DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
Mindig tanul az ember <#buck>#buck><#nyes>#nyes>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Én, meg beütöm a gugliba, hogy pl EXPENDABLES 1080p http://rapidshare.com, vagy másik megosztó, és hoppá rögtön azt sem tudom hova kattintsak, sõt, ha a tárolt változatra katt, még a rejtett linkeket is kidobálja (néha).
What about the forests?
What about the forests?
Bocsánat, nem fordul elõ többé. <#vigyor5>#vigyor5>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
What about the forests?
ezt a tendenciát csak tûzzel-vassal lehetne csökkenteni (lásd amerikai perek dollárezrekre,milliókra néhány mp3 letöltése és megosztása miatt stb.), de megakadályozni gyakorlatilag lehetetlen. ha nem lenne torrent,attól még ott van millió más lehetõség a warezoláshoz.tényleg csúnya dolog, de félig mindenképpen megértem a felhasználó lehetõségeit. azért valljuk be, warez szempontjából szinte tökmindegy, hogy torrenten, p2p-én, ftp-én, vagy bármilyen más letöltõ-megosztó oldalon, vagy akár e-mailben vagy postai küldeményben van a 'fogás'.<#vigyor5>#vigyor5>
Igazán beszélhettél, kommentálhattad volna a telcsit. 😊
Amúgy, nem rossz darab - sok-sok pénzem lenne, és fel tudnék hagyni a minimalista hozzáállásommal, benézne egy ilyen a zsebembe, vagy "motoros szüttyõmbe".
A koszolódása kritikán aluli - valami rettenet. Ezért utálom a Samsung monitorom zongoralakkozását is.

What about the forests?
kigúvad a szemem!szerintem hamarabb tanulnék be egy holdraszálló expedciót szõröstül bõröstül,mint egy komolyabb hasonló program minden porcikáját megismerjek és kezelni is tudjam.<#vigyor5>#vigyor5>
Én sehol nem találok letölthetõ linket.
Régi szép idõket idéz ez az album számomra, kezdõ kiscsikó billentyûsként sokat nyaggattam a Yamahát ezekre a zenékre.. <#nyes>#nyes>
Valszeg azért mert ezeket a host sequencereket zenészeknek találták ki.
Példának okádék a legjobb zeneszerkesztõk egyike ez, igaz nem a legbonyolultabb de nem is a legegyszerûbb.
Egy idõben nyúztam eleget, remek program. Persze nem Cubase vagy Logic de megteszi.
A mai trance vagy progressive zenék kb. 90%-a ezzel a kütyüvel készül.
Ebben verhetetlen.
<#wave>#wave>
egyébként a bemutató jó, csak kár, hogy rövid és nincs több effekt benne.<#eljen>#eljen><#wave>#wave>
A tutorial videók bevezetõ filmje, a végeredmény:
A projekt nem elõre elkészített elemekbõl készült
Minden hangelemet vagy sample-kbõl, vagy ún. VSTi-kkel készítettem, saját kezûleg.
Meghallgatható MP3 (320 kbit/s, 1:57) a 4Shared-en: i2k010...SG.hu Trance Project
S a lényeg: a basszus szaggatás miatt hoztam be.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Akkor itt kommentálnám, aztán ha úgy gondolod mehet a blogodba is.
Mert oda még most sem tudok kommentet küldeni.
Nagy élvezettel olvastam elemzésed az SSR lemezrõl.<#eljen>#eljen>
Már csak annak tükrében is hogy minõségileg nagyon tudom mirõl beszélsz, mert engem is nagyon meglepett mennyire jól szól ez a lemez.
Kiemelnék egy két dolgot az elõadók sorrendjében.
Mivel rendelkezem Mirko Hirsch Fire maxi lemezével is, nekem hatalmas meglepetés volt hogy az SSR lemezre egy olyan verzió került, nevesítve a Long verzió, ami a maxi lemezen se szerepel.
Ennek bizony nagyon örültem.
