26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#21013 Jó állapotban? -
#21012 Ja és a hangfalak még mindig megvannak! -
#21011 Ilyenem nekem is volt.
Állandó leszedtem a gombokat hogy le tudjam takarítani a kéznyomokat róla.
Szépen szólt, szerettem. -
#21010 Akkor már legyen egy ilyen is, volt nekem ugyanez, csak állvány nélkül és aiwa pultossal kiegészítve:
-
#21009 Az már nem sok, ha azt mondod, hogy idáig 15 ezret már meghallgattál. -
#21008 szerintem 1% alatti,aki hall(6)ott ilyet, nekem is már csak 2795 féle hangfalat kell meghallgatnom a teljes repertoárig. -
#21007 Más:
Nem tudom, hogy valaki hallott-e már szólni ACCUS HORN hangfalat? Az egy hangszóró senkit ne tévesszen meg, mit ahogy ezt tette velem is. A bizományis cimbimnél van bent egy ACCUS HORN 10-es, a súlyától eleve kész voltam, de ami a lényeg, a doboz olyan elrendezésben épült, amitől a 15W RMS olyan minőségi hangzást és mélyet produkált, amit ha mondanak nem hiszem el. Eszméletlenül meghajtható, gyönyörű telt hangzásképet tud az egy qrva hangszórójával.
30-ért odaadja, egyébként teljesen újszerű karcmentes, új ára 120k. (festve)
Link
Honlap
-
#21006 Én először a Párizs melletti Disney World-ben láttam 3D-s mozit. Na ott a székek is mozogtak, meg légbefúvás a gatyád alá... tényleg olyan érzésem volt, mintha egerek rohangálnának fel a lábam szárán. -
#21005 Jah, és tegyük hozzá, hogy a két "nagy buzeráns" csatorna 4:3-ban nyomja még mindig a agymosott baromságait. egyedül a F1-et szoktam nézni azon a szaron, de milyen kibaszott jó, hogy a 16:9-es tv összenyomja a képet és kapom mindezt egy ocsmány SD minőségben, holott 2011-ben legyen már FULL HD minőség, legalább a nagyobb volumenű sportesemények. Ezért is örülnék, ha az M1-nek egyszer sikerülne elvennie tőlük. Pl a foci VB eszméletlen képminőség volt. -
#21004 jóhogy lehúznak annyi bőrt,amennyit csak tudnak, bár ki tudja, megéri-e nekik ez a sok herce-hurca,ahelyett, hogy kidobnák egyből a 'megváltót'.azért már nem annyira hülyék és vakok az emberek,mint az LCDTV-korszak legelején,amikor a szart is eladhatták, csak azért,mert az nem hagyományos tv volt. -
#21003 igen, emlékszem a részletekre, amiért sokan irigyeltek is téged.
egyelőre nekem sem a legfontosabb a 3D, én már annak is nagyon örülnék, illetve jobban vágyom rá, ha lenne az itthoni szolgáltatóknál min. 10-15db olyan valódi legalább HD minőségű TV csatorna, aminek nem csak a felbontása (felkonvertált) hd, hanem a képminősége is olyan,mint egy HD-BRD.....de még ettől is fényévekre vagyunk sajnos. sokszor annak is örülnék, ha nem az agyontömörített sávszélességű moslékképű TVcsatornák jönnének ki a kábelből 'digitális minőség' címszó alatt, hanem elérnék mondjuk a 10-20 évvel ezelőtti analóg műhold képminőséget.
mert mi még egyelőre itt tartunk.
-
#21002 Mondom, írom, hogy nekem nem a technológiával van a bajom, hanem azzal, hogy a 3D csak akkor élvezhető 100 százalékosan, ha úgy ülsz a kijelző előtt, hogy a látóteredben nem lehet más, így lófaszt sem ér. -
#21001 Na igen ez mind igaz amit leírtál.
Szerintem az LG már tudja is produkálni
a szemüveg nélküli technológiát.
De előbb még kisöprik a "hagyományos készletet.
Ha Telefonba megy már nekik ez a megjelenítés ( szemüveg nélküli), akkor nem hinném hogy a TV gond lenne nekik. -
#21000 Magnó, deck, rögzítő kazettás tape, professzionális szteró(id) minőség, én így mondtam volna. -
#20999 Nekem egyelőre nem kell 3D tv, az avatart tudtam egyedül megnézni rajta 3d-ben, utána eladtam a szomszédnak, illetve akkor már kifizették, de utána vitték el. 3D-ben az is fasza volt, de ha az IMAX-re gondolok, akkor totál gagyi az egész, hiába a nagy kijelző, egy 20-30 méteres vászont nem lehet überelni, ahol szinte bent érzed magad a filmben, azt hiszen írtam anno, hogy a Londoni Imax-ben néztük meg, ahol a hangtechnika enyhén szólva is mérföldekkel szebben szól, mint a pestiben. Azért ez furcsa, mert ott annyira minőségi hangokat hallottam, hogy többször úgy éreztem elélvezek :D, a pesti ehhez képes halk volt, és "monoban" szólt, szar volt na. -
#20998 Örülök, akkor nem hiába szoptam éjjel kettőkor ezzel! :D -
#20997 Az aktív (Samu-Pana-féle) és passzív (LG-féle debütálású) 3D-nek erőszakolt technológiáknak bőven vannak előnyei és hátrányai is egymáshoz képest is, emaitt nem feltétlen szimpi, hogy az LG azt állítja, minden tekintetben jobb, mint a konkurens megoldás, bár kétségtelen, kevésbé vagy nem (kifejezetten) fárasztó nézni. Azt sem nagyon reklámozzák, hogy az ő megoldásukkal "felbontásfeleződés"-sel kerül megjelentésre a kép, bár az is igaz, hogy sokan (az átlagszem -párban- az átlagos minőségű LCD vagy Plazma tévén) a HD és fullHD közötti különbséget is nehezen tapasztalja vagy veszi észre.....
