26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #21013
    Jó állapotban?
  • kaposi1
    Ja és a hangfalak még mindig megvannak!
  • kaposi1
    Ilyenem nekem is volt.
    Állandó leszedtem a gombokat hogy le tudjam takarítani a kéznyomokat róla.
    Szépen szólt, szerettem.
  • mflex #21010
    Akkor már legyen egy ilyen is, volt nekem ugyanez, csak állvány nélkül és aiwa pultossal kiegészítve:

• mflex #21009
    Az már nem sok, ha azt mondod, hogy idáig 15 ezret már meghallgattál.
  • Dióka
    szerintem 1% alatti,aki hall(6)ott ilyet, nekem is már csak 2795 féle hangfalat kell meghallgatnom a teljes repertoárig.
  • mflex #21007
    Más:

Nem tudom, hogy valaki hallott-e már szólni ACCUS HORN hangfalat? Az egy hangszóró senkit ne tévesszen meg, mit ahogy ezt tette velem is. A bizományis cimbimnél van bent egy ACCUS HORN 10-es, a súlyától eleve kész voltam, de ami a lényeg, a doboz olyan elrendezésben épült, amitől a 15W RMS olyan minőségi hangzást és mélyet produkált, amit ha mondanak nem hiszem el. Eszméletlenül meghajtható, gyönyörű telt hangzásképet tud az egy qrva hangszórójával.

30-ért odaadja, egyébként teljesen újszerű karcmentes, új ára 120k. (festve)
    Link
    Honlap

• Musachy
    Én először a Párizs melletti Disney World-ben láttam 3D-s mozit. Na ott a székek is mozogtak, meg légbefúvás a gatyád alá... tényleg olyan érzésem volt, mintha egerek rohangálnának fel a lábam szárán.
  • mflex #21005
    Jah, és tegyük hozzá, hogy a két "nagy buzeráns" csatorna 4:3-ban nyomja még mindig a agymosott baromságait. egyedül a F1-et szoktam nézni azon a szaron, de milyen kibaszott jó, hogy a 16:9-es tv összenyomja a képet és kapom mindezt egy ocsmány SD minőségben, holott 2011-ben legyen már FULL HD minőség, legalább a nagyobb volumenű sportesemények. Ezért is örülnék, ha az M1-nek egyszer sikerülne elvennie tőlük. Pl a foci VB eszméletlen képminőség volt.
  • Dióka
    jóhogy lehúznak annyi bőrt,amennyit csak tudnak, bár ki tudja, megéri-e nekik ez a sok herce-hurca,ahelyett, hogy kidobnák egyből a 'megváltót'.azért már nem annyira hülyék és vakok az emberek,mint az LCDTV-korszak legelején,amikor a szart is eladhatták, csak azért,mert az nem hagyományos tv volt.
  • Dióka
    igen, emlékszem a részletekre, amiért sokan irigyeltek is téged.

egyelőre nekem sem a legfontosabb a 3D, én már annak is nagyon örülnék, illetve jobban vágyom rá, ha lenne az itthoni szolgáltatóknál min. 10-15db olyan valódi legalább HD minőségű TV csatorna, aminek nem csak a felbontása (felkonvertált) hd, hanem a képminősége is olyan,mint egy HD-BRD.....de még ettől is fényévekre vagyunk sajnos. sokszor annak is örülnék, ha nem az agyontömörített sávszélességű moslékképű TVcsatornák jönnének ki a kábelből 'digitális minőség' címszó alatt, hanem elérnék mondjuk a 10-20 évvel ezelőtti analóg műhold képminőséget.

mert mi még egyelőre itt tartunk.

• mflex #21002
    Mondom, írom, hogy nekem nem a technológiával van a bajom, hanem azzal, hogy a 3D csak akkor élvezhető 100 százalékosan, ha úgy ülsz a kijelző előtt, hogy a látóteredben nem lehet más, így lófaszt sem ér.
  • kaposi1
    Na igen ez mind igaz amit leírtál.
    Szerintem az LG már tudja is produkálni
    a szemüveg nélküli technológiát.
    De előbb még kisöprik a "hagyományos készletet.
    Ha Telefonba megy már nekik ez a megjelenítés ( szemüveg nélküli), akkor nem hinném hogy a TV gond lenne nekik.
  • mflex #21000
    Magnó, deck, rögzítő kazettás tape, professzionális szteró(id) minőség, én így mondtam volna.
  • mflex #20999
    Nekem egyelőre nem kell 3D tv, az avatart tudtam egyedül megnézni rajta 3d-ben, utána eladtam a szomszédnak, illetve akkor már kifizették, de utána vitték el. 3D-ben az is fasza volt, de ha az IMAX-re gondolok, akkor totál gagyi az egész, hiába a nagy kijelző, egy 20-30 méteres vászont nem lehet überelni, ahol szinte bent érzed magad a filmben, azt hiszen írtam anno, hogy a Londoni Imax-ben néztük meg, ahol a hangtechnika enyhén szólva is mérföldekkel szebben szól, mint a pestiben. Azért ez furcsa, mert ott annyira minőségi hangokat hallottam, hogy többször úgy éreztem elélvezek :D, a pesti ehhez képes halk volt, és "monoban" szólt, szar volt na.
  • mflex #20998
    Örülök, akkor nem hiába szoptam éjjel kettőkor ezzel! :D
  • Dióka
    Az aktív (Samu-Pana-féle) és passzív (LG-féle debütálású) 3D-nek erőszakolt technológiáknak bőven vannak előnyei és hátrányai is egymáshoz képest is, emaitt nem feltétlen szimpi, hogy az LG azt állítja, minden tekintetben jobb, mint a konkurens megoldás, bár kétségtelen, kevésbé vagy nem (kifejezetten) fárasztó nézni. Azt sem nagyon reklámozzák, hogy az ő megoldásukkal "felbontásfeleződés"-sel kerül megjelentésre a kép, bár az is igaz, hogy sokan (az átlagszem -párban- az átlagos minőségű LCD vagy Plazma tévén) a HD és fullHD közötti különbséget is nehezen tapasztalja vagy veszi észre.....

