DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
"Jah, én is tapasztaltam :/"
Én a képre gondoltam.<#nemtudom><#fejvakaras>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Most megvárom még lejön, kb 1 óra, utána megyek motorozni, összejöttünk itt vagy 10-en <#vigyor2> éjszaka többen motorozni, és faxa helyeken megállni, az nagyon cool.
Tiszta buli 😄

What about the forests?

mflex
Én sem, de majd akkor nyilatkozom, ha láttam...

Jah, én is tapasztaltam :/

What about the forests?

kaposi1
Legion-rol nem sok jót olvastam.
Ryan Paris-t miért kellett torzítani?<#kuss>

kaposi1
Hát remélem hogy sok örömünk lesz benne,és neki bennünk.
Minden esetre a kisfiammal alig lehet már bírni.<#wow3>

mflex
Most ezt a két filmet szedem, elvileg ugyanazzal a technikával készültek, mint a district 9...

What about the forests?

mflex
Tudom milyen aranyosak, nekünk is van egy kis "macika" 😊

What about the forests?

kaposi1
Köszi.😞
Kicsit féltem tõle hogy más lesz mint a képen.
De ahogy rohantak felém a füvön egybõl kiszúrtam hogy ez bizony a kiválasztott.<#szeret>

mflex
Nagyon szép 😊

What about the forests?

kaposi1
Pontosan õt fizettem ki,de majd csak nyaralás után megyünk érte.
Hiszen nem elég hogy elszakítják a tesóiktól,új környezetbe kerül, egy vízparti nyaralás már végképp betenne szegénynek.

mflex
Milyen kutyust?

What about the forests?

kaposi1
Én kérek elnézést.<#wilting><#worship>
Ma kissé sûü napom volt.
Érden még kutyát is vettem.<#nevetes1>

mflex
Jah, már én is néztem, meg is rendelem...

What about the forests?

mflex
A retronic voice számról beszélek <#nevetes1>

What about the forests?

kaposi1

kaposi1
Ezt hallhattam már valahol?<#fejvakaras><#nemtudom>

kaposi1
Azért ez így kicsit erõs anyag a sorozat elsõ lemezeként,nem????<#wow1><#taps>

Amúgy osztom a véleményed !
Ez kibaszott jó lett! (Felkiáltó jellel<#fogmosas>)
Kicsit féltem a 7 perctõl de nincs ezzel sem gond.
<#taps>

mflex
Bár a BESSINIA nálam most mindent visz, hihetetlen a dallamvilága, vagy inkább az egyik legfülbemászóbb italospace stílusú diszkó zene, amit hallottam.

Kész vagyok tõle!<#wilting><#ijedt><#vigyor>

What about the forests?

mflex
<#eljen>Kibaszott jó! 😄

What about the forests?

kaposi1
Emlékeztem erre a gondolatodra.
Azért is kérdeztem hogy errõl a verzióról mi a véleményed.
<#wink>

mflex
Na errõl beszéltem anno, és most itt van.
Nagyon jó ebben a formában, köszi!

What about the forests?

kaposi1

mflex
Nem hallottam még ezt változatot, de meglesném...

What about the forests?

kaposi1
Nekem ez az "újragondolás" is nagyon tetszik.<#finom>
Ryan Paris - I Wanna Love You Once Again 2010 (80s Dance Mix)
Mike neked mi a véleményed róla?<#nemtudom>

mflex
Hogy ebbõl mikor lesz album, arra persze nem tért ki, de remélem hamarosan már.

What about the forests?

mflex
Nagyon bomba zene, sokszor meghallgattam már, nekem a refrén is ismerõsnek tûnik, de szuper!

Hát jah, gondolom értetted mire céloztam a "beltenyészettel", mint anno az italodisco korban, "mindenki mindenkivel" gyártotta a slágereket 😄

What about the forests?

Dióka
a "beltenyészeten" azért lefordultam a székrõl a röhögéstõl....<#nevetes1>

kaposi1
Tényleg nagyon jó ez a zene (is ) tõlük.
És ahogy látom már hozzám is felkerült !
Köszi az infót a projekt alakulásáról.
Nagyon örülök ennek a hírnek.<#taps>

Dióka
nem tudnám osztályozni, hogy 8-9 vagy 10, engem mindkét verzió megérintett, mindegyik abszolút hatásos és ütõs a maga módján. ott van,aminek ott kell lenni, érzem,amit éreztetni szeretne.

best of-ba valók!

ui. ez a Samurai gyerek bármibe nyúl, arany lesz belõle.....nagyon jó lett az átdolgozás is, és a vidi is, csodálatos tájfotókkal és némi animációval fûszerezve.

mflex
Leírom a véleményem errõl a számról, mely véleményem szerint egy nagyon jól "összelopkodott" diszkó zene lett.

