DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
mflex
Nem gondoltam, hogy ezzel újat mondok, írok! 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Húúúú - tizeniksz éve internetezek, de még nekem is meglepetést okozott a "sõt..."-tel kezdõdõ mondatrész!
Mindig tanul az ember <#buck><#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Nekem nincs gondom velük, mert egyrészt a UPC blokkolja a p2p-t, ezért nem veszik el a sávszélem, én meg eleve utálom. A UPC topikban állandóan csak a sírás megy, hogy jajj a 120m netemmel csak 10-30kb között tudok tölteni.

<#nevetes1><#nevetes1>

Én, meg beütöm a gugliba, hogy pl EXPENDABLES 1080p http://rapidshare.com, vagy másik megosztó, és hoppá rögtön azt sem tudom hova kattintsak, sõt, ha a tárolt változatra katt, még a rejtett linkeket is kidobálja (néha).

What about the forests?

mflex
<#law>

What about the forests?

mflex
Használgattam ezt mac alatt, semmivel sem könnyebb, vagy nehezebb, mint a többi, talán inkább könnyebb, mert hát valljuk be, a mac nem igazán magas a IQ-ak operációs rendszere (pl átlag hülye amcsi), éppen ettõl olyan zseniális, és folyékonyan, egyszerûen gördülõ OS, amit a winfos megtanulhatna már. tudnak ott valamit, ettõl függetlenül, jóval többet használom a win-t mostanában.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Értem.
Bocsánat, nem fordul elõ többé. <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Ez melyik program?

What about the forests?

mflex
A millió dolláros fullHD filmeket, ahogy említi, õ aztán soha nem töltött le, biztos CRT tv-je van még, vagy mindent megvesz eredetiben.

What about the forests?

mflex
Kommentálni nem tudtam volna úgy, ahogy jó pár tesztben le van írva, különben is csak nagyjából mutattam meg, hogy az egyik leggyorsabb telefon a piacon, hangminõségileg is csak kulloghatnak utána, szinte fém az egész, éppen ezért nehéz is, és erre nem raktam még fel semmit, csak a gyári ikonokat látni, több ezer program van rá, gondolom ebbõl 80% értelmetlen faszság. Ha kérhetem, inkább Mike-ot írj 😊

What about the forests?

Ejnye-bejnye..azok a fránya torrentezõk...<#nyes>
Dióka
mint elõadó,abszolút így van,ahogy mondja....és nagyon finoman fogalmazott, abszolút igaza van, de ez van. persze finoman kikerülte a direkt kérdést, hogy õ mit töltött le, azért annyit bevallot, 'néhány' mp3-at igen...
ezt a tendenciát csak tûzzel-vassal lehetne csökkenteni (lásd amerikai perek dollárezrekre,milliókra néhány mp3 letöltése és megosztása miatt stb.), de megakadályozni gyakorlatilag lehetetlen. ha nem lenne torrent,attól még ott van millió más lehetõség a warezoláshoz.tényleg csúnya dolog, de félig mindenképpen megértem a felhasználó lehetõségeit. azért valljuk be, warez szempontjából szinte tökmindegy, hogy torrenten, p2p-én, ftp-én, vagy bármilyen más letöltõ-megosztó oldalon, vagy akár e-mailben vagy postai küldeményben van a 'fogás'.<#vigyor5>

Dióka
tapicskolni szoktad a monitorod káváját?! <#vigyor5>

Dióka
ez viszonylag egyszerû, emiatt én pl. ilyenre gondoltam.<#kacsint>

IMYke2.0.0.0
Miki: Köszönöm szépen az iPhone 4 videót. Még idõben le uis tõtikéztem.
Igazán beszélhettél, kommentálhattad volna a telcsit. 😊
Amúgy, nem rossz darab - sok-sok pénzem lenne, és fel tudnék hagyni a minimalista hozzáállásommal, benézne egy ilyen a zsebembe, vagy "motoros szüttyõmbe".
A koszolódása kritikán aluli - valami rettenet. Ezért utálom a Samsung monitorom zongoralakkozását is.

Ez már jobban bejönne, mi? <#wink>

Dióka
hát nem tudom, ha zenész lennék, akkor jobban kedvelném-e azt, hogy egy négyzetcentiméteren 15db 3 milliméteres gomb vagy ablak van elrakva és mondjuk még rá lehet húzni többmilliót...<#nyes>
kigúvad a szemem!szerintem hamarabb tanulnék be egy holdraszálló expedciót szõröstül bõröstül,mint egy komolyabb hasonló program minden porcikáját megismerjek és kezelni is tudjam.<#vigyor5>

Franz Lambert - Begegnungen albumát keresném, tudom itt is vannak nagy guruk, hátha.. <#szomoru1><#nemtudom>
Én sehol nem találok letölthetõ linket.
Régi szép idõket idéz ez az album számomra, kezdõ kiscsikó billentyûsként sokat nyaggattam a Yamahát ezekre a zenékre.. <#nyes>

"a legtöbbnek annyira agyonzsúfolt a felülete és olyan pici minden bütyök és kütyü rajta, hogy kedvemet szegte"

Valszeg azért mert ezeket a host sequencereket zenészeknek találták ki.
Példának okádék a legjobb zeneszerkesztõk egyike ez, igaz nem a legbonyolultabb de nem is a legegyszerûbb.
Egy idõben nyúztam eleget, remek program. Persze nem Cubase vagy Logic de megteszi.
A mai trance vagy progressive zenék kb. 90%-a ezzel a kütyüvel készül.
Ebben verhetetlen.

