DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
El szeretnének juttatni hozzám egy gyári lemezrõl származó mix-et.
Igen ám de ha csak simán rar-ba tömörítik akkor a traceket külön fogja felismerni ,és egyenként játssza a lejátszó.
Szóval gondolom kellene cue file-t gyártani hozzá.
Ért ehhez valaki hogy mi ennek a menete?<#help>#help>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
De az ilyen jelszófeltörõ programok halála az ázsiai ÉS európai írásjelek, meg egy kis cirill bekavarása.
Nem kell 128 bites kódolás hozzá... 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezzel a kis doboznyi hangkeltõvel is hallani a pattogás és glitch mentes tökéletességet.
Örökké hálás vagyok Neked - sok-sokkal jövök!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
猿 も 木 から 落ちる. .:|:. 恋は盲目.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
A durva jelszó nagyjából ilyen: szám, különleges karakter (~·^ és társaik), kis és nagybetû, néma space és ezt tetszõleges variálod
712887710021708903PTK71/9
Sok sikert annak a progi használónak aki egy ilyet feltör.<#hehe>#hehe>
Ezt nagyon istenítették :RAR Password Recovery Magic
Kíváncsiságból feltettem és kipróbáltam.
Le jelszavaztam egy feltöltésemet, a jelszó ennyi volt : Pamacs<#crazya>#crazya>
Nehéz? Nem hinném.
Kínlódott vele vagy két órát aztán feladta.
Ennyit a nagy jelszófeltörõ progikról.<#nyes>#nyes>
Senkinek se adom még meg a linket, erre pár perc és már látom hogy valaki leszedte.<#ijedt>#ijedt>
Van valami keresõ progijuk?
Vagy hogy találják meg a linket a Multiupload-on?<#nemtudom>#nemtudom>
A másodiknak kell még 17 perc...
Legalább is nálam ez a tapasztalat.
Lehetséges, hogy van jelszavas védelem rajta, vagy csak a hülye WinRAR 4 rinyál?
Tárgytalan! Idióta vagyok. Láttam a megoldást...
.preview.jpg)
Nekem ebbõl a hangfalak voltak meg a lemezjátszó (van most is egy ilyenem). Aztán ennek a Vidi sorozatnak a rádióerõsítõje hozzá (RA-6363S) meg volt egy ehhez hasonló deckem is, de nem a 210-es, hanem a CS-F12-es. Abban kijelzõt is cseréltem, mert sikerült egy szerelésnél kipukkantani...
imo :) science fiction is science fact
What about the forests?
What about the forests?
Bár kétszer kellet már annó gumizni a mélyt mert ha ismered te is tudod hogy az volt a gyenge pontja.<#szomoru1>#szomoru1>
Elette az idõ a mély peremén a gumit,és onnantól kezdve csak buffogott nagyobb hangerõn a papír benne.
Még az aljára esztergáltattam Bronz kúpokat is amibe gumibetéteket tettem.<#crazya>#crazya>
Ez már lent van a pincébe bedobozolva.
Nem is sejtettem hogy ennyit ér.<#wow3>#wow3>
What about the forests?
Állandó leszedtem a gombokat hogy le tudjam takarítani a kéznyomokat róla.
Szépen szólt, szerettem.<#szeret>#szeret>
What about the forests?
What about the forests?
Nem tudom, hogy valaki hallott-e már szólni ACCUS HORN hangfalat? Az egy hangszóró senkit ne tévesszen meg, mit ahogy ezt tette velem is. A bizományis cimbimnél van bent egy ACCUS HORN 10-es, a súlyától eleve kész voltam, de ami a lényeg, a doboz olyan elrendezésben épült, amitõl a 15W RMS olyan minõségi hangzást és mélyet produkált, amit ha mondanak nem hiszem el. Eszméletlenül meghajtható, gyönyörû telt hangzásképet tud az egy qrva hangszórójával.
30-ért odaadja, egyébként teljesen újszerû karcmentes, új ára 120k. (festve)
Link
Honlap
What about the forests?
imo :) science fiction is science fact
What about the forests?