DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Megvan valakinek, KEN LASZLO - TARZAN BOY lossless-ben?
Véletlenül letöröltem ezt a ritka zenét!<#falbav>

What about the forests?

kaposi1
Szia Cimbi!<#wave>

Úgy hallom Vanello mester megint alkotásban van.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Wescone
Nocsak, nocsak - egy régi "arc". Üdv néked! <#wave>

In Lak\'ech Ala K\'in

shirak
sziasztok <#wave>

régóta nem beszéltem már (m)emberekkel és sajna egy ideig ez még így lesz. egyszerre összejött sok minden rossz, rossz, jó, rossz, rossz, jó(nagyjából ebben a sorrendben)
ma hallottam egy faxa zenét, rátok gondoltam, hátha nem volt még itt
http://www.youtube.com/watch?v=LcShvWou9Z4
üdv mindenkinek
<#wave>

Play it loud!!

kaposi1
Igen,drágábbak.
Akkor nevezzük így, vannak szponzoraim.<#wink>

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
akkor azok valszeg egy picit drágábbak is!<#nyes>
hacsak nincs szponzorod.<#kacsint>

kaposi1
Mostanában igen jók a beszerzéseim.
Nyet net! <#vigyor><#wink>

Dióka
nézegessetek inkább régi technics, marantz, nad, denon vagy pioneer erõsítõket, azokat is már-már ajándék áron be lehet szerezni és hát azért mégsem 'orion' minõség.

Szépek!<#eljen><#eljen><#eljen>.
valószínû sohasem lesz efféle berendezésem...<#rinya><#rinya>

Ui. a hétvégén egy Orion erõsítõt néztünk a kollégával de "több sebbõl"vérzett szegény!

Dióka
hát bízom benne, hogy legalább ilyen minõségben és valódi veszteségmentesben, mint amit ez a kis 'minta' átkódolva reprezentál.<#wave><#kacsint>

kaposi1
Ejnye de rövid bemutató volt ez.<#crazya>
Még jó hogy én 6:50 hosszúságban élvezhetem ezt a remek muzsikát.<#eljen><#szeret>

Dióka
csodálatos élmény<#eljen>

Dióka
archiv ajánló

Az egyik híresebb, színes bõrû italo disco 'hang', Jimmy Mc Foy (Antoine van Bladel) még 2008-ban tért vissza egy klasszikus számmal, melynek címe 'Do You Believe' és talán méltatlanul kevesen ismerik.
Jimmy mintegy 200 zeneszámhoz kölcsönözte a hangját és sokat saját nevével fémjelezve adott elõ.
Õ volt Paul Paul, Tommy Bow, Flexy Cowboys, Jimmy and Susy, Bank of America, Visions, Premio Nobel, Forbidden Fruits, Mex, és még sok ismert együttes 'hangja'.
A bakelit lemez B oldala tartalmazza az italodisco rajongók számára valószínûleg kedvenc verziót a Vintage Mix-et (nekem bejön, de több helyen is összekeverik a club és vintage mixet...), mely kifejezetten kellemes és dinamikus italodisco hangzást képvisel.

Bizony milyen szép!A legközelebbi kis városból frankon látszott minden<#wave>
mflex
Nekem sem tetszik...

What about the forests?

mflex
A mecsekben voltam, amikor hirtelen annyira gyorsan elkezdett sötétedni, hogy az orromig sem láttam, de az ég valami eszméletlen színben pompázott, negyedóráig lehetett ezt látni...

What about the forests?

Dióka
sokan már várják, (engem annyira nem hozott lázba, de) amíg megjön a hájend minõség (remélhetõleg), addig itt van a maxiról 3 változat, promo barázdás minõségben...(demo pre-released medium quality!)

pianobella
dub
extended

Riccardo Campa-Looking for a Way Out (2010)

IMYke2.0.0.0
Á, úgyis jön Brúsz Villisz és megmenti a világot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex

What about the forests?

mflex
Nagyon szépek! <#eljen>

What about the forests?

Wescone
Avval az összeggel ez esetben nem sokra méssz. <#nyes>

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
épp nagybevásárlás elõtt állok és olyan 6-10 millát szánok rá. melyiket vegyem?! <#nemtudom><#vigyor>

IMYke2.0.0.0
😊))))

mflex
<#eljen><#nevetes1>

What about the forests?

AlterEgo5561
„Viszont, hivatalos, pecséttel ellátott jogszerûen megfogalmazott levél ér csak valamit” Nem mindig. Bankos koromban történt, hogy egy problémás tag bejött „érdeklõdni”. Nem akarta megérteni, hogy nem adhatom ki mit örökölt egy elhunyt távoli rokontól. Minden második mondatában „A kutyab@szta qrva anyátokat!” szöveg. Az 5-10 perces „tárgyalás” alatt higgadtan kértem, hogy változtasson hangnemet, de a vége más lett:
...
õ: „.. nyinak is a jó qrva anyját!”
én: Kérem, moderálja magát!
õ: „Nekem ne ugass b.. meg!”
én: „Kultúrált hangnem nélkül nem tudom önt megfelelõen tájékoztatni!”
õ: „A qrva anyádnak ugass, ne nekem!”
én: „Kérem fejezze be, vagy rendõrt hívok!”
õ: „A büdös qrva anyádat fogsz te hívni!”
én: „Na idefigyelj komám! Vagy befogod a pofádat, vagy kiviszlek és kiverem az összes fogadat b@szd+!”
õ: „Köszönöm a tájékoztatást! Viszontlátásra!”

mflex
egyébként meg sok ilyen van...

Viszont, hivatalos, pecséttel ellátott jogszerûen megfogalmazott levél ér csak valamit, ettõl független, nekem ne küldözgessenek még üzeneteket sem!

A lényege, hogy ez nem kamu, csak egyfajta ijesztgetés, ha jól beleturkálnék a jogokba, még meg is lehetne fingatni õket, több pontban is.

What about the forests?

mflex
Áááá, olyan nem létezik, de azért köszi 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Szomorúan olvasom ezt. Akkor azért drukkolok, hogy más fennakadás ne legyen már.
Elég volt a tégla, a beton, a garázstetõ... 😞

mflex
Ebben az évben már tuti nem, a téglával ügyel elúszott 1,5 hónap. Bár már rakják fel a cserepeket...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Azért, bízom benne, már a hónap végére csitulnak a dolgok körülötted - az építkezés okozta feszültség elapad.
Vagy, még decemberben sem tudtok költözni?

mflex
Tévedsz cimbi! 😊

Szakközepes koromban volt egy srác, aki állandóan az hallgatta még az osztályban is a jó kis kihangosítós walkmen-jén, a végén azt vettem észre, hogy pár számukat dudolom magamban, pedig az ki nem állhatom, ha olyan szám ragad meg a fejemben, amit egyébként sosem hallgatnék szívesen.

What about the forests?

mflex
Engedd meg: nem Rajtad nevettem, hanem ahogy leírtad 😊

Legalább Ti röhögjetek rajta, mert én akkor azt hittem, hogy felforr az egyébként is mostanában eléggé idegbajos agyam 😄D

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Engedd meg: nem Rajtad nevettem, hanem ahogy leírtad 😊
A dolog ugyanakkor rettentõ, és elszomorító.
Persze, mi magyarok csak panaszkodni tudunk, de ez a vadkapitalizmus tényleg csak itt, ebben a kicsi országban mûködhet zavartalanul...

mflex
Na, csináltam egy teszt félét a galaxy-ról is, mivel az iphone 2 hete olyan képernyõbeégéséket produkált néha, hogy öröm volt nézni baxxa meg, hát vettem egy ilyet (is), amíg az szervizben van, de szerintem eladom a francba, ami engem egyszer megszívat, az már nem nagyon tud érdekelni, fõleg újonnan, na mindegy, amióta meg a galaxy (2 hete) megvan, azóta már nem is hiányzik, ez a telefon egyszerûen csúcs, az android szabadság elképesztõ.