<#wave>

mflex
jön már... <#papakacsint>

What about the forests?

Dióka
ráérsz vele.<#kacsint>

Dióka
azt hittem, a hasonló progikon már túl vagy....kisebb dunát lehet belõlük rekeszteni, néhányat én is kipróbáltam, de na, nincs idõm teljesen kiismerni és a legtöbbnek annyira agyonzsúfolt a felülete és olyan pici minden bütyök és kütyü rajta, hogy kedvemet szegte, de tényleg jó, ha kéznél van egy ilyen pár millió sample és vsti-vel és még ért is hozzá az alkotó.<#nyes>
egyébként a bemutató jó, csak kár, hogy rövid és nincs több effekt benne.<#eljen><#wave>

mflex
Köszi, hamarosan leszedem, de Bólyban vagyok egész nap.

What about the forests?

mflex
nem rossz 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ha valakinek ismerõs lenne a zenei alap, és más egyéb, az ne csodálkozzon: a Sonic Academy tutorialja alapján készült - "Make Tech Trance".

A tutorial videók bevezetõ filmje, a végeredmény:

IMYke2.0.0.0
Mikey, hoztam egy demo-anyagot a német zenével kapcsolatos okfejtésem bemutatójaként.
A projekt nem elõre elkészített elemekbõl készült , és az "Ableton Live 8 programban realizálódott. Még csak tanulgatom, de úgy látom, az elmúlt közel 10 évnyi remixelgetéseim, próbálkozásaim szart se érnek - ezzel egyszerûen brutális dolgokat lehet mûvelni.
Minden hangelemet vagy sample-kbõl, vagy ún. VSTi-kkel készítettem, saját kezûleg.

Meghallgatható MP3 (320 kbit/s, 1:57) a 4Shared-en: i2k010...SG.hu Trance Project

S a lényeg: a basszus szaggatás miatt hoztam be.

Dióka
már fent van, bocs a késésért, csak hétfõ reggel van...<#nevetes1>

mflex
<#eljen><#worship>

What about the forests?

Szimistyle
Nekem tetszik 😉

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

kaposi1
Szia Mike!

Akkor itt kommentálnám, aztán ha úgy gondolod mehet a blogodba is.
Mert oda még most sem tudok kommentet küldeni.

Nagy élvezettel olvastam elemzésed az SSR lemezrõl.<#eljen>
Már csak annak tükrében is hogy minõségileg nagyon tudom mirõl beszélsz, mert engem is nagyon meglepett mennyire jól szól ez a lemez.

Kiemelnék egy két dolgot az elõadók sorrendjében.
Mivel rendelkezem Mirko Hirsch Fire maxi lemezével is, nekem hatalmas meglepetés volt hogy az SSR lemezre egy olyan verzió került, nevesítve a Long verzió, ami a maxi lemezen se szerepel.
Ennek bizony nagyon örültem.
A Galaxy Hunter utolsó nagylemeze számomra bizony csalódás volt.
Így ezt a számot is csak úgy tudom említeni hogy jó zene, de semmi olyan nincs benne ami megfogna igazán.
Aztán a harmdik elõadó az ügyeletes kedvenc a Retronic Voice.
Ami nálam most mindent visz az eddigi számaik alapján.
Már alig várom hogy megrendelhessem végre a lemezüket.
Minden ismert számuk idáig elvarázsolt, és telitalálatnak tartom.
És Daniel hangjával egyszerûen nem bírok betelni.Személy szerint engem fantasztikusan megnyugtat.
A lemezen szereplõ két Tiziana Rivale nótából nekem az elsõ a Take Me In Your Arms jobban bejön.
Riccardo Campa száma már akkor megtetszett amikor még csak egy rossz minõségû party videó-n felbukkant.
És akár csak a Retronic Voice Menace To Society-je egész máshogy fest így, hogy nem demóban, hanem teljes hosszában élvezhetõ.
Na igen kicsit elfogult vagyok Elen Corával kapcsolatban.
Amióta meghallottam az elsõ olyan nótában ami már az Italo discoról szólt, "szerelmes "vagyok a hangjában.
Személy szerint jobban örültem volna ha a Sorry, ami ugyan Siberia Heat nóta az õ vokal hangjával, vagy a Call me kerül a lemezre, de azért ez a Sleeping In Your Hands sem rossz szám tõle.
Már csak azért sem, mert ezzel a verzióval nem találkoztam még mp3-ban sem.
Mirko Hirsch - All The Night címü száma megint csak nagy nagy kedvenc nálam a lemezrõl.
Már csak egy másik zenéje, egy újdonság, az Agent Of Love hiányzik.
Tovább nem ragoznám.
Nincs olyan szám a lemezen amire azt mondanám hogy ezt kár volt rátenni.
Nagyon nagyon erõsen nyitott az SSR sorozat elsõ része.
Remélem hogy a további részek is ilyen tartalommal ,na és ilyen minõségben lesznek tálalva.
Valóban minden barázda megéri az árát a lemeznek.
Na és nem is kellett sokat várni az újabb beszerzenõ lemezreami szintén tartalmaz újdonságokat.
És végre a kedvencem Roby, régi ismertebb nevén Dyva egyik nagyon nagy zenéje is rajta lesz a lemezen az I Love You (But Do You Love Me?)
Ez az album remélhetõleg már a felhõk felett jár, és hamarosan nálam landol.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex

