DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
imyke cimbora: egyetértek. semmi értelme ezt taglalni.
inkább guríts egy újabb zenét, a popcornt már rongyosra hallgattam<#nevetes1>#nevetes1>
most leugrom a boltba, mert mr.sister kolléga már megint nem küldött energy drinket nekem<#nyes>#nyes>
pár napig nem leszek, örüljetek neki<#hehe>#hehe>
csók a családnak, meg minden egyéb..
szewasztok<#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
S mégis, sok hátrányból, betegségbõl, és a szembe szél ellenére, önerõbõl, elõtte, mellette dolgozva lediplomáztam
De nem lépek ugyanabba a pocsolyába még egyszer: nem forszírozom veled az efféle témák taglalását, mert nem sok értelme van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Haver vagy meg minden, de megmondom õszintén, én szó nélkül pofán vertelek volna, ha ilyen szöveget nyomnál nekem mint a hölgynek.
Azért nincs harag?<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nem kell engem PM-ben zaklatni,majd zaklatok én.<#nyes>#nyes>
nem figyeltél. nem mondtam senkinek, hogy mit ne csináljon..
tanácsot adtam, mit tehet annak érdekében, hogy boldogabb legyen.
mellesleg nem nagy arc vaok, hanem inkább realista.
hiszem, és tudom hogy a boldogulásunk és ezáltal a boldogságunk is magunkban rejlik.
ismerek "nagyon okos" érettségizett agyondiplomázott "penge agyú" nõket,
akik mégis alkoholisták lettek, pedig választhattak volna más utat is,
és ismerek a semmibõl jövõ alig 8 általánost végzett, dolgozni kényszerülõ hölgyet is, akinek még egy szakmunkás sulira sem tellett..
ez utóbbi mára leérettségizett, lerakott egy okj-s szakirányú vizsgát és titkárnõ lett egy cégnél. ma boldog. nem full gazdag, de nem is vágyik rá.
ismerek 19 éves testvérpárt, akik a reál elõtt kéregetnek,
ahelyett hogy cégeknél kopognának (hogy csak hirtelen 1-et említsek itt orosházán: linamar) mert tudom, hogy aki akar, az talál is munkát..
sõt tovább megyek (ez saját tapasztalat): aki akar, az le tud szokni a cigarettáról..
vagy, aki akar le tudja tenni a poharat..
csak hát az emberi hülyeség határtalan..
az ember inkább kényelemre vágyik, ahelyett hogy tenne is érte bármit..
no én meg ettõl pöccenek be!
minden csak akarat kérdése.
ismertem nõt, akivel közölték az orvosok: soha többé nem fog járni.
sclerosis multiplex egy fajtája. visszafordíthatatlan.
miután beszélgettünk, a csaj megértette mirõl vartyogtam:
igaz, nem szalad, valszeg sosem fog, de mamár eltotyog a lábán a lakásában bot nélkül is. mégha csak rövid távon is.
ismertem rákos daganatost. hitt benne, hogy van remény.
lehet, hogy a kenó is segített, de tudom, hogy elsõsorban a hit és az akarat. mára gyógyultnak minõsítették. õ is boldog. pedig nem gazdag.
tenyerén hordozott az élet?
lássuk csak: a fater inkább kurvázott, mintsem velem foglalkozott volna.
a muter kis híján beleõrült. volt, hogy hetekig nem fürödtem, nem ettem és az utcán aludtam, mert elhagytam a kulcsomat.
gyerek voltam, alig 12. tényleg: most hogy mondod, jó életem volt.
fater csak ritkán vert el a derékszíjjal. csak ha "megérdemeltem"..
öreg: xart se tudsz te rólam. és ez még semmi volt. a többi mocskot inkább nem is írom le..
amit elértem, azt egyedül magamnak köszönhetem. boldog vaok, és megvan mindenem ami kell.
a barátnõm is xeret, mert megismert belülrõl is. én jó ember vaok. sokaknak segítettem, és fogok eztán is.
neked is csak annyit mondhatok: minden, csak hozzáállás kérdése. a kulcs a kezünkben van.
csak tudni kell használni.
no további kellemes napot. nekem az van. pihenek és élvezem az életet, amíg csak lehet.
aki akarja követhet ezen az úton..
a többiek meg így jártak<#vigyor>#vigyor>
What about the forests?
