26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #20331
    jah, ez így van. Akkor már értem, hogy miért...
  • mflex #20330
    Ezeket a képeket nézd meg, mindenféle beállítás nélkül készült ISO 2000-rel, mondjuk az árát is elkérik a Nikon 700D-nek.

kép1
    kép2
  • IMYke2.0.0.0
    Egy igazi HD (BD- és annak kiváló minőségű ripje) film közel felét, néha még többet is, a hang teszi ki.
  • mflex #20328
    Igaz, most néztem a hang csak 192 stereo, mivel laptopon fülessel néztem tegnap, szóval nem is néztem ezt a részét, de hát egy HD legyen DTS.
  • IMYke2.0.0.0
    Gondolom, 4-pass-ban tömörítik, emellett a hanggal is lehet variálni.
  • mflex #20326
    Egyre jobban érdekel, hogy a picsba lehet annyira lebutítani egy 720 HD filmet (1:42 perces), hogy mindössze 598 MB a mérete. nem olyan rég letöltöttem a "köpök a sírodra" című elég durva filmet, mert nem hittem el, hogy HD, de az volt. Hogyan csinálják???!!! Telefonra pl nagyon okés ez a méret, hiszen egy átlagos szar minőségű divx is 700 körül szokott lenni.
  • mflex #20325
    ok
  • Dióka
    köszönöm, már mindenhol kerestem, de most torrenten megtaláltam király minőségben!kérés törölve.
  • mflex #20323
    256 vbr joint , csak ilyet találtam, ha kell, akkor szólj :)
  • Dióka
    na, kérek én is egyet, picit körön kívüli, de hátha....a sokszázból az egyik nagy rock kedvenc dalom keresem a lehető legjobb minőségben, mondhatni bármilyenben, ami jobb a youtube ripnél, teljes hosszban.

Vikidál Gyula-Csak a szívemet teszem eléd (1985)

Presser szerzemény, 1-2 válogatásán is rajta van, hogy a dalban énekelt 'szívemet adom eléd' helyet a cím miért lett "szívemet teszem eléd', az nekem azóta is rejtély.
  • Dióka
    nem mondom, 2-3x-i nekifutásra és fél napig 'kapargatnom' kellett érte, de ha ez volt a kívánságod, örülök, hogy teljesült! Musachynak is köszönet a korábbiért!
    Sajnos az egyik fizetős helyemről lefogyott a mani és nem tudok tölteni rá, mert MC-ét nem fogadnak már, pedig jónéhány zenét onnan kényelmesen, hitelesen és gyorsan beszerezhettem 2006 óta. Most kissé körülményesebb, ha hirtelen nem tömegcikk kell.
  • mflex #20320
    Nem tudom, hogy honnan kapartad elő, de óriási
  • Dióka
    annyira nem mélyedtem bele a munkásságába, de jobb későn megtudni, mint soha.thx!
  • Dióka
    John Parr - Restless Heart (Running Away With You - The Running Man)
  • pityu0718
  • IMYke2.0.0.0
    Bátrak :)
  • mflex #20315
    Köszi :)
  • Musachy
    Mindegy, ez itt van, addig, amíg nem lesz jobb. A YouTube-osnál jobb.
    Restless Heart
  • Musachy
    Pl. EZEN rajta van
  • Dióka
    én már megláttam a remény sugarát...
  • Musachy
    Fájdalom, de perpill. 256-nál jobban nem tudok...
  • mflex #20310

• mflex #20309
    Külföldön, kb ennyi az ára, akkor itt miért a duplája? Mostanában nem hiszen, hogy megyek ki.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kell mondanom, csóró vagyok, mint az a bizonyos templomi egér, s nekem az a 25 is sok lenne most, de kétségkívül kecsegtetőbb, mint ez a mostani 50+ ezer.
    Nem mondom, ha megint zsíros állásom lenne, két hónap alatt kinyögném az árát még így is.
  • mflex #20307
    50 ezerért? Igaz, hogy a talpban van elrejtve még 6 BR lemez, de akkor is durva, fele árban lenne, akkor megvenném.
  • IMYke2.0.0.0
    Ejh, a rohadt életbe, milyen szépen mutatna azért a kis sarokban :)
  • mflex #20305
    Ez volt:

