DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka
Igazából nem tudom mirõl zagyválsz, azért mert a hõs alkotó a saját készítésû zenéjét véleményezésre megossza, a vállalkozó szellemû kritikusoknak (alias hallgatóknak) még nem kell sem zenésznek lennie, sem ûrhajós vagy épp számítógépes zenekreálgató programhoz értenie, sem vitatkoznia. A vélemény és tetszési index meg annyira szabad skálán mozoghat,mint amennyire sokszínûek vagyunk, fõleg valamilyen zene megítélésénél. Vélhetõen igencsak leszûkülne a zenepiac, ha a zenészek csak egymásnak írogatnák a számokat és nem pedig a hallgatónak.
Úgyhogy ne szívjál akkora falsot,mint amekkorával kerülgeted a 'deszépésokos' gondolatokba burkolt bátortalanságod, és ne hablagyolgass itt mindenfajta idétlen hasonlattal meg vitakészségszint analizátoros látnoki képességgel.
Végülis ez egy fórum, ha nem tûnt fel, és többnyire nem droid bólogató robotokból áradnak a gondolatok, hanem önálló véleményel rendelkezõ fórumozókból és igen, ezek akár különbözhetnek is. Ez engem sosem zavart, de ha Téged igen vagy bánthat annak lehetõsége, hogy valakivel nem egyezik a véleményed,akkor nem muszáj fórumoznod, de még csak ide írogatnod sem, mert akkor tök felesleges. <#nyes><#nevetes1>
Remélem ezt eléggé túltárgyaltuk.És igen, tényleg egyszerûen csak kíváncsi voltam az alkotásodra (lemezszerzõdési lehetõséggel),nem jól lehúzni akartam, de igazából annyira nem is érdekel már, úgyhogy zenélgess csak magadban, illetve Ti zenészek, zenélgessetek csak magatokban.<#nevetes1>...vagy ahogy jólesik.<#nemtudom><#worship>

Na igen, dobhatnék de mint mondtam ez nem zenész topik ezért köszi de nem táncolok.
Viszont ha egy zenész fórumra teszek fel saját szerzeményt, ott szívesen veszem a kritikákat hiszen hozzáértõ emberek teszi azt vita generálása nélkül.
Ezeket a "vita" dolgokat meghagyom neked és zephyr mesternek. <#smile>
Ebben Ti vagytok a szakértõk már hosszú ideje.

kaposi1
Igazad van rosszul emlékeztem, a légi fotó tendert vonták vissza, ami "csak" 5 milliárd lett volna!<#wow3>

Infó

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
hol olvastad?!
a hírek szerint pályázaton nyerte a kivitelezõ,melyhez jelentõs eu-s támogatás is jár, nem szoktak kihírdetés után egybõl vissza is vonni, de legyen neked igazad és akkor spórolunk egy picit.<#wave>

kaposi1
Pont ma olvastam hogy törölték a GPS projectet.

Dióka
<#nevetes1>
hát ez elég vicces, fõleg a cikk 2. fele. a semmire sem jóra többmillió dollár az nekem is jó üzlet lenne,mint pl. a BKV-és GPS rendszer 7 milliárdért!(durva)

Musachy
Szerintem megvan neki minden eredetiben, de sajnos emiatt gondolom éhezik, mert a sok rohadék lenyúlja a jussát, amiért olyan keményen megdolgozott!
Amúgy nem kell hozzá torrent, mert a magyar data.hu-ról is pillantások alatt lejön flac-ban... <#nyes>

imo :) science fiction is science fact

IMYke2.0.0.0
Bizony.

S ha már "Aliens"-téma: Az Amerikai Hadsereg megépítette az "Aliens" mozgásérzékelõ radarját

"A nagyjából két és fél kilós, retró hangulatú mûanyaggal borított szerkezetet mûködés közben is bemutatták a konferencián. A szerkezet tíz méterre lát el, és minden mozgást kijelez, ami a 100 fokos látószögébe esik, történjen az akár takarásban, vagy egy fal túloldalán. A radar nagyon érzékeny, egy mozdulatlanul álló embert is képes felismerni, csupán a mellkas emelkedése-süllyedése alapján, ami a légzéssel jár."

