26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #22096
    A magyarokat eléggé utálják ezek a magukat felsőbbrendűnek képzelő idióták!
  • IMYke2.0.0.0
    A francia emberkére gondolok, aki a voksokat sorolta fel, franciául (tudom, megteheti, de basszus a német is angolul mondta el, pedig az is hivatalos EU-nyelv!) hablatyolt.
  • mflex #22094
    Szerintem is :)
  • IMYke2.0.0.0
    A francia srác rettentő mód idegesített (amúgy a franciák is, hiába voltam odakinn fél hónapot - kedvesek, aranyosak, de a "miénk a világ" érzés nagyon átjött).
  • IMYke2.0.0.0
    S valljuk meg, a legszebb csaj a szlovák volt.
  • mflex #22091
    Sokan mondtak go-t, goes helyett, viszont a lengyel értékelő csaj angol kiejtése elképesztő volt, mint valami ausztrál-amerikai keverék.
  • IMYke2.0.0.0
    A finnek és a románok (erdélyiek) legalább érezték, tudták, hogy melyik dalnak kellene nyernie...
    A többiek az előre kivoksoltra szavaztak.
  • IMYke2.0.0.0
    Rettenetes élmény volt a tegnapi. Ellenségeimnek sem kívánom.
    Az a förtelmes szarig-benyalás ami folyt ott...
  • IMYke2.0.0.0
    Ráadásul, mindenki rosszul mondta a pontszámaiknál... "go to"... goes to helyett...
  • mflex #22087
    Ezek a kommentek, többségében angol nyelvűek...

Itt is folyamatosan jöttek, de látom felsőbb utasításra a moderátor mindent kitörölt. Jól dolgozott és sokat, mert a szavazás alatt, vagy több száz, a végén pedig rengeteg, a környező országok nézői részéről felháborodott komment érkezett. Ez Európa...
  • mflex #22086
    Ez a régi, majd teszek fel képeket később, csak a laposon nincs szép képem róla.
  • Dióka
    most már nem bánom, hogy nem néztem...valahogy nagyon érzetem, hogy itt nem fog sokat latba nyomni a valódi tehetség, a zene vagy a dallam....

A házigazdának (mivel korábban minket is érdekelt) egyébként egy "Yamaha Venture típusú 1400-as motorja van, jó baxott nagy dög, mindennel felszerelve (különböző kiegészítők, díszek stb.) 400 kg körül van a súlya..."

nem pont ilyen, de talán ehhez 'hasonló' évjáratban, bár hivatalos képeket majd biztos fogsz kapni.

• gyorgy74
    Nem várt eredmény született!Elég erős volt a mezőny de Katinak a legjobb 10-be a helye és nem vagyok elfogult! Nagyon sajnálom de azért ez még is csak felháborító, hogy egy ilyen dallamos hangzású dal nem fér be az első 10-be.És hol vannak a határon túl élő Magyarok szavazatai? Sajnos ez van! Én annak is örülök hogy képviselte hazánkat a döntőben! Nálam akkor is ő az első!!!!

A házigazdának meg ha nem titok milyen typ. motorod van?
  • mflex #22083
    [nagy]Felvettem az egészet, de mérgemben le is töröltem! Ez az egész egy vicc volt! Szóval egy nemzetközi dalversenyre politikai hovatartozás kell és nem tehetség, gratulálok.
  • mflex #22082
    Most tényleg igaz, hogy a köcsög német lapok lejáratókampányt indítottak Kati ellen? Tanszeszvita meg ilyenek... Mondjuk, én nem adtam volna erre okot, mert valóban kissé idétlenül néz ki ebben a ruhában és ezzel hajféleséggel. Reméljük ez nem befolyásolja a mai napot.
  • mflex #22081
    Aha, nagy motoros lennék, már ha van rá időm.
  • kaposi1
    A felhívásomat.
  • gyorgy74
    Mit is nézek rajta fent vagyok csak rejtve!!!!
  • kaposi1
    Gyuri nézted a Skype-t!!!!!!
  • gyorgy74
    Én holnap megyek egy 600 km-es motoros túrára!Te is motorozol? Ma meg szurkolok Katinak. Mindent bele Kati!!!!
  • kaposi1
    Én ma már túl vagyok egy temetésen, meg egy esküvőn.
    Nemsokára indulok Szlovákiába a kollégákhoz.
    Onnan merítem majd a telefonjukat.
    Cserébe kapnak chips-et.
    De természetesen viszem a laptopot is.
    Így végig a Facebook-on fogok lógni.

Hajrá Kati!!!!!!!!!!!!!!
  • mflex #22075
    Egész nap motoroztunk (690km) reggel kilenctől, olyan fáradt vagyok, mint a dög, pedig élőben kell látnom a műsort, szerintem megiszok egy liter red bull-t...

• mflex #22074
    A vidi hangfalakról olvastam a hozzászólásokat a retronom.hu oldalon, ott találtam, pl ezt is.

• musichunter
    Na ez a szép!
  • musichunter
    Na ez a szép!
  • Musachy
    Na ez a szép!
  • Musachy
    Elsőre nem is értem miről vakerál... Szépen jól magyarul, mi? Nesze neked magyarság, de a nyelv már nem megy...
  • kaposi1
    Szép.
  • mflex #22068
    Olvastam még pár hszt ettől a hülyétől, mindegyik a nyelv szépségeit és a hejjesirásssááttt favorizálja, szóval ő így tud írni. O_o

• kaposi1
    Srácok!

Akinek van külföldön élő ismerőse mozgósítsa hogy küldjön SMS-t Wolf Katira!
    Nagy szüksége lesz ma este rá.
    Soha nem küldtem még semmilyen játékba szavazatot, de mivel határ menti városban élek este én is megteszem.
  • szamóca67
    Azt nem tudom, de ez a sima három helyett, egy 10 csatornás (frekifüggő) fényorgona, amiben a LED sorok körkörösen helyezkednek el. Én nem ölnék bele anyagot és időt.
  • mflex #22065
    Ilyet hol lehet kapni?

• mflex #22064
    Dual CV1460 & CT 1460

• mflex #22063
    Ez meg főleg!
  • mflex #22062
    Hát ez az!
  • Codigoro
    Pio SX 1080 közelről

Sansui AU-999

• Codigoro
    Tandberg TR3030
  • Codigoro
    No azért ezzel már ne versenyezzen senki !!!

• kaposi1
    Műremek.
  • szamóca67
    Revox