DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka
igen, emlékszem a részletekre, amiért sokan irigyeltek is téged.

egyelõre nekem sem a legfontosabb a 3D, én már annak is nagyon örülnék, illetve jobban vágyom rá, ha lenne az itthoni szolgáltatóknál min. 10-15db olyan valódi legalább HD minõségû TV csatorna, aminek nem csak a felbontása (felkonvertált) hd, hanem a képminõsége is olyan,mint egy HD-BRD.....de még ettõl is fényévekre vagyunk sajnos. sokszor annak is örülnék, ha nem az agyontömörített sávszélességû moslékképû TVcsatornák jönnének ki a kábelbõl 'digitális minõség' címszó alatt, hanem elérnék mondjuk a 10-20 évvel ezelõtti analóg mûhold képminõséget.

mert mi még egyelõre itt tartunk.

mflex
Mondom, írom, hogy nekem nem a technológiával van a bajom, hanem azzal, hogy a 3D csak akkor élvezhetõ 100 százalékosan, ha úgy ülsz a kijelzõ elõtt, hogy a látóteredben nem lehet más, így lófaszt sem ér.

What about the forests?

kaposi1
Na igen ez mind igaz amit leírtál.
Szerintem az LG már tudja is produkálni
a szemüveg nélküli technológiát.
De elõbb még kisöprik a "hagyományos készletet.
Ha Telefonba megy már nekik ez a megjelenítés ( szemüveg nélküli), akkor nem hinném hogy a TV gond lenne nekik.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Magnó, deck, rögzítõ kazettás tape, professzionális szteró(id) minõség, én így mondtam volna. <#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Nekem egyelõre nem kell 3D tv, az avatart tudtam egyedül megnézni rajta 3d-ben, utána eladtam a szomszédnak, illetve akkor már kifizették, de utána vitték el. 3D-ben az is fasza volt, de ha az IMAX-re gondolok, akkor totál gagyi az egész, hiába a nagy kijelzõ, egy 20-30 méteres vászont nem lehet überelni, ahol szinte bent érzed magad a filmben, azt hiszen írtam anno, hogy a Londoni Imax-ben néztük meg, ahol a hangtechnika enyhén szólva is mérföldekkel szebben szól, mint a pestiben. Azért ez furcsa, mert ott annyira minõségi hangokat hallottam, hogy többször úgy éreztem elélvezek :D, a pesti ehhez képes halk volt, és "monoban" szólt, szar volt na.

What about the forests?

mflex
Örülök, akkor nem hiába szoptam éjjel kettõkor ezzel! :D

What about the forests?

Dióka
Az aktív (Samu-Pana-féle) és passzív (LG-féle debütálású) 3D-nek erõszakolt technológiáknak bõven vannak elõnyei és hátrányai is egymáshoz képest is, emaitt nem feltétlen szimpi, hogy az LG azt állítja, minden tekintetben jobb, mint a konkurens megoldás, bár kétségtelen, kevésbé vagy nem (kifejezetten) fárasztó nézni. Azt sem nagyon reklámozzák, hogy az õ megoldásukkal "felbontásfelezõdés"-sel kerül megjelentésre a kép, bár az is igaz, hogy sokan (az átlagszem -párban- az átlagos minõségû LCD vagy Plazma tévén) a HD és fullHD közötti különbséget is nehezen tapasztalja vagy veszi észre.....

hát ez is egy új technológiai remény, aztán lassan várhatjuk, amikor nem kell már fenyõ mikis szerkóban sem ülni vagy mozogni a lakásban, ha 3D-ben akarunk elélvezni.<#nevetes1>

Musachy
Meghallgattam én is, gyönyörûen szól, köszi.

imo :) science fiction is science fact

Musachy
Meg ez a jó magyaros kifejezés "MAGNÓ DECK" <#hehe>

Meg dekkmagnó <#nevetes2>

...de még SZTERÓ is legyen...

imo :) science fiction is science fact

Szuszidi
Leesett nagyot koppant. De akkor is imádtam ezt a tornyot a tunerja nagyon bejött nekem.

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

mflex
Már írták a bakit :)

What about the forests?

Dióka
gondolom késõbb a teljes betûszedõt, sablongyártó és minõség ellenõrzési osztályt is kirúgták.<#nyes>

mflex
Aha, ezek anno így kerültek ki :) Ettõl független, nagyon durva minõségi cucc, a mai napig kulloghatnak utána.

What about the forests?

Szuszidi
Nem, õszintém nem tûnt fel. Szabad a gazdi.

Dióka
hát elég durva baki = professzionális jellemzõk (ahogy a reklámban is mondja....) (magyar módra)<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
A SZTERÓ miatt?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
http://files.indavideo.hu/player/vc_o.swf?vID=854905de91

What about the forests?

mflex
Jah, muszáj volt, de ezek szerint nem tûnt fel, hogy miért raktam be, ugye?