Bár, erõsen látszik rajtuk, hogy automata készítette. Az én alapgépemmel is az a bajom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

What about the forests?
Amúgy meg, nem is vagyok erõszakos, hangos ember - egy darabig.
- nincs más
- nincs máshol lehetõséged,
- nem találtál szakmádnak,
- végzettségednek megfelelõt,
- más problémák.
Lehet, hogy a Hölgy nem szívesen, hanem kényszerbõl teszi amit tesz, mert nem tehet mást.
Erre Te meg osztod neki az észt, adod a gazdag arcot, és megmondod neki mit (ne) csináljon.
Engem ilyennel kivennél a béketûrésbõl.
Rólam szólva: több szakmával, másfél diplomával nem végzettségemnek megfelelõ bérezésben, fix szerzõdéses idõszakban
Ha nekem valaki ilyen szöveget vágna le élõben, valószínûleg törött kézzel szedné össze a fogait - és akkor még nem is bántottam nagyon.
azt érezhette, hogy ideje melót váltani..
elárulok egy titkot (ezt neki is elmondtam):
mindíg olyan munkát végezz, amit xeretsz is csinálni..
mert ha nem, akkor belexarhatsz az egészbe<#vigyor>#vigyor>
bunkónak tûnök? lehet. de tudom, hogy igazam van..
..és ha már kép..
vodafone-ról jut eszembe: megleptem egy modemmel a barátnõmet..
(õ is meglepõdik majd, ha meglátja hogy ezen netezem épp<#vigyor5>#vigyor5>)
no igen..ez már 3g (hsdpa usb stick - tesco 4990)
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
What about the forests?
MUKODJ!!! <#hehe>#hehe>
szerintem meg aludj meg xd
A méretük egyben a hátrányuk is.
Most olvasom, hogy a VODA is árulni fogja pár héten belül az iPhone4-et és állítólag vagy 50 ezerrel lesz olcsóbb, mint a nagy fos hulladék tmobile-nál. Remélem jól alákavarnak ezzel ezeknek a buziknak!!
😄DD
What about the forests?
Azt pedig hogy hogyan védem ki hogy terjedjen a neten ,fõleg az orosz oldalakon?
Nos a cucc amit küldök ez lesz!
Illetve izé ez már nem olyan nagy szám még wav-ban sem,de
Én ezt töltöm fel,és így már szerintem más egy kissé a dolog.
Space Sound Records Italo Euro Disco Megamix
01 - Mirko Hirsch - Fire (Long Version).wav
02 - Retronic Voice - The Awakening.wav
03 - Riccardo Campa - Delantero.wav
04 - Eddy Huntington - Warsaw In The Night.wav
05 - Marc Fruterro - Miracle Of Love.wav
06 - Vision Talk - Wave My Last Goodbye.wav
07 - Galaxy Hunter - Running High.wav
08 - Mirko Hirsch - All The Night.wav
09 - Riccardo Campa - Mistress Of My Heart.wav
10 - Tiziana Rivale - Don't Be Alone.wav
11 - Mirko Hirsch - All The Night.wav
12 - Tiziana Rivale - Take Me In Your Arms.wav
13 - Elen Cora - Sleeping In Your Hands.wav
14 - Retronic Voice - Menace To Society.wav
15 - Galaxy Hunter - Stay Late With Me Tonight.wav
52perc 23 másodpercben.<#taps>#taps>
Ja és volt már rá példa hogy Mike is priviben adta a jelszót, ami érthetõ szerintem.
Én nem a jelszót, hanem a feltöltési linkemet adom priviben aki kéri.
Ezzel nem titeket akarlak köszönetre bírni, hanem csak azt akarom elkerülni hogy külföldi fórumosok vigyék ezt a ritkaságot csak úgy.
