DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
What about the forests?
Biztos fenomenális hangot ad, de a látványa valami borzalom számomra.<#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A sokadik rengés alatti légiriadó hangjára még a hideg is kirázott. A "tapasztalt" lakók arcán is megjelenõ rémület meg még ezt is fokozta.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Még így képernyõn keresztül is döbbenetes és félelmetes volt.
Tartok tõle ha nálunk lenne egy ilyen erõsségû rengés, az épületeink a földel lennének egyenlõek.
Azért szerencsére japán erre is felkészült.
http://www.origo.hu/nagyvilag/percrolpercre/20110311-foldrenges-es-cunami-japanban-percrol-percre.html
What about the forests?
Szerintem létezik már hozzá srt...
What about the forests?
Mégegyszer, a zene eszméletlen.<#eljen>#eljen>
pölö...
What about the forests?
Melyik intézményben találod meg ezeket együttesen?
- Helyben kialakított bolt.
- 10 ezer kötetes könyvtár.
- Kilenc (!) sportpálya és tornaterem.
- Színházterem.
- A szakkörök tartására alkalmas melléképületek (fazekas kör, festészet,sakk szakkör, számítástechnika szakkör, zeneszakkör, életvezetési szakkör,ahol fõzõcskézni lehet).
- Tanterem és ökumenikus imaterem.
- Egészségügyi blokk.
- Változatos étrend.
- Minden szobában televízió.
- Padlófûtés.
A nyerteseink azok a kedves olvasók, akik a szombathelyi
Büntetés-végrehajtási Intézetre tippeltek.
Köszönjük, hogy adójával hozzájárult!
Ez elsõ PPP konstrukcióban épült börtön, - a másik Tiszalökön van.
A börtön 8 milliárdba került, az állam tulajdonában maradt, de évi 2 milliárdot fizetünk az üzemeltetõnek 15 évig. 2 milliárd Ft évente 800 rab után!!!!!!
2,5 millió Ft / rabonként / évente (..és te mennyit is keresel kemény munkával egy évben??)
További jó munkát kívánok !!!
többit majd otthonról 😉
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
válasz csak a hosszú hétvégén.
lépek, mert engem + épp most terjesztettek elõ magasabb beo-ra 😉
nehogy +gondolják magukat 😊
na nem mintha a pénzért csinálnám..
a szupertitkos dolgaimat 😊
Még jogosítványom sincs, autóm még úgy se.
Én tényleg szegény vagyok. S még akkor nem is panaszkodtam, csak a tényeket írtam le.
komolyan mondom +fordult ez a mocsok világ..
egyébként az anyagi és technikai hátteret biztosítom majd, ha úgy látom, hogy nekem is megéri 😊
de a dolog - xokás xerint - egyelõre érdeklõdés hiányában elmarad..
Jogi, és technikai cécók miatt az efféle sufni remixek kiadása zsákutca.
Ráadásul, szegény vagyok, mint a templom egere - a legszegényebb ebben a topikban (is), így megfinanszírozni sem tudnék ilyen projektet 😊
haweri áron (most kivételesen) 2%-ot elengedek.
becsüld + nagylelkûségemet, ennyit még az anyámnak sem engedek el 😉
csak ez az áldott jó szívem ne lenne 😊
Tegnap kaptam meg CD-ripben az eredeti Neoton anyagot, így a gagyi MP3-ból készült verziók helyére majd a valódi HQ-minõség kerülhet 😊
vélemény:
congrarulation...
xerintem a popcorn után ez is megérett egy remasterre..
<#worship>#worship><#buck>#buck>
mellesleg - nem csak a gyengébbek kedvéért:
az enyém is az volt..
Ez valami eszméletlen hang, a zene olyan amilyen de a csaj szenzációs!!
Született tehetség, aki így tud élõben énekelni.
folytathatnám még, de most indulnom kell az x6-osommal, mellettem a manga kinézetû japán barátnõmmel, miközben a legnagyobb dancefloor slágerek dübörögnek a fülünkbe..
természetesen audio dvd-rõl 😊
Másrészt, az X6-os nekem jobban tetszik, mint ez.
Más!
Mike!
Neked van viszonyítási alapod!
Mi a véleményed errõl a BMW-röl?
Egyik ismerõsöm fehér fullos X6-rol váltott egy ilyen szintén fehérre.
Minden estre szerintem gyönyörû!!!

What about the forests?
A kérdés már csak az, hogy nézõknek a dallamos fülbemászó zene, vagy valami más, lásd Charlotte Perreli-t, a szám k jó volt, mégsem ment vele semmire...
What about the forests?
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Érdekelne a véleményetek hogy szerintetek mennyire versenyképes ez a dal?
Szerintem ezt most nagyon eltalálták.
Igaz nyerni nem fogunk mert, mert nincs szavazótáborunk Europában, és mindenki a szomszédokra szavaz<#duhos2>#duhos2>, de azért mégis úgy gondolom hogy ez a dal nagyon Euroviziós hangzású és nagyon nagyon fülbemászó.
Akár még siker is lehet.
Ez itt a kész darab. Érdekes összehasonlítani a kettõt !!
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Nagyon nagy...
What about the forests?
What about the forests?
Minden nõ tagunknak !
Boldog Nõ Napot Kívánok!
<#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#law>#law><#law>#law>
Szar az lp, de nem tudom mi a baja
What about the forests?
mi ez hawer<#nemtudom>#nemtudom>
neked nem xólt senki, hogy a 96/24 nem úgy készül, hogy a 44.1/16-ot átgurítjuk 96/24-be..<#nevetes1>#nevetes1>
neked is javaslom a 20437-et. az real directrecording egy kis utómaster után. egyébként, ha valakinek akkor neked ismerõsnek kellene lennie a zenei alapnak<#whatever>#whatever>
mert ho' az a bizonyos "pöttyös labda" a 20437.-es hszben fel lett dobva...
..csak hát leütni senki sem tudja itt<#hehe>#hehe>
kis tanítványom azért lelkesen próbálkozik, és ezt xeretem benne<#nyes>#nyes>
What about the forests?