DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Musachy
Ezeket SE XPERIA x10 mini pro-val lõttem makróban, 5MP

imo :) science fiction is science fact

mflex
Nem válaszoltál, hogy a DS2-rõl mi a véleményed, vagy még nem próbáltad ki?

Tegnap gondoltam csinálok egy (fraps) egy videó félét, de 2560X1600-ban full képernyõs felvételnél elosztva, negyedóra alatt vagy 50GB méretû felvétel produkált nekem <#nevetes1>, aztán gondoltam lebutítom a francba, végül tök hülyén sikerült konvertálni, hd is lett meg nem is, érdemes a hangokra figyelni, fülesen, sötétben hangosan odabax.

Csak a hangulat végett 😛

What about the forests?

mflex
Akkor volt értelme ennek az off-nak! 😄DD

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Most már tudom, hová tûnt a macskánk 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Szépek, fõleg az elsõ, érdekes a színharmónia 😊

What about the forests?

Dióka
az AZ! 😊
de mondjuk a 828-as Sony-nak a mai napig egyáltalán nem kell szégyenkeznie sem mellette, sem komolyabb gépek mellett.arról nem beszélve, hogy a mai napig talán az egyik legjobban kezelhetõ, fel-le dönthetõ objektívvel rendelkezik.

minta6 cica
minta7 kutya

Musachy
Ha nem gond megoszthatnád Vikidált, mert pl. én is szeretem a zenéjét. Köszi!

mflex
Hát a Canon EOS-1000D egy kurva jó gép! 😊

What about the forests?

Dióka
~5éves Canon Power Shot S2 IS 5Mpx
~6 éves Sony DFC-828 7Mpx
~3éves Canon EOS-1000D 10mpx

mflex
Anyámék kutyusa (iso 200)

http://www.abload.de/img/p1000752pudn.jpg

What about the forests?

Dióka
hát...az iso (azaz fény)érzékenység alapvetõen inkább a fénymennyiséggel (gyenge megvilágítással, expozicíós idõvel) és mozgó téma elmosódásával kapcsolatos, nem a részletességgel (bár összekeverhetõ, de a valami nem a magas ISO miatt lesz 'részletesebb') , általánosságban, nagy ISO kevés fénynél kellhet,ami nagyobb képzajt is okoz, ezt persze viszonylag jól szûrik a drágább gépekben lévõ elektronikák, már ha összejön nekik, a kicsiknél meg kifejezetten csúnya képzaj (100%-os méretnél is jól látható szemcsézettség) alakul ki.

mflex
Milyen géppel készültek?

What about the forests?

Dióka
ezt én azért így nem mondanám, mert bár az átlag ccd köztudottan szebben bánik a színekkel, a cmos meg kevésbé hajlamos a zajtermelésre, de biztos lehetne tucatnyi pro és kontra jellemzõket felállítani mindkét táborra.

én pl. most bedobok néhány saját (nem referencia, csak minta) ccd-és képet, melyek direkt hatalmas felületeket ábrázolnak. meg lehet nézni, 100%ban szinte egyáltalán nem, de még nagyításban sem ömlik a zajtól, elég széles mindegyikben a mélységélesség és egyikhez sem kellett többszázezres váz, optika meg érzékelõ, csak jól megválasztott. 😊

minta1
minta2
minta3
minta4
minta5

IMYke2.0.0.0
Egy nálam sokkal-sokkal hozzáértõbb emberke mondta, hogy a CCD a technológiai vívmányok szemete.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
A részletesség miatt elvileg <#rolleyes>

What about the forests?

Dióka
meg hát 6Mpx-nél a zaj is drasztikusan csökken egy jó ccd-vel, nemhogy egy olyan jó CMOS érzékelõvel, mint ami ebben a Nikonban is van.

Dióka
ez már egész kellemes, de minek kellett az iso2000? iso 200-400-al még szebb és még zajmentesebb lenne.

Dióka
mekkora a pontos felbontás?

Dióka
nem kell 4 pass, sõt h264-nél 2nél több, majdnemhogy teljesen felesleges,mert sem jobb nem lesz,sem kisebb,bõ 90%ban egymenetesben is simán odabax.

IMYke2.0.0.0
Húúúú! <#worship><#worship>

mflex
jah, ez így van. Akkor már értem, hogy miért...

What about the forests?

mflex
Ezeket a képeket nézd meg, mindenféle beállítás nélkül készült ISO 2000-rel, mondjuk az árát is elkérik a Nikon 700D-nek.

kép1
kép2

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Egy igazi HD (BD- és annak kiváló minõségû ripje) film közel felét, néha még többet is, a hang teszi ki.

mflex
Igaz, most néztem a hang csak 192 stereo, mivel laptopon fülessel néztem tegnap, szóval nem is néztem ezt a részét, de hát egy HD legyen DTS.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Gondolom, 4-pass-ban tömörítik, emellett a hanggal is lehet variálni.

mflex
Egyre jobban érdekel, hogy a picsba lehet annyira lebutítani egy 720 HD filmet (1:42 perces), hogy mindössze 598 MB a mérete. nem olyan rég letöltöttem a "köpök a sírodra" címû elég durva filmet, mert nem hittem el, hogy HD, de az volt. Hogyan csinálják???!!! Telefonra pl nagyon okés ez a méret, hiszen egy átlagos szar minõségû divx is 700 körül szokott lenni.

