DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imo :) science fiction is science fact

What about the forests?
Azóta - szégyellem - nem jártam ott.
Koncerten voltam elõtte, de benn nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

What about the forests?
Hálás vagyok a képekért, magamévá tettem õket, engedelmeddel. <#worship>#worship>
A videót meg majd késõbb teszem, hiszen jó sokáig tart majd letõtikézni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hatalmas ez az album.
Minden szám nagyon tetszik róla.
"Sajnos" Mirko annyira termékeny volt a "Debut" albummal hogy két kedvencem sajnos le is maradt a lemezrõl.<#sir>#sir>
Gondolom azokat majd maxin adja ki, hogy legyen ismét mire költeni.<#nyes>#nyes>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
lehet nagyon hülye kérdés, de vállalom: az egyik képen a sok lakat mivel funkcionál? valami emlékhely akar lenni vagy mi?
kép
kép
kép
kép
kép
What about the forests?
kezdjük a legelejét egy viszonylag új, de mégis régebbi zenével, kellemes spacesynth dallamokkal tûzdelt brutálisan ütõs dobsávval, csak 25 centi vagy afeletti mélyhangszórókhoz, s legyen már még egy prezentáció audiophile rendszerekhez is. <#kacsint>#kacsint><#vigyor>#vigyor>
spacesynth
AJ-Galaxy 2 (10) 4'6" 33,18 MB
R&B
Beyonce-Irreplaceable 3'47" 28,41 MB
dance
Thomas Anders-One Thing (Extra Dance Beat Version) (10) 3'54" 5,38 MB
audiophile classic
Franz von Suppé-Light Cavalry Overture 6'9" 31,03 MB
Amúgy, ahogy tegnap elõkészítettem õket a projekthez, hallgatgattam õket - döbbenetes, mennyire jó számok ezek!
S becsületesen meg kell valljam: 110%-ban nem ismertem eddig õket 😊 Ahogy sok millió másik szintipop zenéz sem. Laserdance, Koto volt mindig is nekem ez a stílus, másokkal nem nagyon találkoztam.
A bal oldali ablakban látható számokról rájössz, mire is gondolok. De a projekt címe is beszédes. <#nyes>#nyes>
bár a mobilom nem flash playeres😊
reggel majd +lesem mi is ez😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
míg nem jön valami jó kis kellemes space 😉
What about the forests?
gondoltam mutatok egy kis profi hangminõséget is hozzá<#nevetes1>#nevetes1>
itt megkuksizható 😊
mindazoknak, akik xeretnek csekkolni<#whatever>#whatever>
(bevallom, ezt a figurát nem trendboytól lestem el<#mf1>#mf1>)
kép
Ez még decemberben...
What about the forests?
A lényege, hogy ráhozzák az emberre a frászt, és az sikerült is nekik.
What about the forests?
Öreg vagy már ehhez 😞
Te viszont profin nyomod (a videó vége ellenére)! Ezek szerint, az elsõ részt is végigjátszottad.
Valami ilyesmi, de ennél sokkal jobb legyen...

What about the forests?
A "Dead Space 2"-õt csak "megvettem" - kipróbálni nem próbáltam. Szégyenszemre, az elsõ részt nem játszottam végig, úgyhogy, a második rész elõtt - szerintem - illene azzal kezdenem.