What about the forests?

Szuszidi
Ezt most muszáj volt, kedvenc tornyom.

mflex

What about the forests?

kaposi1
Mike, addig javaslom ezt a pár sort mint negatívumot felejtsd el

"ha közel ülsz, hogy csak a képernyõ legyen a látótérben, akkor megfõ az agyad és baromira fájni kezd a fejed."

addig amíg nem próbálod ki azt a tv típust amit említettem.

Nem akarok reklámot csinálni neki de ez ég és föld a különbség azzal a mi neked Samu volt.

Például: A szemüveg megegyezik az Imax moziban használtal <#wink>

Az aktív szemüveg technológiával ellentétben aminek ugye db/15-30 ezer az ára, ennek még a 2000 FT-ot sem éri el.<#crazya>
A TV-hez kapásból 7 DB-ot adnak!!!<#taps>
Nincs benne semmi elektronika, se elem, se semmi.
Nincs fejfájás, lesötétülõ kép a használatától, és addig nézed nem csak középrõl amíg csak akarod.
Javaslom minden kép tegyél vele egy próbát valamelyik nagyobb Plázában.

mflex
Egyelõre úgy néz ki, hogy a 3D NEM LESZ VILÁGMEGVÁLTÓ, legalábbis, ami a tv-ket jelenti, volt nekem is, el is adtam, ami a moziban mûködik, az otthon nem igazán, ugyanis egy IMAX vászon 3D hatása az gyomorba vágó, otthon a 127-es tv-én meg nevetséges, ha közel ülsz, hogy csak a képernyõ legyen a látótérben, akkor megfõ az agyad és baromira fájni kezd a fejed.

What about the forests?

kaposi1
Jobb is , elhiheted.<#wink>
De egyébként magam se hittem volna hogy a 2D-s adásoknak ilyen mély érzetet ad a konvertálás.
Nem azt mondom hogy 3D lesz belõle, de hogy "mögé látsz" vele a dolgoknak az biztos.<#taps>

IMYke2.0.0.0
Belevaló világ? Fogggalmam sincs mi az.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Én Belevaló világot néztem 3D-be felkonvertálva.
Az is nagy élmény volt.<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Mekkora "élmény" lehet egy ilyennel a magyar adásokat nézni - "Barátok közt", "Híradó", Jóban rosszban" meg mittomén...
<#bdead>

kaposi1
Javaslom nézd meg a forradalmian új Cinema 3D TV-ket ha teheted ami passzív szemüveggel nézhetõ!<#szeret>
Igaz nem Bang & Olufsen, de garantáltam leesik az állad a minõségétõl.<#wow1>
A többi gyártó meg vakarhatja a fejét az aktív szemüveges kacatjaival.<#wow3>

mflex
Szívesen! :)

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
<#worship> x100
Nem találok szavakat!

mflex
Az éjjel nem tudtam aludni, ezért az egyik lemezt megcsináltam, kb jó 2 óra volt az egész mûvelet, mire úgy döntöttem, hogy most jó lesz, néhány pattogás, sercegés eltávolítása, felesleges szünet kivágása etc...

C.C. Catch - Catch The Catch (Vinyl 1986)
WAV 412MB
-------------------------------------------------
01.'Cause You Are Young
02. I Can Lose My Heart Tonight
03. You Shot A Hole In My Soul
04. One Night's Not Enough
05. Strangers By Night
06. Stay
07. Jump In My Car
08. You Can Be My Lucky Star Tonight

http://www.multiupload.com/LGQG3260ML
http://www.multiupload.com/LUO4GR4XEH

spacedream

What about the forests?

mflex
Kíváncsi vagyok, hogy milyen képminõsége lehet...

What about the forests?

Dióka
eddig azt hittem elég nagy az egyik tévém, de át kell gondolnom a koncepciót. addig nézegetem ezt.<#kacsint>

az elsõ vidiben optikailag érdekes szögbõl filmezve csak a vége felé derül ki, mekkora az akkora...
a második vidi már nem titkolózik.

http://www.youtube.com/v/SuZ0awWbocI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/IzRArPBE3Rg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

a végére néhány apró infó
103 coll - 262cm és 260kg + az állvány is ennyi

alsó áron 20 millió huf (motorikus állvánnal és néhány hangdobozzal ~30milla)
és mivel ez egy plazma, így az árcetli ellenére nem lepõdnék meg, ha a képminõség messze nem hájend, de legalább godzilla fullhd-ben. <#nevetes1>

Dióka
keresem Pityke õrmester zenéjét hájendben

cserébe 512bit ftpsrtsp-én
Public Affair - White Collars (Mega Dance Mix) (88) demo is same as is as slphq

IMYke2.0.0.0
Hálás vagyok Neked már sok mindenért, így a majdani fáradozásodért is.
S türelmesen várok az ajándékodra. Köszönöm szépen!

mflex
Azért megtudom csinálni, csak nem hipp-hopp, mint egy CD-nél, hogy beteszem és 1 perc alatt be grabbeli az albumot.

