26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• IMYke2.0.0.0
    Hát, a 0404-essel és a 12-essel is kapcoslatban olvastam sirámokat - de az jó, minden működik.
  • Zephyr Retiring
    én hagytam el
  • mflex #22294
    Az emu-val soha, ugyanis ott nem hanyagolják el a driver-t.
    Sound blaster x-fi xtreme music kártyával volt gond, de már megoldottam.
  • Trend Boy #22293
    Ez Talált motyó, nem az én anyagom...

• kaposi1
    Nálam még tart!

És ezek hol maradtak el?

2003 - Mes Courants Electriques
    2004 - Alizee En Concert
    2007 - Psychedelices
    2007 - Psychedelices (Edition Limitee)
    2008 - Psychedelices (Mexican Tour Edition)
  • Trend Boy #22291
    Tessék mondani, tart még az Alizee őrület???

ha annyira igen, hogy elbírjon 28 maxit (APE), akkor küldj rám valamit, de ne az APE-kot...

2000 – Moi… Lolita (CDS)
    2000 – L’alize (CDS)
    2000 – L’Alize (Remixes) CD-MAXI
    2001 – Moi… Lolita (German 6-track) CD-MAXI
    2001 – Parler tout bas (CDS)
    2001 – Gourmandises (CDS)
    2001 – Gourmandises (Remixees) CD-MAXI
    2002 – L’Alize (German 6-track New Edition) CD-MAXI
    2002 – Moi…Lolita (UK) CD-MAXI
    2003 – J’en ai marre! (CDS)
    2003 – J’en Ai Marre! – I’m Fed Up! (CDS)
    2003 – J’en ai marre! (Remixes CD-MAXI)
    2003 – J’en Ai Marre! – I’m Fed Up! (Remixes) CD-MAXI
    2003 – Mon bain de mousse (Japan CD-MAXI)
    2003 – J’ai pas vingt ans (CDS)
    2003 – J’ai pas vingt ans (Promo CDS)
    2003 – J’ai pas vingt ans (Remixes) CD-MAXI
    2003 – I’m Not Twenty CD-MAXI
    2003 – A contre-courant (CDS)
    2003 – A contre-courant (Promo Luxe CDS)
    2003 – A contre-courant (Remixes) CD-MAXI
    2004 – Amelie M’a Dit LIVE (Promo CDS)
    2007 – Mademoiselle Juliette CD-MAXI
    2007 – Mademoiselle Juliette (Remixes) CD-MAXI Edition Limitee
    2007 – Mademoiselle Juliette (Promo Remixes) CD-MAXI Pt1
    2007 – Mademoiselle Juliette (Promo Remixes) CD-MAXI Pt2
    2008 – Fifty-Sixty (Promo Remixes CD-MAXI Pt1)
    2010 – Les Collines (Promo Remix CDS)

• IMYke2.0.0.0
    Bocs, rosszul emlékeztem.
    De volt valami gikszer nem?
  • musichunter
    telitalálat!!!
  • mflex #22288
    Emu 0404?

Nekem 1616M van és nem küzdök vele :)
  • IMYke2.0.0.0
    Mike!

Ha még mindig küzdesz az EMU 0404 és a Windows 7 összeegyeztetésével, akkor ajánlott olvasmány klikk! és onnan a megoldás:

richarddurand
    "[...]
    Step 1: Go do e-mu website download the vista drivers and install
    Step 2: Open patchmix
    Step 3: Go to session settings
    Step 4: Make sure internal is set to 48000

Everything shouls work. I have tested this in both 64bit and the 32bit versions of the operating systems. Hope this helps. However, keep in mind this is with the e-mu 1212. I am assuming the 0404 will have a similar setup.

asianprogrammer
    I have the e-mu 0404 and after I've follow the exact steps that been provided by richarddurand, it's like a magic just happened works perfectly.
    Thank you so much richarddurand! You are the real deal! I strongly recommend to take a moment and go through the steps 1-4 that's been given by
    richarddurand and I promise you that it will work like a magic!
  • mflex #22286
    Hitachi SR-503L

• mflex #22285
    [nagy]PIXELL - UFO

• mflex #22284
    Kellett már egy jó space, ez annak tűnik, érdekes (trenszes) hangzásvilága van, tetszik!

• IMYke2.0.0.0
    Eredeti: Systems in Blue...1001 Nights (Radio mix) 03:52

Amit tutyiztam belőle:

Systems In Blue...1001 Nights (i2k011 Sands of Time Remix 2)
    ==================================================
    Original release date: 2006
    Remix release date: 2011
    Total Time: 6:46
    BPM: 130 - (speeded up)
    Sound source(s): Original Radio mix + hard kick, lots of samples
    Video source(s): desktop capture
    Tools used: Ableton Live 8, HyperCam, Vegas Movie Studio HD

Copyrights: Systems In Blue

Respect for Youtube uploaders!
  • Musachy
    A vége nagyon tetszik:

"Értekezéseim végén tehát nem csak "jópofizásból" szoktam kérni kedves mindnyájukat, hogy szeresse, ápolja a vinileket! Az analóg hanglemez ma nagyobb kincs, mint valaha és ez némi felelõséget is megkíván minden jóérzésû audiofültõl... Akik pedig mindezt nem szívlelik meg, csak az utolsó képen látható szerkezetet érdemlik... További legjobbakat!"

