DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Musachy
Szép felvételek, kár, hogy a feliratokat kicsit nehéz olvasni (nincs idõ pause nélkül elolvasni, meg van ahol kb. 1 mp van olyan hátteret találni, ahol a fehér betûk látszanak mind). A Székesegyház fenomenális!

imo :) science fiction is science fact

mflex
Ha ez valakit érdekel, akkor kiteszem majd a linket, végül is a Mecsekben autózni a legjobb! <#nyes>

What about the forests?

Musachy
Én is rég láttam, meg a lakatokat is... Ideje vizitálni.

IMYke2.0.0.0
Valóban az. Én a múlt századvégi felújítása után, nem tudom pontosan, azt hiszem 1994-ben.
Azóta - szégyellem - nem jártam ott.
Koncerten voltam elõtte, de benn nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Nagyon szívesen, azért a templom valami eszméletlen szép belülrõl, már rég voltam ott.

What about the forests?

mflex
de ma végig ezt dúdolgattam

Ezzel nem vagy egyedül.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
1997... az én lakatom az akkori asszonnyal valahol az alján van 😊

Hálás vagyok a képekért, magamévá tettem õket, engedelmeddel. <#worship>
A videót meg majd késõbb teszem, hiszen jó sokáig tart majd letõtikézni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Na ez az a zene amit bár még csak kétszer hallgattam végig az albumot, de a refrén annyira beleette már magát a fülembe, hogy észre se vettem, de ma végig ezt dúdolgattam.<#taps>
Hatalmas ez az album.
Minden szám nagyon tetszik róla.

"Sajnos" Mirko annyira termékeny volt a "Debut" albummal hogy két kedvencem sajnos le is maradt a lemezrõl.<#sir>

Gondolom azokat majd maxin adja ki, hogy legyen ismét mire költeni.<#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
anyjukat! pereljük be õket! <#nevetes1>

Dióka
köszike a kimerítõ linkeket és választ! <#nevetes1> most már nem nézek hülyén társaságban!<#nyes> mondtam én, szép a szerelem, míg tart, de hülyít (is)! persze nézzük a romantikus oldalát.<#szeret>

mflex
Ezen a képen jól látszik, hogy nem csak egy sarok van, hanem kettõ, dögig tele lakatokkal.

What about the forests?

mflex
Most néztem, a YT az 1GB méretbõl csinált 233MB-t, szóval akkor rendesen le lett butítva :/

What about the forests?

mflex
A lényege, hogy ezen a lakatfalon a szerelmeddel "összelakatoljátok" egymást <#law>

What about the forests?

Dióka
fasza a vidi, gondolom a YT még így is jól lebutította.
lehet nagyon hülye kérdés, de vállalom: az egyik képen a sok lakat mivel funkcionál? valami emlékhely akar lenni vagy mi?

mflex
Na ezeket majd lekapom, ha visszaérek a sok mászkálásból 😊

What about the forests?

mflex
Ma jöttek hozzám rokonok Amerikából és bementünk a városba, lõttem sok képet, majd felnyomom, ha valakit érdekel, többek közt ilyenek, meg egy videót, amit le kellett butítani rendesen, egyébként tûéles a képe, de 10GB-t nem is tudtam volna feltölteni, ezért lett belõle 1GB, zenével meg néhány infóval.

kép
kép
kép
kép
kép

What about the forests?

Dióka
pro és kontra válogatásom néhány stílusból:
kezdjük a legelejét egy viszonylag új, de mégis régebbi zenével, kellemes spacesynth dallamokkal tûzdelt brutálisan ütõs dobsávval, csak 25 centi vagy afeletti mélyhangszórókhoz, s legyen már még egy prezentáció audiophile rendszerekhez is. <#kacsint><#vigyor>

spacesynth

AJ-Galaxy 2 (10) 4'6" 33,18 MB

R&B

Beyonce-Irreplaceable 3'47" 28,41 MB

dance

Thomas Anders-One Thing (Extra Dance Beat Version) (10) 3'54" 5,38 MB

audiophile classic

Franz von Suppé-Light Cavalry Overture 6'9" 31,03 MB

mflex
És azóta mennyi ilyen született még 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
😊
Amúgy, ahogy tegnap elõkészítettem õket a projekthez, hallgatgattam õket - döbbenetes, mennyire jó számok ezek!
S becsületesen meg kell valljam: 110%-ban nem ismertem eddig õket 😊 Ahogy sok millió másik szintipop zenéz sem. Laserdance, Koto volt mindig is nekem ez a stílus, másokkal nem nagyon találkoztam.

mflex
Ha Te nem is, én már igen csak elfeledkeztem róla 😄, de várjuk.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nem felejtettem el azt, amire megkértél - most, hogy sokkal jobban ismerem az Abletont, már sokkal egyszerûbb lesz elkészíteni.
A bal oldali ablakban látható számokról rájössz, mire is gondolok. De a projekt címe is beszédes. <#nyes>

Zephyr Retiring
+teszi 😊
bár a mobilom nem flash playeres😊
reggel majd +lesem mi is ez😊

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

mflex

What about the forests?

Zephyr Retiring
gondoltam, elpuskázgatok emitten..
míg nem jön valami jó kis kellemes space 😉

mflex
Látom elvagy! <#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Mirko H. egész albuma nagyon ott van, de amíg nem lesz jobb, addig 2011-ben a SWEET SURRENDER lesz nálam a top 1!

What about the forests?

Zephyr Retiring

Zephyr Retiring
ha már szóba került a profi képminõség,
gondoltam mutatok egy kis profi hangminõséget is hozzá<#nevetes1>

itt megkuksizható 😊

mindazoknak, akik xeretnek csekkolni<#whatever>
(bevallom, ezt a figurát nem trendboytól lestem el<#mf1>)

Dióka
úgy látszik, talán a pici objektív és kis érzékelõ miatt a makro jobban fekszik ezeknek a telóknak.

Dióka
erre csak annyit tudok mondani, tényleg meglepõdötten, hogy telefonhoz, de még digi fényképezõgépekhez képest is, ezek eszméletlenül jók!! tûéles, kellõen széles mélységélességgel, zajmentesen (ehhez az a 40-es ISO sokat nyomott!) legalábbis ekkora napfénynél. azért kíváncsi lennék, mit hozna szürkébb napon vagy kisfényû beltéren és normál látószögnél. ha van gyengéi, akkor ott kijönnek. <#eljen><#taps>

mflex
Én még nem próbáltam a makro módot az omnia 7-tel, most lelõttem a logitech hangszórót 1 centirõl...

kép
Ez még decemberben...

What about the forests?

mflex
<#wow1> Na igen, ez már döfi

What about the forests?

Musachy
Na ez nem gyenge!

Musachy

Dióka
Pl.?<#kacsint>

Dióka
nagyon jók lettek, tetszik a téma is, de igen, épp az után érdeklõdtem volna, hogy mekkora volt az eredeti és azt is meg lehet-e nézni,mert átméretezve nagyon sok fontos részletinfó (élesség, fókusz, zaj stb.) eltûnik a képrõl....de kifejezetten bíztatóak.

Musachy
Közben néztem, hogy a tárhely nyilván automatikusan csökkentette a képméretet...

mflex
Pedig itt csak a videó volt a lényeg, hogy lehessen látni a sebesüléseket is, normális esetben el sem kapnának 😄

A lényege, hogy ráhozzák az emberre a frászt, és az sikerült is nekik.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Több száz frame/s rögzítésére képes géppel az ilyesmi gyerekjáték lehet 😊

mflex
"Csak amatõrködöm a saját szórakozásomra."

dettó...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
A szörny plafonról ugrása... na, ezzel sem játszom, már biztos.
Öreg vagy már ehhez 😞
Te viszont profin nyomod (a videó vége ellenére)! Ezek szerint, az elsõ részt is végigjátszottad.

Musachy
Jó. Egyszer én is fotóztam csobbanást, de nem tudom hova lett (mondjuk technikailag sajnos nem vagyok jól ellátva. Csak amatõrködöm a saját szórakozásomra.

mflex
Én valami "bokeh" féle makró témán gondolkozom, csak még nem sikerült véghezvinni, de a lényege, hogy a fõtéma a csobbanás legyen 😊

Valami ilyesmi, de ennél sokkal jobb legyen...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Igen :9

A "Dead Space 2"-õt csak "megvettem" - kipróbálni nem próbáltam. Szégyenszemre, az elsõ részt nem játszottam végig, úgyhogy, a második rész elõtt - szerintem - illene azzal kezdenem.

Musachy

Musachy
Egy számomra új képtárhellyel próbálkozom, de vannak bajok, bocs.

Musachy

mflex
Faxa! 😊

What about the forests?

Musachy
Talán most...

Egyik