Mert ez már többször bebizonyosodott hogy így van sajna.
most is én tévedtem<#nevetes1>#nevetes1>
amennyire tudom, jelenleg ez a csúcs.. ebben a kategóriában<#eljen>#eljen>
ezexerint kaposi barátunk most is tévedett<#nyes>#nyes>
Szerintem rosszul gondolkozol, biztos, hogy sok a marketing ezekben a kütyükben, de irtózatos a fejlõdés, mivel ez a jövõ. A belépõ szintû fényképezõgépeknek, tulajdonképpen már lõttek, a 20-40 ezres árkategóriában. A másik, hogy lenti Sony kamerával már igényes filmeket lehet produkálni jelenleg. Ezek a telefonok, melyekben már lassan ott virít a 2GHZ proci és a gyors ram és videógyorsítók, már arra lesznek kitalálva, hogy ne egy átlag videót csinálj vele.
Elõkapod és 1080p-ben csinálsz,pl egy buliról, vagy éppen valami emlékezetes dologról kiváló minõségben saját magadnak filmet, amit otthon aztán, ha akarod, akkor pc-én tovább szépítheted. bár gondolom, hamarosan egy telefon op rendszere is megoldja ezeket a dolgokat.
mint írtam, biztos, hogy ez a jövõ, ezt a HTC oldalán is olvasni, hogy 4-10 éven belül, ezek a telefonok leváltják a pc-ket, (erõsebb hardverek lesznek benne, mint egy komolyabb pc-ben) elég lesz ha csatlakoztatod egy külsõ monitorra, vagy éppen HD tv-re és már akár játszhatsz is, illetve bármi olyat megtudsz csinálni, amit ma egy PC tud.
A másik, amiért fõleg erre fókuszálnak, mert (bár azt nem írták hogyan), de jelentõsen visszaszoríthatják a warezt. Szerintem, az elkövetkezendõ pár évben, nem fog úgy fejlõdni a PC, mint ezek a telefonok.
A lenti Samsung telefon (igaz, 4,3 coll kijelzõ már elég durva) hardvere is már egy csoda. Kb 4-6 éve, még ilyen hardverû konfigok voltak a csúcsok, de ez egy telefon, sokkal kevesebb számítási és hiba lehetõséggel.
What about the forests?
de azért azzal legyél tisztába, hogy ha megosztod,
onnantól már akárkinek meglehet<#nyes>#nyes>
Ajello Feat. Fred Ventura - I'm Not Ready (Savino Remix)
Cay Hume - Call Me Up (Extended)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
bár nem szó szerint idéztem, de a lényege a lényeg..
..a többi lényegtelen<#vigyor>#vigyor>
Majd csak figyelj.<#crazya>#crazya>
olyan ez mint a pénz..
ha sok van, még többet akarsz<#nyes>#nyes>
egyébként az írásbeli mazohista megnyilvánulásaimat nem kell ám komolyan venni<#hehe>#hehe>
..az csak inkább amolyan ugratás..
kell néha az is..<#kacsint>#kacsint>
Mert ha így volt, akkor elég nagy az arcod. 😊(
izé az nem mikó<#nyes>#nyes>
kipihentem magam. reggel 7-tõl kb. 11-ig<#nevetes1>#nevetes1>
majd este még pihizek egy kicsit a melóba<#whatever>#whatever>
mert hogy engem még azért is fizetnek<#nevetes1>#nevetes1>
röviden a sztori, hogy értsd:
zsebretett kézzel sétálgatok a cégnél, s egy festõ csajszi megkérdi:
- te ennyire ráérsz? mindíg itt látlak..gondoltam megkérdem mi a munkád..
- kislány! te ne gondolkozzál, téged itt nem azért fizetnek<#nevetes1>#nevetes1>
engem viszont az eszem miatt<#hehe>#hehe>
én ugyanis napjában 20-szor zsebredugodt kézzel sétállgatok itt mindenfelé, csak a prémiumom több, mint a te egész fizetésed, és én még élvezem is amit csinálok, neked meg látom mindjárt agyvérzésed lesz a sok melótól<#nyes>#nyes> de ha már megkérdezted: jelenleg éppen az utódomat tanítom be. 3 hónap a betanítási idõ..
utána..
helyettem õ fog itt zsebretett kézzel sétálni..<#hehe>#hehe>
A szám viszont remek. Köszönöm AE!
Ez az! Isten vagy! 20 éve nem hallottam, pedig zseniális nóta!
Ezer hála és köszönet!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC