DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka
nem tudom miért nincs már, lehet üzleti okok vagy az alkotók belsõ jogi csatározásai állnak a háttérben, de az alapoldal még mûködik, csak video nincs már azon se.

mflex
Ok leszedem azt is, köszi és valóban nem az igazi, ami a full hd képminõséget illeti, de miért szûnt meg a készítõk oldala?

What about the forests?

Dióka
hülye vagyok, mit írogatok itt. hisz írtad, hogy már megvolt.<#falbav><#nyes>

Dióka
mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a felbontáson kívül képben sajnos nem annyival jobb, mint az várnánk (4giga wmv), de mellédobom majd a rendes dvd verzióból általam készített 1,36gigás xvid-avit is, és eldöntöd...szóval ebben a fullhd-ban ne Avatar minõségre számíts.<#nevetes1> a készítõk konvertálták, s nagyon nem törekedtek blu-ray szintre.idõben viszont 3 perccel hosszabb a fullhd, nem néztem még miben....

mflex
<#eljen><#worship>

What about the forests?

Dióka
"A csaj el is ment!" <#nevetes1>

Egon és Döncit tudom, ha holnapig ráér,akkor reggel 9-tõl leszedheted a szokásos helyrõl.

mflex
Nem tudod nekem prezentálni 1080-ban az Egon és Döncit?
Véletlen letöröltem, és nem lehet már tölteni 😞

Más:

A csaj el is ment! <#nyes>

What about the forests?

Dióka
okés, ez kimaradt, de na..., jól van, nekem a birds-rõl nem a papagáj jutna eszembe.....<#nevetes1> azért berakhattak volna valami nagyobb madarat is.<#vigyor5> a csaj majdnem elmegy az elején. de amúgy tényleg kellemes ballada.

mflex
A minõség, mint írtam kiváló. A képek is.<#nevetes1>
Viszont a lenti idézet, ebbõl a zenébõl van. <#kacsint>

What about the forests?

Dióka
látom, nagy hatással volt rád az 'õrzõk'. <#nyes> gondolom abból van az új szlogen.

a zene meg csak reméltem, hogy meg fog felelni nálad is, mert nálam is hasonlóan ütõs a viszonylag új apró hangfalaimon.<#vigyor5>

egy kis reggeli mosolyfakasztó.... néhány brilliáns ötlettõl vezérelve.

Dióka
rosszul értetted. két számot kerestél. azokra sorban válaszoltam.<#kacsint>
bár néha tényleg szarakodik a mega, de akkor frissítgetni kell az oldalt egy darabig és általában beugrik a link. remélem azóta lejött....

mflex

What about the forests?

mflex
Jah, azoknak szokta...

What about the forests?

Szimistyle
OK, már jön. Nem tudom miért írta ki. Biztos, mert nem vagyok prémium júzer. <#gun>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
LOL!

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
Az egyik kedvencem 😄DDDDDDDDD

What about the forests?

Szimistyle
Húúú bameg, nem azt mondtad,. hogy negatív? <#beka2><#hehe>
Köszi, bár a file nem elérhetõ.

mflex

What about the forests?

Szimistyle
<#zavart1><#taps><#guluszem1>Beszarás!

mflex

What about the forests?

mflex
Remélem, nem vág ki Miki innen, mint azt a bizonyos macskát.

Már elmondtam párszor, hogy ez offline topik is, poén más téma HQ zenékkel fûszerezve. Itt mindenrõl lehet csámcsogni. A személyeskedõ indíttatású vitát szító szarságokat radírozom csak ki, de azt egybõl. <#nyes>

What about the forests?

mflex
uhh b+!

Ezt élvezet hallgatni, tök HQ! <#worship>

What about the forests?

mflex
nem hozhat ide senki

<#nyes>

What about the forests?

mflex
Nagyon tudnak a srácok! <#eljen>

What about the forests?

mflex
Szegény autók! <#idiota>

What about the forests?

mflex
Imyke, Dióka!

Qrva jók voltak a videók, ferde szemû szépség(ek) még nálam is hiányzik a repertoárból.

What about the forests?