• mflex #20304
    Az ALIEN-ről jut eszembe, tegnap voltam a mediaban, akkor látom, hogy egy kb 30 - 35 cm-es nagyságú díszdobozban ki van rakva (6 blu ray disc-es), de csak annyit láttam belőle, hogy egy ekkora nagyságú tojáson, volt rajta egy alien, elég jól nézett ki, de az ára 50 rongy! Na menjenek a KA-ba!
  • mflex #20303
    Sehol nem találom normális minőségben egyelőre.
  • mflex #20302
    DS2-vel nem nyomultál?:) Tegnap éjjel kipörgettem 2 hét alatt, olvastam aki 2 nap alatt, de hát csak néha esténként volt rá időm. Valamit tudnak, mert sötétben, fülessel erős hangerőn eszméletlen, párszor rám hozták a frászt, szerintem nappal nem lehetett volna, de ez mellékes. Egyik kedvenc részem:

Megyek a nyolcadik utas: a halál típusú folyosón, körülettem furcsa zajok, az egyik legerősebb fegyver maxra fejlesztve a kezemben, na mondom aki most jön, annak csak a darabjai lesznek a folyosón, erre egy kurva nagy robajjal járó hang, majd egy óriási nyálkás, véres kar átszakítja a folyosó acélvázát, megragad és kibax a világűrbe , mondanom sem kell mekkorát ugrottam a fotelben!
  • Dióka
    még albumon sem találtam, igaz lehet, nem néztem át az összeset.
  • Dióka
    hát érdekes, pedig még az általam nagyon utált WMP is lejátsza (meg még tucatnyi player), hogy vajon a F2000 mért nem, ez nekem rejtély.
  • mflex #20299
    Á, még nem, én csak akkor megyek oda, ha már egy porszemet nem kell feltörölni, az még odébb van :)
  • IMYke2.0.0.0
    Csak nyugodtan, barátom! Ráérsz, nem hajt határidő - több dolgod van annál, mintsem holmi fórumtárs miatt a fél padlást sebtiben lepakold, vagy átturkáld! :)

Apropó: már elköltöztetek?
  • mflex #20297
    Nem felejtettelek el, egyelőre a maxin kívül még a sima albumot nem találtam meg, elég sokat kell pakolászni, de meglesz. :)
  • mflex #20296
    John Parr-Restless Heart

Honnan a pi...ból tudnám ezt megszerezni, legalább egy jó minőségű 320-ban?
  • mflex #20295
    Jó, hát öngyilok nem leszek ez miatt, csak hallgatva a szöveget és zenét, a kettő ilyen hatást váltott ki
  • IMYke2.0.0.0
    Az előhallgatás nem Foobar2000-kompatibilis, ezért kénytelen voltam az mp3-at letőtikézni.
    Vélemény a kelta-dalról:

Loreena McKennitt előadásában is tetszett. A szöveg pedig valóban kicsit komor, de épp annyira, amennyire egy Kalevala, vagy János vitéz, vagy Wales-i bárdok.
    Szeretem ezt a dalt.

• Dióka
    azért annyira nem vészes, igaz nem vidám, hanem inkább szomorkás életképet, eseményt fogalmaz meg a versszerű szöveg, de a vér azért nem fröcsög benne (csak árnyalt költői képekben)...nyilván ehhez a dallamvilághoz hülyén jönne ki egy hahotázó szöveg. rám nagy hatással van, a szöveg mély érzelmeket kavar fel, de a dallam és énekhang megnyugtat.
  • mflex #20292
    Ez gyönyörűen szól és szép is, de lehangolódtam tőle :/