26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
szamóca67 #21174 Valószínűleg "azokat" mivel általában kettős táplálásúak, ezért 2 van belőlük. -
#21173 Na, akkor azt ki lehet cserélni pl arra a Nichicon-ra , első körben? -
szamóca67 #21172 Ez tipikus kondi hibára utal. -
#21171 Először legyen kész a ház végre, utána már ráérek ezen idegeskedni :)) -
#21170 Van nálam egyébként egy sony erősítő is, (kb 30 éves) az olyat csinál, hogy eleve a sokol szebben szól, minden hang (tuner, deck etc) áthallatszik a másik jelforrásba, ha feltekerem a hangerőt akkor sztereóban recsegve erőlködve hangosodik, de mint írtam minket ki lehetne nyírni ezzel a recsegő szar hanggal. Ez lehet kondi, vagy csak valami kontakt hiba? Jah, kikapcsolás után egy jó 20! másodperccel még recsegve felbőgnek a hangfalak, majd elhallgatnak. ] Először azt hittem öntudatra ébredtek a hangfalaim! -
#21169 bár kíváncsi lennék, milyen hamar menne az agyadra a nyüzsi, amint híre megy a szentélynek, és zárnád be a szerájt a járatszerűen érkező retrofan közönség elöl... -
#21168 lekötelezel! -
#21167 ez így van, és hát ez sajnos minden retro cuccot érint, de kondi minőségtől függően akár már egy 10 évesnél is lehetnek problémák -
#21166 Te VIP vagy eleve! -
#21165 Mindössze 1200 forint? -
#21164 akkor én már most előre kérek majd egy tiszteletjegyet! -
#21163 -
szamóca67 #21162 Ezt elsősorban a beültetés helykompatibilitása határozza meg.
Típusra pl. Nichicon kapacitás is jó. Lehetőleg low ESR (alacsony belső ellenállású)105C°-os-ra kellene cserélni. -
#21161 Az uccsó :)
C.C.Catch - Like A Hurricane (1987)
WAV (YAMAHA-val)
---------------------------------------------------------------
01 - Good Guys Only Win In Movies (Long Version)
02 - Like A Hurricane
03 - Smoky Joe's Cafe
04 - Are You Man Enough
05 - Don't Be A Hero
06 - Soul Survivor (Long Version)
07 - Midnight Gambler (Long Version)
08 - Don't Wait Too Long
09 - Dancing In Shadows
Jelszó a szokásos.
http://www.multiupload.com/UP3JFV4BN7
http://www.multiupload.com/YKK0H62O1W
-
#21160 Értem, és Te milyen kondit raknál helyette bele? -
szamóca67 #21159 Elsősorban a táp részben lévő nagy fekete elkókat. Ezekben a dielektrum egy idő után kiszárad, és veszit a kondi a kapacitásából, miközben nő a belső ellenállása. A hangra gyakorolt hatása ennek abban merül ki, hogy pl. nagy bass beütéseknél ahol terhelődik a táp, lecsökken a feszültségszint és betorzít a cucc. Ha nagyon ki van száradva búgás is felléphet a nem megfelelő szűrés következtében. -
#21158 Kösz, majd az öcsém eldönti, hogy akar-e bele kondit, egyébként a deck-et megcsináltam ma, az volt a baja, hogy annyira poros volt, hogy gumik csúsztak, ezáltal a készülék úgy érzékelte, hogy nem forognak a dolgok és leállította magát, na miután megtisztítottam és "betapadt" már ok volt minden.
Milyen kondikra kellene cserélni egyébként, mert alapból is szép a hangja nagyon... -
szamóca67 #21157 Nincs mit! -
szamóca67 #21156 Ha kicseréled az elektrolit kondikat benne, megtáltosodik. Érdemes annyit beruházni rá. A Deckben a szalagfutás érzékelővel, vagy a meghajtó szíjjakkal lehet a hiba, ha a szalag nem szorul egyébként. Ennyi év után már ez nem meglepő. -
#21155 Kösz az infót! -
szamóca67 #21154 Itt érdeklődj, mindenük van hozzá.
Kucsa-Ker kft
csiszolószerszám nagykereskedés
2112 Veresegyház, Fő út 154
Tel: 28 / 385-000
Nyitva: H-P 8-17
9025 Győr, Somos út 1
Tel: 96 / 518-475
Nyitva: H-P 8-16 -
#21153 Milyen dolgok kellenek durvább karcokhoz, mattosodáshoz? -
szamóca67 #21152 Ritkán varrott rongykorong, és plexi tükrösítő paszta kell hozzá, meg egy gép. Ha mély a karc, akkor előtte durvább megmunkálást igényel, aminél más paszta és korong ajánlott. -
#21151 Amikor kész lesz a ház, akkor lesz egy szoba tele ilyen "kincsekkel". AZ ASSZONY MIT SZÓL HOZZÁ, AZ MÁR MÁS KÉRDÉS. Bocs, caps lock úgy maradt... -
#21150 Tom Hooker-Change Your Mind
Már régóta vártam a megjelenését.