hát ez is egy új technológiai remény, aztán lassan várhatjuk, amikor nem kell már fenyő mikis szerkóban sem ülni vagy mozogni a lakásban, ha 3D-ben akarunk elélvezni.
  • Musachy
    Meghallgattam én is, gyönyörűen szól, köszi.
  • Musachy
    Meg ez a jó magyaros kifejezés "MAGNÓ DECK"

Meg dekkmagnó

...de még SZTERÓ is legyen...
  • Szuszidi
    Leesett nagyot koppant. De akkor is imádtam ezt a tornyot a tunerja nagyon bejött nekem.
  • mflex #20993
    Már írták a bakit :)
  • Dióka
    gondolom később a teljes betűszedőt, sablongyártó és minőség ellenőrzési osztályt is kirúgták.
  • mflex #20991
    Aha, ezek anno így kerültek ki :) Ettől független, nagyon durva minőségi cucc, a mai napig kulloghatnak utána.
  • Szuszidi
    Nem, őszintém nem tűnt fel. Szabad a gazdi.
  • Dióka
    hát elég durva baki = professzionális jellemzők (ahogy a reklámban is mondja....) (magyar módra)
  • IMYke2.0.0.0
    A SZTERÓ miatt?
  • mflex #20987
  • mflex #20986
    Jah, muszáj volt, de ezek szerint nem tűnt fel, hogy miért raktam be, ugye?
  • Szuszidi
    Ezt most muszáj volt, kedvenc tornyom.
  • mflex #20984

• kaposi1
    Mike, addig javaslom ezt a pár sort mint negatívumot felejtsd el

"ha közel ülsz, hogy csak a képernyő legyen a látótérben, akkor megfő az agyad és baromira fájni kezd a fejed."

addig amíg nem próbálod ki azt a tv típust amit említettem.

Nem akarok reklámot csinálni neki de ez ég és föld a különbség azzal a mi neked Samu volt.

Például: A szemüveg megegyezik az Imax moziban használtal

Az aktív szemüveg technológiával ellentétben aminek ugye db/15-30 ezer az ára, ennek még a 2000 FT-ot sem éri el.
    A TV-hez kapásból 7 DB-ot adnak!!!
    Nincs benne semmi elektronika, se elem, se semmi.
    Nincs fejfájás, lesötétülő kép a használatától, és addig nézed nem csak középről amíg csak akarod.
    Javaslom minden kép tegyél vele egy próbát valamelyik nagyobb Plázában.
  • mflex #20982
    Egyelőre úgy néz ki, hogy a 3D NEM LESZ VILÁGMEGVÁLTÓ, legalábbis, ami a tv-ket jelenti, volt nekem is, el is adtam, ami a moziban működik, az otthon nem igazán, ugyanis egy IMAX vászon 3D hatása az gyomorba vágó, otthon a 127-es tv-én meg nevetséges, ha közel ülsz, hogy csak a képernyő legyen a látótérben, akkor megfő az agyad és baromira fájni kezd a fejed.
  • kaposi1
    Jobb is , elhiheted.
    De egyébként magam se hittem volna hogy a 2D-s adásoknak ilyen mély érzetet ad a konvertálás.
    Nem azt mondom hogy 3D lesz belőle, de hogy "mögé látsz" vele a dolgoknak az biztos.
  • IMYke2.0.0.0
    Belevaló világ? Fogggalmam sincs mi az.
  • kaposi1
    Én Belevaló világot néztem 3D-be felkonvertálva.
    Az is nagy élmény volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Mekkora "élmény" lehet egy ilyennel a magyar adásokat nézni - "Barátok közt", "Híradó", Jóban rosszban" meg mittomén...
  • kaposi1
    Javaslom nézd meg a forradalmian új Cinema 3D TV-ket ha teheted ami passzív szemüveggel nézhető!
    Igaz nem Bang & Olufsen, de garantáltam leesik az állad a minőségétől.
    A többi gyártó meg vakarhatja a fejét az aktív szemüveges kacatjaival.
  • mflex #20976
    Szívesen! :)
  • IMYke2.0.0.0
    x100
    Nem találok szavakat!

• mflex #20974
    Az éjjel nem tudtam aludni, ezért az egyik lemezt megcsináltam, kb jó 2 óra volt az egész művelet, mire úgy döntöttem, hogy most jó lesz, néhány pattogás, sercegés eltávolítása, felesleges szünet kivágása etc...

C.C. Catch - Catch The Catch (Vinyl 1986)
    WAV 412MB
    -------------------------------------------------
    01.'Cause You Are Young
    02. I Can Lose My Heart Tonight
    03. You Shot A Hole In My Soul
    04. One Night's Not Enough
    05. Strangers By Night
    06. Stay
    07. Jump In My Car
    08. You Can Be My Lucky Star Tonight

http://www.multiupload.com/LGQG3260ML
    http://www.multiupload.com/LUO4GR4XEH