DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

imo :) science fiction is science fact
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy elektronikus újsággyûjteményt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani
HI-FI Magazin 1979-1992
https://rapidshare.com/files/459278907/HI-FI_Magazin.rar
Remélem sok régi jó dolgot láttok viszont benne.
Üdv: akizu<#wave>#wave>
What about the forests?
What about the forests?
A lényeg, nekem ez már jó régen megvolt a vinyón FLAC-ben, és a sok szopás, ami ezzel a digizéssel járt, hát összehasonlítottam, mondanom sem kell, ég és föld a kettõ között a különbség, legalábbis fülre én így hallom. A FLAC-et kivágtam a kukába, a vinyl trackokat, meg bemásoltam ebbe a mappába, így fordul elõ az a gikszer, hogy ott maradt a FLAC baromsága, illetve a txt file. Tehát azt mindenki tekintse semmisnek, és dobja a kukába.
Üdv
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az én feltöltéseimnél is van ilyen: "Egyezés harmadik féltõl származó tartalommal."
A kezdése rendkívül kellemes emlékeket ébreszt bennem - óriási buli volt annak idején Dortumn-Wittenben, és amikor ez a szám megszólalt a zártkertben, a belsõ udvarban, ááááá...
A második része csorog már.
C.C. CATCH - WELCOME TO THE HEARTBREAK HOTEL
WAV LOSSLESS VINYL 1986 368MB
Hozzávalók: TECHNICS SU 7700, TECHNICS SL-1700 (Tû=EPS -206C)<<<< ezt a szépséget, két napja hozták nekem Németországból/, Sound blaster x-fi xtreme music, Sony Soundforge, Iztotope RX, és jó 2,5 óra szabadidõ 😄
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
pass:spacedream
Part1
Part2
What about the forests?
Nem mellesleg, régóta hallottam ilyen szar zenét. Kénytelen voltam le is némítani majdnem a felétõl...
pioneer_pl-630, sx-1980, ct-f1000, rt-909, cs-06
What about the forests?
JBL...
What about the forests?
What about the forests?
😊
What about the forests?