26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#21736 hát nem nagyon kell playback-elnie, mert tud énekelni! -
#21735 Egyébként a második albumot bedigiztem ma, elég jó lett, ha valakinek esetleg kell, akkor feltöltöm. A videót egy Bólyi srácnak csináltam, de ha érdekel valakit, akkor megnézheti.
jelszó: alison
Yazoo
-
#21734 Pont azért, hogy ott nyisd meg. -
#21733 nem igazán értem, hogy ez a tiltás mire jó, hisz a számlálója megy, ha ráklikkelnek,akkor meg úgyis megnyitja a yt-én. sima kicseszés. -
#21732 Az anyádat rakd teherbe te köcsög, hogy a beágyazást letiltod! -
Elég szar minőség...
-
#21730 az ének (legalábbis a sima szöveges részek) szerintem sem az erőssége.... -
#21729 Alison Moyet egy istennő, aki élőben így tud énekelni, ott nem sokat kell, vagy semennyit javítani a stúdióban. -
#21728 erre most mit mondjak?! -
#21727 Nem a minőségnek szól amit írni fogok!
Számomra (!) ez nem trance zene - az ének/beszéd meg aztán még pofán is vágja azt a keveset, amit mégis trancenek tekinthetnék benne.
-
#21726 Egyébként mostanában Yazoo lázban égek, az ebay-ről a RECONNECTED LIVE lemezt is megvettem, tegnap hozta a postás. Hát Nagy fasz voltam, hogy nem mentem el a 2008-as koncertre, mikor egy köpésre volt tőlem a németeknél.
-
#21725 van rajta néhány felejthetetlen... -
#21724 Eszméletlen tiszta hangzású és döbbenetes mélyek szólalnak meg, mondjuk több hájend bemutatón nem véletlen, hogy ott virít a yello lemez is. -
#21723 -
#21722 mondjuk én itthon a nappaliban hallgattam a zenét, hát ugrált velem az ülőgarnitúra rendesen.... -
#21721 A Yello nálam külön kategória (azt hiszem ezt tudod is), imádom az abszolút egyedi és összekeverhetetlen hangzásukat és a maszterelésük meg mindig is mesteri volt.
Melyik best of-ot vetted meg?
A másikhoz én is odaírtam, hogy 'trensz' -
#21720 Én tegnap végre megvettem a YELLO - BEST OF lemezt, csak 5500 volt a HÜLYÉKNÉL, de úgy voltam vele, ha nem tetszik a minősége, akkor akármilyen dumával visszaviszem is kiverem előttük....a balhét! :D
Viszont a CD annyira jó nyomás és a hangmérnök is értette a dolgát, hogy most azt mondom bőven megérte.
Ez a trance zene, kimondottan autópályára való! -
#21719 na, hogy a sok-sok szép kép után legyen valami valóban ÜTŐS és még dallamos is, hoztam egy kedvenc 'trenszet'
ST-Up In Flames (JBver)
/X menu
FLAC 5'37" ~42MB
bár ennyire elektronikus zenére nem illik audiofilezni, de egy erős HQ-t megérdemel a hangzás!
-
#21718 ok, köszi. -
#21717 Persze, csak most ugye nem otthon vagyok - de behozom majd, és linkelem a képet is. -
#21716 Tudsz egy spektrum képet adni róla? -
#21715 Sajnos, én nem tudok ebben segíteni - nekem van egy ilyenem, de emlkeim szerint ez nem valódi LOSSLESS, hanem kitömörített MP3 (frekvencia képe alapján):
-
#21714 Redhead Kingpin and the FBI - Do The Right Thing (Happiness Remix)
Valakinek lossless megvan? -
#21713 Sansui TU-7900 - AU-7900
-
#21712 -
#21711 -
#21710 -
#21709 -
#21708 -
#21707 -
#21706 Yes, sir!
-
#21705 Persze mikor az ikonra teszed az egeret, akkor nagyméretű lesz a az ikon, ezáltal nem kell nagyító, hogy melyiket akarod indítani. -
#21704 Pedig most nem is 2560X1600-ban használom, de nem ez a lényeg, az, hogy az ikonok mekkora méretűek legyenek Te döntöd el, egyszerűen megfogod a tálcát, a képen a TARGONCA és a MAPPA KÖZÖTT, és le-fel huzigálod, ha felhúzod, akkor nagy lesz, ha le, akkor kicsi, de olyan pici is lehet, hogy ahhoz már nagyító kell,érteni? :DD -
#21703 No, ilyen formában sokkal-sokkal barátságosabb. Ezt már tudnám szeretni.
Persze, én "csak" full hádéban látnám az én monitorom esetében, így picurkát nagyobbak lennének azok az ikonok
Nem?
-
#21702 Nálam ilyen, a legfontosabbakat kirakom, bár most pont nem azok vannak kint nagy százalékban :D, de a lényege ez...
-
#21701 El lehet tüntetni, de le is lehet kicsinyíteni, nekem is így van, mert ha kell valami, akkor a dock-ról hamar elérem, amit szeretnék, mint az apppok között turkáljak. -
#21700 Engem eleve a lóbaszó nagy ikonok idegesítenek.
Első dolgom lenne az egész eltüntetése (ha lehetséges).
Bár, otthon már az (Windows 7) Asztalom negyede ikonokkal van tele, de azok játék parancsikonok.
Semmiféle widgetet, dockot nem tűrök.
-
#21699 De utálom, mikor oldalt van az osx dock... -
#21698 Ez a jelenség engem is idegesít - ezért nem hallgatok rádiót. Nem vicc, tényleg.
Na, meg a reklámok és a számok elejének, végének, sokszor felének levágása is leszoktattak róla. -
#21697 Tetű Youtube - eléggé lassan tette oda, de ott van már:
Airbase tutorial
Én már nem figyelem az énekes, dalos együtteseket - totál ráálltam a trance-re. Abban a stílusban ha nem "írnak" jó zenét, akkor a szöveg sem segít rajta. S ez nekem csak jó, én ugyanis 90%-ban a szöveget nem is figyelem.