Nekem nagyon tetszik ez az új maxi. -
#21149 lehet, nem döntöttél rosszul.
de már várom, mikor jön egy újabb retro őrület vagy mánia típus az életedbe. -
#21148 (sajnos még csak) nemrég láttam a Tökéletes bűnözők (Takers) című filmet, és ebben tetszett meg egy régebbi betétdal dallama és hangulata (a filmben), kicsit progresszív indy rock ballada szerűség, de sebaj....
Ambulance LTD-Sugar Pill (04)
/X menu
aztán egy jó hosszú (10'37") mixféle diszkó alapokon ABBA kontextusban
Tempo Rubato-Don't Stop The Classics (85)
/X menu
a Digital Emotions egyik álnevű produkciójában, de azt azért ne keressük benne
és végül egy (kicsit késve) mostanában megjelent vinyl maxi apropójaként egy múlt évi szám, melyet már legalább féltucatszor remixeltek át, ennek egyik eredményét osztom meg
Tom Hooker-Change Your Mind (1984 Italo Disco Version) (10)
/X menu
és most mindezeket nem a hájend jegyében
-
#21147 Egyébként meg odaadtam az öcsémnek félórája az egész TEC ketyerét és megtartottam a YAMAHA-t!
Istenihangjavanwazze!!! -
#21146 Lágyabb a hangzása, ami nekem jobban tetszik, mármint a technics-nek. -
#21145 Hoppá, épp csak a videó maradt ki.
-
#21144 Nem vettem meg a Galasy S-t mert bár többször volt nálam, egyszerűen nem bírtam megbarátkozni a méretével.
Nem az én Nőgyógyász méretű kezembe való.
Próbáltam olyat keresni ami tudásban gyorsaságban eléri ezt a szintet és ezért esett a választásom a Wave 8500-ra.
És azért nem az újabb 8530 Wave II-es-re,
mert egyrészt az megint nagyobb, szinte már Galaxy méretü, másrészt nagyon sok összehasonlító videót, teszteket olvasgattam róluk.
És ez a Video végképp megg győzött hogy a régebbi tipus kell nekem.
Figyeld csak az összehasonlítást 6:47-től 8:35-ig.
Főleg a felhőkarcolok felett mutatott felhők a beszédesek.
Super Amoled Vs. Super Clear LCD összehasonlításban szerintem még mindig az amuled a szebb.
Egyenlőre nagyon meg vagyok elégedve velé. -
#21143 az titkos, hisz eddig ügyelt rá, hogy ne írja le a nevét.
nyilván Samsung S sorozat, esetleg Nokia vagy HTC -
#21142 kívül szép, belül aranyos.
egyébként az a régebbi technics jobban szól?! (remélem...)
-
#21141 Nincs mit, milyen telefon egyébként? -
#21140 Belülről nagy trafó és kondik, elől látni, hogy szál csiszolt fém az eleje, ami 40 év után is szinte új. A vékony végfok súlya no comment. 10.2kg. Nem spóroltak.
-
#21139 Teljesen igazad volt!
A Super Amoled kijelzőn ennél jobb teszt videót el sem tudnék képzelni.
Briliáns ahogy mutat rajta,jelesre vizsgázott a kijelző. -
#21138 Of!
Prohardverből kimásolva, de a saját gondom.
"Sziasztok!
Mostanában elég sűrűn szakadozik a netem.
A szolgáltató azt mondta hogy nem náluk van a hiba.
Elég korrektek voltak , talán még hiszek is nekik.
DSL-360R Modemet & TL -WR1043ND Routert használok 15 MB-os nethez.
Egy PC-t és egy laptopot továbbá egy Samsung Wave telefont használok róla.
A T-Home-nál azt mondták hogy a Modemet cseréljem ki egy D-Link 360 2+-ra.
Mert hogy amit most használok már nem alkalmas a 15MB-os nethez.
(Érdekes idáig semmi gondom se volt vele )
Szóval a kérdésem az lenne hozzáértőktől, hogy jó lenne ez a csere, vagy tudnátok javasolni valami jobb, újabb típust a cseréhez.
Válaszotokat előre is köszönöm szépen."
-
#21137 C. C. Catch milyen jól szólt volna... :)
Fantasztikus kütyüid/tek vannak :) -
#21136 Itt a gépezet, feliratoztam a lényegesebb dolgokat :)
-
#21135 Ma szert tettem egy pár nagy videoton hangfalra és ajándékba kaptam (a nagy retro buziságom miatt) egy TEC SYSTEM 5000 HIFI-t, ami tartalmaz egy TUNER, DECK, ELŐERŐSÍTŐ ÉS VÉGFOK.
Súlyra az egész vagy 30 kg, és az erősítő akkorát szól és olyan minőségben, hogy tátva maradt a szám, sajnos a DECK hibás, illetve annyi a baja, hogy elindul a lejátszás, de kb 5 sec múlva leáll, ezt meg kell nézetnem, természetesen nem adom el. Igazi német feslőkategóriás ritkaság.A technics méltó ellenfele, bár az erősítő még talán erősebb is. Full fém az egész, a VU-k és a ledek gyönyörűek, a rádió az egyik legszebb működés közben, amit idáig láttam.