Igaz, még nem tökéletes.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"Qrvára idegesít, hogy "nem vagyunk térképen" a világban!
Az egy dolog, hogy filctoll-paca vagyunk a térképen, de ha egyszer az õ valutájukkal fizetnénk a termékért, akkor mi a jó büdös francba nem rendelhetünk tõlük?!"

Igazad van!
Pedig uniós ország vagyunk!hogy az a ...<#boxer><#gun>

IMYke2.0.0.0
Na, talán az amazon.at-n.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Qrvára idegesít, hogy "nem vagyunk térképen" a világban!
Az egy dolog, hogy filctoll-paca vagyunk a térképen, de ha egyszer az õ valutájukkal fizetnénk a termékért, akkor mi a jó büdös francba nem rendelhetünk tõlük?!

IMYke2.0.0.0

Dollár, ma: ~198 Ft.
Szerintem, postaköltséggel együtt: 22-25.000 Ft-ból megvan/volna.

Dióka
ezen bekaki! nagyon kemény!

Dióka
tobbhatnál=dobhatnál (bocs, csak náthás vagyok)

Dióka
valóban nem azt mondtad, hogy leggagyibb, azt mondtad,ennél már csak a reason a gyagyibb,ami nekem azt jelenti, hogy akkor ezek szerint ez a 2. leggagyibb. de végülis ezen lehetne filózni.
mivel én ebben sem szakértõ, sem kezdõ nem vagyok, így sokmindent elhiszek neked, és eszem ágában sincs vitatkozni olyanban,ami nem a szakterületem. véleményem attól még lehet, de szerintem ez belépõszintnek kicsit súlyosabb falat,mondjuk éppenséggel egy kezdõnek. egyébként sem ismersz, szoktam én igazat adni másoknak is, ha épp igaza van..... <#nevetes1> neked nem igazat nem adtam, csak másként gondolom a program megítélését, s csak azért nem bólógatok neked hevesen,mert nem ismerem a többi ezer hasonló progit tövirõl hegyire, így vitázni sem lenne értelme róluk velem. ez utóbbiban egyetértek.<#wave>
remélem örülsz!<#nyes> esetleg tobbhatnál egy saját szerzeményt az elsõ 3 favoritodból, a végeredmény a lényeg úgyis, és azt meg tudjuk hallgatni és tudunk rajta vitatkozni is.<#nevetes1>

Nem említettem 1 szóval sem, hogy Ez a leggagyibb. Középszintû progi, amolyan belépõszint kezdõknek.
Szerintem is hagyjuk a témát mert vitát nem szeretnék és hát ismerve téged úgy sem lenne sosem igazam.
Mivel Te csak felületesen ismered ezt is és a többit is, lehetetlen lenne meggyõzni ezen program gagyiságáról vagy ellenkezõjérõl, ezért ezt nem is szándékozom tenni. Ez ugyebár nem zenész topik, ez esetben hagyjuk is a témát, benne vagy? Én igen. <#integet2>

Dióka
én elhiszem, hogy otthon vagy a témában, de azért nem gondolom, hogy az FL Studio 9 pro xxl a leggagyibb lenne, mert ez egyszerûen nem igaz. ha azt mondod, neked nem jött be valamiért,akkor azt elfogadom, de azért ne legyünk már ennyire lekezelõek vele.

egyébként engem nem igazán érdekelnek a zeneszerkesztõk, úgyhogy nem izgat fel a téma, de megnéztem már jónéhányat és mindennek tûnt, csak gagyinak nem, mint ahogy te is mondtad, mindegyik rossz valamiben (és ezt elsõsorban a te igényeid és szemszögedbõl nézve értetted).

