DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Épp a Denebstar Remix-et hallgatom.
Mondjuk, nekem mindegyik tetszik - egymás után hallgatva õket mindegyik értékes tud lenni.
Ha egy verziót kellene kiválasztani, mondjuk egy válogatás albumra, akkor én a Denebstar Remix mellett döntenék.
Bár, az Original mix is csábító 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nekem tetszik. bár én a 2 9percest inkább 6 körülire kevertem volna, mert így nagyon el van nyújtva és nem köt le, de az alaptéma szerintem jó.
legjobban a dephasys fogott meg, aztán a denebstar verzió.
az "eredeti" inkább a klasszikus hangzást tolja.
Aeden...Reverence -
01 - Original mix
02 - Dephasys Remix
03 - Spacewalker Remix
04 - Denebstar Remix
KLIKK 1. + KLIKK 2.
Igényesen megcsinálta én még tudtam volna hallgatni õket!
<#nemtudom>#nemtudom><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
íme 2 hónapos hszek
"Nálam akadoznak a Full HD filmek. Avatar (10 gigás verzió, 1080p), Ice Age 3 (10 gigás verzió, 1080p)."
akkor mit szólna egy 48 gigás fullBD-hez?<#nyes>#nyes>
"Néha nem indítja el a FullHD filmeket, csak ha áramtalanítom utána. Tipp, hogy mitõl lehet ez?"
igazából az ebben lévõ csipkészletnek megvannak a felsõ korlátai, nyilván nem szereti, ha valamiben túl sok az anyag (magas a bitráta, mint pl. 10-15000 kbps)
Egyebkent a hifiben tenyleg hulyen mutatna, igy a tv allvanyban van "elrejtve", hogy az infra meg megtalalhassa, meg persze hozzaferjek a hard drive-hoz, ha filmet akarok ratenni.
Ha szetnezel az eBay-en, akkor ott megolcsobban hozza lehet jutni.
What about the forests?
egyébként a jó ér/érték/tudás valóban megállja helyét.hisz ezt tudja.
A biztonság, tartósság az más kérdés. Lehet mindegyik vinyóról másolatot készíteni.
egy csak ez multimédia lejátszó!<#nevetes1>#nevetes1>
nekem minden vinyónak van két másik mentett tesója 2 tõlem független helyen. hidd el, nagyban gondolkodva nem annyival drágább ez a szisztéma,mint amennyivel elõnyösebb és biztonságosabb, gyorsabb és kényelmesebb.
de mint írtad, egy hétköznapi ember számára jó a lemez,ami nekik még mindig csak a DVD-ét jelenti és akkor vissza is kanyarodtam a téma közepére.
Ittnézzél szét, ez a hálózatos, drágább változat, az olcsóbb nevében nem szrepel a live szó.Nem csak neten lehet venni, jobb számtech, boltokban is van, itt Szegeden láttam, Pécsett is van bizti. Más típusok is léteznek, itt olvasgathatsz utánuk:fórum. És elfelejtheted a BD írót, lemezt, mindent.
Kell egy jó netes kapcsolat, egy ilyen játékos, nagy kapacitású vinyó, meg egy jó megjelenítõ. Én is most akarok hasnló eszközbe beruházni. Zene is ilyenen megy, az egy Duet.
* Egyet azért, mert én is vágyom a gyorsaságot, kényelmet.
* Nem, mert a HDD-k
Az a helyzet, hogy a bit-tárolás mindenképp kényes téma - legyen az mágneses
2 éve BD íróm is volt, aztán jól eladtam (fél év után ugyanannyiért,amennyiben volt)....mondtam,majd ha egy ezres lesz egy 50 gigás lemez,talán akkor.....de azóta még akkor se....vinyókon mindent, gyorsan elérhetõen, szállthatóan, másolhatóan stb....és könnyen. a tököm akar lemezkupacok között vergõdni.<#nyes>#nyes>
az optikai tárolás nekem már a múlt.
Én most BD-íróban gondolkodom.
Latom par napja tema volt a tomoritett HD formatumok, 3D tevek es tarsaik.
Annyit fuznek hozza a temahoz, hogy en mar kb. masfel eve egy ilyen szerkezeten nezek szinte mindent. Bar amiota rakaptam az HD izere, azota amit csak lehet abban toltok le, es ez az oldal rendesen el van eresztve mindennel.
A kis media player ossze van kotve egy 750 GB external drive-val, igy van hely a 1080p filmek reszere. Eddig nem volt olyan formatum (nem kerestem extremeket) amiket ne jatszott volna le, nem szaggat 1080p-nel, jol kezeli a feliratfile-okat, meg a lossless is jol szol rajta, es rengeteg formatumot ismer. Van egy olyan valtozata is , ami internet kapcsolattal (tokeletesen) jatszik YouTube videokat (bar a kereses a tavvezerlovel eleg korulmenyes) es internetradiokat. Szerintem ez a legjobb megoldas, ha el akarunk szakadni a szamitogeptol, mindenkinek csak ajanlani tudom!
A 3D tevekhez inkabb nem szolok hozza, en is csak nephulyitesnek tartom - egyelore!
Bocs az off-ert, gondoltam valakit erdekelhet...
Egy férfi motorozott a kaliforniai tengerpart mentén, amikor
váratlanul egy felhõ került a feje fölé, és egy mennydörgõ hang szólalt
meg:
- Mivel te mindig hûséges voltál hozzám, teljesítem egy kívánságodat!
A motoros lehúzódott az úttest szélére, és így válaszolt:
- Építs nekem egy hidat Kalifornia és Hawaii közé, hogy bármikor
átgurulhassak a szigetre.
