DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a COD: Black Ops-ra már régen ráizgultam, meg a gépem is, esténként, ha lesz idõm meg kedvem, akkor nagy irtások lesznek 2560X1600-ban! <#nyes>#nyes>Ahogy néztem a grafika szinte lemászik a képernyõrõl.
What about the forests?
A többi majd csak segít, meg a klip és az olvasgatás.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a CBS csatorna 'Cover Up' címû mûsorának alapzenéje
ez mindeddig egybevág az infóimmal
hát nem tudom, biztos jól emlékszel, hogy mit is keresel pontosan?!
Köszönöm, hogy fáradoztál értem. <#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
esetleg anthony hamilton környékén is nézzél szét.
Hangot most nem hallok.
a célszemély 'Jon-Erik Hexum' a sorozat eredeti címe 'Cover Up'
a csávó 84 okt.12-én 26 évesen egy 44-es Magnummal (aminek elvileg üresnek vagy vaktölténnyel kellett volna töltve lennie,mint Brandon Lee-nél is) fejbe lõtte magát! az azonnali beavatkozás sem segített már rajta, az 5 órás mûtét után kómába esett, okt. 18-án elhunyt.
a sztori többi részét ezek alapján már le tudod hívni...
Ti nem emlékeztek, melyik amerikai sorozat fõcímdala volt "Bonnie Tyler: Holding Out For A Hero" c. száma?
A fõszereplõ egy tipikus szépfiú volt, piros Ferrari 340-essel - nem, nem Magnum -, és valamelyik tengerparti városban, vagy valami szigeten magán nyomozóskodott
Volt egy olyan epizód vég, amikor a válltöméses fõszereplõnk leugrott egy mólóról - szólt alatt a dal - és fekete képernyõn közölték, hogy a fõhõst alakító srác idõközben meghalt.
Következõ epizódban valóban más játszotta az azonos nevû srácot.
A fõcímdal BT volt.
Google és Wiki meg hülye, nem emlékeznek.
Idõpont - horvát tévén ekkor lestem minden részét - a nyolcvanas évek vége.
Meg is lepõdtem rajta rendesen.<#wow1>#wow1><#nyes>#nyes>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A zenéi, klipjei meg, inkább no comment.
Madonnát majmolja, bevallottan - de már túlzásba viszi.
Ráadásul kurva nagy marhaságokat hordott össze néhány helyen. Lehet utálni, lehet szeretni Gaga-t, amíg engem szórakoztat és olyan számokat énekel, mint az Alejandro, Bad Romance, etc, felõlem olyan botrányokat csinálhat, és olyan kurvásan néz ki, ahogy csak akar.
Láttam én már róla olyan képet is, ahol normális kosztümben volt szépen sminkelve, és egy helyes nõnek nézett ki, viszont úgy meg nem lehet világsztár, mert azt tegyük hozzá, hogy manapság õ a N1.
What about the forests?

What about the forests?
What about the forests?
In Lak\'ech Ala K\'in
TESCO FOREVER
Ráadásul, agyfájdító is.
What about the forests?
A baj csak az, hogy - szakavatott, ilyeneket naponta használók írták, mondták - ezek nem valók PC-munkára.
What about the forests?
nem tudom, csak a tescoban ennyire hülyék,mert tecsós abnormalitásokból dunát lehetne rekeszteni, de majd felrakok egy eszméletlen fotósorozatot belõle.<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>

What about the forests?
SPACEDREAM RADIO NON-STOP KÍVÁNSÁGMÛSORA
a 48-as AAC meg az átlagos minõségû 128-as mp3-nak igen megfelel.<#kacsint>#kacsint>
Link
Link
A spacedream rádió ugyan 48AAC-ben sugároz, de az megfelel 128-nak, de errõl majd Dió haver bõvebben tud okosságot mondani.
Spacedream radio non stop
What about the forests?
Hol lehet venni spacesynth albumokat?
És van olyan spacesynth rádió, ami minimum 128 kb/s minõségben ad zenéket?
Köszi!
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!
What about the forests?
Túl sok bírósági tárgyalásos filmet néztél, vagy cikket olvastál?
Már csak a paragrafusok hiányoztak!<#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
What about the forests?
az apát el lehet ítélni és meg is lehet érteni (úgymint,aki egyetért tettével és azt is,aki nem), mint sok minden, ez is szempont-nézõpont kérdése, a pillanatnyi helyzet alapján viszont akár az esküdtszék számára sem lenne egyáltalán biztos, hogy az apa (vagy kísérõ) HIRTELEN FELINDULTSÁGÁBÓL HOZOTT DÖNTÉSÉNEK (pofán basszam-e vagy sem) kivitelezése elõtt meg kellett volna-e kérdeznie az elkövetõt, hogy áll-e és milyen orvosi kezelések alatt vagy dilibogyónak érzi-e magát, esetleg tisztában van-e tettének súlyával és súlyosságával....egyáltalán kérnie kellett volna-e egyértelmû és megmásíthatatlan írásos jog- és szándék nyilatkozatot, magyarázatot a kiskorú sérelmére elkövetett látszólag aránytalanul nagy mértékû és indokolatlan tevékenységére. <#falbav>#falbav><#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1> esetleg az apának meg kellett volna-e köszönnie, hogy olyan kedvesen foglalkozott gyermeke szellemi nevelésével. persze sok szempont lehetne még, ez csak néhány volt....az apuka egyébként nem barom, csak lehet, õ is annyira aránytalanul lépett fel,mint amennyire annak vélte a másik fickjó tettét. úgyhogy akár kvittek is lehetnek. <#nyes>#nyes>
Tudod, az érmének két oldala van.
Az apuka egy barom.
Evvel a tettével sokkal inkább megrémítette saját gyerekét (is), minthogy biztonságérzetet nyújtott volna számára.
In Lak\'ech Ala K\'in
Hihetetlen milyen emberek között élünk.<#wilting>#wilting><#nyes>#nyes>
De ha képet tenne be magáról, kitudja lehet hogy még én is megbökném.<#crazya>#crazya>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A T-rongy-nál, ha alapcsomagot rendel valaki, akkor a FAX-oláshoz kell valami még? Vagy csak egy készülék és ennyi?
A Körjegyzõségünkhöz tartozó egyik települési önkormányzatnak kellene.