DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Azért itt van pár szép, mit szép. gyönyörû hájend...

What about the forests?

Musachy
Pedig ez is az, szerintem szép.

imo :) science fiction is science fact

kaposi1
Nekem se kellenek "Discóledes" cuccok,de egy rendszer legyen akár a szoba éke is, én ezt gondolom.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Nekik meg gondolom a parasztvakítós hifi kijelzõktõl borsózik a hátuk 😄

What about the forests?

kaposi1
Talán egy szekrénybe elrejtve el tudnám viselni õket.
Biztos fenomenális hangot ad, de a látványa valami borzalom számomra.<#wilting>

mflex
Az úriember elõtt lévõ két "ocsmány szépség" értéke 20 milla!

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Az élõ adáshoz gördíteni kell a 20" és alatti képernyõsöknek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én tegnap élõben néztem a híradásokat.
A sokadik rengés alatti légiriadó hangjára még a hideg is kirázott. A "tapasztalt" lakók arcán is megjelenõ rémület meg még ezt is fokozta.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Tegnap a híradóban láttam a rengés alatt készített felvételeket.
Még így képernyõn keresztül is döbbenetes és félelmetes volt.
Tartok tõle ha nálunk lenne egy ilyen erõsségû rengés, az épületeink a földel lennének egyenlõek.
Azért szerencsére japán erre is felkészült.

mflex
A Japán földrengés valami eszméletlen, az utórengések is 6,6 és 7-es volt...
http://www.origo.hu/nagyvilag/percrolpercre/20110311-foldrenges-es-cunami-japanban-percrol-percre.html

What about the forests?

Musachy
A zene tényleg nagyon ott van.

imo :) science fiction is science fact

mflex
Igen, látvánnyal együtt üt ez elég nagyot, na meg az kimondottan felüdítõ, hogy egy alapvetõen "számítógépes" film, nem szimfonikus zenét kapott.

Szerintem létezik már hozzá srt...

What about the forests?

Dióka
én 2-3 hónapja már belehallgattam valamikor a Daft Punk OST-be, és hát bár a hangzás kemény és kellõen elektronikus, nekem inkább progreszív,ami sokkal jobban passzol a látványhoz, mint zeneileg a fülemhez. de már alig várom, hogy hun hanggal vagy felirattal 'fúhádéban' én is megnézzem...elsõsorban persze a látvány miatt.

mflex
Egyébként a TRON-t kaptam le fúhádéban dts, etc..., a film címe örökség helyett, lehetne ökörség is, de a zene, az effektek és az akciók durvák, maga a történet nulla.

Mégegyszer, a zene eszméletlen.<#eljen>

pölö...

What about the forests?

mflex
Süketszoba hájend hifivel már nem is dukál?

Sajnálom õket...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Én visszaállítanám a Bastille-rendszerû börtönök létjogosultságát - 1 cella 1 rab: napi meleg étel, fürdés hetente 3-szor oszt dögöljön meg a bûnéért.

Dióka
errõl jut eszembe egy kis "szívmelengetõ" statisztika (az adatok csak tájékoztató jellegûek):

Melyik intézményben találod meg ezeket együttesen?

- Helyben kialakított bolt.
- 10 ezer kötetes könyvtár.
- Kilenc (!) sportpálya és tornaterem.
- Színházterem.
- A szakkörök tartására alkalmas melléképületek (fazekas kör, festészet,sakk szakkör, számítástechnika szakkör, zeneszakkör, életvezetési szakkör,ahol fõzõcskézni lehet).
- Tanterem és ökumenikus imaterem.
- Egészségügyi blokk.
- Változatos étrend.
- Minden szobában televízió.
- Padlófûtés.

A nyerteseink azok a kedves olvasók, akik a szombathelyi
Büntetés-végrehajtási Intézetre tippeltek.
Köszönjük, hogy adójával hozzájárult!

Ez elsõ PPP konstrukcióban épült börtön, - a másik Tiszalökön van.