What about the forests?

mflex
Köszke! 😊

What about the forests?

Dióka
nasi

International Music System-Run Away (DMC)

HQFLAC (=from unique masterpieces DMC Collection) <#nevetes2>

kell: ALLOFMUSIC RADIO (nagybetûs!...bent maradt a cpslck)<#kacsint>

ha nem jön azonnal, frissítgesd a link oldalát

Dióka
angolban egyetértek, ez a dusz hász mi sántel balbla nekem sem jön be.<#nyes>

a "szaggatásos" bassline elem viszont sajnos trendinek mondható, rengeteg számban ez van,én mondjuk rühellem, de a dj-ék szeretik erõltetni.az elején lévõ 15mp-es rész nekem nem is tetszik, de utána nagyon jó a basszus vonal, kár hogy nem azt fûszerezte egy kicsit, aztán lehetett volna benne pár mp rángatózás is, de valóban kár, hogy azt viszi jobban.

IMYke2.0.0.0
Az eleje nagyon jó. Aztán 1,5 perctõl elrontja.
Reménykedtem, hogy ez a "szaggatásos" elem eltûnik, és megkapjuk a rendes hangzást, és valami szinti alapot is rá... de ez a minimál hangzás nem az én világom.
A német énektõl felállt minden szõröm.
Pedig volt benne potenciál.

mflex
Na ez sincs meg jó minõségben:

Bellamy Brothers - I Need More Of You (Almighty Radio Mix)

What about the forests?

mflex
Mondjuk jobb lenne angolul :/

What about the forests?

mflex
Imyke!

Errõl mi a véleményed?

What about the forests?

mflex
Ott van a banner alatt 320-ban 😊

What about the forests?

így talán jobb
mflex
Egyébként, ami még szánalmas benne, hogy menet közben mondják, hogy ez itt meg ott milyen szar, aztán a hülye Voga kinyögi, hogy nem semmi szinti szólók vannak benne, onnantól meg már faxa lett az egész bocskornak? Semmi köze, de semmihez, de azt jól el tudja adni bassza meg!

áhhh

What about the forests?

mflex
Egyetértek, hasonló gondolat fogalmazódott meg bennem is <#eljen>jah nem, így <#levele>

What about the forests?

Wescone
Ez egész hallgathatóra sikeredett, nem értem mi a fenét röhögnek a hülyék rajta. A csaj: "New Kids On The Block"-ra nyomta - ja... érezni a hangjából, hogy szégyelli bevallani az idióták elõtt, hogy bizony õ is ezen a stiluson nõtt fel. Istenem, mennyire gáz és megvetendõ az ilyen gyenge jellem! <#duhos2>

In Lak\'ech Ala K\'in

mflex
Most azokat írom össze, ahogy hallgatom, amik anno kedvenceim voltak, de csak kazettán vannak meg, a minõség csak is HQ lehet, ha úgy nincs meg, tárgytalan.

I.M.S. - Runaway

What about the forests?

mflex
Kellene:

Maria Vidal - Body Rock

What about the forests?

mflex
Megkeresem ezt a srácot, szerintem õ, ha nyaggatnánk jó feldolgozásokat tudna prezentálni! 😊

What about the forests?

mflex
Egyébként meg igazad van =/

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Az a mûsorvezetõ bagázs csak nyeli a milliókat, osztja az idiótábbnál-idiótább poénokat, okosságokat.
Mindig is utáltam õket. Tényleg, nem csak a mostani apropóból.

mflex
<#fejvakaras> nem lenne ez olyan rossz

<#nevetes1>

Bocskor buzi, azt sem tudja, mi az az italo disco, akkor meg mit pofázik a <#kocsog>

What about the forests?