DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex

What about the forests?

mflex
nEM IS GONDOLTAM ILYESMIRE, jah caps lock bocs 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nagyon helyes!
Nekem is kellene 'mán' találnom egy olyan bolond nõt, aki hajlandó velem leélni az életét, és gyerkõcöket is nevelni 😊

Bocsánat: félreérthetõ voltam. Szóval, az a nõ csak bolond lehet, aki velem akar élni. 😊
Nem a Te kedvesedre értettem!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Jah, de rajta vagyunk a dolgon, ha elkészül ház, felõlem lehet négyes iker is <#nevetes1> Addig nincs értelme, de akkor úgy fogalmazok, hogy a családtagjaim közül bárkit érne ilyen, az megnézhetné magát.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Tudtommal, még nincsenek gyermekek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ki õ?

mflex

What about the forests?

mflex
Mármint mi van nekem?

What about the forests?

kaposi1
Van neked már olyanod????<#nemtudom><#crazya>
Amúgy egyetértek veled.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
<#law>

What about the forests?

mflex
Ezen lefáradtam! <#falbav>

What about the forests?

mflex
Engem, kurvára nem érdekel, hogy gyépés vagy nem, ha gyerekemet a szemem láttára megrúgja valaki, akkor "mosolygva" kirántom a gerincét!

What about the forests?

mflex
Köszi! <#wink>

Ne tudd meg, hogy milyen szilveszteri buli volt akkor, <#nevetes1>, de azt tudom, ha ez a szám nem ment legalább 20-szor, akkor egyszer sem, ezért is maradtak meg bennem a zenével kapcsolatos, felszínre tört sikamlós emlékek.

What about the forests?

Musachy
Mondom én is, hogy nem tom mi baja lehet a hemüvegnek (amellett, hogy a gyerek megzavarta a telefonálásban)... Azért a néger is kimerítette az önbíráskodás kereteit. Jogos vagy nem...

imo :) science fiction is science fact

Wescone
Csak lassan a testtel - abból ítélve ahogyan mozog az illetõ, no meg abból, hogy védekezésnek nyoma sincs pedig volt ideje a pofon elõtt észrevenni, felfogni mi készûl, csakis értelmi fogyatékosról lehet szó.

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
Májki!

Láttam, említetted, hogy szétmulatott éjszakákra emlékeznél szívesen ezzel. Csak miattad....tessék <#nyes>

DJ Disco-Stamp Your Feet (97) in flac

Dióka
hát akkor kiderült, hogy ez egy újabb felesleges dolog,ami nem jött be....vagy épp a kutyának sem kell.
Ha az SACD vagy DVD-Audio sem tudott elterjedni és meghódítani a tömegeket (elsõsorban az ára miatt),akkor mibõl gondolták, hogy ez majd -szintén drágán- kelleni fog valakinek? kukába vele és elintézve.<#kacsint>

Dióka
Master of Jedi <#nevetes1><#falbav>

IMYke2.0.0.0
Pure Audio: az elfeledett audióformátum

"Az ember azt hihetné, hogy a film- és a zeneipar kapva kapott a formátumon, azonban közel sem ez a helyzet. Pedig a Pure Audio korongok akár a kikapcsolt televízió mellett is lejátszhatók. A válasz alighanem a profit elmaradásában keresendõ. Az illegálisan másolt DVD-k komoly károkat jelentenek, így a cégek - érthetõen - nem szívesen dobnának piacra 20-30 eurós kiadványokat, amelyek jócskán megnövelik beruházásaikat. Emellett a stúdiók nem szívesen kísérleteznek új dolgokkal, ragaszkodnak a bevált modellekhez. S mivel a felhasználók szinte nem is ismerik a Pure Audiót, így igény sincs a nem mindennapi zenei élményt kínáló Pure Audio kiadványokra. "

Totálisan egyet értek veled!!!!!!!!!!!<#boxer>
IMYke2.0.0.0
Gyerekverés nálam is bicskanyitogató - kábé, mintha anyukámat szidnák.

mflex
Megrúgott egy kisgyereket, teljesen mindegy, hogy milyen mértékû volt a rúgás nagysága, akár a fejét is eltalálhatta volna. Az ilyet szétkellagyalnimintapicsa 😄

What about the forests?

Musachy
Nem tom mi baja lehet a hemüvegnek, de nem nagyon rúgta meg a kölköt, mivel láthatóan meg se rezdült. Persze attól még megérdemelte a maflást. A dagadék meg közben rángatja a fószert, lehet, hogy aztán azért nem lépett az arcára.

imo :) science fiction is science fact

IMYke2.0.0.0
Hú wazzer!

mflex
Off:

Én még a fején is ugráltam volna a földön, ha ez én gyerekemet rúgja meg, bár szerintem rúgást kapott volna õ is, csak az állába, abban helyzetben szerintem agyonverem, a kurva anyját!

