26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#21134 A végén még nekem gratulálhatsz, ledöbbentem, hogy milyen elképesztő minőségben szólaltatja meg a lemezeket, még a végén cserélek, vagy megveszem tőle, ami még hozzá sem került.
-
#21133 Meg a lemezeket is, ha már nem köll. -
#21132 Cicikeccs forevör
Zephyr: Hát, ha már megvetted, ne menjen kárba, küldheted Dél-Baranyába fénypostával a cuccot.
Igaz, órát 11 éve nem hordok... -
#21131 b+
ezek után inkább nem leplek meg egy normális krumplival
pedig épp készültem rá -
Grat öcsédnek a géphez! -
#21129 Na épp az előbb telefonált az öcsém, hogy nekem kellene mennem a YAMAHA gépezetért, azért úgy döntöttem, hogy azon fogom bedigizni "Szellő nagy örömére" az utolsó ciccikeccssettt! :DDD, sőt videót is készítek róla, hogy örüljön.
-
#21128 Meg! :D , Anyám hallgatta régen, tehát valahol megvan, mert minden bakelit az én padlásomon kötött ki. -
#21127 Neee!
(amúgy nemtán az is megvan? -
#21126 Vettem ma ilyen pasztát, kíváncsi vagyok mit tud :) -
#21125 Legközelebb a hopp te Zsigát fogom játszani b+! :P -
#21124 Az egy Fossil, és nem éppen az olcsó kategóriához tartozik. meg aztán had döntsem el én, hogy milyen órákat hordok.
Nem a CC catch volt a lényeg, hanem a gépezet, csak ép ez volt rajta. -
#21123 nem bántom. sőt 2-3 vinyl itt figyel tőle valahol..
csak hát mflex, azaz bocsi spaceflex
minden videón ezt nyüstöli -
#21122 Cicikecset ne bánts(a)d! :)))
-
#21121 a sanyo nem volt egy rossz márka a maga idején
de ha mégegyszer ezt a sziszikeccset hallgatod, elsírom magam
valami spacesynth-et mutogass inkább
mármint vinylen..
azt a krumplit meg hajítsd már el a csuklódról
ha már ragaszkodsz az értékekhez, inkább xerezz be egy ritkaságot
mint például ez :) **katt**
ez is egy újabb dolog, amiben mi magyarok az élen járunk -
#21120 Szép! -
#21119 Megnéztem.
Hogy csinálod ilyen pormentes mindened? Én hetente takarítom a szobám, benne a "minden fekete" PC-vel, és a finom porréteg a halálba kerget.
Igaz: faluvidék, ablak, ház mellett út.
-
Wicked Belzebub #21118 A nagyját sima fogkrémmel puha vattával, majd valamilyen autowax-szal. Én a Turtle waxot használom, a kéket, ami metál festékre van. -
#21117 Nem akarom világgá kürtölni, ha megnéztétek, akkor törlöm.
Indavideo PASS: 000000
-
#21116 Nekem a kedvenc, Sanyo tp1010-et kurva jól sikerült felfényesíteni, előtte tök matt volt, csinálni kellett volna róla egy képet előtte, de már késő bánat, esetleg egy videót tudok csinálni rőla. Ez egy precíz szerkezet, nagyon szép hangja van, imádom. Egy szépséghibája van, a shell fogantyú vagy 20 éve letört, cserélni kellene már, egyébként perfect gép. Egy jó óra volt polír... -
#21115 Ezen vagyok egy ideje én is. Ma is próbálkoztam a Technics plexijével több-kevesebb sikerrel. -
#21114 Egyébként tudja valaki, hogy mivel (hogyan) lehet felpolírozni a plexit? -
#21113 jah -
#21112 Szerintem igen, elképesztő mellbevágó hang lehet ott, tüskelábakon áll az is. -
#21111 Van kábel is hozzá! -
#21110 Ehhez még kell? -
#21109 Ha kevés a mély...
-
#21108 -
#21107 A zannya!
Én is azt gondolnám, hogy megtaláltam... -
#21106 Ezt nézd meg, csak gratulálni tudok a srácnak, vagy faszinak inkább.
Érdekes amit ír, meg az is, hogy nem szemben ül a két monstrummal, háttérben a mcintosh cuccok..
Here are a few pics of my system.... After having spent the better part of thirty years and most of my disposable income on this hobby, I think I've found a system that finally makes me happy... A mix of recent McIntosh with a few vintage pieces that I just cant live without and make listening to vinyl,FM and tapes much more enjoyable. The sound is typical,uncolored and alway musical McIntosh...smooth,grain-free yet detailed with plenty of well controlled slam in the bass,when necessary.... The room is my living room which has hardwood floors covered with area rugs and is 20 x 24 x8. My listening position is about 10ft from the speakers. I've managed to get all the equipment on to shelves of a built in bookcase (using a shoehorn,of course!)I have no problems with EMI or noise with this set-up.
-
#21105 Tényleg pöpec! -
#21104 Ez így volt mindig és lesz is :) -
#21103 Ez gyönyörű!
-
Papferi #21102 Ez a szám az oldal látogatottságát is jól tükrözi. Jöttünk, vittünk, mentünk. Vagy valami hasonló. -
#21101 Na meg a "Patyomkin-tojáshéj" - a Hi-Fi Magazinban (később Hi-Fi Mozaik)így nevezték, etalon is volt - azaz a NAD 5120
-
#21100 A póverről nem is szólva... -
#21099 Jah, azon én is röhögtem :D -
#21098 Jó a szöveg, csak az a "kut"-ot ne hallottam volna... -
#21097 Na, most meg igen. -
#21096 Itt nem látok semmit. -
#21095 Ezt árulják 100 rongyért most: