DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mekkora szerencse mindenkinek, hogy a kellemes modoroddal nem kell a helyemben lenned 😄
Szerintem már kínodban lekapartad volna a festéket is a falról wazze 😊
Mellesleg lepereg a fröcsögésed rólam 😊
A többi nickemmel mellesleg mi a problémád?
Az, hogy bánatodra ide nem "írnak"? 😄
Amúgy szép napot, és kellemes fórumozást..még Neked is 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
milyen az EP 150,mert gondolkozok hogy veszek egyet???
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
en a helyedben inkabb mar eltuntem volna errol a forumrol a tobbi nick neveiddel egyutt XD
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
az alairasod pont rad illik XD
Kb 7-8 számmal ezelõtt írtam, hogy többé nem kell kritika, vagy csak akartam? 😊)) (kb ez akkor volt, mikor mondtad, hogy mutatsz te is valamit 😄). Ugyanis, mivel én vagyok a zeneszerzõ, több száz meghallgatás után sem raknék, illetve vennék ki belõle semmit, én így képzeltem el. Attól, hogy szakszöveget irkálsz (szõnyeg, bútor, tapéta... hagyjad már) és hiányosságokról beszélsz, még nem fogom tudni, hogy mégis mi az anyám picsája hiányzik neked belõle!
Le lehet tölteni, szét lehet vagdosni (engedélyezem) és belerakhatod a hiányosságokat, aztán majd megmondom/juk, hogy, ettõl faszább lett, vagy sem. Ami érdekes, hogy 12 óra alatt több olyan is gratulált már, akiket tényleg tartok valamire, de te jössz állandóan ezekkel a szurkálódásokkal. Tehát, leszeded, megcsinálod, megmutatod, és ha tetszik, akkor fejet hajtok, na és akkor majd tanulok is belõle, de addig engem hanyagolj ezekkel baromságokkal. Ez a zene nem elõzi meg mérföldekkel egyiket sem, fõleg emiatt nem érzem, hogy bármiben is hallgatnom kellene rád...és milyen jól teszem.
Sõt, most már én is azt kérem, hogy amíg nem mutatsz valamit, addig az én zenéimet, te ne kritizáld semmilyen formában, ugyanis nem tudom, illetve nem tudjuk eldönteni, hogy mégis milyen tudás, illetve mi alapján teszed ezt, ha hallottuk és az állejtõs lesz, utána kérni fogom, hogy elemezd minden milliszekundumát, de addig kár koptatni a billentyûzetet.
Na lépek, mert van jobb dolgom is, mondjuk erre sem akartam válaszolni, de aztán rászántam magam.
What about the forests?
eztide is berakom.

Ha ezt a vonalat próbálod meg tovább vinni és fejleszteni, akkor még nagy dolgok is kerülhetnek ki a kezeid alól, gratulálok Mike!
What about the forests?
imo :) science fiction is science fact
a szavak forradalma 😊
látod, látod vannak akik helyettem is...
vagy mégsem? ..vagy talán de is <#hehe>#hehe>
MFLEX - SPARKLING DESIRE
<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
újabb remekmû!
direkt nem linkelem, de a "gyógykezelés" folytatódott a HQ Sound-ban...<#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
Mondjuk, a "kanadai" ismerõseid. Úgy egy 15 évre, vagy akár életfogytig elutazhatnál megint oda! <#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
The beauty is in the eyes of the beholder.
The beauty is in the eyes of the beholder.
Az E100-akra mar vett ilyen speci esztergalt tuskes labakat,ala akrilt + granit lapokat,megvette a vizvezetekhez hasonlo tapkabelt az erositohoz,a 3 hangfalkabelt (E100 + E150P). Szoval szep lassan epul a rendszer.
Amugy a hallasom meg megvan,a Critical Condicion 2nd act utan mondtuk azt egybehangzoan,hogy "oke,eleg lesz" 😄DD
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
What about the forests?
Epp most indulok a srachoz,irt hogy az E150P most lett bekabelezve Valhalla bi-kabellel szoval most fatal lesz. 😄DD Az uj Onkyo TX-NR818-nak is most lesz az elso komolyabb bevetese. 😄
Egy par szamod mar rakerult a pendrivera,az is jon velem 😊 Majd jon a beszamolo,remelem nem szenvedek komolyabb hallaskarosodast es tudom meg hallgatni a szerzemenyeket 😄
kösz,
Szereti mélyeket? 😄
Mondjuk az e-100-as már épp az a szint amit nem vágnék ki az ablakon, amikor az LS-80-as párt megvettem elõtte azokat teszteltem, hát megette õket reggelire. Az ls 80-at meg a jbl TLX180 zabálja fel, de nagyon azokat meg a 80-as években gyártott grundig-ok, ilyen ez.
What about the forests?
Ez a Broken Vision is...a szutyok,hulladek 2.1-emen is nagyot szol. Ma megyek haveromhoz,ott is meghallgatjuk a JBL E100-akon. Es tegnap megerkezett hozza az E150P is,ma azt is bekotjuk. <#ijedt>#ijedt>
Ismet koszi Mflex! <#worship>#worship>
minõség 😊
az alapzenéért köszönet örök barátomnak, Mflexnek<#worship>#worship>
<#eplus2>#eplus2>
Pofon a mai italo zenéknek, szeretnék még sok ilyet!
(hogy a minõségrõl már ne is beszéljek...)
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jol osszeraktad,grat! <#eljen>#eljen>
i2k'012...M.ost W.anted F.eelings (M.W.F.inal 2012 mix) A hossza (09:38) elsõsorban az "utazás" élményét szolgálja, és igyekeztem nem unalmassá varázsolni. Remélem, sikerült.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Eltudom képzelni azt sok "butafejet", mikor az X színpadra mennék pár szintetizátorral, meg 4-5 db laptoppal megspékelt VSTi programokkal stb...<#law>#law>
--------------------------------------------------------------
Blum!
Köszi szépen, igyekszem továbbra is 😊
<#worship>#worship>
What about the forests?
En is es haverom is kuldunk neked egy hatalmas "High-five"-ot! <#eljen>#eljen>
Miota mutattam neki a zeneidet,azota csak ezzel hajlando tesztelni a rendszert. Es szivesen hallgatom en is!
Koszonjuk a munkadat! <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
az orosz trió A.D. némethoni tevékenységébõl
Jerorr-Don't Belive In Lies (95)
Molella-Control Your Body (95)
Clubhouse feat. Carl Fanini-Living In The Sunshine (radio edit) (94)
(flac)
Abload-ra töltsd fel, egyszerû, gyors és nem kér érte semmilyen faszságokat.
Német oldal, ezért nem értem, hogy miért pont ilyen magyar idióta oldalakkal szenvedsz! <#nevetes1>#nevetes1>
http://www.abload.de/
What about the forests?

What about the forests?
imo :) science fiction is science fact
Csak a szárnyaimat próbálgatom (Te már bõven nem 😊 ), ezért jönnek jól a véleményezések.
Otthon majd igyekszem variálni vele. <#worship>#worship>
Nekem bejött, szép a dallama. Mindjárt alá is képzeltem egy durva italo bassline-n, ami fel van nyomva úgy 123 bpm körülire, aztán eszembe is jutott rá mindjárt elég jó dallamocska.Viszont az biztos, hogy 5-dik perc után már lecseréltem volna pár szinti hangot még szebbre és a végét grandiózusabbra vettem volna, mert így a 7-8 percben már uncsi volt. (nekem) Itt már lekevertem volna, de mint írtam bejött!! 😊
What about the forests?