A börtön 8 milliárdba került, az állam tulajdonában maradt, de évi 2 milliárdot fizetünk az üzemeltetõnek 15 évig. 2 milliárd Ft évente 800 rab után!!!!!!
2,5 millió Ft / rabonként / évente (..és te mennyit is keresel kemény munkával egy évben??)
További jó munkát kívánok !!!

mflex
Nem 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Mike: Egy pécsi emberke 11.000 Ft-ért árulja az Inception Limited Edition-t, aktatáskásan. Ugye nem Te vagy, álnéven? 😊

Zephyr Retiring
ez az androidos opera mini nem áll a helyzet magaslatán privik terén. ezer bocs a többieknek is a késõbbi válaszokért..
többit majd otthonról 😉

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
privibe dobd át a csillagjegyed, majd meglátjuk mit tehetünk..
válasz csak a hosszú hétvégén.
lépek, mert engem + épp most terjesztettek elõ magasabb beo-ra 😉
nehogy +gondolják magukat 😊
na nem mintha a pénzért csinálnám..
a szupertitkos dolgaimat 😊

IMYke2.0.0.0
Ha rám gondolsz, mint kõgazdag totyiklakó, az hízelgõ, de sajna ettõl még tény marad, hogy ismét munka nélkül tengõdöm (ha minden igaz, április elejétõl lesz állásom, 6 hónapra, 6 órában, juhééé), semmim sincs, csak a diplomám, néhány göncöm, a PC-m, egy Olympus fényképezõgép, egy Nokia telefon, egy nem használt RZR2, a játékaim, egy doboznyi AudioCD.
Még jogosítványom sincs, autóm még úgy se.
Én tényleg szegény vagyok. S még akkor nem is panaszkodtam, csak a tényeket írtam le.

Zephyr Retiring
azért ez mókás kissé, hogy az egyik legtehetõsebb totyiktag a hajléktalanok leple alá "bújik", míg valamelyik másik szupercsóró kolléga (akinek még privát netre sem tellik) + kõgazdagnak vallja magát 😊
komolyan mondom +fordult ez a mocsok világ..
egyébként az anyagi és technikai hátteret biztosítom majd, ha úgy látom, hogy nekem is megéri 😊
de a dolog - xokás xerint - egyelõre érdeklõdés hiányában elmarad..

IMYke2.0.0.0
A nagylelkûséged fog a sírba vinni <#wink><#hehe>

Jogi, és technikai cécók miatt az efféle sufni remixek kiadása zsákutca.
Ráadásul, szegény vagyok, mint a templom egere - a legszegényebb ebben a topikban (is), így megfinanszírozni sem tudnék ilyen projektet 😊

Zephyr Retiring
ha lesz rá érdeklõdés, kiadjuk fekete korongon is!
haweri áron (most kivételesen) 2%-ot elengedek.
becsüld + nagylelkûségemet, ennyit még az anyámnak sem engedek el 😉
csak ez az áldott jó szívem ne lenne 😊

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen.
Tegnap kaptam meg CD-ripben az eredeti Neoton anyagot, így a gagyi MP3-ból készült verziók helyére majd a valódi HQ-minõség kerülhet 😊

Zephyr Retiring
elkéstél. tegnap már csekkoltam 😊
vélemény:
congrarulation...

IMYke2.0.0.0

Zephyr Retiring
amennyiben a közeljövõben valamikor megosztasz velünk egy eredeti imyke - hollyday - remixet, akkor el van sikálva hawer 😊
xerintem a popcorn után ez is megérett egy remasterre..

IMYke2.0.0.0
Bocsánatod kérem!
<#worship><#buck>

Zephyr Retiring
hawer: a smiley mindíg segít 😊
mellesleg - nem csak a gyengébbek kedvéért:
az enyém is az volt..

pityu0718
"Azt a leborult szivarvégét" <#guluszem1>
Ez valami eszméletlen hang, a zene olyan amilyen de a csaj szenzációs!!
Született tehetség, aki így tud élõben énekelni.

IMYke2.0.0.0
Hát ha a szmájli nem segített, akkor úgy látom le kell írnom, a gyengébbek kedvéért [<#hehe>]: vicces irónia volt.

Zephyr Retiring
az irígység rossz tanácsadó...
folytathatnám még, de most indulnom kell az x6-osommal, mellettem a manga kinézetû japán barátnõmmel, miközben a legnagyobb dancefloor slágerek dübörögnek a fülünkbe..
természetesen audio dvd-rõl 😊

IMYke2.0.0.0
Pofátlanul õszinte leszek: õrületesen imádom a BMW-t és rohadt irigy vagyok mindenkire, akinek van. <#hehe>

Másrészt, az X6-os nekem jobban tetszik, mint ez.

mflex
Tetszik nekem is ez az új forma, amióta piacra dobták, nagyon szép.

