DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Az a gond, hogy utálom az amerikai sorozatokat, nem tudok ráhangolódni egyikre sem, idióta "iq lájtos" amcsiknak készül a 90%-ka. A német cobra 11, amit szoktam nézni néha.

Viszont a COD: Black Ops-ra már régen ráizgultam, meg a gépem is, esténként, ha lesz idõm meg kedvem, akkor nagy irtások lesznek 2560X1600-ban! <#nyes>Ahogy néztem a grafika szinte lemászik a képernyõrõl.

What about the forests?

mflex
Extended

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Az a jelenet rémlik azzal a daruval vagy mivel .
A többi majd csak segít, meg a klip és az olvasgatás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
bonnie tyler holding out for a hero
a CBS csatorna 'Cover Up' címû mûsorának alapzenéje
ez mindeddig egybevág az infóimmal

hát nem tudom, biztos jól emlékszel, hogy mit is keresel pontosan?!

IMYke2.0.0.0
Maj' másik melóhelyen megnézem a klipet hanggal - meg utánaolvasok.
Köszönöm, hogy fáradoztál értem. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
akkor valszeg egy másikban is meghalt az egyik fõszereplõ, akit egy új váltott fel és még bonnie tyler szám is benne volt...erre már nincs statisztikám <#nemtudom><#vigyor>

esetleg anthony hamilton környékén is nézzél szét.

IMYke2.0.0.0
Hát, a YT-os videóról megállapíthatom, hogy ez nem az a sorozat.
Hangot most nem hallok.

Dióka
hát ez tényleg durva!<#kacsint><#nevetes1>

Dióka
nekem fingom sincs, de a minimál angolommal tényleg csak a te kedvedért néztem utána, és ennyit tudok neked segíteni: <#nevetes1>

a célszemély 'Jon-Erik Hexum' a sorozat eredeti címe 'Cover Up'
a csávó 84 okt.12-én 26 évesen egy 44-es Magnummal (aminek elvileg üresnek vagy vaktölténnyel kellett volna töltve lennie,mint Brandon Lee-nél is) fejbe lõtte magát! az azonnali beavatkozás sem segített már rajta, az 5 órás mûtét után kómába esett, okt. 18-án elhunyt.

a sztori többi részét ezek alapján már le tudod hívni...

IMYke2.0.0.0
Srácok!

Ti nem emlékeztek, melyik amerikai sorozat fõcímdala volt "Bonnie Tyler: Holding Out For A Hero" c. száma?

A fõszereplõ egy tipikus szépfiú volt, piros Ferrari 340-essel - nem, nem Magnum -, és valamelyik tengerparti városban, vagy valami szigeten magán nyomozóskodott .
Volt egy olyan epizód vég, amikor a válltöméses fõszereplõnk leugrott egy mólóról - szólt alatt a dal - és fekete képernyõn közölték, hogy a fõhõst alakító srác idõközben meghalt.
Következõ epizódban valóban más játszotta az azonos nevû srácot.
A fõcímdal BT volt.

Google és Wiki meg hülye, nem emlékeznek.
Idõpont - horvát tévén ekkor lestem minden részét - a nyolcvanas évek vége.

kaposi1
Nekem is tetszenek a számai.<#worship>
Meg is lepõdtem rajta rendesen.<#wow1><#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
Engem az taszít, hogy pofátlanul lop, mesterséges, és utánoz.
A zenéi, klipjei meg, inkább no comment.
Madonnát majmolja, bevallottan - de már túlzásba viszi.

mflex
Nesze neked semmi, fogd meg jól cikk volt ez. Az írónak köze nincs hozzá, hogy mi megy a háttérben, ezért kreált valamit a koncertrõl, hogy olvasottabb legyen a velvet.

Ráadásul kurva nagy marhaságokat hordott össze néhány helyen. Lehet utálni, lehet szeretni Gaga-t, amíg engem szórakoztat és olyan számokat énekel, mint az Alejandro, Bad Romance, etc, felõlem olyan botrányokat csinálhat, és olyan kurvásan néz ki, ahogy csak akar.