Az elején indul egy OMD koppintással, közben mintha Ernesto - Starry Night nótájából csenték volna a hosszan elnyújtott vízhangzó dobot, közben pár " félelmetes" effekt bekerült az ORB OF FIRE címû dalból is, majd indul a zongora, mely szinte hasonló a Gazebo- chopin hangzással, itt már nagyon a hallgató fülébe mászik a dallam!

Ezután jön az ének Daniel-tõl, ami szinte felborítja az egészet, mert a Twins féle hangjával megszólal, de az alapritmus marad italo, aztán egyre jobban elmúlik a twins érzés, mert nagyon vízhangosítva van, de itt már nagyon jó hallgatni az éneket, mert nagyon szépen énekel.

A refrén az egyik legszebb, amit mostanában hallottam, a szövege is értelmes, csajszi hangján hallatszik, hogy nem úgy lökték oda elõször a mikrofonhoz, tetszik az élces hangja, bár ha ketten énekelnek, akkor Daniel "elnyomja" a csajt.
Az angol szavakat is szinte élmény hallgatni, annyira szépen ejtik, te jó ég! Ausztrál-Amerikai keverék lehet, az elõbbi nagyobb százalékával, szerintetek jól hallom? 😄D

Hát ez egy erõs 9/10-es nóta a javából! <#eljen>

What about the forests?

pityu0718
Tartok tõle nem gyakran fogom használni a wint..
Max. játékra-netre. <#nyes>

mflex
Igen a mac látja az ntfs kötetet, onnan mindent lehet másolni, de írni nem tudja 😊

What about the forests?

mflex
Jah, az meg teljesen hangulatfüggõ nálam, hogy melyik asztali gépet kapcsolom be, mivel mostanában szeretek dögleni, az ágyam melletti laptop megy egész nap.

Egy macbookpro, amin fent van a win7 is <#nyes>, és jó gyors alatta.

What about the forests?

pityu0718
Pont emiatt nem szeretném FAT32-re formázni mivel állat lassú, és közel 500 gb anyagot kellene átmásolnom a mac part-ra. <#szomoru1>

pityu0718
A lényeg a köv. lenne!!

Mac-re írt progikat szeretnék átmásolni a win part-ról a mac part-ra, a formázások után, ennyi a történet. Mint írtad a mac ha látja az ntfs part-ot, akkor gondolom ez gond nélkül megy. Köszi újból! <#wave>

mflex
A FAT32-öt mindkét OS látja és írni is tudja, de lassabban, de miért ennyire fontos, én ezt megoldottam egy 32GB pendrive-val, ha valami kellett valamelyikrõl, akkor átmásoltam, igaz, ha sok az anyag akkor elég sok idõ vele szarakodni, de nálam mind a mac-en, mind a win asztali gépen ugyanazok az anyagok vannak fent. Mármint média, képek, vagy dokumentumokra értettem.

What about the forests?

mflex
A mac látni fogja az ntfs partíciót, de csak olvasni tudja, írni nem. A win nem is fogja látni a Mac kötetet egyáltalán, mint írtam arra van egy faxa program, akkor már látni fogja, de csak szintén olvasásra lehet használni. Írni egyik rendszer sem tudja a másik OS kötetét.

What about the forests?

pityu0718
Egy utolsó kérdés.. <#szomoru1>
A Mac látni fogja az ntfs win partíciót vagy fordítva a win-rõl tudok másolni át az extended journaled-re formázott mac partícióra? Mert ha nem az gáz, nem kicsit.. <#szomoru1>

mflex
Nincs mit 😊

What about the forests?

mflex
Na ez érdekes, egy AM SAMURAI remake... Lassan úgy érzem, hogy itt is egy igazi "beltenyészet" fog kialakulni 😊))

BESSINIA 1080P

What about the forests?

pityu0718
A korlátozást a fat32-vel formázott vinyóra értettem, akkor csak max. 4gb-ot lát a win.
Akkor azt fogom tenni, hogy megfelezem a vinyót, egyiket a mac használja extended journaled, másikat ntfs-re formázva a win.
Köszi a választ!!<#worship>

mflex
Szia!