hát ez is egy új technológiai remény, aztán lassan várhatjuk, amikor nem kell már fenyő mikis szerkóban sem ülni vagy mozogni a lakásban, ha 3D-ben akarunk elélvezni. -
#20996 Meghallgattam én is, gyönyörűen szól, köszi. -
#20995 Meg ez a jó magyaros kifejezés "MAGNÓ DECK"
Meg dekkmagnó
...de még SZTERÓ is legyen... -
#20994 Leesett nagyot koppant. De akkor is imádtam ezt a tornyot a tunerja nagyon bejött nekem. -
#20993 Már írták a bakit :) -
#20992 gondolom később a teljes betűszedőt, sablongyártó és minőség ellenőrzési osztályt is kirúgták. -
#20991 Aha, ezek anno így kerültek ki :) Ettől független, nagyon durva minőségi cucc, a mai napig kulloghatnak utána. -
#20990 Nem, őszintém nem tűnt fel. Szabad a gazdi. -
#20989 hát elég durva baki = professzionális jellemzők (ahogy a reklámban is mondja....) (magyar módra) -
#20988 A SZTERÓ miatt? -
#20987 -
#20986 Jah, muszáj volt, de ezek szerint nem tűnt fel, hogy miért raktam be, ugye? -
#20985 Ezt most muszáj volt, kedvenc tornyom. -
-
#20983 Mike, addig javaslom ezt a pár sort mint negatívumot felejtsd el
"ha közel ülsz, hogy csak a képernyő legyen a látótérben, akkor megfő az agyad és baromira fájni kezd a fejed."
addig amíg nem próbálod ki azt a tv típust amit említettem.
Nem akarok reklámot csinálni neki de ez ég és föld a különbség azzal a mi neked Samu volt.
Például: A szemüveg megegyezik az Imax moziban használtal
Az aktív szemüveg technológiával ellentétben aminek ugye db/15-30 ezer az ára, ennek még a 2000 FT-ot sem éri el.
A TV-hez kapásból 7 DB-ot adnak!!!
Nincs benne semmi elektronika, se elem, se semmi.
Nincs fejfájás, lesötétülő kép a használatától, és addig nézed nem csak középről amíg csak akarod.
Javaslom minden kép tegyél vele egy próbát valamelyik nagyobb Plázában.
-
#20982 Egyelőre úgy néz ki, hogy a 3D NEM LESZ VILÁGMEGVÁLTÓ, legalábbis, ami a tv-ket jelenti, volt nekem is, el is adtam, ami a moziban működik, az otthon nem igazán, ugyanis egy IMAX vászon 3D hatása az gyomorba vágó, otthon a 127-es tv-én meg nevetséges, ha közel ülsz, hogy csak a képernyő legyen a látótérben, akkor megfő az agyad és baromira fájni kezd a fejed. -
#20981 Jobb is , elhiheted.
De egyébként magam se hittem volna hogy a 2D-s adásoknak ilyen mély érzetet ad a konvertálás.
Nem azt mondom hogy 3D lesz belőle, de hogy "mögé látsz" vele a dolgoknak az biztos. -
#20980 Belevaló világ? Fogggalmam sincs mi az.
-
#20979 Én Belevaló világot néztem 3D-be felkonvertálva.
Az is nagy élmény volt. -
#20978 Mekkora "élmény" lehet egy ilyennel a magyar adásokat nézni - "Barátok közt", "Híradó", Jóban rosszban" meg mittomén...
-
#20977 Javaslom nézd meg a forradalmian új Cinema 3D TV-ket ha teheted ami passzív szemüveggel nézhető!
Igaz nem Bang & Olufsen, de garantáltam leesik az állad a minőségétől.
A többi gyártó meg vakarhatja a fejét az aktív szemüveges kacatjaival. -
#20976 Szívesen! :) -
#20975 x100
Nem találok szavakat!
-
#20974 Az éjjel nem tudtam aludni, ezért az egyik lemezt megcsináltam, kb jó 2 óra volt az egész művelet, mire úgy döntöttem, hogy most jó lesz, néhány pattogás, sercegés eltávolítása, felesleges szünet kivágása etc...
C.C. Catch - Catch The Catch (Vinyl 1986)
WAV 412MB
-------------------------------------------------
01.'Cause You Are Young
02. I Can Lose My Heart Tonight
03. You Shot A Hole In My Soul
04. One Night's Not Enough
05. Strangers By Night
06. Stay
07. Jump In My Car
08. You Can Be My Lucky Star Tonight
http://www.multiupload.com/LGQG3260ML
http://www.multiupload.com/LUO4GR4XEH