• Musachy
    Na igen, ez a cikk pont le is írja szépen ezeket a dolgokat, töviről hegyire.
  • Musachy
    Igen, akkoriban sokat olvasgattam a HI-FI Magazint (majd Mozaikot), abban is téma volt az effajta eljárás.
    Meg emlékszem tesztelték a Lenco Cleant is és megállapították, hogy nem tesz jót a nedves lejátszás a lemeznek és a hangzásnak sem. A Lemezőr persze nem is ilyen csak erről jutott eszembe a "lenkózás" is.
  • mflex #22279
    Ugyancsak itt olvashatjuk Darvas Lászó tapasztalatait egy hanglemeztisztítási eljárásról, melyet az akkori hanglemezgyûjtõk "Lemezõr"-ként ismerhettek meg. A metódus honi reinkarnációját megelõzte néhány "nyugati" változat is, hozzánk a japán Nagaoka cég gyártmánya jutott el és annak lett késõbb honosított verziója a Lemezõr. Lényegét tekintve itt egy speciális összetételû folyadékot kellett a hanglemez barázdák borította felületére teríteni, melyen jó néhány órai pihentetés, ill. szárítás után egy hártyavékony, összefüggõ filmréteg keletkezett. A folyadék feloldotta a barázdákban lévõ "koszt", az beleragadt a fokozatosan megdermedõ anyagba. A teljes száradást követõen az így keletkezett filmszerû réteget egy laza mozdulattal egyben kellett "letépni" a hanglemez felületérõl.

Így -ha minden jól sikerült- újra tiszta, szennyezõdésmenetes felületet kaptunk. Eme eljárás szintén fokozott türelmet, némi ügyességet és kitartást kívánt, de -mint tudjuk- az igazi hifista mind rendelkezik eme tulajdonságokkal. Hátránya volt, hogy rendkívül lassú, igen helyigényes és kissé költséges eljárásnak bizonyult. (Arról nem is szólva, hogy a család legnagyobb örömére az egész lakás tele volt száradó LP-kel, úgy hogy csak repülve lehetett közlekedni otthon, vagy még úgy sem...)

Az utolsó mondat mennyire igaz, a család (akkor én még 15-17 éves) az őrületbe kergettem őket, mikor nekiálltam LP-ket tisztítani ezzel kotyvalékkal.

• mflex #22278
    Egy elég jó cikk a vinyl karbantartásáról...
  • mflex #22277
    Vajon házilag elő lehet állítani? Kellene tudni az összetételét
  • mflex #22276
    Igaz, az is valami hasonló volt.
  • mflex #22275
    Ez egy jó dolog volt, biztos emlékeztek rá, hogy ez a kulimász rencdesen eltávolított minden szart a lemezről.

• kaposi1
    Dióka!

Én nem ezt szedtem le, viszont nagyon köszönöm ezt a remek zenét.

Tommy B. Waters (aka Ken Laszlo)-Love (Without You) (re-edit) (93)
  • Musachy
    S még mielőtt valaki rámtámadna, hogy aaaz nem is beatbox, igaz, de hasonló. Szájjal utánzott zene. Csak Hofi persze inkább a korabeli muzsikákat utánozta, fúvósokat, jazzt...
  • Biatomi
    Szia!
    Köszönöm a lehetőséget!
  • Musachy
    Persze ez a műfaj sem új, olyannyira, hogy még gyerekként igen sokat hallgattam lemezről effélét. Mégpedig nem más, mint Hofi Géza előadásában. Ő sem röviden adta elő, az LP egyik oldalának kb. fele ebből állt.
  • Dióka
    eglész az éneklést leszámítva nekem ez az egész beatbox állati, főleg ilyen hosszban ezt így lenyomni!
  • Dióka
    mai adag a BOSCH-tól:
    bár mindannyian ismerjük a márkát, azért kevesen tudják, hogy a NÉMET jól tudott reppelni is.
    Mivel futtában átnézve a társfórumokban sem volt még érdemben, élvezhető minőségben meg még biztos nem, így bátorkodom előtolakodni vele (mert akkoriban őt is bírtam).
    Peter van der Bosch, alias Tony Scott, aki akkortájt szinte berobbant a diszkókba, győzött, aztán kis idővel eltűnt (mint sokan mások), de a stílusban maradandót hagyott maga után. Saját 'best of' helyett inkább íme egy kellemes mixe néhány ismertebb 'slágeréből':

TONY SCOTT - THE TONY SCOTT MEGAMIX (HQ) 7'35"

• mflex #22268
    Eszméletlen, sok helyen, ha becsukom a szemem, akkor meg nem mondanám, hogy szájjal ilyet lehet.

6:08-tól (6:23-ig) induló ritmus odabax!
  • mflex #22267
    Nincs mit.
  • mflex #22266
    Az ágyból nyomtam laposról.
  • Leontyn
    Köszönöm szépen az infót
  • Leontyn
  • kaposi1
    Nem adom fel.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem 2 napig jöttek.
    De nagyon megérte.
  • kaposi1
    Imyke!

Nem tudom hogy sikerült neked ilyen gyorsan leszedni azokat a Koyote számokat?
    Én azóta szedem amióta a linket adtad de ilyen 10-15kb/s-al vánszorog.
    Jelenleg 27%
  • Dióka
    na, ez a mostani idők egyik legzseniálisabb ötelete, eszméletlen kreatív szakmai javaslata! (tőled)

• Dióka
    6S!
  • kaposi1
    Köszi itt is a zenét, meg a privit is.
  • Zephyr Retiring
    látom, téged is kidobott..
    de remélem csak az ágy, és nem az asszony :)
    szerintem nem egy elvetemült ötlet pár saját tulajdonú eredeti cd-t veszteségmentesben megosztani a tagokkal :)
    természetesen csakis önkéntes alapon ..
    s ha esetenként mellékelnének hozzá 1-2 fotót arról a cd netán vinyl lejátszóról is, amiről a rögzítés történt, azzal csak mindannyian nyerhetünk..
    letöltőként jó zenéket,
    feltöltőként pedig jó barátokat ..