Ez a Fruity Loops valamelyik verziója, amolyan középszintû sequencer.
A Logic-al nem merném 1 napon említeni persze a Logic sem "mindentudó".
Egyébként sem létezik full extra szerkesztõ, mindegyiknek megvan a maga erõssége vagy gyengéje. A kérdés, hogy ezek közül melyik van többségben az adott progiban.
Ha létezik egyáltalán egy virtuális lista az kb. így nézne ki:

1. Pro Tools 8 HD
2. Logic Pro 9
3. Cubase 5

Nos, ha amatõr zeneszerkesztõre volna szükséged, akkor megtaláltad a legideálisabbat..
Ettõl már csak a Reason gagyibb. <#szomoru1>

mflex
Én sem tudtam, mivel nem is érdekelt eddig sem, most már tudom, de ingyen sem kell.

What about the forests?

kaposi1
Lehet, mert Pl: én azt sem tudtam hogy Ákosnak megjelenik új albuma.
Mondjuk nem is vágytam rá,mert nem szeretem a zenéjét.

mflex
Fõleg az mostanában az igazi reklám! 😊 Meg ugye, minden csoda három napig tart, 2 hónap múlva a kutya sem fog errõl beszélni, de lehet, hogy jóval több eredeti korong fogyott, mint ha nem történt volna semmi.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Igaz lehet. "A negatív reklám is reklám".

mflex
Már azon is gondolkodtam, hogy ez egy "burkolt reklám" is lehet akár, hiszen mindenki errõl beszél, és lehet, hogy aki olvasta az interneten, de nem warezol, vagy éppenséggel az újságban értesült róla, vagy a médiában, minél elõbb szeretné megvenni a lemezt, akár eredeti CD korongon. hiszen sok embert kíváncsivá tett. Már nem lepõdnék meg semmin.

What about the forests?

Nem a lemez eladásból gazdagodik meg ....<#szomoru2>

kaposi1
Ahogy elnézem egyre több helyre kerül fel az album,és free-ként.
<#nyes>

kaposi1
Ahogy elnézem Ákos úr öngólt rugót, nem kicsit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Thomaska ugylátszik te vmit félreértettél de nagyon...
nem tûnt fel h eddig azért volt tiltott anyag mert, volt annyi yoo érzés a staffban h nah magyar elõadó tényleg ezzel támogassuk stb, de miután nyíltan hadat üzent a torrent világnak azzal h az asvával meg a proarttal házal, hogy megvédje a fos dalait ill pénzé tegye azokat mert nem lesz mivel a q7 et tankolni... azóta nem hogy nem tiltott anyag az ncore-on hanem még free-t is kapott természetesen h jobban idegelje a mûvészurat a tény h van aki nem szarik be üres fenyegetõzésektõl, és mivel az ncore szerverek már rég nem magyarországon vannak megtehetik a staffok hogy így fejezzék ki nemtetszésüket Ákoska mûvészúr iránt, és ezzel szolidaritást vállalva a kisebb oldalak lefoglalt trackerei és szerverei iránt.
úgyh ha nem volt érthetõ az elsõ rövidebb hszem remélem ez a hosszabb már megfelel arra a célre h megértsd mit is szerettem vna kifejezni!
és ujra csak GO NCore mutassátok meg h igenis lehet nyomást gyakorolni, ha nem hagyják békében a torrent világát!

és végezetül neked itt egy cikk ha esetleg még most se értenéd mit akarok
http://asva.info/ehezo-eloadok-szenvedo-kiadok-2010-10.html
kicsit jobban értenek a témához mint az index "

mflex
mflex

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Á, basszus! Mekkora királyság!

mflex
k jó! 😄

What about the forests?