Az Úr így szólt:
- A kérésed igencsak anyagi dolgokra épül, gondold el, mekkora
létesítmény lenne. Az óceán aljára levinni a tartóoszlopokat, és az a
rengeteg beton, aszfalt és acél. Természetfeletti dolognak vélnék. Gondolkodj kicsit,
hátha eszedbe jut valami más, amivel az emberiség jövõjét tudnád
elõsegíteni.
A motoros elég sokáig gondolkodott, végül így szólt:
- Uram! Azt kívánom, hogy minden férfi megérthesse az asszonyokat.
Tudni szeretném, hogy mire gondolnak, mit éreznek legbelül, amikor
csak némán néznek rám, vagy amikor sírnak, nevetnek, vagy amikor rosszat
mondok... És hogyan tudnám a nõket boldoggá, kiegyensúlyozottá
tenni.
Mire az Úr:
...
- Hány sávot akarsz a hídon?
In Lak\'ech Ala K\'in
Vagyogatok néha, bár egyre gyakrabban teszem fel magamnak a kérdést: minek? <#nemtudom>#nemtudom>
...ugyanis mindig akad valaki aki azt kifogásolja, hogy az ég kék (szürke) vagy a fû zöld.
Eh, nem értem én már ezt a világot - az "analog" korszak volt az én "otthonom". <#szomoru1>#szomoru1>
In Lak\'ech Ala K\'in
látom, kis tanítványom: egy költõ veszett el benned<#nevetes1>#nevetes1>
..kár, hogy azóta sem találod<#nyes>#nyes>
de azért, szép próbálkozás volt<#puszi>#puszi>
igaz, a profik emígyen nyomják csak úgy csuklóból:
belsõmben zûrzavar,
ez az érzés felkavar..
csodálatos minden,
(pedig nem is hittem..)
hogy szeretek és viszontszeretnek,
ezt hívják igaz szerelemnek<#love11>#love11>
egyelõre ennyi, most szokás xerint újra útra kelek..
s bár nem vaok itt de azért mégis "figyelek"<#papakacsint>#papakacsint><#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
What about the forests?
<#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
Jó estét... (fenéket - közelebb a reggel)
Üdv Tagok! <#wave>#wave>
In Lak\'ech Ala K\'in
Ha az én gépemen nem fut el, akkor elmehetnek a halál f...ra.
What about the forests?
What about the forests?
A Crysis 2 sztorija és konzolok miatt butítása eleve mosolyra fakasztó.
<#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
A Crysis mindig a brutális grafikájáról volt ismert, most már nem. Ha jön a második rész, szerintem röhögni fogok a game alatt.
<#nevetes2>#nevetes2>
What about the forests?
Arra azért kíváncsi lennék, hogy jelen esetben a tv2-nél mennyire hülye emberek ülhetnek. 10 perc gugli is elég lenne, hogy a minimális hazugságot kiderítsék. Ebbõl látszik, hogy a sok agy mosottnak, milyen kreált hazugságokat nyomnak le a torkán az rtl-el egyetemben. Ritkán nézek tv-t, de ezt a két szart már évek óta nem. Szüntessék már meg, és inkább a duna tv-t karolják fel, akik igazságot sugároznak!!! 😄
What about the forests?
nagyon nagy a szöveg, lefordultam a fotelból,míg a végére értem, de a csávesznek nincs ki mind a 4 kereke, összekerékkel sem....bele van betegedve ebbe a Navarába, igazából azt akarja, hogy senki se vegye meg, csak ezzel a hírdetéssel álcázza az asszony felé, hogy õ biz el akarta adni. <#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
A JQA-t az ilyeneknek!
Az építkezésre kihoztak olyan téglákat, amikre még a selejt szó is erõsnek tûnik, rögtön le lett állítva az építkezés, mert a téglák még a saját súlyukat sem bírják el. A gyártól ki lett hívva valami hülye, akit szó szerint elküldtem a kurva anyjába, persze mivel ez idõkiesés és nem tudnak dolgozni az ügyvéd haverral készül a kártérítés.
Idõközben kiderült, hogy a gyár, nem tud hozatni másik téglát, mert kifogytak, amibõl egyértelmûen kiderült, hogy raktáron megmaradt selejtet próbálták rám sózni, potom 6,5 millióért, ami arra nem jó, hogy söralátét legyen, nemhogy egy 240 nm alapterületû házat biztonságosan megtartson. A videón látható tégla mennyiség, kb 80 százaléka selejt.
Nagyon pipa vagyok, és megint pereskedhetek a sok idióta miatt, remélem egyszer kihalnak ezek semmirekellõ szarháziak! Elvileg jövõhéten már lesz tégla, de a napi több, mint 100-150 ezer forint káromat is bevasalom rajtuk!!!
Akihez tartozott az ügy, azt mondta, hogy több, mint 10 év garancia van rájuk, csak épp azt nem látta, hogy ebbõl homokvárat sem lehet építeni, ráadásul, ha beépítettem a téglákat, akkor a garancia megszûnik. Az a jó tégla, amelyet ha fél méter magasságból leejtünk és nem törik össze, a videón látható, hogy ez talán 30cm volt, ha végre fel tudtam úgy emelni, hogy közben nem törött.
Na ekkor mondtam a faszinak, hogy jobb, ha nem néz hülyének, tisztában vagyok a jogokkal, és minden olyannal is, ami a biztonságos építkezés feltétele stb, stb... Ekkor látta, hogy akit be akartak palizni, most nagyon csúnyán sült el feléjük. Megy a mentegetõzés, meg a seggnyalás most.
Nyomorékok...
What about the forests?
Jó motorozást.
Össze ne törd magad!<#integet2>#integet2>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: