26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #21936
    Én nem félek, és ezt magamra értettem, mármint a feltöltés, lehet butítani rajta, de majd kiderül megéri-e.
  • mflex #21935
    Amúgy meg Gundi felnőhetne a feladathoz.
    Legalább annyit mondhatott volna hogy szép volt Kati, vagy bármit

Tudod még mi volt a vicc? Hogy recsegős telefonról közvetített egy HD minőségű adást, egyébként nem neki való ez, a sport az ok, de nem ez.
  • kaposi1
    Megoldják, ne félj.
  • mflex #21933
    ok, 3:20 perc lesz az egész, az kurva sok, mármint feltölteni full hd méretben.
  • mflex #21932
  • kaposi1
    Okés,nCora úgyis felkerül.
  • mflex #21930
    Na ezt nem vállalom, a tegnapi 25! perc is 2 gb volt, akkor az egész szerinted mennyi lesz? Pár részt feltöltök belőle, aztán ennyi.
  • IMYke2.0.0.0
    Én a visszaszámlálás műsorban 3-at (!!) tartottam hallgatásra méltónak. A többi egyszerűen sz-a-r [aláírásom!].
  • kaposi1
    Engem a látvány miatt érdekel az egész.
    amúgy én már végig hallgattam az összes induló dalt.
    Régebben írtam már hogy a elfogultság nélkül szerintem a mi dalunk a leg Eurovíziósabb.
    De ott vannak a Franciák egy rohadtul nem ide illő dallal amit mégis favoritnak tartanak ,és akitől a legjobban tartok az még mindig a Eric Saade - Popular a Svédektől.
    Talán ha 10 dal tetszik az összes közül.
  • IMYke2.0.0.0
    Engem csak és kizárólag Kati dala érdekel - a többire khm...
    Talán még a görög szám (továbbjutott?).
  • kaposi1
    Okés,a döntő felvétele HD-ben mindenképpen érdekelne majd.
  • mflex #21925
    Na B+!
  • mflex #21924
    Jah, láttam ezt, de itt beteg is volt egyébként :/
  • kaposi1
    Elég nagy vitát váltott ki facebook-on hogy Kati a Sajtótájékoztatón egy Olasz zászlót lobogtatott.
    Nos kifényképeztem, itt a bizonyíték hogy nem így van, "CSAK" a pálcikára fejjel lefelé ragasztották rá a zászlót!

• kaposi1
    Igen nem volt jó ez tény.
    Kati ezt sokkal jobban el tudja énekelni.
    Azért akinek van ideje nézze végig ezt a videót.
    A Dal Magyarországi sajtótájékoztatója ahol Kati elénekli a nagyérdemű előtt a dalt.
    Szerintem ez még nehezebb lehetett mint tegnap 100 millió ember "előtt"

Érdemes végignézni!!!!

Amúgy meg Gundi felnőhetne a feladathoz.
    Legalább annyit mondhatott volna hogy szép volt Kati, vagy bármit.
  • mflex #21921
    Egyszerűen nem tudta kiénekelni, na :)
  • mflex #21920
    A legrosszabb rész a két videó között, ez a rész:

What about my life?
    What about my dreams?
    What about how I feel?
    What about my needs?

Ebből is az utolsó needs szó, mintha ott teljesen levágta volna, illetve ott az eredetiben van három oktáv ejtés és emelés is, itt meg csak egy.
  • mflex #21919
    be
  • mflex #21918
    Mindenki tudja, hogy Kati élőben is képes úgy énekelni, ahogy a videóban.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezek szerint, "bejutottunk"?
    Kata után egyszerűen kikapcsoltam a szar "TV"-t és folytattam inkább ezt: Kara no Kyokai
  • mflex #21916
    Ez hamis volt sajnos, és inkább elharapta a hanglejtéseket, de reméljük szombatra nagyot javul, mivel már tudja mi vár rá.

• IMYke2.0.0.0
    Nekem is fura volt - nem mondanám hamisnak, inkább "nem találta el megfelelően" a hangokat.
    A tánc pedig, ahogy írtam korábban, vérszegény.

