26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
szamóca67 #22336 -
szamóca67 #22335 -
#22334 Mind a kettő, fizetőset én is találtam. -
szamóca67 #22333 Az előfok, vagy a végfok rajza kellene? (Eddig csak fizetősbe találtam.) -
#22332 Persze, ne hasonlítsd már ezt a fost egy minőségi hangkártyához!
Ég és föld a különbség. -
#22331 pedig a régebbi gépem is alaplapi figyuzzad:
192 khz d.a. 7.1 channel :)
az égvilágon semmi gondom sincs vele..
-
#22330 jó, csak itthon kicsit drágának tűnik, hisz gyakorlatilag a creative pár évvel ezelőtti cuccaira épül. szerintem egy 10-15ezres kártya is bőven megteszi, de végülis elfogadnám , ha ki kéne fizetni, lehet már néznék pár alternatívát is mellé. -
#22329 Ha nem fontos a 7.1 akkor pld. ezt a kártyát nyugodt szívvel ajánlanám! -
#22328 Tec system 5000-hez kellene kapcsolási rajz, aki véletlen belefut az ne legyen rest kitenni ide! -
#22327 :))))
-
#22326 Bővebb infó a kártyáról
-
#22325 Srácok!
Ha össze is fosom magam anyagilag, akkor is kénytelen vagyok már egy jó hangkártyát venni - t*k*m tele van az alaplapi zajkeltővel, és azzal, hogy egyetlen (re)mix-kreálmányommal sem lehetek elégedett, mert ott motoszkál a kisagyamban a tudat: hulladék a hangminősége a végeredménynek... és így hiába ölök akár napokat is egy ilyen anyagba...
Szóval, [url=http://www.electrobox.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&pi=135750]mi a véleményetek erről a hangkártyáról[/b]? AUZENTECH Bravura 7.1 X-Fi
-
#22324 Pont "attól" a hangtól vált elviselhetetlenné a számomra. -
#22323 Ja, és a szőke punca is nagyon karaj.. :) -
#22322 Fenomenális!!! Köszi a linket. -
Biatomi #22321 Valamikor elég finom sör volt (anno).De jobb ha kihagyod most már,sajnos. -
#22320 pedig itt még egész tűrhetően használták fel, egyébként 'azt' a hangot én sem komálom, de mostanában szokás lett belecseszni mindenbe....ettől függtelenül ez jól van összerakva.persze vélhetően nem neked. -
#22319 Bocs, ez ... á, nem írok le csúnya szót.
2 perc 28 mp-ig bírtam... amikor azt a hangot meghallottam, azonnal kilőttem!
Szar.
-
#22318 basszus, ezt a vidit akartam 3 hete megmutatni neked, de nem jutott eszembe sem a cím, sem az előadó.
egyébként tényleg hatalmas! -
#22317 Nagyon nagy! :D
-
musichunter #22316 Na ez 1 nagyon jó kérdés.
Kíváncsian várom a megfejést.
ui. 1 pécsi szalon sör a megfejtőnek! -
musichunter #22315 Köszi az infót! -
#22314 Minket szerencsére elkerülnek a nagy jégesők.
Mert ugye hiába van az embernek otthon garázsban a kocsija, ha elmegyek dolgozni 12 órát áll a cég nyitott parkolójában.
És ott az isten se véd meg a jégtől.
Volt már olyan hogy annyira komoly felhők jöttek hogy tilos ide vagy oda beálltam a raktárba, leszarva hogy kinek mi a véleménye róla. -
#22313 ha még nem ismernétek:
classic hi-fi net galéria :)
itt is akad pár szépség.. -
#22312 A csatornarendszer kapacitásával mindig is gondok voltak a városban - én magam 2007-ben tapasztaltam meg ezt a teljes utcaszélességben, bokamagasságig felcsapó, hömpölygő vízáradatot, Újmecsekalján.
-
#22311 Hú, a látvány, ahogy ráfordultál a Siklósi útra és a Mecsek és a belvárosból semmi sem látszik!!! -
#22310 -
#22309 Még az elején tartok, de le a kalappal!
-
#22308 Faszán megtudják csinálni, 2 éve 413 db volt rajta (akkor még WV passat cc volt), egy jég okozta horpadás éltüntetése 1500 ft. A biztosító fizette, az önrészem 50e forint, tehát ennyi volt a károm a 620e helyett, és tökéletes gyári állapotba hozták a karosszériát azzal a speciális kütyüjükkel. -
#22307 Az nem jó. Én is féltem tőle a tavalyi esetnél, de csodával határos módon semmi sem lett. -
#22306 Ilyen nagy és durva jégeső meg tegnapelőtt kapott el, akkor saját autómmal Szederkény után beálltam egy nagyobb fa alá, de azt hittem, hogy beszakad néha valami, szerencsére két horpadás lett csak a tetején, azt meg holnap "kiszívatom". Ha nem álltam volna be a fa alá, elrendezte volna a kasznit rendesen. -
#22305 1 hete szinte mindennap délután, a tököm tele van már vele! -
#22304 A jó magyar utak... meg persze a legnagyobb zivatarban is van, aki világítás nélkül jön szembe....
Asszem tán még ennél is nagyobb jégesőt éltem meg vezetés közben tavaly júniusban Szeged közelében. Rövidebb ideig tartott, de hihetetlen intenzív volt, azt hittem bezúzza a szélvédőt. Max. sebbel ment a törlés én meg lépésben, de alig láttam ki. Sokan félreálltak, én mentem, ha lassan is, mert időre kellett menni. -
#22303 #22299-re:
épp a blind faith-t hallgattam a petőfin miközben néztem :)
illett hozzá :)
nem is mondtad, hogy pécsen
ilyen sűrűn van vihar..wazze.. -
#22302 Ki csinálja a videó alatt szóló zenét?
-
#22301 lassan indíthatnál egy viharüldöző rovatot, de csakis fullhd-ban!
kellemes hazaút lehetett!
-
#22300 eszméletlen dolgoknál jár már a robot technológia (és köztük ez a cég), szerintem már tudják a "lossless"-t is
-
#22299 Anyám autójával jöttünk haza, fel kellett vennem, mert eszméletlen látvány volt, sajnos nem HD-re volt állítva a telefon, de így is elég jó lett. Mielőtt megnéznéd, olvasd el a youtube leírást... -
#22298 bármelyiket szívesen, azért vannak ott. -
#22297 ez jó!