26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #22256
    Így legyen beállítva:

• mflex #22255
  • Zephyr Retiring
    kérdés, hogy mit akarsz konvertálni?
    ugyanis, ha wavot, amit eredeti audiocd-ről készítettél, azt konvertálás előtt először fel kell tölteni valamelyik szerverre. utána a letöltőlinkeket becímezve ki kell tenni egyik, vagy mindkettő hq fórumba..
    ezek után már bármibe konvertálhatod :)
  • Leontyn
    Sziasztok! Volna egy kérdésem, h a legjobb konvertálni pl. Easy Cd-Da Ext. ral (320-as Stereo) Normálba vagy High vagy Highest-be?
  • mflex #22252

• mflex #22251
  • mflex #22250
    A tkm sem érti a PANA számozásait.
    Viszont egy 1200 gold limitált, számozott szériát, nagyon szívesen látnék itthon.

• Musachy
    Nekem van egy SL-220, de az átlagos hi-fi.
  • Musachy
    Ez a videó felér egy szexuális zaklatással, amúgy nekem a kedvencem a Nobody's Woman tőle.
  • Musachy
    Én szerettem ezt a számot, ha tudtam volna, hogy milyen a nő, akkor talán még jobban szerettem volna.
  • mflex #22246

• mflex #22245
    A Technics SL110-es hájend lemezjátszója, ami látványra is "bjuti"!

• mflex #22244
    Én is csak a spacesynth előadók miatt vagyok ott, sok hasznos dolgot lehet megtudni, egyébként kurvára nem érdekel az egész. Van, hogy hetekig oda sem nézek.
  • szamóca67
    No a lengyel lánynál sem az énekhang volt a fő szempont anno.
  • szamóca67
    Biztos, bár nem ismerem az illetőt.
    De Ő meg van szorulva, és itt meg sok retromán emberke megfordul. Hát miért ne legyen mindkét félnek egy jó napja?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vészes dolog. Még nekem is van.
  • Musachy
    Én meg inkább kimaradok ebből a faszbúkozásból...
  • mflex #22239
    Mindegyikhez ez a faszság van írva.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, akkor nem tudsz Tőle kérdezni...(?)
  • Musachy
    Amaz kissé állatkirálynak néz ki.
    De amúgy az van odaírva, hogy csak akkor jelöld, ha személyesen ismered...
  • mflex #22236
    Ő az, épp az előbb kérdeztem meg egy olasz italostol..
    Na mindegy, a másik hülyén fog nézni.

• IMYke2.0.0.0
    Kíváncsi vagyok.
  • mflex #22234
    Ha ő az eredeti "kábéla" (K.Barré), akkor pár dolgot megkérdezek tőle, ha visszajelöl.
    Csak ő lehet...

• Musachy
    Jutalékot kapsz-e a reklámért?
  • mflex #22232
    Szép!
  • szamóca67
    Van egy ilyenje is, 18-ért.
  • szamóca67
    Haha, de rossz ezt javítani! Nekem az első egy MK27-es antiformatervezett magnó volt, egy SELENA ruszki rádióval. Ezt vette a faterom részegen egy Videoton Star rádiósmagnó helyett akkoriban. Aztán 84-ben vettem egy JVC RC-565-öst, ami a mai napig megy nálam. Aztán hallottam egy JVC tornyot szólni, és boldogtalan lettem. Tudtam, nekem kell ilyen hangzás, de akkortájt 40misi volt, az mai árakon 1milla körüli összeg. Ezért soha nem lett tornyom.
    Utána már annyi mindenem volt, hogy felsorolni is sok.
  • szamóca67
    Itt van nagyban. Ott az adásvételben, megtalálod az elérhetőségét is.

• gyorgy74
    Mint a Szél ez találó!!!Feltolnám én Laci ha meg lennének a kazetták, de sajnos már nincs meg!Abban meg biztos vagyok, hogy te biztosan ismernéd azokat az italokat. Cím nélkül nehéz keresgetni őket tű a szénakazalban! Én abban biztos vagyok hogy egyszer biztosan rá bukkanok valahol és akkor indul a beszerzés!!!
  • Dióka
    ahogy ismerlek, megfejted te magadtól is az összeset, hisz élő zenekalendárium vagy!
  • Dióka
    de néha hahotázok, hogy milyen alapműveket kértek itt 'jóban', hát eddig mit csináltatok a sok klikkelgetéssel?!
  • Dióka
    84-ben talán ez volt az első olyan szám,ami elvarázsolt és elindított az italodiszkó világa felé, persze, hogy ez volt szinte az első olyan zene is, melyet maxiban még a gyűjtögetés elején a lehető legjobb minőségben megszereztem (én is).
  • Wind 67
    megyek mint a szél....
  • Wind 67
    taszajcsad felfelé, oszt megfejtegetjük közösen (ha tudjuk)
  • gyorgy74
    Ez így van a mai zenei felhozatal egyenlő a nullával!!! Akkoriban sokk kazettám volt és szinte csak Italo. Borzasztóan nagy zenék! Van olyan felvétel róla amit a mai napig nem halottam....A címét meg nem tudom.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és erről jut eszembe...

[off topik és ráadásul koreai, de már lassan 1 hete mindennap az albumaikat hallgatom otthon]
  • IMYke2.0.0.0
    Manapság a trance zenében keresem a hasonlóan, "epikusan" felépített zenéket (néha sikeresen): az ember a hallgatása mellett dönt, mert odaszögezi a hangszórók elé = mindig van valami változatos, nem várt "esemény" és az ember ledöbben, mi mindent ki tudtak akkoriban találni.
    Mai tucatzenék esetében erősen nem így van.
  • gyorgy74
    Ez borzasztóan nagy zene az biztos!!!!!!!!!Nagyon szépen köszönöm az elérhetőséget!
  • mflex #22218
    Hát hálás is vagyok az biztos! :)
  • gyorgy74
    Szia Laci! Ma még személyesen beszéltünk most meg már a fórumon! Szerencsésen hazaértél, ennek örülök! Lacinál már ott a lemez!!!!