What about the forests?

mflex
Ha nem az asszonyt döngetnéd kicsomagolás közepette, akkor talán elsõre is sikerülne! <#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
OK, már jó. Köszi! 😊

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
Semmi gond vele.

What about the forests?

Dióka
próbáld a jó jelszóval és/vagy töltsd le újra!
eddig senki nem jelzett hibát és én is teszteltem most,pl.most is,de rendben találtam. <#nemtudom>

Szimistyle
Nem hiszem el, hogy sosem tudom a file-jaidat kicsomagolni. 😞
"Decompression failed" Fuck!

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
1 hónapja véletlen akadtam rá a magyar TAXIDERMIA címû nem is tudom micsodára, elõször angolul néztem meg, mert külföldi fórumról szedtem le, aztán eredeti magyar nyelven még nagyobbat ütött. Az igazi magyar paraszt beszéd sokkal jobb hangulatot ad az egésznek, viszont a forgatókönyvírónak sem lehetett ki mind a négy kereke, mikor ezt az ocsmányságot papírra véste. <#hehe><#hehe>

még WIKI is van 😄

What about the forests?

mflex
Jah, és ami igazán útmutató, a hülye amerikai buzernyák filmeknek, hogy spanyol, angol, francia filmekrõl van szó. Kevés pénzbõl, óriásit alkotni, na ez a nem semmi!

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
Ha ennyit elmondhatok róla, hogy egyik sem happy end, pont ezért tetszett, szinte kiszámíthatatlan, hogy mi fog történni, bár az EDEN-nel vártam, hogy a szerencsétlen fõhõs igazi véres kegyetlen bosszút álljon, de hát az élet is eléggé hasonló, egy végletekig meggyötört ember(ek), örülnek, ha el tudnak menekülni, nos hát nem...

What about the forests?

mflex
Felhalmozódott itt annyi film, de soha nincs idõm effajta szórakozásra, annyi kibaxott melóm van, hogy ki sem látszok belõle. csak töltögetem le a HD filmeket, de ritkán is tudom végig nézni. Az EDEN, DTS-ben este nagyon durva!

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Egyiket se láttam - és még hallani sem hallottam, olvasni sem olvastam róluk semmit.
Mostanság a horror/thriller dolgok nem is hoznak lázba.

Helyettük, anime, vagy régi, bevált klasszikusok újranézése.

Az "Eredet"-et egyszer majd megnézem, valami HD kiadásban és letudtam a manapság futó filmeket.

kaposi1
Láttam mindet.
Az Eden-nél nem csodálom hogy kinyilt a bicska.
Jó kis filmeket választottatok.

mflex
Tegnap (horror, thriller) mozi napot tartottunk, amit idáig nem volt alkalmam, vagy halogattam, azt megnéztem.

REC 1
REC 2
EDEN LAKE
MÁRTÍROK

A végén elmentem... 😄
...a haverokkal a lõ pályára és adtunk a céltábláknak, fõleg az ÉDEN TÓ után nyílt ki a bicska nálam! <#eplus2>

Aki bírja és szereti a nem klisés horror baromságot, az ezek közül egyiket se hagyja ki, jah és +30 dupla karikásak! 😄

Sorban:
10
9
10
9

What about the forests?

mflex
Ez van, vagy sikerül, hogy épségben ide érjen, vagy nem. Leszarják...

What about the forests?

mflex

What about the forests?

kaposi1
Pont ezért kérdeztem mert én sem látom még sehol.
Na akkor még várok vele.

Más.
A Flashback kiadó egyébként egyre trehányabb.
<#duhos2>
Esztétikailag elég gány minõségben érkezett tõlük a megrendelt lemez.
A lemez sorjás,hullámos, pattogós.<#wilting>
Pedig nem is volt olcsó.

Viszont sajnos náluk vannak a kedvenceim,így csak reménykedhetek zsákbamacska alapon hogy a következõ megrendelt lemezeknél minõségileg kicsit összekapják magukat.

mflex

What about the forests?

mflex
Nem tudom, én nem kerestem utána, mert nem érdeklenek a mixek. Az SSR shop-jában biztos.

What about the forests?

kaposi1
Akkor már csak a másik kérdésem vár válaszra.
Meg lehet rendelni valahol?

mflex
Nem rossz...

What about the forests?

mflex
SSR presents, azt hittem egyértelmû, hogy hivatalos...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
~29.000 Ft-ért már az enyém lehetne:

kaposi1
Csak nézek ki a fejembõl.
Ez most valóban hivatalos kiadvány?
Meg lehet ezt rendelni valahol?
Mert én nem találtam.

kaposi1
Mike!

Köszi szépen a lejátszóból az REVELATION MIX-et.<#worship>

Nekem ezek szerint a másik verzió volt meg.<#wow1>

*Revelation Mix / Part Two: Italo & Euro Disco*

Riccardo Campa - Mistress Of My Heart