What about the forests?

mflex
<#eljen>ok

What about the forests?

Dióka
köszönöm, már mindenhol kerestem, de most torrenten megtaláltam király minõségben!kérés törölve.

mflex
256 vbr joint<#szomoru2> , csak ilyet találtam, ha kell, akkor szólj 😊

What about the forests?

Dióka
na, kérek én is egyet, picit körön kívüli, de hátha....a sokszázból az egyik nagy rock kedvenc dalom keresem a lehetõ legjobb minõségben, mondhatni bármilyenben, ami jobb a youtube ripnél, teljes hosszban.

Vikidál Gyula-Csak a szívemet teszem eléd (1985)

Presser szerzemény, 1-2 válogatásán is rajta van, hogy a dalban énekelt 'szívemet adom eléd' helyet a cím miért lett "szívemet teszem eléd', az nekem azóta is rejtély.

Dióka
nem mondom, 2-3x-i nekifutásra és fél napig 'kapargatnom' kellett érte, de ha ez volt a kívánságod, örülök, hogy teljesült! Musachynak is köszönet a korábbiért!<#wave><#nyes>
Sajnos az egyik fizetõs helyemrõl lefogyott a mani és nem tudok tölteni rá, mert MC-ét nem fogadnak már, pedig jónéhány zenét onnan kényelmesen, hitelesen és gyorsan beszerezhettem 2006 óta. Most kissé körülményesebb, ha hirtelen nem tömegcikk kell.

mflex
Nem tudom, hogy honnan kapartad elõ, de óriási <#worship><#worship><#worship>

What about the forests?

Dióka
annyira nem mélyedtem bele a munkásságába, de jobb késõn megtudni, mint soha.thx! <#kacsint>

pityu0718

IMYke2.0.0.0
Bátrak 😊

mflex
Köszi 😊

What about the forests?

Musachy
Mindegy, ez itt van, addig, amíg nem lesz jobb. A YouTube-osnál jobb.
Restless Heart

Musachy

Dióka
én már megláttam a remény sugarát...<#kacsint>

Musachy
Fájdalom, de perpill. 256-nál jobban nem tudok...

mflex
<#wow3><#wow3><#wow3>

What about the forests?

mflex
Külföldön, kb ennyi az ára, akkor itt miért a duplája? Mostanában nem hiszen, hogy megyek ki.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nem kell mondanom, csóró vagyok, mint az a bizonyos templomi egér, s nekem az a 25 is sok lenne most, de kétségkívül kecsegtetõbb, mint ez a mostani 50+ ezer.
Nem mondom, ha megint zsíros állásom lenne, két hónap alatt kinyögném az árát még így is.

mflex
50 ezerért? Igaz, hogy a talpban van elrejtve még 6 BR lemez, de akkor is durva, fele árban lenne, akkor megvenném.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ejh, a rohadt életbe, milyen szépen mutatna azért a kis sarokban 😊

mflex
Ez volt:

What about the forests?

mflex
Az ALIEN-rõl jut eszembe, tegnap voltam a mediaban, akkor látom, hogy egy kb 30 - 35 cm-es nagyságú díszdobozban ki van rakva (6 blu ray disc-es), de csak annyit láttam belõle, hogy egy ekkora nagyságú tojáson, volt rajta egy alien, elég jól nézett ki, de az ára 50 rongy! Na menjenek a KA-ba!

What about the forests?

mflex
Sehol nem találom normális minõségben egyelõre.

What about the forests?

mflex
DS2-vel nem nyomultál?😊 Tegnap éjjel kipörgettem 2 hét alatt, olvastam aki 2 nap alatt, de hát csak néha esténként volt rá idõm. Valamit tudnak, mert sötétben, fülessel erõs hangerõn eszméletlen, párszor rám hozták a frászt, szerintem nappal nem lehetett volna, de ez mellékes. Egyik kedvenc részem:

Megyek a nyolcadik utas: a halál típusú folyosón, körülettem furcsa zajok, az egyik legerõsebb fegyver maxra fejlesztve a kezemben, na mondom aki most jön, annak csak a darabjai lesznek a folyosón, erre egy kurva nagy robajjal járó hang, majd egy óriási nyálkás, véres kar átszakítja a folyosó acélvázát, megragad és kibax a világûrbe <#wow3>, mondanom sem kell mekkorát ugrottam a fotelben! <#nevetes1><#eljen>

What about the forests?