kaposi1
Itt voltak,de csak voltak):
Amúgy nem semmi ez a díszdobozos verzió.<#eljen>

mflex
Na igen, számomra mindig az elsõ rész a favorit, Scott mester ott nagyon durva hangulatot csinált, a Cameron féle is jó, bár nem annyira izgalmas, mint az elsõ szerintem, de akcióban jobb. A harmadikon már látszott, hogy a többször átírt és kukába dobott forgatókönyvet végül jól elbaxták. A negyedik no comment kategória. Aztán, hogy az 5-ik milyen lesz, illetve, hogy az elõzmény milyen lesz, az majd kiderül, Ridley Scott csinálja újfent (hála az égnek), õ meg maximalista, nem hinném, hogy szart adna ki a kezei közül.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Betettem kedvencek közé.
Valószínûbb, hogy 3x-4x.000 Ft körül mozog majd.
Sebaj, most megnyerem a hétvégén a 80 millát, és nem jelent problémát 😊

mflex
IMYke2.0.0.0
Az Alien-univerzum annyi potenciált rejt magában, és olyan szinten elq... szúrták az eredeti kvadrológia renoméját az utóbbi két velük (is) foglalkozó filmmel, hogy minden jó érzésû filmnézõnek fáj.

mflex
Az ok, de azt soha nem tudták így "leírni", vagy bemutatni, hogy a rendezõ, forgatókönyvíró fejében, hogyan néz ki egy alien koponyája, most már tudom... 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
A könyvek szerint, képesek a megszállt, szaporodáshoz használt gazdatest DNS-einek bekebelezésére, és ezáltal "mutálódásra".
Az "Alien vs. Predator 1-2" filmekben ezt próbáltak - gyatra módon - bemutatni nekünk.

mflex
Egy ilyet el tudnék itthon viselni, az az érdeke, hogy itt lehet látni, a külsõ páncél alatt, milyen hasonló koponyájuk van, idáig nem tudtam, hogy ilyenek "belül"..

What about the forests?

mflex
Voltak valahol olyan képek, hogy milyen volt elõtte és milyen lett a feljavított változat, hát valami elképesztõ a változás. A szörnyekrõl brutális képek képek készültek, de nem találom sehol egyelõre.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
<#guluszem1>

Mondjuk, ehhez már igazi DTS-re képes rendszer kellene. Az én prüntyögõm kaki.

IMYke2.0.0.0
Vennem kell egy új HDD-t 😊

mflex
Jók lehetnek a hangok is!

Audio: English / DTS-HD Master Audio / 5.1 / 48 kHz / 3412 kbps / 24-bit (DTS Core: 5.1 / 48 kHz / 1509 kbps / 24-bit)

What about the forests?

mflex
Ez a neve, ha regisztrált vagy itt, már is lekaphatod, ami csúcs, hogy hivatalosan ma jelent meg, de boltokban is meg lehet majd venni, a kérdés, hogy a "hülye azért nem vagyok " okádé, mennyiért bírja majd kitenni a pultra...

http://tehparadox.com/forum/f89/alien-anthology-6-disc-edition-bluray-1080p-avc-dts-hd-ma5-1-%7C-218-gb-1386509/

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Húúúú! Fáj a szívem.
Bótba nem lehet eztetet megvenni, valahol? Mi a pontos elnevezése az eredeti kiadványnak, szabad megkérdeznem?

IMYke2.0.0.0
Hú azt a mindenit!
Mit nem adnék, ha lenne most ennyi tárhelyem 😊
1300 Gb-ból kemény 9 és fél van üresen. <#vigyor5> Fullon vagyok animével. Még játékot sem tudok telepíteni 😊

mflex
jah nem, hülyeséget írtam. Ez újra felkevert gyönyörû digitális képpel rendelkezõ BR kiadások, 6 lemezes full extra változatok, meg ilyenek...

What about the forests?

mflex
aha

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Na várj - ez az Anthology azonos lenne ezzel?:

Csak DVD-k helyett BD-k?
Ez ugyanis nekem megvan. Ebben a kiadásban. Kemény 12.000 Ft-ért vettem Pécs, MM. Úgy 5-6 éve.

mflex
Alien Anthology (6 Disc Edition) BluRay 1080p AVC DTS-HD MA5.1 | 218 GB

<#ticking>

What about the forests?