26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#20813 Jó a csaj a Scooter klipben, de milyen röhejes, ahogy ropják. -
#20812 hát hogy honnan szedte a fórummotor a scootert, az rejtély számomra....Májki majd töröld légyszi
ez volt: Pitbull ft. T-Pain - Hey Baby (Drop It To The Floor)
http://www.youtube.com/watch?v=LefQdEMJP1I
-
#20811 ajánló
nem tudom, de van benne valami....
-
#20810 -
#20809 En sem vagyok egy bajnok irasilag ezt bevallom,de ez XDDD kategoria! -
Annyira nagy agy, hogy az egyszerű földik nem érthetik a magasröptű dumáját! -
#20807 Na igen és ennyi hsz-e volt már:
szakmai 1474
közösségi 2259
piaci 276 (56 apróhirdetés)
Kín lehetett ezeket kiszenvedni magából, meg a többieknek elolvasni is!
-
#20806 Pihentagyúak! :D -
#20805 Olyan ez a szöveg mintha valami fordítóprogival lenne betéve.
Pedig nem, ez gyárilag így tudja kifejezni magát magyarul.
Elég szomorú. -
#20804 Ezt nem hiszem el, aki érti, hogy miről akart zagyválni ez a f@sz, fordítsa már le, szánalmas!
-
#20803 Ezzel már napok óta nem tudok betelni.
Sándor, József, Benedek zsákban hozzák a meleget!
-
#20802 Ebből se derül ki semmi , megint csak a mézesmadzag.
Tudod ha nem lehetne elérni a számaikat különféle fórumokon "Promo album" címszóval talán még az érdeklődést is fent tudnák tartani.
De lassan mindenki unalomig hallgatja az mp3-s csepegtetéseket a dalokból.
Sajnálom hogy ennyire elhúzzák a kiadást.
Persze én így s meg fogom venni a lemezt, de szerintem egy két "vásárlót" már így is vesztettek. -
#20801 a banda myspace-es oldalán a február 14.-ei bejegyzést marco-tól és daniel-től ajánlom a figyelmetekbe:)
ha még így sem világos, javaslom az ottani blogon feltenni ezt a kérdést:)
esetleg ott hamarabb lesz válasz is :) -
#20800 Na azt jó lenne tudni bizony!
-
#20799 Nem tudja valaki, hogy a Retronic Voice albuma mikor jelenik meg? -
#20798 ez tenyleg vekony.
az en halvany tippem Industry - State of the nation -
#20797 nem sajnos annál azért újabb de azért thx mindkettőtöknek -
#20796 Próbáld a Laserdance - Humanoid invasion-t....ha nem az, akkor passz -
#20795 Ebből a kevés infóból, sajnos halvány fogalmam sincs... -
#20794 Ne haragudjatok, tényleg nagyon hülye kérdés de hallottam valami számot és nagyon tetszik de sehogy nem találom csak annyit tudok hogy valahogy így hangzik a refrén: This is (a?) situation, situariation..." de ennyi nem több, és tényleg ne haragudjatok de hátha tudtok segíteni ja és ha minden igaz nem egy mostani szám -
sultan71 #20793 Ezen mar meg sem lepodom!
Bereczky Zoltan Kerek egesz notaja is "kisertetiesen hasonlit" egy nehany evvel korabbi JLS dalra. A nemreg megjelent albumon angolul is rajta van a szam, az viszont az o profizmusanak tudhato be, hogy csak nagy odafigyelessel lehet eszrevenni a kulonbseget.
vs.
Aki a Bereczky klipben VV Becit veli felfedezni, az jol figyelt...
-
#20792 no meg is valék..
x10-es a 845-össel (katt:)
és mert mást nem találtam perpill..
egy screenshoot az x10-essel valahol oh. szívében :) -katt- -
#20791 ja. nem tudtam, hogy van másik fajta x10 is
mindjárt előkaparok 2 fotót (ha +vannak még)..
az egyiken az x10-es amint épp az új dinamit albumot tesztelem rajta,
ez asszem a 845-össel készült,
a másikon + tán a 845-ös, ami az x10-el készült
amennyiben ez utóbbit mégsem lelném, akkor helyette dobok valamit, amit az x10-essel lőttem..
addigis az x10-esem rövid sztorija:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyik hawernál láttam + a szekrény tetején. 1 50 köbös cagiva-t adott érte. a telót viszont féltette, ezért nem használta. én + természetesen (hála ellenálhatatlan modoromnak :) elcseréltem vele 1 mini keverőre, 1 mini erőlködőre, és egy ezüst eq-ra.. az x10-es az andro 2.1-es frissítést sem érte + nálam, mert egy másik hawer belexeretett, és odaadta érte a full hd-s 81 cm-es lcd-jét.. most is azon néztem az elcserélt szerelmet az m1-en :) én pedig visszatértem a jó öreg 845-ösömhöz, ami leszámítva a kijelző méretét, dettó ugyanaz, mint az x10 - gps, wifi, bluetooth, ingyen market és persze analóg rádió is..- tehát summa-summárum ebből is jól jöttem ki:)
ennyi..dióhéjban -
#20790 Kati még nem kommentálta, de eltérő vélemények vannak...
-
#20789 Akkor ezt beszoptuk, ha tényleg innen "loptak" néhány akkordot, mondjuk ez Gesztitől nem lenne újdonság. A Magyarország is koppintás volt, de az egyértelmű, erre azért nem mondanám ezt a szót. -
#20788 ...mellesleg, azért nem kedvelem napjaink zenéit (most kissé általánosítok, természetesen kivétel mindig akad) mert nincs bennük semmi eredeti - egy lére vannak eresztve. -
#20787 Azért hallgassátok meg egyben is.
Tény hogy van hasonlóság, nem is kevés.
Ezt majd Rakonczaiéknak kell megmagyarázni.
Mert ha ne agy isten megnyerné vele Kati a versenyt, azt tuti hogy per elé nézünk.
-
#20786 Sokkal inkább a 90-esek, mondanám - hasonlóság van, persze ez nem jelenti azt, hogy másolás történt, de minden lehetséges. -
#20785 Sajnos, tényleg kísérteties a hasonlóság. -
#20784 [URL=http://www.oikotimes.com/eurovision/?p=3901]OH, baszd meg! Lejáratás elindult... Van hasonlóság ez tény, de én afféle "egyértelműen befutó dal ez, ezért megfúrjuk" kampánynak érzem[/URL]
A 80-as stílusú zenék, pedig főleg erre az alapra épülnek... -
#20783 Xperia, vagy milyen x10? -
#20782 20 DL 4 óra alatt? Nem is gondoltam, hogy ennyi embert érdekel! -
#20781 nekem a régi x10-esbe volt trackid..
sosem próbáltam ki, mert mire eljutottam volna odáig,
valaki mindíg elárulta a dal címét -
#20780 Úgy van, az kell - remek zene és a képek is jók. A videót már be is szúrtam a "kedvencek" közé. -
#20779 Akkor már csak a lossless változatot prezentáld :) -
#20777 Általában ha egy Videóban elhangzó szám címét vagy előadóját keresem először a klip alatti hozzászólásokat olvasom végig.
És ha másokat is érdeklő számról van szó, nagy gyakorisággal rákérdeznek a szám címére.
-
#20776 Ez gyors volt! -
#20775 Na faxa, te honnan ismerted? -
#20774 Az omnia 7-et odanyomtam a hangszóróhoz a zene felismerő programmal és rögtön a képembe vágta, soha nem hallottam az előadó nevét sem, de jól vizsgázott!
-
#20773 Gavin Froome - After The Rain