DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A válaszok viszont <#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
Nekem is kellene 'mán' találnom egy olyan bolond nõt, aki hajlandó velem leélni az életét, és gyerkõcöket is nevelni 😊
Bocsánat: félreérthetõ voltam. Szóval, az a nõ csak bolond lehet, aki velem akar élni. 😊
Nem a Te kedvesedre értettem!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy egyetértek veled.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
What about the forests?
Ne tudd meg, hogy milyen szilveszteri buli volt akkor, <#nevetes1>#nevetes1>, de azt tudom, ha ez a szám nem ment legalább 20-szor, akkor egyszer sem, ezért is maradtak meg bennem a zenével kapcsolatos, felszínre tört sikamlós emlékek.
What about the forests?
imo :) science fiction is science fact
In Lak\'ech Ala K\'in
Láttam, említetted, hogy szétmulatott éjszakákra emlékeznél szívesen ezzel. Csak miattad....tessék <#nyes>#nyes>
DJ Disco-Stamp Your Feet (97) in flac
Ha az SACD vagy DVD-Audio sem tudott elterjedni és meghódítani a tömegeket (elsõsorban az ára miatt),akkor mibõl gondolták, hogy ez majd -szintén drágán- kelleni fog valakinek? kukába vele és elintézve.<#kacsint>#kacsint>
"Az ember azt hihetné, hogy a film- és a zeneipar kapva kapott a formátumon, azonban közel sem ez a helyzet. Pedig a Pure Audio korongok akár a kikapcsolt televízió mellett is lejátszhatók. A válasz alighanem a profit elmaradásában keresendõ. Az illegálisan másolt DVD-k komoly károkat jelentenek, így a cégek - érthetõen - nem szívesen dobnának piacra 20-30 eurós kiadványokat, amelyek jócskán megnövelik beruházásaikat. Emellett a stúdiók nem szívesen kísérleteznek új dolgokkal, ragaszkodnak a bevált modellekhez. S mivel a felhasználók szinte nem is ismerik a Pure Audiót, így igény sincs a nem mindennapi zenei élményt kínáló Pure Audio kiadványokra. "
What about the forests?
imo :) science fiction is science fact

What about the forests?
What about the forests?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
eddig senki nem jelzett hibát és én is teszteltem most,pl.most is,de rendben találtam. <#nemtudom>#nemtudom>
"Decompression failed" Fuck!
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
még WIKI is van 😄
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Mostanság a horror/thriller dolgok nem is hoznak lázba.
Helyettük, anime, vagy régi, bevált klasszikusok újranézése.
Az "Eredet"-et egyszer majd megnézem, valami HD kiadásban és letudtam a manapság futó filmeket.
Az Eden-nél nem csodálom hogy kinyilt a bicska.
Jó kis filmeket választottatok.
REC 1
REC 2
EDEN LAKE
MÁRTÍROK
A végén elmentem... 😄
...a haverokkal a lõ pályára és adtunk a céltábláknak, fõleg az ÉDEN TÓ után nyílt ki a bicska nálam! <#eplus2>#eplus2>
Aki bírja és szereti a nem klisés horror baromságot, az ezek közül egyiket se hagyja ki, jah és +30 dupla karikásak! 😄
Sorban:
10
9
10
9
What about the forests?
Na akkor még várok vele.
Más.
A Flashback kiadó egyébként egyre trehányabb.
<#duhos2>#duhos2>
Esztétikailag elég gány minõségben érkezett tõlük a megrendelt lemez.
A lemez sorjás,hullámos, pattogós.<#wilting>#wilting>
Pedig nem is volt olcsó.
Viszont sajnos náluk vannak a kedvenceim,így csak reménykedhetek zsákbamacska alapon hogy a következõ megrendelt lemezeknél minõségileg kicsit összekapják magukat.
What about the forests?
What about the forests?
Meg lehet rendelni valahol?
Ez most valóban hivatalos kiadvány?
Meg lehet ezt rendelni valahol?
Mert én nem találtam.
Köszi szépen a lejátszóból az REVELATION MIX-et.<#worship>#worship>
Nekem ezek szerint a másik verzió volt meg.<#wow1>#wow1>
*Revelation Mix / Part Two: Italo & Euro Disco*