26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #21896
    A kérdés egyszerű, minek LCD, PLASMA, vagy éppen LED tv, ha nincs HD adás? A két nagy FOS csatorna meg elmehet a halál fa...ra, hogy 4:3-ban sugároz 2011-ben!
  • mflex #21895
    Mivel kétszer kivágott a multi, ezért ma nem idegesítem tovább magam a feltöltéssel, de majd kapod :)
  • mflex #21894
    Most ez komoly, hogy az ED nem HD-ben megy?! Az illetékesek leoboázhatnak bő nyállal!!! Ma elődöntő...
  • Musachy
    Ja, hogy úgy. Végülis éppen lehet rá.
  • IMYke2.0.0.0
    Erre is breakeltek.
  • Musachy
    De ugye nem mondod komolyan, hogy Jarre meg breakdance?
  • IMYke2.0.0.0
    Megvan! Ez volt az!

• IMYke2.0.0.0
    Még ezt és abbahagyom:

• IMYke2.0.0.0
    A vörös pólósra hogy beindulnak a lányok asszonyok! :)

• IMYke2.0.0.0
    Erről jut eszembe!
    Melyik az a break dance szám, amit olyan sokáig még a "hétfői kívánságműsorban" is lehetett hallani?!
  • IMYke2.0.0.0
    Ezen beszartok
  • mflex #21885
    Épp most konvertálom át WTV-ből, az előbb lett kész a reklámmentes anyag, szóval majd küldöm a linkeket.
  • mflex #21884
    ok
  • Musachy
    Ha nem nagy vesződség, akkor jöhet. Köszi!
  • mflex #21882
    Ha kell, akkor feltöltöm, persze reklámok nélkül...
  • Musachy
    Én meg lekéstem a kezdést.
  • IMYke2.0.0.0
    Én még nem láttam, és nem is otthon vagyok, így nekem kimarad :(
    A reklámblokkok meg amúgy is elvennék a kedvemet tőle.
  • mflex #21879
    Egy a semmibe veszett RARE vígjátékot (SZEMTELENNEK ÁLL A VILÁG) ad le ma a TV2, anno még a 90-es évek elején láttam eredeti nyelven és beszarás poénok vannak benne, nem mai idióta vígjáték hülyegyerek poénokkal, hanem tényleg igazi szórakozást nyújt, a neten idáig sehol nem találtam a filmet (szinkronosan), tegnap kaptam az értesítést a PORT oldalról, hogy lesz a film, jól meg is lepődtem, (mindjárt kezdődik 12:30), aki tudja nézze meg, én fel is veszem.
    Valamikor még én idítottam a topikot, szerintem ezt a filmet nem sokan ismerhetik itthon.

• IMYke2.0.0.0
    Háááát... sokra nem megy vele, az biztos.
  • Musachy
    És mellé bezsebeli a társai csodálatát.
  • IMYke2.0.0.0
    Egy ilyen "kocka" srác mire megy az életben...
    Órákon, napokon, heteken át csak kockázik...
  • mflex #21875
    ez meg no comment, hogy jár már a srác keze (újjai)...
  • mflex #21874
    érdekes off:

[i]A dublini székhelyű Mechatrons által fejlesztett RuBot II elnevezésű droidnak az alábbi videóban 18.2 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy kirakja Rubik Ernő találmányát.
    Hivatalos nevén RuBot II Cubinator még távol van az emberi csúcstól, de robotként már ő a Guiness által bejegyzett rekorder (bár a fenti eredménynél lassabb a hivatalos csúcs.). A rekord elérésében hátrány az, hogy míg az emberi kéz rendkívül összetett mozgásokra, mozgáskombinációkra képes, addig a robottal ezt megfelelően nem lehet szimulálni.
    RuBot mükődése során színlátására támaszkodva megvizsgálja a kocka hat oldalát, kidolgozza szoftvere segítségével a lehető legrövidebb megoldási útvonalat és közel 20 mozdulattal kirakja a kockát.
    A gépet 6 hónap alatt készítette el Pete Redmond igazgató vezetésével a Mechatrons csapata, mely robotok fejlesztésére szakosodott.

• mflex #21873
    Örülök, kösz szépen, ezt én is észrevettem, hogy nincs szint semmi ingadozás.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor már menthetetlenül öregszem - én nem emlékszem rá :)

Más: mindenféle dícséret, bókolás, puncs stb. nélkül írom ezt - az általad feltöltött Sweet Connectiont remixelésre fogtam az Abletonban és gyakorlatilag a tempót csak a végén kellett minimálisan hozzáigazítanom a kontroll dobhoz!
    A vinyl tempó-ingadozásra gondolok.

Szóval, tökéletes az a Yamaha!
  • mflex #21871
    Az nem új, jó pár éve használtam utoljára...
  • IMYke2.0.0.0
    Sosincs késő! Köszönöm szépen!

[az új logó meglepett]
  • mflex #21869
    bocs a késésért...
  • mflex #21868
    Vinyl-ből nincs hiány...

• DIESEL DOG #21867
    Nagyon jó!
  • Dióka
    na nem mintha ezek nem azok lennének. de a mélyet biztos jól pumpálják akár az aortába....
  • Dióka
    ez már pusztán megalománia....kíváncsi lennék, mi a szerepe a 3 méterrel hátrébb lévő szoszo kistévének a lámpával maga előtt.....
  • mflex #21864
    Ronda, de biztos a hangzása lehengerlő.
  • szamóca67
    Ez a "fiam, ezt be nem hozod a lakásba!" kategória.
  • szamóca67
    Amikor a csináld magad-ék a határokat feszegetik.
    1 KiloWatt (1000 Watt) Push Pull Amplifier by Andre Klein (4 x 100TH as driver, 4 x 380Tube as power), special Output Transformer made by STS Millerioux (France). B+ is set at 5000 Volt (as shown on the photo below)!!! Totally crazy!
  • mflex #21861
    Ezekből indultam ki, melyek ára darabja 50 ezer USD és hasonlóságot véltem felfedezni, de látom már, hogy elég eltérőek.

Azok a subwoofer-ek!

• szamóca67
    Egy design-er erölködő.
  • szamóca67
    Az erölködö, és a forráskomponensek Counterpoint-tól valóak.
    A Hangsugárzókat nem tudom, de nem vall a JBL-re a kivitel.
  • mflex #21858
    Ezek JBL-ek?
  • szamóca67
    És a teljes kép.