26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#22136 Csak mint érdekesség vetettem fel. -
#22135 Nem,nekünk elmentek az SMS-ek! -
#22134 #22132-re:
ez a technológia drága, pontatlan, zajos és még rengeteg kísérlet fogja megelőzni a tömeggyártást.
ráadásul a frekvencia redukálását itt is szűrővel (akárcsak a hangváltónál a dinamikusokban) oldják meg.. -
#22133 en sem nezem jopar eve, felforr az agyam attol ahogy az egesz van.
most neztem Kati miatt es szavaztam is, mert teszett a dal es nem gondoltam volna, hogy ennyire hatul vegez.
egy par evig megint feketelistara kerul ez a musor. -
#22132 Visszatérnék részemről a topik témájához, korábban volt szó a hangszórók problematikájiról is, van egy érdekes írás a PLAZMAHAGSZÓRÓKról, amiket elektroncsövek segítségével hoznak létre. -
#22131 Kaposi mesternek is ez volt a tapasztalata, amikor szlovák telefonokról küldött sms-eket? -
#22130 m1 - Az Este c. műsorban, tegnap késő este Wolf Kati interjú volt, amit aznap délután vettek fel.
Rendkívül szimpatikusan nyilatkozott, és ott tudta meg, hogy a felvidéki szavazatok nem mentek át a rendszeren, miszerint SMS-értesítőt kaptak, hogy nem jogosultak az adott számra üzenetet küldeni...
-
#22129 Nálam felajánlja, mindig. v2.2.1-em van. -
#22128 Hát idáig nekem is felajánlotta ezt az ablakot, de ennél a torrentnél nem! -
#22127 Amikor betöltöd (uTorrent), akkor a megnyíló ablaknál (ha nem kapcsoltad ki) lehet ilyet is csinálni: "Semelyiket" majd szépen beklikkeled, ami kell.
Így nem 92 GB-ot akar letölteni.
De, utólag is lehet ilyet csinálni - az "Állományok" fülön - mindet kijelöld, leállítod és csak azt jelölöd letöltésre, ami kell.
-
#22126 fasza... -
#22125 Aranyos.
Imyke!
Most értem haza, be akartam tölteni azt a torrentet amit küldtél.
De ahogy nézem az alapból 92Gb-os anyagot töltené be.
Nincs olyan link ami csak ezekre a Koyote számokra mutat? -
#22124 Hivatalos videó alatt. A nap üzenete!
"Despite the fact that Katie did not win the contest, I wish him to sell as many albums as Celine Dion.
bben60" -
#22123 Ez is egy érdekes kép,nem?
Hová tűntek pár nap alatt a szimpatizánsok? Mi lett a Katira leadott szavazatokkal?
Bravó Európa!!!
-
#22122 Nem, az a baj, hogy minket gyűlöl mindenki, na ez a nem mindegy. -
#22121 Ha ez így van - akkor... akkor... ne sírjanak, ha gyűlölik a szlovákokat...
-
#22120 [nagy]"a felvidéki magyarok Wolf Katira leadott szavazatait a szlovákiai szolgáltató egyszerűen nem továbbította"
hvg
-
#22119 Basszus! Most olvasom - 3 német emberke több mint 300-szor szavazott SMS-ben, hívással és elektronikusan Katira!
Ledöbbentő! S persze, joggal kifogásolja, hogy ez meg sem jelent a német voksok között.
Eredeti szöveg:
Zu dritt haben wir hier über 300 Stimmen abgegeben..., wie wir wissen, haben viele Andere nahezu ebenso oft angerufen........ - aber DAS soll tatsächlich nicht mal für einen einzigen Punkt aus Deutschland gereicht haben???
-
#22118 Természetesen, lehet ezen gondolkozni, ugyanakkor, tanulmányaimból úgy rémlik, hogy bizony a "goes to" a helyes ilyenkor.
Persze, tévedhetek - ezer éve volt az az angol tanulás. Ráadásul, passzív tudásom van.
-
#22117 Ha nagyon szőrszálhasogató lennék, akkor azt mondanám, hogy a points ugyebár többesszám (8-10-12 pontról lévén szó), ebben a kontextusban a go a helyes... -
#22116 Igen, Erdély és méginkább a Vajdaság adta össze azokat a pontokat nekünk. -
#22115 Igen a Finnek adtak 12 pontot. ( Mi nekik 0-át )
Ha jövőre indulnánk ( remélem nem tesszük ) akkor már tőlük se számíthatunk pontokra. -
#22114 Finnország adott nekünk 12 pontot
Szerbia (baranya háromszögbeli magyarok köszönjük) 8 pontot
Románia (erdélyi magyarok, köszönjük!) 7 pontot
Ausztria 2 pontot.
Ezekre emlékszem.
-
#22113 Körülbelül összefoglalta a véleménye , csak ő kulturáltan tudta ezt megtenni, ellenben velem akit majd szétb.sz az ideg. -
#22112 Sziasztok!
Ami tegnap éjjel történt az számomra még mindig annyira felkavaró hogy
saját gondolataimmal nem is tudnám elmondani.
Illetve csak káromkodás folyam lenne belőle.
Inkább beszéljen helyettem más.
"Na, akkor szólok...
