DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap gondoltam csinálok egy (fraps) egy videó félét, de 2560X1600-ban full képernyõs felvételnél elosztva, negyedóra alatt vagy 50GB méretû felvétel produkált nekem <#nevetes1>#nevetes1>, aztán gondoltam lebutítom a francba, végül tök hülyén sikerült konvertálni, hd is lett meg nem is, érdemes a hangokra figyelni, fülesen, sötétben hangosan odabax.
Csak a hangulat végett 😛
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
de mondjuk a 828-as Sony-nak a mai napig egyáltalán nem kell szégyenkeznie sem mellette, sem komolyabb gépek mellett.arról nem beszélve, hogy a mai napig talán az egyik legjobban kezelhetõ, fel-le dönthetõ objektívvel rendelkezik.
minta6 cica
minta7 kutya
imo :) science fiction is science fact
What about the forests?
én pl. most bedobok néhány saját (nem referencia, csak minta) ccd-és képet, melyek direkt hatalmas felületeket ábrázolnak. meg lehet nézni, 100%ban szinte egyáltalán nem, de még nagyításban sem ömlik a zajtól, elég széles mindegyikben a mélységélesség és egyikhez sem kellett többszázezres váz, optika meg érzékelõ, csak jól megválasztott. 😊
minta1
minta2
minta3
minta4
minta5
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Vikidál Gyula-Csak a szívemet teszem eléd (1985)
Presser szerzemény, 1-2 válogatásán is rajta van, hogy a dalban énekelt 'szívemet adom eléd' helyet a cím miért lett "szívemet teszem eléd', az nekem azóta is rejtély.
Sajnos az egyik fizetõs helyemrõl lefogyott a mani és nem tudok tölteni rá, mert MC-ét nem fogadnak már, pedig jónéhány zenét onnan kényelmesen, hitelesen és gyorsan beszerezhettem 2006 óta. Most kissé körülményesebb, ha hirtelen nem tömegcikk kell.
What about the forests?
Restless Heart
What about the forests?
Nem mondom, ha megint zsíros állásom lenne, két hónap alatt kinyögném az árát még így is.
What about the forests?
What about the forests?
Megyek a nyolcadik utas: a halál típusú folyosón, körülettem furcsa zajok, az egyik legerõsebb fegyver maxra fejlesztve a kezemben, na mondom aki most jön, annak csak a darabjai lesznek a folyosón, erre egy kurva nagy robajjal járó hang, majd egy óriási nyálkás, véres kar átszakítja a folyosó acélvázát, megragad és kibax a világûrbe <#wow3>#wow3>, mondanom sem kell mekkorát ugrottam a fotelben! <#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
What about the forests?