Meglesz, csak türelem...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Kérlek szépen, akkor ne fáradj miattam! Komolyan!
Eszemben sincs ekkora melót a válladra tenni, van Neked elég teendõd így is, gondolom!
:(

mflex
Imyke!

Mivel vinyl-rõl van szó, ez nagy meló, mert végig ott kell ülni és hallgatni, nincs-e valami gubanc, aztán az utómunkálatok, ahol el kell tüntetni az esetleges sercegéseket és pattogást.

Szóval nem mostanában tudom prezentálni, legalább 1 hét.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
A Cici kecsek kellenének! :)
Persze, ha nem pofátlanság a részemrõl... <#schmoll2>

Dióka
arról nem beszélve, hogy bár tetszetõs az utópia bármelyik változata, de pl. asztalosügyileg nem egy nagy kihívás 3 vagy 5 részbõl összedobni ezt a dobozt. én ezt egyben tettem volna....igaz akkor rádobok még 2 millát.<#nevetes1>

Dióka
hogy mennyi a profit azt az alapján saccoltam, hogy én mondjuk hasonlót mennyibõl tudnék kihozni profi DIY technológiával, és mivel láttam, illetve csinálta(tta)m már pár koncepciót, így pl. tudom, egy pár utópiát, de akár sokkal jobbat is, nagyon bõven ki lehet hozni 8 millából. pont emiatt nem is költöttem hangfalra ennyit (na meg persze nem is lett volna mibõl<#nevetes1> ), ehelyett megkerestem azt a minõség-dizájn-ár középutat,ami átmenetileg, illetve jelenleg kielégíti a zenei igényeimet.

mflex
Aha, most látom, hogy a cikk írója is elcseszte, mert "csak" 18 ezer dollár darabonként, tehát 7 millió durván, akkor majdnem bejött, amit írtál, keresnek rajta 12 milliót, illetve adó, meg áfa anyámkínja, akkor pont el is találtad, gratulálok :), és nem fér bele egy ingyenes kiszállítás??!

Magyarnak lenni élmény! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Szerinted nem lett volna egyszerûbb 19 milliót írni? Egyébként sincs már egy meg két forintos baxxák meg :D
A világ legjobb hangszorója, alul 180 ezer dollárt írnak, az 190 forintos árral számolva 34 milla...

Bexarok, igaz 260 kiló darabonként, de azért megnézném a belsejét :)))

What about the forests?

mflex
Ezekrõl kell valakinek valami? Ha igen szóljon, mert különben landolnak ismét a többi között, a track listát keressétek meg, nem nehéz...
Nagyméretû kép, tehát könnyen látni az elõadókat és a címeket, a borítók ellenére a lemezek kitûnõ állapotban vannak.

What about the forests?

mflex
Kb jah, így gondolom én is <#nevetes1>

What about the forests?

mflex
<#nevetes1>Ez qrva jó...

What about the forests?

Dióka
<#taps><#falbav><#nevetes1>

hát a megaline-on kábé 8 milla a tiszta haszon az utopián meg 10. ha jól meggondolom, olyan drága már az üzemanyag, hogy nem biztos, hogy belefér egy díjtalan kiszállítás ekkora árrésbe! <#nyes>

de ennyi pénzért már komplett audiofil rendszertis adhatnának a hangfalakhoz. ennél az árrésnél már bõven elkezdõdött a hi-end státusz szimmbólum érzés, mert hogy pl. a dali 3 szegmenses hangfal oszlopában semmi rendkívüli nincs,az tisztán látszik, hogy mi hallatszódik, az meg nézõpont is igény kérdése....

Dióka
nem igazán értem,miért kell nektek állandóan a 'lemezjátszósdi' kérdést túlbonyolítani?! <#nyes> abszolút hájend megoldás már rég létezik.

hi-end vinyl player

mflex
Majd 20 milláért vennék hangalat, akkor tekintsenek már el a szállítási költségtõl, különben is, mennyit kereshetnek rajta, 1,2,3 milliót?

What about the forests?

mflex
Jöhet mind a kettõ! <#nevetes1><#worship>

What about the forests?

Dióka
ja tényleg, nem apróhírdetés, de nem kell valakinek egy Nokia E7-00 és egy C7-00, új telók?! nálam csak porosodik....