26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Musachy
    Van ilyen, de utálom!
  • mflex #21695
    Jó, de Te is nagyon jól tudod, ha egy számot, pl a tv-ben, vagy a rádióban sokszor nyomják le a torkodon, akkor előbb, vagy utóbb, attól független, hogy nem a stílusod, belemászik a fejedbe. Most ez történt velem basszus!
  • mflex #21694
    Amire én most nagyon rá vagyok gerjedve, az Vision Talk. Talán még az énekesből is lesz valami, ez a szám elképesztően dinamikus, nagyon kellene lossless-ben. Május végére készül a második lemez, megrendelni szerintem nyáron lehet majd. ha ilyen zenéket csinálnak, mint UNLIKE, akkor ők lesznek idén a toplistásak nálam, ezzel számmal biztosan. Olyan, mintha a YAZOO első albuma lenne 30 éves technikával felújítva, de mégis van benne egyedi. Huh, de állat zene, nagyon figyeltek mindenre. Mimmikri a háttérben érdekesen kapcsolódik bele a számba. A stereo hatás is elképesztően jól van megoldva, amire mostanában nem igazán figyelnek, igenes használják azt a kurva keverőt, és igazi sztereó hatásban legyen részünk.

• Musachy
    Kivételesen meghallgattam, de nem lesz a kedvencem, az tuti!
  • mflex #21692
    Azt adja a jó ég! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Majd amikor a kedvesed a 12. Bieber albumot veszi érdekelni fog :)
  • mflex #21690
    Az engem nem érdekel már, ez szóljon minőségben oszt jóvan. :D
    Ludacris meg fenomenálisan dumál benne egyébként.
  • IMYke2.0.0.0
    Majd amikor mutálni kezd, ajjjajjj...
  • mflex #21688
    Az asszonynak tetszik a Justin Bieber - Baby száma, annyit hallgatta már, hogy néha azon vettem észre magam, hogy beleégett az agyamba a refrén. 1 hónapja láttam először a klipet a YT-on, akkor pont félmilliárd volt a nézettsége, azóta ez több, mint 34 millióval emelkedett. Akármennyire is nyálas RNB zene, ennek a srácnak jó hangja van, de ettől nem leszek rajongó, viszont egy lossless link jó lenne, mert elegem van a yt-ról átkonvertált mp3-ra, amit a párom folyamatosan hallgat. Köszi.

• IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen.

Jó alapokkal - és Airbase zenei érzéke brillírozott megint - nem nehéz. Ebben az esetben az Ő tollával ékeskedtem, de nem véletlenül lett az a címe az "alkotásnak" ami, és a videónál is jeleztem: az ő szellemi terméke az alap.
  • mflex #21686
    Értem, jó lett, gratulálok!
  • IMYke2.0.0.0
    Azokból az alapokból, amit ő megosztott velünk - és persze jó alaposan átdolgoztam belenyomtam néhány plusz alapot, a Nexus segítségével egy trance pianót és egy remek kis afrikai percussiont is, meg variáltam.

Érdekes mód, hiába akartam "videóválaszként" linkelni Airbase tutoriáljához, valamilyen oknál fogva nem engedte.
  • IMYke2.0.0.0
    A videóban a tutorial sorozatának 6. része látható - azaz a basszus készítés rejtelmeibe vezet be minket.
    Ahhoz, hogy megmutathassa, milyen és miért annyi az annyi, elkészített egy zenei alapot (ezt mutatja be) és később, kérésre, fel is tette a netre (a leírásokban ott van a link).
    Na, én ebből készítettem egy zenét. Azaz, a linkelt "szám" az nem létező Airbase mjúzik, hanem én készítettem :)
  • mflex #21683
    TEC tuner belseje, ez nem volt még.
  • mflex #21682
    Alsó középső vinyl...

• mflex #21681
    Ezt viszont a Bikini énekese profin megoldotta.

D. Nagy Lajos - A Good Heart

• mflex #21680
    Szerintem ez gáz...

Szánti Judit - Touch By Touch
  • mflex #21679
    Ettől függetlenül qrva jó trance zene, mint minden Airbase.
  • mflex #21678
    Nem tudom milyen az eredeti, az alatta lévő videóból sok mindent nem lehet megtudni.
  • mflex #21677
    http://www.multiupload.com/7M0WMRRWYN
  • mflex #21676
    Marcellina - Touch Me

Nem is olyan rossz, azért tudtak a magyarok, ha akartak, a hangszerelés is rendben van. Soha a büdös életbe nem játszottam le ezt a lemezt, mondjuk ahhoz képest volt baja, rendesen le kellett mosatnom a haverral.
  • mflex #21675
  • mflex #21674
    Densen erősítő belseje...

• mflex #21673
    Otthon meghallgatom, laposon nem lenne az igazi.
  • mflex #21672
    Pioneer PL-112D

• IMYke2.0.0.0
    És íme, az én értelmezésem - egy teljes számot készítettem a megosztott anyagból:

• IMYke2.0.0.0
    Íme az eredeti anyag (megszólal benne):

• Zephyr Retiring
    részemről a trance is zene.
    egyébként módjával minden zenét lehet xeretni..
    nálam speciel egy ilyen mód a komolyzene is

ha módom van rá, sosem hallgatom
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi - írtam is.
    Hamarosan off topic is leszek itt, mert kíváncsi vagyok az össznépi véleményre az otthon fabrikált anyaggal kapcsolatban - előre szólok: trance music.

• Zephyr Retiring
    most érek rá kicsit.. prv. ment
  • kaposi1
    Ez mind szép és jó , de nálam esetleg rejtve lenne megtűrve egy ekkora monstrum.
  • Dióka
    hát sem egy 20 millás, sem egy 200millás rendszerről azért nem illik rosszat mondani!
    ez mind fasza, de ezekhez a Godzillákhoz minimálisan is legalább 40, de inkább 80nm szabad terület kell, és legalább 3, de inkább 4 méteres belmagasság, hogy egyáltalán esély legyen arra, hogy ki tudjon jönni belőle,ami benne van.

• mflex #21664
    Electrovoice 30W - Altec A7 (416- 802-8D+511B) - Coral H-70

• mflex #21663
    Uher SG 630

• mflex #21662
    Revox A77 MK4

• mflex #21661
  • mflex #21660
  • mflex #21659

• mflex #21658
    jah :D
  • mflex #21657
    Akkor lelövőm a poént, az itthon majd 20 milliós FOCAL GRANDE UTOPIA EM, 260 kg-os több, mint 2 méter magas hangfalakat hajtják vele, a cikk írója szerint a hangzás döbbenetes és mellbevágón minőségi, a világon, a legszebb hangokat a képen látható rendszerrel hallotta, aminek az összértéke 200 millió forint.