Dióka
ha az alábbit meghallgatja, biztos nem fog ezzel foglalkozni...<#nyes>

ugyan utaltam rá Szimi kérdésére, hogy megvan, de elsiklott felette, végülis én nem erõltetem, de ha már szóba került, hozok egy kis nasit másnak is a közelmúltból.

vigyázat! 128kbps mp3-nál jobb minõség!
engem nem zavar annyira a formátumháború, de hangzásban ettõl rosszabbat -ha nem muszáj- nem hozhat ide senki!<#nevetes2>

Ajello feat. Fred Ventura-I'm Not Ready (Savino Remix) (DMC)
flac

kell: allofmusic radio

IMYke2.0.0.0
Remélem, nem vág ki Miki innen, mint azt a bizonyos macskát.
Ez nekem otthon van meg, most láttam a katalógusomban:

Hopsz, ez rövid. A valódi hossza 5:28.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Megõrülök, mióta kerestem ezt a verziót! Emlékeztem, hogy egykoron láttam, s most meg is találtam.

Akik ismerik, azok esetleg így:

Ayumi Hamasaki...Dearest (Energized mix) 8:28 - 4Shared, belehallgatható.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
akárhonnan nézem, nem látok összefüggést!<#nevetes1> pontosabban azt szabad,amit megengedek magamnak!<#nyes> és én csak jót akarok magamnak.<#nevetes2>

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5>
Nekem szabad - nincs senkim, perpill.
De neked? 😊

Dióka
nincs ezzel semmi gond. néhányat én is bevállalnék.<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Rólam tudni kell, hogy az ilyen hölgyek tini korom óta favoritok.

IMYke2.0.0.0
Fúúú, vazzeg! Ez nagyon durva. <#wow3>
Ahogy átsodródik, majd a kiáltások...

Dióka
akkor fél dél-Korea már nyerõ nalad!<#nyes>

Dióka
...és ezen a videón még nem is látszik,amikor a tûzoltóautó is rommá tör néhány autót.

de ez sem kutya.....rendesen nyomták neki,egymást heccelve,ami kifért a csövön....van, akinek ez volt az utolsó kör...

IMYke2.0.0.0
Engem kilóra megvett, az összes hölgy bejön 😊

IMYke2.0.0.0
Ja, és tessék végignézni - van slusszpoén.

IMYke2.0.0.0
'Sintel' után egy újabb Blender animáció, 1080P-ban ajánlott.
Figyelem, 18 éven felülieknek, mert kicsit erõszakos is:

IMYke2.0.0.0
Ez a videó nekem ismerõs - szerintem, már láttam.
Nem szívesen lettem volna a helyükben.

mflex
Autónak néz ki, közben a YT-bon keresgéltem, de annyi van fent ilyenbõl, mint a szemét.
Közben ráakadtam erre, még nem láttam, az elején a sofõr nagy hülyeséget csinál, mert a kibaxott jeges úton gázzal próbálja menteni a kocsiját, aminek az a vége, hogy mindennek nekimegy, persze az csak késõbb derül ki, hogy lejt az út rendesen, amit felsõ nézetbõl nem látni.

http://www.youtube.com/watch?v=npTRXr4Sgxg

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Úristen!
Motor vagy autó volt az elszenvedõ?

mflex
Na ez durva lehetett, a pályán felfestett ákom bákom betûkbõl és a menetirány szerinti baloldalból ítélve, szerintem Japánban lehetett.

Kellene a teljes videó...

What about the forests?

mflex
<#nevetes1>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Amikor messzire megy, és a kameramant megkínálja: <#vigyor5>

Dióka
szoktam nézni a hülyeségeit, de néhol már durvák a húzásai, egyébként jókat kuncogok,mert nem nekem kell átélnem a szivatásait.
a labda érzéke és a lába is e videó szerint minimum aranyat ér!nem semmi....

mflex
Ez a srác egyébként arról híres, hogy folyamatosan átver mindenkit, viszont eszméletlen érzéke van a sportokhoz is, például a focihoz.

What about the forests?

mflex
Úgyhogy itt a helyed! <#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Na jah, az eléggé merész volt.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Hát, gondolom nem a hétvégi golfmeccs meghívót adta át a megölelt barátnõ pasija ott a betonfalnál... <#ravasz1><#ijedt>