A Galaxy Hunter utolsó nagylemeze számomra bizony csalódás volt.
Így ezt a számot is csak úgy tudom említeni hogy jó zene, de semmi olyan nincs benne ami megfogna igazán.
Aztán a harmdik elõadó az ügyeletes kedvenc a Retronic Voice.
Ami nálam most mindent visz az eddigi számaik alapján.
Már alig várom hogy megrendelhessem végre a lemezüket.
Minden ismert számuk idáig elvarázsolt, és telitalálatnak tartom.
És Daniel hangjával egyszerûen nem bírok betelni.Személy szerint engem fantasztikusan megnyugtat.
A lemezen szereplõ két Tiziana Rivale nótából nekem az elsõ a Take Me In Your Arms jobban bejön.
Riccardo Campa száma már akkor megtetszett amikor még csak egy rossz minõségû party videó-n felbukkant.
És akár csak a Retronic Voice Menace To Society-je egész máshogy fest így, hogy nem demóban, hanem teljes hosszában élvezhetõ.
Na igen kicsit elfogult vagyok Elen Corával kapcsolatban.
Amióta meghallottam az elsõ olyan nótában ami már az Italo discoról szólt, "szerelmes "vagyok a hangjában.
Személy szerint jobban örültem volna ha a Sorry, ami ugyan Siberia Heat nóta az õ vokal hangjával, vagy a Call me kerül a lemezre, de azért ez a Sleeping In Your Hands sem rossz szám tõle.
Már csak azért sem, mert ezzel a verzióval nem találkoztam még mp3-ban sem.
Mirko Hirsch - All The Night címü száma megint csak nagy nagy kedvenc nálam a lemezrõl.
Már csak egy másik zenéje, egy újdonság, az Agent Of Love hiányzik.
Tovább nem ragoznám.
Nincs olyan szám a lemezen amire azt mondanám hogy ezt kár volt rátenni.
Nagyon nagyon erõsen nyitott az SSR sorozat elsõ része.
Remélem hogy a további részek is ilyen tartalommal ,na és ilyen minõségben lesznek tálalva.
Valóban minden barázda megéri az árát a lemeznek.
Na és nem is kellett sokat várni az újabb beszerzenõ lemezreami szintén tartalmaz újdonságokat.
És végre a kedvencem Roby, régi ismertebb nevén Dyva egyik nagyon nagy zenéje is rajta lesz a lemezen az I Love You (But Do You Love Me?)
Ez az album remélhetõleg már a felhõk felett jár, és hamarosan nálam landol.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
What about the forests?
International Music System-Run Away (DMC)
HQFLAC (=from unique masterpieces DMC Collection) <#nevetes2>#nevetes2>
kell: ALLOFMUSIC RADIO (nagybetûs!...bent maradt a cpslck)<#kacsint>#kacsint>
ha nem jön azonnal, frissítgesd a link oldalát
a "szaggatásos" bassline elem viszont sajnos trendinek mondható, rengeteg számban ez van,én mondjuk rühellem, de a dj-ék szeretik erõltetni.az elején lévõ 15mp-es rész nekem nem is tetszik, de utána nagyon jó a basszus vonal, kár hogy nem azt fûszerezte egy kicsit, aztán lehetett volna benne pár mp rángatózás is, de valóban kár, hogy azt viszi jobban.
Reménykedtem, hogy ez a "szaggatásos" elem eltûnik, és megkapjuk a rendes hangzást, és valami szinti alapot is rá... de ez a minimál hangzás nem az én világom.
A német énektõl felállt minden szõröm.
Pedig volt benne potenciál.
Bellamy Brothers - I Need More Of You (Almighty Radio Mix)
What about the forests?
így talán jobb
áhhh
What about the forests?
What about the forests?
In Lak\'ech Ala K\'in
I.M.S. - Runaway
What about the forests?
What about the forests?
Mindig is utáltam õket. Tényleg, nem csak a mostani apropóból.