DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Most mi ez? A chrome felajánlotta, hogy lefordítja az õ tudása szerint nekem, de még így sem értek egy kukkot sem...<#nevetes1>

What about the forests?

pityu0718
Ernesto cimbi biztos fogja értékelni ha jár ide egyáltalán.. <#confused>

pityu0718
Csak érdekességképpen..

mflex
Egy átlag amcsi ennek a felét keresi meg, 6-7 ezer dolcsi havonta egy családias jellegû melóhelyen "istenkirály", szerintem.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Az évi 70-80 ezer dollár az ott sok, nem?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Egy komolyabb cikkbõl jutottam el hozzá és bár a zene nem jön be, a cikk angol nyelvû hozzászólóival egyetértek: ilyenkor érzem magam öregnek...

Ja, és közel 740000-en nézték meg 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Hát nagyjából leírtam, amit gondolok, ha van eszed és bekerülsz Amerikában az olyan elit közé, akik dróton rángatják a (világ)gazdaságot, akkor soha, semmilyen bajod nem lehet, és a legkisebb gondod az lesz, hogy az évi kereseted most csak 30 millió dollár volt.

Nem tudom, hogy azt tudod-e, hogy a repülõgép pilóták, pl milyen oltári szarul keresnek?
Van San francisco-ban egy pék üzem, ahol (ha jól emlékszem) kb 150 dolgozója van és a fõnõk is (bár nem tekinti magát annak), annyit keres, mint akik sütnek, csomagolnak etc...

Mindenki, mindenkinek segít, azon vannak, hogy a lehetõ legjobb minõséget állítsák elõ, évi 70-80 ezer dollárt keres ott mindenki, és hihetetlen, hogy ilyen van és mûködik, mert szinte mindenki tulajdonos.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0

😊)))))))

IMYke2.0.0.0
Ne hagyd abba - engem az ilyesmik (is) érdekelnek.

mflex
😄DD ötletes!

What about the forests?

mflex
Nem csodálom! Amerika, ahhoz, hogy úgy nézzen ki, mint ahogy, nagyon hosszú ideje önzõ módra mindent, és mindenkit elsöpörve az útjából mindent elvesz fapofával, aztán utána beállítja magát, hogy jaj minket mindenki mindig meg akar támadni, pedig mi mindenkinek segítünk. A nagy kapitalista baromságaira sok ember most jött rá, hogy nem más, mint egy durvább kizsákmányolása, mint ami a kommunizmusban mûködik.

Példának okáért, ha kint felveszel a házadra pénzt és mint tudjuk a legtöbb amerikai igen csak hülye, csak akkor döbben rá, hogy eladta a feje fölül a saját házát, mikor már nem tudja fizetni a részleteket, több százezer amerikai családot! raktak ki így az utcára, és lett hirtelen hontalan. Ez csak egy pitiáner dolog, amit ott mûvelnek.

A szeptember 11-én történt terrorista? támadás volt talán az egyik legdurvább húzásuk, kíváncsi vagyok, hogy mikor derül ki majd az igazság, hogy ahhoz az egyébként valóban idióta terrorista BL-nek semmi köze nem volt, és az amcsi kormány inkább kinyírta az embereket és lerombolta a tornyokat. Hogy miért? A pénzért, a hatalomért, az erre fordítható fegyverkezés miatt, amivel 100 milliárd nagyságrendû vagyonhoz jutott, és ehhez nem kellett mást tennie, mint lerombolni a WTC-t.

Nagyon könnyû egyébként ezt átlátni, sok film is készült errõl az orbitális átvágásról, de bizonyíték nincs, akik tudnának beszélni, eltûntek, vagy meghaltak, minden szálat elvágva evvel.

Amerika mindentõl fosik, hogy egyszer a világ megunja a baromságait, ehhez viszont elég az a fegyverállomány felmutatása, amivel a fél naprendszer haza tudná vágni, viszont ehhez NÉHA PÉNZ IS KELL, ördögi kör.

Ettõl független én szeretem az országot, az embereket is, akiknek rendesen át van mosva az agyuk, mint bárkinek a földön, aki nem olyan pozícióban van, de hát mindent nem kell elhinni. Néha ilyenkor viszont úgy gondolom, hogy a ruszkiknak a CÁR BOMBAT nem a levegõben kellett volna felrobbantani, ami a legnagyobb valaha készült atombomba volt, aki nem tudná, 4000 méter magasba robbantották fel, a fényét még a több, mint 1000 km-re lévõ Finnek is látták, a gomba felhõ 67KM! magas volt, a hõ abban a pillanatban elérte a nap 1%-kát, a lökéshullám, háromszor kerülte meg a földet.