A lényeg, hogy most sem nagyon sikerült a fókuszálás egy kézzel többször megoldani, ezért bocs, ha videót játszottam le, az mind HD volt és sajnos egyáltalán nem adja vissza a videó a telefon képminõségét. A 32Gb class 6-os kártyát olyan simán kezeli, mint a kés a vajban. Napokban érkezik a FROYO, amely további gyorsulást hoz a telefonnak és már avi-ban is tud majd rögzíteni többek közt, a sebességgel nekem semmi bajom, szinte azonnal történik itt is minden, amikor úgy látszik, hogy nyomom a gombot és nem történik semmi, akkor tulajdonképp nem is nyomom csak próbálom eltalálni, hogy hol van, mert a fényképezõgép LCD-jén keresztül
bénázgattam. A WIFI, amely tudja az N szabványt is, nem sokat teketóriázik egy oldal betöltéssel. Nagyjából ennyi, persze a 90%-kát nem mutattam meg, hogy miket tud még, de igy is több, mint 1 GB lett a felvétel.

Jah, közben kapok majd egy sms-t, akkor annyira nem is figyeltem, csak utána olvastam, hogy az INTRUM pénzbeszedõ küldte, hogy haladéktalanul vegyem fel velük a kapcsolatot a tartozásom fejében, vagy perre viszik az ügyet. MIVAAAAAAAAAAN?

Na több sem kellett , elõször felhívtam a Telenor-t, hogy a faszba lehet, hogy egy 2 hetes titkos számra ilyen SMS jön, akkor mondja a punci, hogy elképzelhetõ, hogy pár éve valakié volt ez a szám, és õt kereshették. Mondom kurva jó, de legközelebb jó lenne, ha errõl fel is világosítanák az embert. Utána hívtam ez INTRUM-mot, ahol az egyébként tök szexis hangon megszólaló recepciós csaj rögtön elküldtem a picsába szó szerint, de nagyon kedvesen mondta még ezek után is, hogy õ csak a telefonokat veszi fel, de mindjárt kapcsol egy illetékest. Újra egy nõi hang, mondom neki, hogy azzal játsszanak, amivel egyidõsek, de nekem ne küldözgessenek ilyen SMS-t, mert vadiúj a szám és titkos. Erre kérdezi, hogy mi az ügyszáma, mert az is ott volt, szinte kiabálva bediktálom, a csattanó most jön: ÖN A (mittomén milyen) JÓZSEFNÉ?

Ezt már nem írom le, hogy mit mondtam neki, de gondolhatjátok. A vége az lett, hogy elnézést kért és törölt a rendszerbõl. És egyébként meg mindenkinek a jó K anyját, hogy nem tudnak utána járni normálisan a dolgoknak.

<#falbav>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
A mi osztályfõnökünk meg Def Leppard és Metallica, meg úgy általában rock- és metálõrült volt.
Egyszer, már érettségibe hajlóan, elmentünk a legénylakására: pedáns rend, számos akusztikus- és basszgitár, komplett hifi és két szekrénnyi, lemeztartóban tárolt bakelit. Csupa régi, klasszikus rock és metál.
Ha akartunk sem tudtunk volna neki újat mondani a témában - helyette áll leejtve hallgattuk az akkor aktuális "Helloween: Keeper of the Seven Keys"-t... az még nekem is tetszett!

AlterEgo5561
"itt egyáltalán bárki hallott e róla valaha is" 80s években a gimis "ofõ" kedvence volt, így én is ismerem. A 20 éves találkozóra beszereztük neki egy albumot és azt "dedikáltuk".