Láttam én már róla olyan képet is, ahol normális kosztümben volt szépen sminkelve, és egy helyes nõnek nézett ki, viszont úgy meg nem lehet világsztár, mert azt tegyük hozzá, hogy manapság õ a N1.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
<#wilting><#wilting><#wilting>

IMYke2.0.0.0
Eldönthetnék végre, hogy kg vagy liter 😊))

mflex
A tegnap fényképezett tv-t, egy másik sok értelmi képességgel rendelkezõ tecsóban, más értékegységben mérik! <#falbav>

What about the forests?

AlterEgo5561
mflex
Ezt már páran láttuk itt, de érdemes megnézni, annak aki még nem látta. Az Apple kimondottan örülhet, hogy így reklámozzák a telefonját 😄

What about the forests?

mflex
<#falbav>B+!

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Úristeeeen!

Wescone
Rozmár pisztráng fejjel, Jásmin paradicsomos szar, punci puncs!!! <#nevetes2><#nevetes2><#vigyor2><#vigyor2><#nevetes1><#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
Mindenki kapaszkodjon a székébe vagy ahová tud! Teszkós buli indul! néhány különlegességrõl...<#nevetes1>

TESCO FOREVER

Dióka
a zene egyik nagy kedvencem, mint még néhány Rocky zene, s akkoriban a filmben is nagyon nagy hatást gyakorolt sokakra.

mflex
Mármint erre gondoltam...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Fél percig bírtam: t*k*m tele van ezekkel a képhalványulásos dolgoktól.
Ráadásul, agyfájdító is.

IMYke2.0.0.0
Bizonyosan. <#nyes>

mflex
Nekem tetszett, ahogy a srác megcsinálta hozzá a zenét és megvágta a videót, szerintem a dallam pár kottáját elcsente a Rocky 4-bõl.

What about the forests?

mflex
HD filmekre viszont kiváló, megfelelõ hangrendszerrel.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
A 27"-es monitort mostanra teljesen megszoktam - itt, a könyvtárbeli 20"-ast és a másik munkahelybeli 19"-est miniatûrnek érzem -, de azt hiszem, egy ekkora képernyõt is meg tudnék szokni 😊
A baj csak az, hogy - szakavatott, ilyeneket naponta használók írták, mondták - ezek nem valók PC-munkára.

mflex
Egyébként meg tényleg igazi ünnepi ajánlat, itt 31 ezerrel olcsóbb kilója! <#falbav><#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Ne is mond, jah és jöhet 😄

What about the forests?

Dióka
igen, így kicsit drágának tûnik!<#wow1><#falbav>
nem tudom, csak a tescoban ennyire hülyék,mert tecsós abnormalitásokból dunát lehetne rekeszteni, de majd felrakok egy eszméletlen fotósorozatot belõle.<#nyes><#nevetes1>

mflex
faxa<#eljen>

What about the forests?

mflex
Reggel "lõttem" a tecsóban, ez a tv 15,6 kg, tehát nem ajánlatos a vétele<#nevetes1>

What about the forests?

Dióka
egy nagyon durván komoly videóval (külön köszönet az alkotónak!) ajánlanék egy viszonylag kuriózumot, persze csakis XHQ-ban, hangfalszaggatóban érdemes birtokolni!<#kacsint>

Dióka
ennyivel kiegészíteném:

SPACEDREAM RADIO NON-STOP KÍVÁNSÁGMÛSORA

a 48-as AAC meg az átlagos minõségû 128-as mp3-nak igen megfelel.<#kacsint>

mflex
Szia!

Link

Link

A spacedream rádió ugyan 48AAC-ben sugároz, de az megfelel 128-nak, de errõl majd Dió haver bõvebben tud okosságot mondani.

Spacedream radio non stop

What about the forests?

pomogacs2
Sziasztok!

Hol lehet venni spacesynth albumokat?
És van olyan spacesynth rádió, ami minimum 128 kb/s minõségben ad zenéket?

Köszi!

És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!

mflex
Kijavítom magam, inkább valami recepció félének néz ki, talán valami rendelõ...