Ez a verseny (mármint a kimenetele) NEM A ZENÉRŐL SZÓL. Ebből (is) látszik, szegény kis hazánknak mennyire nincsenek barátai, kapcsolatai, senkije. Gyakorlatilag úgy szarnak a fejünkre, mintha a térképen se lennénk. A volt Jugoszlávia és a volt SZU tagállamai, ill. egész Dél- és Észak-Európa nem győzött egymás országaira szavazgatni, még akkor is, ha olyan gyatra, idióta, elmebeteg jelenségek voltak színpadon, mint az a két piros paprikajancsi bohóc a korongecset hajukkal. Mik ezek? Szalajtott ápoltak? Merthogy nem zenészek, az tuti. Itt nem dalok voltak, hanem performance-ok. Minél idiótább valaki, annál jobb. Ez az egyik, a másik a már említett összefogás. Arra számítottam, látva (az egyébként háborús kapcsolatban álló) országok (pl. Kakukázus államai) egymás nyalását, hogy minket legalább a szlovákok, lengyelek nyomnak 1-2 ponttal. Láss csodát: a monarchiai emlékektől vezérelve a Sógoroktól, és CSAK A ROMÁN szavazóktól kaptunk egy kisebb adag pontocskát. Gyakorlatilag mindenki tojt Katira, de hangsúlyozom: NEM őrá, hanem Magyarországra.
NA EZ AZ, AMI AZ IGAZI KUDARC.
Emlékszem, 2009-ben az as "helyes kis" norvég srác a hegedűjével úgy nyert, hogy max. az óvoda középső csoportjába soroltam volna be, viszont pl. volt egy albán kiscsaj, akinek a dala majd szétvitte a színpadot (YouTube-on nézzétek meg), simán nyugati színvonalú, slágergyanús, jó dal volt. Hol van ma? Sehol nincs. Kati dala Zene volt, és Hang és Minden a javából. Mint 1983-ban a Neoton a Yamaha fesztiválon. Gratula a szerzőknek, és az előadóknak egyaránt. NEM RAJTUK MÚLT, senki ne cseszegesse őket a jövőben sem. Én, ha rajtam múlna, az életben nem indítanék magyar versenyzőt ezen az álságos, képmutató, csúsztatásos, irreális "versenyen".
Huh, ezt kipuffogtam." -
#22111 Egy finn hozzászólónak köszönhetően:
A szavazatok alapján.
-
#22110 Na, erről van szó. Ezért nem is érdekelt ez, mindig is ez volt. Nagy reményekkel indultunk, hogy majd MOST! Aztán nagy lebőgés lett.
Ez egy olyan verseny, ahol egymásra szavazgatnak a rokonok és a szomszédok. Akkor is, ha amúgy utálják egymást, mint a szart.
Pl.: a volt szovjet tagköztársaságok egymásra szavaztak, a volt jugoszlávok szintén, a skandinávok is - svéd a dánra, dán a svédre, kivétel a finn, akiben nem véletlenül bízhattunk -, s a latinok szintén egymásra. Ilyen rakás sz..ra ennyi pontot, mint a görög...
Csak a döntőre voltam kíváncsi, de ismét csalódnunk kellett. -
#22109 El sem olvasom :D -
#22108 Ha nincs elég magasan a vérnyomásod, olvasd el a kommentek egy részét...
Mondjuk:
- 2011.05.15 09:23:56borzash
-
#22107 Igen, egyedül vagyunk ebben az unióban, ez tény, de az annál szánalmasabb, hogy ez alapján egy eléggé nyertes dal a végére kerüljön. Pl, én is utálom a franciákat, de nem jutott eszembe ez miatt, hogy lenézzem a számukat, ettől függetlenül egy tök szar opera, vagy mi a tkm volt ez. Az olaszokat bírom, az ő számuk is szar volt, a spanyoloké jó volt, ahhoz képest sokáig pontot sem kaptak, amíg a többi ország egymást karöltve és egymás farkát szopva, körbe nem szavazta a másikat. (olasz, spanyol, francia, német, belga, portugál, san marino..., etc körszavazás) -
#22106 Nekem 42-es a lábam - a szája is ekkorára lenne tágítva, miután a hangszáláig tolnám a cipőmet... -
#22105 Az ilyen embert viszont szájba tudnám rúgni!
-
#22104 Amikor először meghallottam, már éreztem, hogy nem stimmel valami vele - de eszembe eddig még nem jutott, hogy kit majmolnak.
Az első "C'mon-tól a "world"-ig 1:1-ben ismerős a cucc.
-
#22103 Kire gondolsz, mert nekem is ismerős volt... -
#22102 Ennek a dalnak az eleje pedig nagyon plágiumnak tűnik nekem:
-
#22101 Teljesen egyetértek. Rettenetes volt az a szám (is).
-
#22100 Arra lennék kíváncsi, hogy az Iceland száma, miért kapott maximális értékelést, még az elődöntőben is morogtam magamban, hogy egy ilyen szar, hogy kerülhetett be? Erre, mi magyarok favorizáljuk? Ez is hihetetlen...
-
#22099 Ez a "verseny" nóták nélkül is ezt az eredményt hozná sajnos.
Ettől függetlenül jól lemérhető az elmúlt 20 év politikai elitjének köszönhető országimázs építés eredménye.
Minden szomszédunk szeret mint a sz@rt..
Magyarország - én ÍGY szeretlek
És mindenki tudja - ez nem a Kati teljesítményét értékelte...
Kacsasültes szép hétvégét -
#22098 Igen. :( -
#22097 Mármint a franciák.