26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#22096 A magyarokat eléggé utálják ezek a magukat felsőbbrendűnek képzelő idióták! -
#22095 A francia emberkére gondolok, aki a voksokat sorolta fel, franciául (tudom, megteheti, de basszus a német is angolul mondta el, pedig az is hivatalos EU-nyelv!) hablatyolt.
-
#22094 Szerintem is :) -
#22093 A francia srác rettentő mód idegesített (amúgy a franciák is, hiába voltam odakinn fél hónapot - kedvesek, aranyosak, de a "miénk a világ" érzés nagyon átjött). -
#22092 S valljuk meg, a legszebb csaj a szlovák volt. -
#22091 Sokan mondtak go-t, goes helyett, viszont a lengyel értékelő csaj angol kiejtése elképesztő volt, mint valami ausztrál-amerikai keverék. -
#22090 A finnek és a románok (erdélyiek) legalább érezték, tudták, hogy melyik dalnak kellene nyernie...
A többiek az előre kivoksoltra szavaztak. -
#22089 Rettenetes élmény volt a tegnapi. Ellenségeimnek sem kívánom.
Az a förtelmes szarig-benyalás ami folyt ott... -
#22088 Ráadásul, mindenki rosszul mondta a pontszámaiknál... "go to"... goes to helyett...
-
#22087 Ezek a kommentek, többségében angol nyelvűek...
Itt is folyamatosan jöttek, de látom felsőbb utasításra a moderátor mindent kitörölt. Jól dolgozott és sokat, mert a szavazás alatt, vagy több száz, a végén pedig rengeteg, a környező országok nézői részéről felháborodott komment érkezett. Ez Európa... -
#22086 Ez a régi, majd teszek fel képeket később, csak a laposon nincs szép képem róla. -
#22085 most már nem bánom, hogy nem néztem...valahogy nagyon érzetem, hogy itt nem fog sokat latba nyomni a valódi tehetség, a zene vagy a dallam....
A házigazdának (mivel korábban minket is érdekelt) egyébként egy "Yamaha Venture típusú 1400-as motorja van, jó baxott nagy dög, mindennel felszerelve (különböző kiegészítők, díszek stb.) 400 kg körül van a súlya..."
nem pont ilyen, de talán ehhez 'hasonló' évjáratban, bár hivatalos képeket majd biztos fogsz kapni.
-
#22084 Nem várt eredmény született!Elég erős volt a mezőny de Katinak a legjobb 10-be a helye és nem vagyok elfogult! Nagyon sajnálom de azért ez még is csak felháborító, hogy egy ilyen dallamos hangzású dal nem fér be az első 10-be.És hol vannak a határon túl élő Magyarok szavazatai? Sajnos ez van! Én annak is örülök hogy képviselte hazánkat a döntőben! Nálam akkor is ő az első!!!!
A házigazdának meg ha nem titok milyen typ. motorod van? -
#22083 [nagy]Felvettem az egészet, de mérgemben le is töröltem! Ez az egész egy vicc volt! Szóval egy nemzetközi dalversenyre politikai hovatartozás kell és nem tehetség, gratulálok. -
#22082 Most tényleg igaz, hogy a köcsög német lapok lejáratókampányt indítottak Kati ellen? Tanszeszvita meg ilyenek... Mondjuk, én nem adtam volna erre okot, mert valóban kissé idétlenül néz ki ebben a ruhában és ezzel hajféleséggel. Reméljük ez nem befolyásolja a mai napot. -
#22081 Aha, nagy motoros lennék, már ha van rá időm. -
#22080 A felhívásomat. -
#22079 Mit is nézek rajta fent vagyok csak rejtve!!!! -
#22078 Gyuri nézted a Skype-t!!!!!! -
#22077 Én holnap megyek egy 600 km-es motoros túrára!Te is motorozol? Ma meg szurkolok Katinak. Mindent bele Kati!!!! -
#22076 Én ma már túl vagyok egy temetésen, meg egy esküvőn.
Nemsokára indulok Szlovákiába a kollégákhoz.
Onnan merítem majd a telefonjukat.
Cserébe kapnak chips-et.
De természetesen viszem a laptopot is.
Így végig a Facebook-on fogok lógni.
Hajrá Kati!!!!!!!!!!!!!! -
#22075 Egész nap motoroztunk (690km) reggel kilenctől, olyan fáradt vagyok, mint a dög, pedig élőben kell látnom a műsort, szerintem megiszok egy liter red bull-t...
-
#22074 A vidi hangfalakról olvastam a hozzászólásokat a retronom.hu oldalon, ott találtam, pl ezt is.
-
musichunter #22073 Na ez a szép! -
musichunter #22072 Na ez a szép! -
#22071 Na ez a szép! -
#22070 Elsőre nem is értem miről vakerál... Szépen jól magyarul, mi? Nesze neked magyarság, de a nyelv már nem megy... -
#22069 Szép. -
#22068 Olvastam még pár hszt ettől a hülyétől, mindegyik a nyelv szépségeit és a hejjesirásssááttt favorizálja, szóval ő így tud írni. O_o
-
#22067 Srácok!
Akinek van külföldön élő ismerőse mozgósítsa hogy küldjön SMS-t Wolf Katira!
Nagy szüksége lesz ma este rá.
Soha nem küldtem még semmilyen játékba szavazatot, de mivel határ menti városban élek este én is megteszem. -
szamóca67 #22066 Azt nem tudom, de ez a sima három helyett, egy 10 csatornás (frekifüggő) fényorgona, amiben a LED sorok körkörösen helyezkednek el. Én nem ölnék bele anyagot és időt. -
#22065 Ilyet hol lehet kapni?
-
#22064 Dual CV1460 & CT 1460
-
#22063 Ez meg főleg! -
#22062 Hát ez az! -
#22061 Pio SX 1080 közelről
Sansui AU-999
-
#22060 Tandberg TR3030
-
#22059 No azért ezzel már ne versenyezzen senki !!!
-
#22058 Műremek. -
szamóca67 #22057 Revox