DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Ez így volt mindig és lesz is 😊

What about the forests?

Musachy
Ez gyönyörû!

imo :) science fiction is science fact

<#wave> Ez a szám az oldal látogatottságát is jól tükrözi. Jöttünk, vittünk, mentünk. Vagy valami hasonló.
Musachy
Na meg a "Patyomkin-tojáshéj" - a Hi-Fi Magazinban (késõbb Hi-Fi Mozaik)így nevezték, etalon is volt - azaz a NAD 5120

Musachy
A póverrõl nem is szólva...<#hehe>

mflex
Jah, azon én is röhögtem 😄

What about the forests?

Musachy
Jó a szöveg, csak az a "kut"-ot ne hallottam volna...

Musachy
Na, most meg igen.

Musachy
Itt nem látok semmit.

mflex
Ezt árulják 100 rongyért most:

What about the forests?

mflex
Egyébként meg jó készülék lehet, eredeti yamaha tûvel, ez egy másik gép, de lényegében ugyanaz...

What about the forests?

mflex
Nem én licitálok rá, hanem az öcsém, csak az én nickem alatt 😊

What about the forests?

Musachy
Ha megveszed, majd kiváncsi lennék, hogy milyennek találod a hangját. Esetleg egy hangmintát is meghallgatnék.

Musachy
...Azt a fekete Yamaha lemezjátszót én is nézegettem...

IMYke2.0.0.0
Cicikecs még ma is nagyon népszerû - nem ok nélkül. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Nincs mit, egyébként a két albumot idáig 96-an tették magukévá o_O

What about the forests?

<#wave> Igazán köszönöm eme remek feltöltést is! <#eljen>
mflex
<#eljen>Köszi szépen!

What about the forests?

akizu
Sziasztok!

Egy elektronikus újsággyûjteményt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani
HI-FI Magazin 1979-1992
https://rapidshare.com/files/459278907/HI-FI_Magazin.rar
Remélem sok régi jó dolgot láttok viszont benne.

Üdv: akizu<#wave>
Musachy
O.K.

mflex
Már kurvára kezdem unni a GOOGLE baromságait, pont õk basztatják az embert, mikor minden egyes kibaszott karaktert jobban figyelnek, mint a többiek, menjenek a jó k anyjukba!

What about the forests?

mflex
Nincs mit, ezen a héten még megcsinálom a "hurrikánt" is, fõleg, mert bírom az új lemezjátszót! 😄

What about the forests?

mflex
Most Bólyban vagyok, de direkt leszedtem, mert nem értettem, hogy mirõl beszélsz.
A lényeg, nekem ez már jó régen megvolt a vinyón FLAC-ben, és a sok szopás, ami ezzel a digizéssel járt, hát összehasonlítottam, mondanom sem kell, ég és föld a kettõ között a különbség, legalábbis fülre én így hallom. A FLAC-et kivágtam a kukába, a vinyl trackokat, meg bemásoltam ebbe a mappába, így fordul elõ az a gikszer, hogy ott maradt a FLAC baromsága, illetve a txt file. Tehát azt mindenki tekintse semmisnek, és dobja a kukába.

Üdv

What about the forests?

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Vajh' hányan buknak majd el azon a teszten? 😊

Az én feltöltéseimnél is van ilyen: "Egyezés harmadik féltõl származó tartalommal."

Musachy
Új stratégiát vezetett be a legnagyobb videómegosztó (YOUTUBE) a szerzõi jogot sértõ felhasználóira vonatkozóan. Ha egy feltöltõt jogsértésen érnek oktatófilm megtekintésére és egy kapcsolódó teszt kitöltésére kötelezik, mielõtt újra engedélyeznék számára a feltöltést.

IMYke2.0.0.0
Nincs VIP, így utólag javítom: Dortumn-Witten helyesen Dortmund-Witten

IMYke2.0.0.0
Ez verhetetlen!:

A kezdése rendkívül kellemes emlékeket ébreszt bennem - óriási buli volt annak idején Dortumn-Wittenben, és amikor ez a szám megszólalt a zártkertben, a belsõ udvarban, ááááá...

Musachy
Az a txt file hogy jött hozzá?

IMYke2.0.0.0
Nem gyõzök hálás lenni neked! <#worship><#law>
A második része csorog már.

Musachy
Az tényleg klassz gép. Én most egy Technics SL-220-szal pörgetek (EPS270SD). Nem olyan nagy cucc, de szerintem jó.

mflex

C.C. CATCH - WELCOME TO THE HEARTBREAK HOTEL
WAV LOSSLESS VINYL 1986 368MB

Hozzávalók: TECHNICS SU 7700, TECHNICS SL-1700 (Tû=EPS -206C)<<<< ezt a szépséget, két napja hozták nekem Németországból/, Sound blaster x-fi xtreme music, Sony Soundforge, Iztotope RX, és jó 2,5 óra szabadidõ 😄
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

pass:spacedream

Part1
Part2

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Az autóban ülõnek nem kicsit volt nagyobb a bal, mint a jobb...

Nem mellesleg, régóta hallottam ilyen szar zenét. Kénytelen voltam le is némítani majdnem a felétõl...

Musachy
Egy percnél az a hordozható szalagos magnó!<#eljen>

Musachy
Akkor így:

vintage boobies

Musachy

as
Musachy
Ez pöpec!

mflex
Hát õt irigylem, ez a rendszer odabasz! Köztük a kedvenc, az SX 1980.

pioneer_pl-630, sx-1980, ct-f1000, rt-909, cs-06

What about the forests?

mflex
<#falbav><#nevetes1>

What about the forests?

Dióka
nekem ez a 3 utas hangfal is bejön <#nevetes1>

mflex
Na végre sikerült 😄D

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
Megint nincs kép, hurrá.

What about the forests?

mflex
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
JBL...

What about the forests?

mflex
Egyébként a lemez magyar nyomású, de nekem megvan valahol a Hansa féle is, de ezek mindig jobban szóltak.

kép

kép

What about the forests?

mflex
Ha lenne lehetõségem rá, akkor azt csinálnám, amit a magnó múzeum tulaja mondott, vagyis a (pattogás mentes) kész anyagot ráküldtem volna egy minõségi orsós magnóra, hogy újból egy minõségi analóg ketyerén kapjuk meg az igazi minõséget. Majd egyszer lesz az is, addig ennyit tudok, bár azzal még egy jó ideig el kell tökölni, mert felveszem az anyagot, ami 50 perc, majd vissza pc-re, az már 100, összesen majd 4 óra lett volna ez a cicikeccs, hogy megéri-e, csak akkor tudom meg, ha lesz orsós magnóm majd.<#papakacsint>

What about the forests?

mflex
NM 😊

What about the forests?

mflex
Izotope rx, ezzel programmal (is) lehet minden szart eltüntetni, nekem ez a kedvencem, bár azt mondják, hogy az igazi vinyl az, amin hallani a pattogást, mármint a retro fanok. Tény és való, ha rögtön kazettára másolom, a deck nem fogja elnyelni a bakelit "tulajdonságai".

😊

What about the forests?

kaposi1
Na akkor Gyurikám lesz egy kis dolgod.<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: