DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenül letöröltem ezt a ritka zenét!<#falbav>#falbav>
What about the forests?
Úgy hallom Vanello mester megint alkotásban van.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
régóta nem beszéltem már (m)emberekkel és sajna egy ideig ez még így lesz. egyszerre összejött sok minden rossz, rossz, jó, rossz, rossz, jó(nagyjából ebben a sorrendben)
ma hallottam egy faxa zenét, rátok gondoltam, hátha nem volt még itt
http://www.youtube.com/watch?v=LcShvWou9Z4
üdv mindenkinek
<#wave>#wave>
Play it loud!!
Akkor nevezzük így, vannak szponzoraim.<#wink>#wink>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
hacsak nincs szponzorod.<#kacsint>#kacsint>
Nyet net! <#vigyor>#vigyor><#wink>#wink>
valószínû sohasem lesz efféle berendezésem...<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Ui. a hétvégén egy Orion erõsítõt néztünk a kollégával de "több sebbõl"vérzett szegény!
Még jó hogy én 6:50 hosszúságban élvezhetem ezt a remek muzsikát.<#eljen>#eljen><#szeret>#szeret>
Az egyik híresebb, színes bõrû italo disco 'hang', Jimmy Mc Foy (Antoine van Bladel) még 2008-ban tért vissza egy klasszikus számmal, melynek címe 'Do You Believe' és talán méltatlanul kevesen ismerik.
Jimmy mintegy 200 zeneszámhoz kölcsönözte a hangját és sokat saját nevével fémjelezve adott elõ.
Õ volt Paul Paul, Tommy Bow, Flexy Cowboys, Jimmy and Susy, Bank of America, Visions, Premio Nobel, Forbidden Fruits, Mex, és még sok ismert együttes 'hangja'.
A bakelit lemez B oldala tartalmazza az italodisco rajongók számára valószínûleg kedvenc verziót a Vintage Mix-et (nekem bejön, de több helyen is összekeverik a club és vintage mixet...), mely kifejezetten kellemes és dinamikus italodisco hangzást képvisel.

What about the forests?
pianobella
dub
extended
Riccardo Campa-Looking for a Way Out (2010)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
...
õ: „.. nyinak is a jó qrva anyját!”
én: Kérem, moderálja magát!
õ: „Nekem ne ugass b.. meg!”
én: „Kultúrált hangnem nélkül nem tudom önt megfelelõen tájékoztatni!”
õ: „A qrva anyádnak ugass, ne nekem!”
én: „Kérem fejezze be, vagy rendõrt hívok!”
õ: „A büdös qrva anyádat fogsz te hívni!”
én: „Na idefigyelj komám! Vagy befogod a pofádat, vagy kiviszlek és kiverem az összes fogadat b@szd+!”
õ: „Köszönöm a tájékoztatást! Viszontlátásra!”
Viszont, hivatalos, pecséttel ellátott jogszerûen megfogalmazott levél ér csak valamit, ettõl független, nekem ne küldözgessenek még üzeneteket sem!
A lényege, hogy ez nem kamu, csak egyfajta ijesztgetés, ha jól beleturkálnék a jogokba, még meg is lehetne fingatni õket, több pontban is.
What about the forests?
Elég volt a tégla, a beton, a garázstetõ... 😞
What about the forests?
Vagy, még decemberben sem tudtok költözni?
Szakközepes koromban volt egy srác, aki állandóan az hallgatta még az osztályban is a jó kis kihangosítós walkmen-jén, a végén azt vettem észre, hogy pár számukat dudolom magamban, pedig az ki nem állhatom, ha olyan szám ragad meg a fejemben, amit egyébként sosem hallgatnék szívesen.
What about the forests?
Legalább Ti röhögjetek rajta, mert én akkor azt hittem, hogy felforr az egyébként is mostanában eléggé idegbajos agyam 😄D
What about the forests?
A dolog ugyanakkor rettentõ, és elszomorító.
Persze, mi magyarok csak panaszkodni tudunk, de ez a vadkapitalizmus tényleg csak itt, ebben a kicsi országban mûködhet zavartalanul...
A lényeg, hogy most sem nagyon sikerült a fókuszálás egy kézzel többször megoldani, ezért bocs, ha videót játszottam le, az mind HD volt és sajnos egyáltalán nem adja vissza a videó a telefon képminõségét. A 32Gb class 6-os kártyát olyan simán kezeli, mint a kés a vajban. Napokban érkezik a FROYO, amely további gyorsulást hoz a telefonnak és már avi-ban is tud majd rögzíteni többek közt, a sebességgel nekem semmi bajom, szinte azonnal történik itt is minden, amikor úgy látszik, hogy nyomom a gombot és nem történik semmi, akkor tulajdonképp nem is nyomom csak próbálom eltalálni, hogy hol van, mert a fényképezõgép LCD-jén keresztül
bénázgattam. A WIFI, amely tudja az N szabványt is, nem sokat teketóriázik egy oldal betöltéssel. Nagyjából ennyi, persze a 90%-kát nem mutattam meg, hogy miket tud még, de igy is több, mint 1 GB lett a felvétel.
Jah, közben kapok majd egy sms-t, akkor annyira nem is figyeltem, csak utána olvastam, hogy az INTRUM pénzbeszedõ küldte, hogy haladéktalanul vegyem fel velük a kapcsolatot a tartozásom fejében, vagy perre viszik az ügyet. MIVAAAAAAAAAAN?
Na több sem kellett , elõször felhívtam a Telenor-t, hogy a faszba lehet, hogy egy 2 hetes titkos számra ilyen SMS jön, akkor mondja a punci, hogy elképzelhetõ, hogy pár éve valakié volt ez a szám, és õt kereshették. Mondom kurva jó, de legközelebb jó lenne, ha errõl fel is világosítanák az embert. Utána hívtam ez INTRUM-mot, ahol az egyébként tök szexis hangon megszólaló recepciós csaj rögtön elküldtem a picsába szó szerint, de nagyon kedvesen mondta még ezek után is, hogy õ csak a telefonokat veszi fel, de mindjárt kapcsol egy illetékest. Újra egy nõi hang, mondom neki, hogy azzal játsszanak, amivel egyidõsek, de nekem ne küldözgessenek ilyen SMS-t, mert vadiúj a szám és titkos. Erre kérdezi, hogy mi az ügyszáma, mert az is ott volt, szinte kiabálva bediktálom, a csattanó most jön: ÖN A (mittomén milyen) JÓZSEFNÉ?
Ezt már nem írom le, hogy mit mondtam neki, de gondolhatjátok. A vége az lett, hogy elnézést kért és törölt a rendszerbõl. És egyébként meg mindenkinek a jó K anyját, hogy nem tudnak utána járni normálisan a dolgoknak.
<#falbav>#falbav>
What about the forests?
Egyszer, már érettségibe hajlóan, elmentünk a legénylakására: pedáns rend, számos akusztikus- és basszgitár, komplett hifi és két szekrénnyi, lemeztartóban tárolt bakelit. Csupa régi, klasszikus rock és metál.
Ha akartunk sem tudtunk volna neki újat mondani a témában - helyette áll leejtve hallgattuk az akkor aktuális "Helloween: Keeper of the Seven Keys"-t... az még nekem is tetszett!
szóval csak emiatt ne legyél morcos és ne verd a fejed a falba!<#nevetes1>#nevetes1><#felkialtas>#felkialtas>
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
amit itt írtak,az szinte egytõl egyig igaz mind tudásban,mind minõségben a hasonló kompakt gépekre (a cikk fölé akár más típust is írhattak volna ), sõt igazából ettõl jobbak is vannak, akár lényegesen olcsóbban is. ettõl még ez persze lehet jó gép, lehet szeretni is, de a konkurenciáihoz képest semmi kiemelkedõ nincs benne, ezért volt a kérdésem. (szeretem a canon-t,de nem vagyok elfogult) <#kacsint>#kacsint><#wave>#wave>
What about the forests?
1-2 gondolatot jónéven vettem volna a linkhez, hogy ne csak lógjon a levegõbe.
A 400 dollár mire ideér,az nálunk 100-110ezer, és hát százezres nagyságrendben szerintem ez pont olyan,mint egy mostani százezres kompakt géptõl elvárható minõség, legfõképp ha Canon.
Nos az az utcai balhé kb a filmtörténet legjobb lövöldözõs jelenete 10 percben<#wow1>#wow1><#taps>#taps>.
Kár hogy az idióta magyar forgalmazó csak 2.0-ás magyar hanggal volt képes kiadni ezt a maga nemében etalon filmet.<#rinya>#rinya>
Az egyik kedvencem.
Én még nem láttam ezt a Tolvajok városát, de nagyon kíváncsi leszek rá.
pedig már jó pár linkelt számot meghallgattam, de valahogy nem alakult ki definíció a fejemben
biztos ez is egy életérzés 😄
What about the forests?
Legek szintjén beszélnek róla mindenhol.
Engem már ezzel a két maszkkal megvett magának.<#taps>#taps>
Veri a Modern Warfare 2-t ami igen csak nem kis dolog.
Szoval nagyon allat lett.<#szeret>#szeret>
Majd figyeld meg ahogy kezdodik az elejen az intro olyan a minosege amilyet en meg game-nel nem lattam soha.