DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The beauty is in the eyes of the beholder.
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Köszönöm!
<#wave>#wave><#law>#law>
Ennek az üzenetablaknak a bal alsó sarkában van egy gombocska "SZMÁJLIK" címkével.

akkor azt is vegyük fel a formátumokba?! végülis.....
a tárhely és letöltési limit úgyis korlátlan.
Ilyen integetõs figurát nem találtam 😞
Van már ennél jobb minõség is, nem? minek aprózzuk el?
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
What about the forests?
de ezt Májki jobban el tudja mesélni.<#nevetes2>#nevetes2>
csak ki kéne találni mekkora legyen a legnagyobb bitráta a fullhd filmeknél, hogy ne legyen kompatibilitási gond senkinek sem, illetve, hogy az audio részlegnél mekkora legyen a felsõ mintavételezési arány a speckóbb anyagoknál, a sima audiocédén felül elég-e a 96khz/24bit vagy legyen 192khz/48bit mester remaster?! de gondolom ezt majd úgyis megszavaztatjuk.<#whatever>#whatever><#vigyor>#vigyor>
Dióka:
Én már 12 éve itt lakom és nagyon sok barátom van fõleg virtuálisak, akik mind nagyon sokan szeretik ezt a fajta zenét, a spacesynth zenérõl nem is beszélve, mert a Laserdanceszes fiúk Hollnadok és a mai napig nagy kedvencek, a férjem is ha kell ha nem azt hallgatja.
Nekem inkább az italodisco tetzik jobban.
és ez nem vicc, sõt elárulhatjuk, hogy külön HD film letölthetõségi szekció is lesz, mielõtt bármi megjelenne buréjdiszken 😄
What about the forests?
hamarosan megnyitjuk a legnagyobb megosztási központot direkt letöltéssel, csak full hq minõségben. (na ez a rész mind csak vicc volt,talán majd egyszer)...
hollandiában mennyire népszerû és ismert az italodisco?! azon kívül, hogy tudjuk, van aki szereti, és adtak jónéhány elõadót is a stílushoz, illetve van néhány rádiójuk is, tehát úgy értem, ez ott is már csak egy szûk réteg kedvence vagy szélesebb a korosztály?!
Üdv itt!
Nem ugrik be, hogy ki lehetsz, de csak nyugodtan kérj, akinek van ideje, meg kedve az biztosan feltölt neked bármit.
Nekem se idõm, se kedvem hozzá mostanában. Ajánlom a #19356-os hozzászólásban lévõ linket, ott találsz jó sok zenét, ha minõségben kell, akkor viszont almás 😄, mert az mind mp3.
Ha van idõd, akkor olvasd vissza a fórumot, jó pár minõségi zenére lelsz majd.
What about the forests?
Új lennék itt köztetek, bár már régóta Hollandiában lakom, de mindig is az italodisco volt a kedvencem.
Mflex tagtárs! 😊
Mi már beszéltünk régebben egy külföldi fórumon, ami azóta már megszünt és sok zenét is kaptam tõled, csak az baj, hogy mind elveszett. 😞(( A facebook oldal alapján találtam ide.
Ezért most újra kell gyûjtenem, remélem majd tudsz, illetve tudtok segíteni nekem.
Fantasztikusan jó film volt - 15 percben.
Az öreg sámánember szinkronja pocsék volt.
és a telóra én is fel tudom ám rakni a fullhd-ét<#finom>#finom>, csak vagy atomjaira hullana az elsõ képkocka 10-dének megjelenítésétõl vagy csak simán meg se nyekkene.<#nyes>#nyes>
A világ leggyorsabb Ferrarija <és autója>és autója>, 443 km/h:
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Az õrzõk legendája:
Én, nem akartam moziba menni, fõleg nem volt kedvem beülni egy animációs filmre, aztán volt 3 óra szabadidõnk, akkor erõsködött az Andi, hogy nézzük meg, jól van nézzük, kaptunk faxa szemüveget, beültünk és 10 perc alatt magába szippantott a film látványvilága, a története, a hangulata, ahogy baglyok kinéznek meg maga táj. Eszméletlen szép, HQ mestermunka!
What about the forests?
What about the forests?
<#wave>#wave><#eljen>#eljen>
köszi a linket. szép összeválogatás. rengeteg meló van benne, bár a hq-hoz semmi köze. gondolom aki itt törzs, és otthon volt az elmúlt 2-3 évtized pop és diszkó zenéjében, annak rettentõen új most sincs ott, részemrõl az oldalt régebbrõl ismerem (talán még nem is ezen a címen volt),akkor persze még kisebb kínálattal.
örülnék, ha valaki venné a fáradtságot és kiszedné azt a néhány tucatnyi számot vagy klippet,ami tényleg újszerû a régiekbõl (azaz kuriózum) vagy érdekes lehet és megosztaná. <#kacsint>#kacsint>
néhány albumot vagy válogatást látok, a többi egyesével feltöltött mp3...háááát ember legyen,aki ezt végig klikkelgeti letöltésért. kár, hgy a zenék nem egy online playerben vannak,ahol egybõl bele is lehetne hallgatni,mint aom-nél. <#vigyor3>#vigyor3>
<#wave>#wave>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
A gyönyörû animáció és zene mellett maga a történet is nagyszerû, a rendezés pedig, nos így kell tizenöt percben elmesélni egy történetet:
Nagyon nagy (rövid)film, és szomorkás is, de ettõl lenyûgözõ, hogy önállóan készült.
What about the forests?
De megnéztem és valóban kétszer szerepel a mix-ben is a szám.
Fogalmam sincs miért csinálta így.
Tudomásom szerint egy lengyel srác készítette,többet nem tudok róla.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Egészen jól halad az építkezés...
What about the forests?
Ugyanis itt ez nem is mix-nek minõsül nálam.
Itt elejétõl végéig vannak szinte a számok csak egymásra vannak úsztatva.
Na és a te rendszereden meg különösen nagyot szólt volna a minõsége elhiheted.
De hát ha nem, nem.
Talán azért, mert még soha nem hallottam olyat, ami elnyerte volna a tetszésemet, meg a fõ probléma, hogy utálok egy stílust, maximum tizenöt percnél tovább hallgatni.
What about the forests?
Gondolom ütemre így jött ki jobban.
Küldöm a linket.