26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#20973 Kíváncsi vagyok, hogy milyen képminősége lehet... -
#20972 eddig azt hittem elég nagy az egyik tévém, de át kell gondolnom a koncepciót. addig nézegetem ezt.
az első vidiben optikailag érdekes szögből filmezve csak a vége felé derül ki, mekkora az akkora...
a második vidi már nem titkolózik.
a végére néhány apró infó
103 coll - 262cm és 260kg + az állvány is ennyi
alsó áron 20 millió huf (motorikus állvánnal és néhány hangdobozzal ~30milla)
és mivel ez egy plazma, így az árcetli ellenére nem lepődnék meg, ha a képminőség messze nem hájend, de legalább godzilla fullhd-ben.
-
#20971 keresem Pityke őrmester zenéjét hájendben
cserébe 512bit ftpsrtsp-én
Public Affair - White Collars (Mega Dance Mix) (88) demo is same as is as slphq
-
#20970 Hálás vagyok Neked már sok mindenért, így a majdani fáradozásodért is.
S türelmesen várok az ajándékodra. Köszönöm szépen!
-
#20969 Azért megtudom csinálni, csak nem hipp-hopp, mint egy CD-nél, hogy beteszem és 1 perc alatt be grabbeli az albumot.
Meglesz, csak türelem... -
#20968 Kérlek szépen, akkor ne fáradj miattam! Komolyan!
Eszemben sincs ekkora melót a válladra tenni, van Neked elég teendőd így is, gondolom!
:( -
#20967 Imyke!
Mivel vinyl-ről van szó, ez nagy meló, mert végig ott kell ülni és hallgatni, nincs-e valami gubanc, aztán az utómunkálatok, ahol el kell tüntetni az esetleges sercegéseket és pattogást.
Szóval nem mostanában tudom prezentálni, legalább 1 hét. -
#20966 A Cici kecsek kellenének! :)
Persze, ha nem pofátlanság a részemről... -
#20965 arról nem beszélve, hogy bár tetszetős az utópia bármelyik változata, de pl. asztalosügyileg nem egy nagy kihívás 3 vagy 5 részből összedobni ezt a dobozt. én ezt egyben tettem volna....igaz akkor rádobok még 2 millát.
-
#20964 hogy mennyi a profit azt az alapján saccoltam, hogy én mondjuk hasonlót mennyiből tudnék kihozni profi DIY technológiával, és mivel láttam, illetve csinálta(tta)m már pár koncepciót, így pl. tudom, egy pár utópiát, de akár sokkal jobbat is, nagyon bőven ki lehet hozni 8 millából. pont emiatt nem is költöttem hangfalra ennyit (na meg persze nem is lett volna miből ), ehelyett megkerestem azt a minőség-dizájn-ár középutat,ami átmenetileg, illetve jelenleg kielégíti a zenei igényeimet.
-
#20963 Aha, most látom, hogy a cikk írója is elcseszte, mert "csak" 18 ezer dollár darabonként, tehát 7 millió durván, akkor majdnem bejött, amit írtál, keresnek rajta 12 milliót, illetve adó, meg áfa anyámkínja, akkor pont el is találtad, gratulálok :), és nem fér bele egy ingyenes kiszállítás??!
Magyarnak lenni élmény! -
#20962 Szerinted nem lett volna egyszerűbb 19 milliót írni? Egyébként sincs már egy meg két forintos baxxák meg :D
A világ legjobb hangszorója, alul 180 ezer dollárt írnak, az 190 forintos árral számolva 34 milla...
Bexarok, igaz 260 kiló darabonként, de azért megnézném a belsejét :)))
-
#20961 Ezekről kell valakinek valami? Ha igen szóljon, mert különben landolnak ismét a többi között, a track listát keressétek meg, nem nehéz...
Nagyméretű kép, tehát könnyen látni az előadókat és a címeket, a borítók ellenére a lemezek kitűnő állapotban vannak.
-
#20960 Kb jah, így gondolom én is -
#20959 Ez qrva jó... -
hát a megaline-on kábé 8 milla a tiszta haszon az utopián meg 10. ha jól meggondolom, olyan drága már az üzemanyag, hogy nem biztos, hogy belefér egy díjtalan kiszállítás ekkora árrésbe!
de ennyi pénzért már komplett audiofil rendszertis adhatnának a hangfalakhoz. ennél az árrésnél már bőven elkezdődött a hi-end státusz szimmbólum érzés, mert hogy pl. a dali 3 szegmenses hangfal oszlopában semmi rendkívüli nincs,az tisztán látszik, hogy mi hallatszódik, az meg nézőpont is igény kérdése....