Na jó itt abbahagyom, csak szeretek ilyenekrõl diskurálni a baráti körömben...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Mike, ez stílusos lenne az iPhone-odhoz 😊

Csak 19 dollárnyi pénz 😊

IMYke2.0.0.0
Jobb mint az eredeti.

IMYke2.0.0.0
Végetek lesz... garantálom...

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Alig több, mint 140 éve (1868-tól) nyitottak újra a világra, és közel 30-al járnak Európa elõtt 😊

IMYke2.0.0.0
Most olvasom, hogy Amerikában annyira fosnak a terrorizmustól, hogy Japánból max. 1 lb (453 gramm)-s polgári csomagok érkezhetnek postával!
Beszarás.

mflex
Azt tudom, lassan már én is egyre kíváncsibb vagyok ezekre az elvetemültekre, amióta atomot kaptak, fény gyúlt a fejükben minden téren 😊

Tudom rossz vicc :/

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Élnék abban a "bolond" országban... 😊))

IMYke2.0.0.0
Hát több percig eltartott, míg betöltõdtek a képek - 512-es net - de a minõség tényleg szuper.

mflex
inception...

a filmbõl:

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Az Avatar vagy az Inception BD-vel? 😊

mflex
A Japánok mindig is furcsák voltak, lesznek. Egy INCEPTION után ez a lista egy vicc, egyébként megvan már BR-en a fim, tegnap "leromboltam" vele a háztetõt, mikor megnéztem! 😄

What about the forests?

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
<#wilting><#rinya>

mflex
Don Quijote?

What about the forests?

mflex
Az is igaz 😄!

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy identitás zavara volt, és azt hitte japán, ezért kamikaze hadmûvelettel produkálta magát 😊

Musachy
<#nyes> Akkor már látható lett volna elõtte a gyakorlás nyoma...

imo :) science fiction is science fact

mflex
Talán így kellett csinálni a koreográfia szerint! 😊)

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
<#wilting><#ijedt>

IMYke2.0.0.0
Ne szívd mellre, de nekem ez a "fújdeszar" kategória. Tizenkettõ egy tucat.

mflex
<#eljen>Faxa!

Más:

<#csodalk>

What about the forests?

mflex
Nem lehet rossz, fõleg azoknak akik szeretik az italoDance stílust. Nálam ez nagyon változó, csak akkor bírom ezeket meghallgatni, ha "lájtosabb" a hangszerelése, nekem ez túl kemény.

What about the forests?

Italobrothers - Radio Hardcore

Na jó, akkor itt van linkben.
<embed src="http://www.4shared.com/embed/436374494/e262da0" width="420" height="250" allowfullscreen="false" allowscriptaccess="always" />
Ezt hallgassátok meg! Kijött az Italobrothers új száma.
Dióka
ez nagyon szupi válogatás az elmúlt évek legeszementebb és legfantasztikusabb extrém emberi teljesítményeibõl. s a zene is bejön.

Dióka
ott volt havertól úgy hallottam, hogy nagyon fasza volt a koncert és a közönség is!

mflex
Hello Örni!

Majd számolj be róla, ha tudsz 😊
Egyébként meg mi újság veled, meg space fronton wazze, jól eltûntél...

What about the forests?

Hello!
Ma este meghallgatjuk hogy muzsikál még ez a Thomas gyerek no meg a MODERN TALKING BAND!

kaposi1
Ezen a mûholdképenha kinagyítod, jól érzékelhetõ, hogy gyakorlatilag a parttól a leszálló kezdetéig a távolság nulla.<#csodalk>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
St. Martin sziget - Holland Antillák

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Jajj, azt a repülõs tengerpartos helyet én is már rég kinéztem, hol van, nem tudod? Sajna eddig csak képet láttam róla felirat nélkül.. 😞

bahnhofclub.com

Na azt én is meghallgatnám !<#conf>

mflex
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy bír egy ilyen szólni?

What about the forests?

mflex
Fel a fejjel!<#papakacsint>

What about the forests?

shirak
Szia Mike<#wave>

Köszi, én jól vagyok, elvagyok. Sajna az utóbbi idõben rengeteg eü probléma merült föl a családban, jóformán mindenkivel és egyik sem könnyû eset.<#rinya>
Sõt, úgy néz ki költözni is fogok, szóval egy ideig van min törpölni.
Zenét sem hallgatok mint régebben, ezt is Vanello barátja küldte, mert eltûntem nagyon.
Azért néha beköszönök, nehogy elfelejtsetek<#law><#vigyor>
<#wave>

Play it loud!!

mflex
Elég jó zene, mi a punci van veled Zolibá? Jól eltûntél...<#wave>

What about the forests?