What about the forests?

kaposi1
A Hero azóta is nagy kedvencem.<#szeret>

Más!

Mike!

Neked van viszonyítási alapod!
Mi a véleményed errõl a BMW-röl?
Egyik ismerõsöm fehér fullos X6-rol váltott egy ilyen szintén fehérre.
Minden estre szerintem gyönyörû!!!

mflex
Persze ezt ismertem már így, csak a felvétel volt nekem újdonság.<#wink>

What about the forests?

mflex
Szerintem kibaxott jó, talán eddig a legjobb!
A kérdés már csak az, hogy nézõknek a dallamos fülbemászó zene, vagy valami más, lásd Charlotte Perreli-t, a szám k jó volt, mégsem ment vele semmire...

What about the forests?

bigivan
Nekem, õszintén szólva, teszik ez a dal. A hangszerelése igazán príma, a mai zenei világot tükrözi, ugyanakkor a vonós-nagyzenekar felvonultatása és hangja idézi a régi fesztiválok feelingjét is. Katiról nem kívánok zengedezni, nekem az Xfaktort Õ jelenti Magyarországon, remek énekesnõ, itt is prímán szerepel.<#eljen>

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

kaposi1
"Szerda délelõtt kihirdették az Eurovíziós dalfesztivál magyar versenyzõjét a Mûvészetek Palotájában. Wolf Kati a Szerelem, miért múlsz? címû dallal indul a düsseldorfi versenyen. "

Érdekelne a véleményetek hogy szerintetek mennyire versenyképes ez a dal?
Szerintem ezt most nagyon eltalálták.
Igaz nyerni nem fogunk mert, mert nincs szavazótáborunk Europában, és mindenki a szomszédokra szavaz<#duhos2>, de azért mégis úgy gondolom hogy ez a dal nagyon Euroviziós hangzású és nagyon nagyon fülbemászó.
Akár még siker is lehet.

bigivan
Hogy ne kelljen keresni <#vigyor2><#vigyor2>
Ez itt a kész darab. Érdekes összehasonlítani a kettõt !!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Dióka
mind2 AZ! <#eljen><#wave>

mflex
Milyen hangú csajokkal dolgozik a srác együtt 😮 és persze, ahogy fokozatosan beillik a tiszta vokál a zenébe, visszhangosítva, késleltetve, stb... A Bessinia-t is ez csaj énekelte, a Petterson gyerekkel.

Nagyon nagy...

What about the forests?

mflex
Tud ez a AM SAMURAI, ez nem vitás, érdekes és szép videót csináltak, na meg persze a zene, amit komponált alá! <#eljen> Tudnak élni õk is...

What about the forests?

Szép napot!

Minden nõ tagunknak !

Boldog Nõ Napot Kívánok!
<#puszis><#puszis><#puszis><#law><#law>

mflex
Nem mondod baxki, de nem úgy készült, hogy át lett gurítva, hogy a te szavaiddal éljek...

Szar az lp, de nem tudom mi a baja

What about the forests?

Zephyr Retiring
<#hehe><#nyes>
mi ez hawer<#nemtudom>

neked nem xólt senki, hogy a 96/24 nem úgy készül, hogy a 44.1/16-ot átgurítjuk 96/24-be..<#nevetes1>

neked is javaslom a 20437-et. az real directrecording egy kis utómaster után. egyébként, ha valakinek akkor neked ismerõsnek kellene lennie a zenei alapnak<#whatever>

Zephyr Retiring
hawer. látom csak azt veszed észre, amit akarsz <#vigyor>

mert ho' az a bizonyos "pöttyös labda" a 20437.-es hszben fel lett dobva...

..csak hát leütni senki sem tudja itt<#hehe>

kis tanítványom azért lelkesen próbálkozik, és ezt xeretem benne<#nyes>

mflex
Akinek esetleg nem lenne meg...

Jane Bogaert - Emotions (wav lossless) LP

What about the forests?