Mac extended journaled-re formázd le a disk utility-ben, ahol akkora particiót hozol létre, amekkorát csak akarsz, viszont ezt nem fogja látni a Windows, de a leggyorsabb olvasási és írási sebességet kapod cserébe, vagy leformázod mondjuk windows alatt fat32-re két részre, akkor mind a mac, mind a win tudja írni és olvasni is, de lassabban. Most nem jut eszembe, de van egy fizetõs program, ami a MEJ-re formázott vinyót is látja win alatt, elég régen használtam, de szerintem könnyû kideríteni. 😊

A korlátozás mondatodat, hogy õszinte legyek nem értem, ha lehet akkor másképp kérdezd. 😊

What about the forests?

pityu0718
Szia Mike!

Neked Mac-ed van ezért elsõsorban hozzád fordulnék segítségért de persze bárki véleménye érdekel amennyiben tud segíteni.
Tehát.

Van egy 1 TB külsõ vinyóm, ezt 2 részre szeretném partícionálni de úgy hogy az egyiket a mac lássa-kezelje a másikat a win.
Ha jól tudom a mac-nél vannak olyan korlátok, hogy csak fat32-vel lehet formázni és van valamiféle méret korlátozás is, jól tudom? Max. 4 gb vagy mi..
Szóval jöhetnek az ötletek. <#help>

mflex
Alisia Petterson a csajszi neve, ez lemaradt, de valami nekem itt még nem tiszta...

Most csak hangosan gondolkodtam 😄

What about the forests?

mflex
kb 8 óra? az fasza wazze 😄D, de hát a minõségért mindent <#nevetes2>

What about the forests?

mflex
Nincs itt semmi gond, Marco végre megtalálta a tollát és írt nekem, bár nem tért ki semmiféle botrányra, vagy valami ilyesfélére, elég szûkszavúan válaszolt.
Nagyjából:

Minden rendben, egyelõre az albumuk lassan, de készülget, a honlapjukon elérhetõ egy teljes verziós új italodisco stílusú zene is, ahol Daniel unokahúga, aki szintén énekes is szerepet kapott!!!

Ez is toplistás zene, a kurva életbe, ezek nagyon tudnak!
Player elsõ szám...

Vagy itt, de ez már valami feljavított okádé, gondolom ispolin továris buzeráns által!

What about the forests?

Dióka
sikerült összevetnem. nagyon jó. igazából egy ponton bazinagy jelentõségû a különbség, hogy az élesség fullon van, ennek kihegyezett jelei 1-2 apró részletben láthatók csak, de összességében ez a videó perfekt. nekem csak annyi gondom van, hogy míg a lágyabb képû videó 2 óra alatt megvan, addig egy ilyen sajnos 3-4x annyi idõ alatt készül el, bár az is igaz, csak egyszer kell megcsinálni.

mflex
Szerintem is akkor lesz ez jó, ha nem kell majd "Real3D glasses" 😊

What about the forests?

Dióka
nem is tudom, de az eddigi tapasztalataim alapján és tudván , mekkora gtr fan vagy, valahogy szinte éreztem<#nyes>, nálad semmilyen hasonló szédüléses probléma nem jelentkezne. nem tudom, nálam mi okozza, de tény, hogy jelentkezik a hatás. szóval egyelõre biztos nem hívnálak ki nem hogy kétórás , de 20 perces futamra sem.<#nevetes1> nem szve3sen viselném a megalázó vereséget. ellenben amatõr utcai rallyban benne vagyok!<#vigyor>

kaposi1
Okés értem én.
Persze én is elgondolkoztam hogy milyen lenne az ülõgarnitúrán az egész család szemüvegben.<#nyes>
Van még mit fejleszteni.
Akkor téma (egyenlõre) jegelve.

csak egy kis szösszenet.

"de engem pl. 10-20 perc autós játék után is szédülés és hányinger kerülget".....

Úgy érzem nálam ilyen gond nincs.
Aktív koromban két éve, amikor komolyan versenyeztem online a logómba szereplõ szimulációs game-ben.
Versenynaptár szerinti futamokon vettem részt.
Ugye nem kell ecsetelnem hogy a Le Mans futam esetében ez mit jelentett.
Ami az életben két órás futam az bizony ebben a "game"-ben is annyi nonstop.
Nincs ám közben wc-re menés meg pihenés.
Szóval elhiheted az FPS lenne a legkisebb problémám.<#hehe>