
#20287 Májki!
Ha netán elkerülte volna a figyelmed, néhány napja jelent meg a Szerelmed új kislemeze, ami egész jó extended-ben.
MILK INC. - FIRE (11)
mp3-vbr-q4
-
#20286 hát ahhoz képest,amilyen zenéken általában átmegy a hallásod, nem hinném, hogy csalódnál, bár ki tudja mennyire tette tönkre a hallásod a sok házi DJ-éskedés.... de ugye nem az a múltkori philips hi-end hangfal lesz a megfelelő hangcucc?! (de legalább rosszabb ne legyen) -
#20285 perpill mobilon vaok, (amijazér nem 1 high end :D )de holnap délelőtt már +felelő hangcucc közelében leszek. remélem, akusztikailag nem kell majd csalódjak.. -
#20284 na, ma már volt jó sok trance meg szinti (amit nagyon szeretek), de most kontrasztnak jöjjön egy valóban audiophile minőségű cak-cak, egyik nagy kedvencem, egy kelta hagyományokkal rendelkező gyönyörű lírai ballada, talán a 99-es befutós előadónál is jobb változatban, csak szépen csendben semmi felhajtás nélkül innen a szomszéd kínai hi-end szobából! komolyabb hangrendszer előnyben!
SKELLIG (audiophile)
X-szekció / audiophile részleg
-
#20283 én pl. ha wennék, wavba mentenék. nem xentírás az empéj :)
amúgy persze full feleslefes ez a cucc. egyet kell értsek dióval..
szoszo.. -
#20282 Arra értettem, amit Dióka is írt, hogy aki ilyet vesz, az nem fog wav-ban digizni, legfőképpen azért, mert az néhány bakelit, amit még meghallgatna, nagy valószínűséggel okádé állapotban van, vagy nem? -
#20281 -
#20280 "Egészen pontosan az MP3, a WMA , vagy a WAV jöhet szóba, ..."
úgy látszik, nem csak én viccelek :D -
#20279 Ez itt nem a reklám helye! Érdekes mennyire elkerülte ma a figyelmem... -
#20278 NM :) -
#20277 Köszönöm szépen! Akkor nyugodt szívvel megyek haza, és hagyom, hogy holnapra letöltse nekem a RAR-okat! -
#20276 -
#20275 nincs pass :) -
#20274 JDownloader beolvasta őket.
De íme, a böngésző kompatibilis linkek:
1. rész: rapidshare
2. rész: rapidshare
3. rész: rapidshare
Köszönöm, hogy fáradsz értem! -
#20273 ugye viccelsz? -
#20272 ez a 20250-re ment, bocs.. -
#20271 ha jól olvastam, lossless (wav) is beállítható opcionálisan..
gondolom szoftveresen.
az pedig azért tűrhető minőség :D -
#20270 http://rapidshare.com/#!download|290l34|102367817|Noemi-In_My_Dreams-CDM-2002-DTM.part1.rar|90000
-
#20269 Feltéve, ha jók a linkek, de nem engedi letölteni...
Biztos jók? -
#20268 Szúrtam letöltést a klip alá. Megtudod nézni, hogy jelszavas-é? Pofátlan vagyok tudom, de nekem ez egy napig tartana :)
-
#20267 Persze, meg is van valahol...
-
#20266 Ugye? S mindezt hallás után. Mert gondolom, felismerted - ez az eredeti:
Noemi...In My Dreams - [CDM, 2002 APE]- 253 MB
1. In My Dreams (Screen Cut) (3:57)
2. In My Dreams (Kosmonova Radio Edit) (3:30)
3. In My Dreams (XXL Mix) (8:24)
4. In My Dreams (Kosmonova Remix) (6:34)
5. In My Dreams (Clan DJ Team Remix) (6:41)
6. In My Dreams (Mezziah Remix) (8:39)
1. resz + 2. rész + 3. rész - Rapidshare
Állítólag, 2008 óta már nem alkalmaz jelszavas feltöltéseket Dimka. Gyors nettel le tudod ellenőrizni?
-
#20265 Hát ez nagyon durva! -
#20264 Tud a srác! :O -
#20263 -
#20262 S hogy on topic is legyek: ez gyilkos jó!
-
#20261 http://smileemusic.forumx.hu/ nyugodtan használjátok a fórumot is :)
itt a hívatalos oldal minden nap új mixekkel,zenékkel frissül
http://smileemusic.blogspot.com/ -
#20260 Ez az amatőr pedig drágább házi stúdióban dolgozik, mint Tiesto :)))
-
#20259 Hoppá! Érdemes végignézni - a zene nagyon jó! (Stíluskedvelőknek):
-
#20258 Tiesto pedig ilyen környezetben "gyárt":
-
#20257 Így is lehet trance zenét (is) írni:
-
#20256 Nem értek a lovakhoz, így nem tudhatom, hogy pl. Tiesto, vagy a Cosmic Gate és társaik mivel dolgoznak [erősen valószínű, hogy használnak azért gépeket is, a szoftver (Cubase, vagy Logic Pro, vagy Ableton stb.) mellett.
Airbase bevallottan Ableton-párti.
Nem vagyok még csak szakavatott sem: akkora botfülem van, mint a bécsi kapu :)
A "Learn" szekciót azért bátorkodtam ajánlani, mert betekintést ad a "gépzene" gyártásba - és annak ellenére, hogy meglehetősen egyszerűnek tűnik, látható, hogy ötlet, érzék nélkül még a legprofibb programokkal sem lehet még csak jót sem alkotni.
A svéd srác azért - szerencsére - nem az ötlettelen tábort erősíti. Jövő héten jön az új albuma.
-
#20255 háát, nem is tudom, akinek dédelgetett bakelit gyűjteménye van, az nem venne ilyet, hisz digtalizálni ettól azért szebben is lehet, akinek meg nincs,annak nem is kell. akkor meg minek? -
#20254 miért őrület? valószínű nem csak airbase, hanem sok más trance és techno szerző kreálta az elmúlt években hasonlóan az albumát. a "learn" szekció meg szerintem inkább neked való, nem holmi mezei halandónak,mint mi itt a legtöbben... -
#20253 Egy két gagyibb hangfalat hamar ki lehetne nyírni ilyen basszussal. -
#20252 Őrület! Airbase MINDENT sample-kből és Ableton-nal csinál - a VSTi-kkel és az effektezéssel kegyetlenül bánik :)