What about the forests?

mflex
egyáltalán kérnie kellett volna-e egyértelmû és megmásíthatatlan írásos jog- és szándék nyilatkozatot, magyarázatot a kiskorú sérelmére elkövetett látszólag aránytalanul nagy mértékû és indokolatlan tevékenységére

Túl sok bírósági tárgyalásos filmet néztél, vagy cikket olvastál?
Már csak a paragrafusok hiányoztak!<#eljen><#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Sajnos még nem találtam meg az eredeti videót a neten, ezért nem tudom, hogy biztosan gyengeelméjû lehet-e a csávó. Ez egy részlet egy bolt félében, ahol az is lehet, hogy a kisfiú már vagy félórája obégatott, a mobilon beszélõ baromnak, meg épp mondta a nõje, hogy hagyja békén, mert szopás közben nem tud telefonálni, ez meg betette a kaput nála, hát megrúgta a kisgyereket, holott lehet, hogy semmi baj pszichikailag az idióta agyával. Csak egy elmélet volt. <#nevetes1>

What about the forests?

Wescone
...és bizonyára; voltak is! <#nyes>

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
ezen lehetne sokat elmélkedni, érveket és ellenérveket felsorakoztatni a sok okos gondolatok mellé, de gondolom Májki nem azért rakta be, hogy pszichoanalizáljuk az eseményeket és a résztvevõk egészségügyi- társadalmi-szociális-mentális helyzetét és állapotát, hanem csak egy megtörtént szituációt reprezentált.

az apát el lehet ítélni és meg is lehet érteni (úgymint,aki egyetért tettével és azt is,aki nem), mint sok minden, ez is szempont-nézõpont kérdése, a pillanatnyi helyzet alapján viszont akár az esküdtszék számára sem lenne egyáltalán biztos, hogy az apa (vagy kísérõ) HIRTELEN FELINDULTSÁGÁBÓL HOZOTT DÖNTÉSÉNEK (pofán basszam-e vagy sem) kivitelezése elõtt meg kellett volna-e kérdeznie az elkövetõt, hogy áll-e és milyen orvosi kezelések alatt vagy dilibogyónak érzi-e magát, esetleg tisztában van-e tettének súlyával és súlyosságával....egyáltalán kérnie kellett volna-e egyértelmû és megmásíthatatlan írásos jog- és szándék nyilatkozatot, magyarázatot a kiskorú sérelmére elkövetett látszólag aránytalanul nagy mértékû és indokolatlan tevékenységére. <#falbav><#wave><#nevetes1> esetleg az apának meg kellett volna-e köszönnie, hogy olyan kedvesen foglalkozott gyermeke szellemi nevelésével. persze sok szempont lehetne még, ez csak néhány volt....az apuka egyébként nem barom, csak lehet, õ is annyira aránytalanul lépett fel,mint amennyire annak vélte a másik fickjó tettét. úgyhogy akár kvittek is lehetnek. <#nyes>

Wescone
Akkor is így vélekednél Mike ha, tegyük fel, a Te gyereked lenne a gyépés és õ kapná a pofont csak azért mert a természet fintorából adódóan nem képes megítélni tettei súlyát, vonzatát?
Tudod, az érmének két oldala van.

Az apuka egy barom.
Evvel a tettével sokkal inkább megrémítette saját gyerekét (is), minthogy biztonságérzetet nyújtott volna számára.

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
antigarvitáció <#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Ungváry Rudolf beszólásos videó nincs meg valakinek - csak hallottam róla, de nem volt hozzá szerencsém, és megnézném, hallgatnám.

kaposi1
Én is megszoktam kapni a hét legjobb kérdéseit.
Hihetetlen milyen emberek között élünk.<#wilting><#nyes>
De ha képet tenne be magáról, kitudja lehet hogy még én is megbökném.<#crazya>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
Srácok!

A T-rongy-nál, ha alapcsomagot rendel valaki, akkor a FAX-oláshoz kell valami még? Vagy csak egy készülék és ennyi?

A Körjegyzõségünkhöz tartozó egyik települési önkormányzatnak kellene.

IMYke2.0.0.0
Úristeeeeeen!