DE (és a korábbiakat direkt nem nézten meg, csak a visszaszámlálás műsorban, helyette animéztem, és a 14. versenyző portugálok után kapcsolódtam a sztoriba), Wolf Kati még így is jobb a többieknél - SZERINTEM!
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, nálam nem ilyen a minőség - nem is tölti ki a 16:9-es monitort :(
  • szamóca67
    No igen az egyik elv szerint. Szerintem megint rossz irányba megy a fejlesztés. A holovetítőkre kellene rágyúrni, de nem igazán akarnak behozni ennyire ugrásszerű technológiát lépcsőfokokat kihagyva, a többszörös pénzlehúzás miatt.
  • mflex #21912
    Azért kell a 4-5k felbontás, mert a szemüvegnélküli 3D-nél duplázni kell a pixelszámot az elméleti azonos minőséghez. (1080p)
  • szamóca67
    A HD-t inkább a BR-hez találták ki, A TV csak próbál felzárkózni, de nálunk ez nem megy könnyen. Már a 2015-17-re tervezet 4096×2160-as felbontás utáni 5700x valamennyisről is regél a sajtó. Kérdéses hogy minek, ill. mihez ez a nagy felbontás?
  • mflex #21910
    A hamisság mellett volt még egy baj, ha visszanézed, akkor hallod, hogy azokat a hanglejtéseket nem is tudta megcsinálni normálisan, amitől igazán nagy lett ez a szám. El lett harapva, főleg az elején, szóval egyáltalán nem úgy hangzott, mint ahogy ismertük, vagy direkt így csinálta, hogy "túl legyen rajta", mert nagyobb lett volna hamisság benne, és még azoknak is feltűnt volna, akik nem ismerik annyira a számot, a tkm tudja.

Ha ezt nem tudja kontrollálni, akkor nem fog nyerni, biztos nagyon nehéz lehet ekkora volumenű rendezvényen az izgalmi faktort háttérbe szorítani, de ez a szám csak akkor jó, ha tökéletesen van elénekelve, remélem megtudja oldani.
  • mflex #21909
    A lenti képeket a vége előtti, "minden elhangzott számból mutatunk egy kicsit" vágtam ki.
  • mflex #21908
    Sajnos nem, csak az utolsó 20 percre értem haza, az van meg, szóval nem vettem fel Katit, mert a port nem írta HD-nek, úgy is a döntő lesz a lényeg, felveszem az egészet.
  • kaposi1
    Sziasztok!

Gondoltam hogy ha belépek ide reggel akkor már itt is " Wolf Kati" fogad!
    Természetesen mi is ott szurkoltunk a Tv előtt!
    Nagyon gyér volt szerintem ezen az ágon a konkurencia,a másik elődöntőben sokkal jobb verseny társak lesznek.
    Nekem még mindig a szegényes koreográfiával volt a legtöbb bajom Katiék számánál.
    Gondolom ők is visszanézik a tegnapi produkciójukat és javít majd Kati ahol tud.
    Igen kicsit hamis volt tegnap , reméljük Szombaton a döntőben már nem így lesz.
    De ott vagyunk és ez a lényeg.
    Azért ez a telefonos közvetítés elég égő volt a németekre nézve , mert nem csak nekünk nem volt vonal, hanem fél Európának.

Mike! Kati videóját fel tudnád tölteni nekem jó minőségben?
  • mflex #21906

• mflex #21905

• mflex #21904
    Sajnos hamis volt, főleg az elején, nagyon izgulhatott, talán a végén volt pár tiszta hang :/
  • pityu0718
    Gratula Wolf Kati, ez igazán ott volt!!! Remélem néztétek!
  • Musachy
    Nem sürgős, köszi.
  • mflex #21901
    A királyi ház titkai most megy, ez most HD és nagyon durva képminősége van, kár, hogy kurvára nem érdekel, a hang is elég szépen szól.

kicsinyített kép:

• mflex #21900
    Ez MO! :/
  • mflex #21899
  • gyorgy74
    Én is csatlakoznék! Tökéletesen igazat adok neked, ha nincs megfelelő műsor akkor minek LCD, PLASMA, LED? A képarányról nem is beszélve. Szégyen hogy elérhető csúcskategóriás TV van a piacon adás meg nincs hozzá!
  • IMYke2.0.0.0
    Maximálisan egyetértek.