Dióka
nekem természetes, hogy tudom, JT feldolgozás ez is (neked, lehet meglepõ, de van JT-ém is,mint sok más régebbi zene is szép számmal, pl. a legöregebb -a klasszikusokat nem számítva- 1946-os, na puff), de míg az más irányzatban lett jó, addig az ebben az italósabb hangzásban szerintem szintén egy külön téma, hisz nem ez az egyetlen hasonló átdolgozás, de sorolhatnám a tömkelegét a hasonló részben vagy egészben feldolgozott zenéknek bármelyik évtizedbõl, amit majd egyszer kivesézhetünk az 'akkor és utána meg most' címû rovatban...én már készültem pár tucatnyi eredeti - és x. feldolgozás - átdolgozás összeállítással, csak még nem dobtam be.

szóval csak emiatt ne legyél morcos és ne verd a fejed a falba!<#nevetes1><#felkialtas>

bigivan
Számomra érthetetlen, hogy ilyen remek zenékbõl hogyan lehet ilyen szutykot gyártani. Ajánlom mindenki szíves figyelmébe, hogy ezt a nagybecsû darabot egy Jethro Tull nevû zenekar játszotta, bár abban nem vagyok biztos, hogy itt egyáltalán bárki hallott e róla valaha is ?! <#falbav><#gonosz3>

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Dióka
nos, elolvastam ezt, de az az igazság, hogy a sok látványosnak hangzó hozzáértõséget és szakmaiságot sugalló tájleírás ellenére sem jutottam értelmesebb válaszhoz a korábbi egyszerû kérdésemre. lehet, bonyolult volt a kérdés?!
amit itt írtak,az szinte egytõl egyig igaz mind tudásban,mind minõségben a hasonló kompakt gépekre (a cikk fölé akár más típust is írhattak volna ), sõt igazából ettõl jobbak is vannak, akár lényegesen olcsóbban is. ettõl még ez persze lehet jó gép, lehet szeretni is, de a konkurenciáihoz képest semmi kiemelkedõ nincs benne, ezért volt a kérdésem. (szeretem a canon-t,de nem vagyok elfogult) <#kacsint><#wave>

IMYke2.0.0.0

mflex
Minden maximumra állítva, nem tudok mit írni, ez elképesztõ! <#eljen>

What about the forests?

Dióka
most valami különlegeset látunk??!<#nemtudom><#kacsint>

1-2 gondolatot jónéven vettem volna a linkhez, hogy ne csak lógjon a levegõbe.

A 400 dollár mire ideér,az nálunk 100-110ezer, és hát százezres nagyságrendben szerintem ez pont olyan,mint egy mostani százezres kompakt géptõl elvárható minõség, legfõképp ha Canon.

IMYke2.0.0.0

kaposi1
Akinek tetszett a HEAT utcai balhéja, az fõleg nem fog csalódni.
Nos az az utcai balhé kb a filmtörténet legjobb lövöldözõs jelenete 10 percben<#wow1><#taps>.
Kár hogy az idióta magyar forgalmazó csak 2.0-ás magyar hanggal volt képes kiadni ezt a maga nemében etalon filmet.<#rinya>
Az egyik kedvencem.
Én még nem láttam ezt a Tolvajok városát, de nagyon kíváncsi leszek rá.

IMYke2.0.0.0
Italo Disco:

yugoslave
még mindig nem tudom mi az az italo disco....
pedig már jó pár linkelt számot meghallgattam, de valahogy nem alakult ki definíció a fejemben
biztos ez is egy életérzés 😄

mflex
K jó film volt, tegnap megnéztem. Az akció jelenetek, talán eddig a legjobbak (B+!), állam padlón, feszültség a tetõfokon, a színészek is jók voltak, kivéve a csaj, mármint olyan szempontból, hogy túl szép volt ahhoz, hogy elhiggyem róla, hogy drogos kurva volt. Akinek tetszett a HEAT utcai balhéja, az fõleg nem fog csalódni. Simán 9.

What about the forests?

kaposi1
Nem gondoltam volna hogy az év egyik legjobb filmjét Ben Affleck rendezésében fogjuk megkapni,pedig nagyon úgy néz ki a dolog.
Legek szintjén beszélnek róla mindenhol.
Engem már ezzel a két maszkkal megvett magának.<#taps>

kaposi1
COD: Black Ops-ot XBOX 360-on mar ki is vegeztem.
Veri a Modern Warfare 2-t ami igen csak nem kis dolog.
Szoval nagyon allat lett.<#szeret>
Majd figyeld meg ahogy kezdodik az elejen az intro olyan a minosege amilyet en meg game-nel nem lattam soha.