-
#20957 nem igazán értem,miért kell nektek állandóan a 'lemezjátszósdi' kérdést túlbonyolítani?! abszolút hájend megoldás már rég létezik.
hi-end vinyl player -
#20956 Majd 20 milláért vennék hangalat, akkor tekintsenek már el a szállítási költségtől, különben is, mennyit kereshetnek rajta, 1,2,3 milliót?
-
#20955 Jöhet mind a kettő! -
#20954 ja tényleg, nem apróhírdetés, de nem kell valakinek egy Nokia E7-00 és egy C7-00, új telók?! nálam csak porosodik....
-
#20953 Sebestyén srácnak rohadtul van érzéke az elektronikus zenéhez, emiatt is mosolygok, amikor egy hardrock vagy jazz csapatban lavírozgat.
Ezeket a számait viszont nem igazán láttam még saját kiadású cédéin sem.
Pedig befizetnék rá. -
#20952 Májki!
Ha tényleg most ünnepelted, akkor utólag is köszöntelek!
1 hétvégére a tieid!
Ez a vidi tényleg nagyon gyönyörű lenne, de a rohadt YT annyira le tudja buttani ezeket, hogy borzalom, bár egy amoleden (az átméretezés miatt is) ez is szépnek fog látszani.
-
#20951 Én ezzel szoktam tesztelni, mivel itt direkt megtalálható minden szín, és ami a lényeg, hogy az összeset meglehet cseszni, ha a fekete nem fekete, de SAMOLED kijelzővel ilyen gond nem lesz.
-
#20950 Szívesen írtam volna, hogy én feltöltök neked BD-t, de hát...
Ezért bátorkodtam a valaha készült legjobb "természet" film YT-os változatát linkelni :9
A tengeri élővilágos film is nagyszerű (lesz). -
#20949 Tudtam hogy rád mindenben lehet számítani!
Én erre is nagyon kíváncsi leszek.
-
#20948 Parancsolj!
Ennél jobb nem kell. Az 1080 mellett ott a 720 is! -
#20947 Sziasztok !
Tudnátok ajánlani olyan 720-as rövid videókat amin tudnám tesztelni a Super AMOLED képernyős 480 x 800 pixel 3.3" teló-t.
Tudom rengeteg van a neten, de hátha tudtok olyat amire azt mondtátok amikor megláttátok hogy "na ez igen" ezt érdemes megnézni ilyen felbontásban.
Ajánlásotokat előre is köszönöm szépen. -
Biatomi #20946 Szia!
Annak idején még ott vásároltam meg az Italo Boot Mix sorozat pár darabját(cd).Mindig is voltak jó cuccok ott. -
#20945 Én biztos nem maradok le, mert 2-őt már berendeltem. -
#20944 Húsvéti akció, le ne maradjatok róla! -
#20943 Elég szépen szólt, mert előtte bekapcsolták, igaz a hangfalakról nem csináltam képet, pedig az is megért volna egy misét. -
#20942 Hogy HG milyen szart csinál, és persze a másik, hogy hogyan veri át a népet az ő dolga, amin rajta van a neve, engem hidegen hagy, egy biztos, egy nagy g**i ez az ember, undorító amit csinál. -
#20941 Igen, az az a Revox trió, amiről amott írtam. -
#20940 Azt sejtettem hogy nem kereshet rosszul, de hogy ennyire jól fizetik azért erre nem gondoltam volna. -
#20939 Mike!
Ha van időd, és kedved hozzá ránézhetnél ennek az előzményére , vagyis a 2-es CD-re,mert számomra ez homály. -
#20938 Ááááááá
Hát ez kész.
Ennyire hülye nem lehet valaki.
De sajnos nap mint bizonyít valaki hogy de de lehet. -
#20937 Feladom...
Ez hülyébb, mint gondoltam. -
#20936 Írtam neki, talán tudtam segíteni. -
#20935 Az is szép!
De ezt is ő írta.
Segítség kérés Scooter videóval! -
#20934 Jah, ezen is röhögtem :DD