DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Nem ismerem....

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Vivanco SR 550.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
<#papakacsint>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ezzel a doboz hangfallal is fantasztikusan szól, de majd otthon hallgatom Vivanco-val.
A minõség "mflexesen" fantasztikus, ez biztos! <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
A Eurovíziós Dalfesztivált, remélem, hogy HD-ben nyomják majd, ha a mait nem is, de a döntõ megérdemelné.

What about the forests?

mflex
Vélemény?

What about the forests?

mflex
A lényeget le is írtad.

What about the forests?

Musachy
Egy baj van csak a régi és a mai hifik közti különbségnél a régiekre nézve: a teljesítményfelvétel és a leadás közti arány. Azért a régi gépek nem éppen takarékosak. Persze ha a hangjuk jobb és igazából szebbek is, akkor talán megéri üzemeltetni õket.

imo :) science fiction is science fact

Musachy
A balansz-magas-mély potigombok közül egyet nekem adhatnál! <#nevetes2>
Pont olyan kéne.

IMYke2.0.0.0
Szokásos módon: fantasztikus vagy! Már be is tettem a JDownloader-be, és remélhetõleg, délután már hallgathatom is!
Nagyon hálás vagyok a fáradozásodért! <#worship><#worship><#worship>

mflex
Ez a DISPLEX tényleg csodaszer?
Használta már valaki?

What about the forests?

mflex
Végül a trafó...

Szamóca67!

Akkor ezek közül, pontosan melyiket kellene cserélni? Az egy nagyobb párt, vagy az összes feketét?

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
Több kisebb képet a fórummotor nem jelenít meg, hát ez kész!

What about the forests?

mflex
Itt látható, hogy minden "tusel" 5 DIN, a hangszóró kimenetnek nem is tudom a pontos nevét, úgy kellet fabrikálnom ideiglenesen, hogy halljam a hangját, de ez látszik a képen is, szinte makulátlan a gép, nem tudom ,hogy csak nekem tetszik ennyire, de az egyik legszebb retro hifi, amit idáig láttam.

What about the forests?

mflex
Ez a kép a VU kijelzõkrõl nagyon jó lett, nagyon szép az a TEC hifi.
A YAMAHA-nak akkor is jobban örülök.

What about the forests?

mflex
Hát én sem gondoltam, állam kerestem mikor megszólalt.

What about the forests?

mflex
Ez tényleg hülye, gondolom makroval csinálta, vagy nem várta meg a zoomot.

What about the forests?

Musachy
Tényleg szépen szól, kár, hogy nem csaptam le rá! 😛
Köszi.

Musachy

Musachy
Itt van egy Yamaha lemezjátszó, de ezek a képek! <#falbav><#boxer>

Egy olyan kép sincs, ami értékelhetõ lenne. Nincs egy olyan se, ahol látni lehetne egészben a gépet.

Aszongya: "...A képeken lehet látni a hibákat amik vannak..." MIT LEHET LÁTNI??? A HOMÁLYT??! <#kocsog>

Musachy
Nézegetni szoktam a technikákat és az árakat a vaterán, csak azon dühítem fel magam, hogy egynémelyik majom olyan ritka szar képeket rak fel...
A k. anyjukat, hogy akarják eladni a vackaikat, ha még egy rendes képet se tudnak csinálni!? <#gun>

mflex
Jó helyen "lakik" kis csórikám. <#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Nagyon szép retro cucc.

What about the forests?

mflex
Nm😊

What about the forests?

<#wave> MFLEX <#worship>
Valószínûleg "azokat" mivel általában kettõs táplálásúak, ezért 2 van belõlük.
mflex
Na, akkor azt ki lehet cserélni pl arra a Nichicon-ra , elsõ körben?

What about the forests?

Ez tipikus kondi hibára utal.
mflex
Elõször legyen kész a ház végre, utána már ráérek ezen idegeskedni 😊)

What about the forests?

mflex
Van nálam egyébként egy sony erõsítõ is, (kb 30 éves) az olyat csinál, hogy eleve a sokol szebben szól, minden hang (tuner, deck etc) áthallatszik a másik jelforrásba, ha feltekerem a hangerõt akkor sztereóban recsegve erõlködve hangosodik, de mint írtam minket ki lehetne nyírni ezzel a recsegõ szar hanggal. Ez lehet kondi, vagy csak valami kontakt hiba? Jah, kikapcsolás után egy jó 20! másodperccel még recsegve felbõgnek a hangfalak, majd elhallgatnak. ] Elõször azt hittem öntudatra ébredtek a hangfalaim! <#nevetes1>

What about the forests?

Dióka
bár kíváncsi lennék, milyen hamar menne az agyadra a nyüzsi, amint híre megy a szentélynek, és zárnád be a szerájt a járatszerûen érkezõ retrofan közönség elöl...<#nevetes1>

Dióka
lekötelezel!<#eljen><#vigyor5>

Dióka
ez így van, és hát ez sajnos minden retro cuccot érint, de kondi minõségtõl függõen akár már egy 10 évesnél is lehetnek problémák

mflex
Te VIP vagy eleve! <#nevetes1><#law>

What about the forests?

mflex

What about the forests?

Dióka
akkor én már most elõre kérek majd egy tiszteletjegyet!<#vigyor>

Dióka
<#eljen><#kacsint>

Ezt elsõsorban a beültetés helykompatibilitása határozza meg.
Típusra pl. Nichicon kapacitás is jó. Lehetõleg low ESR (alacsony belsõ ellenállású)105C°-os-ra kellene cserélni.
mflex
Az uccsó 😊

C.C.Catch - Like A Hurricane (1987)
WAV (YAMAHA-val) <#papakacsint>
---------------------------------------------------------------
01 - Good Guys Only Win In Movies (Long Version)
02 - Like A Hurricane
03 - Smoky Joe's Cafe
04 - Are You Man Enough
05 - Don't Be A Hero
06 - Soul Survivor (Long Version)
07 - Midnight Gambler (Long Version)
08 - Don't Wait Too Long
09 - Dancing In Shadows

Jelszó a szokásos.
http://www.multiupload.com/UP3JFV4BN7
http://www.multiupload.com/YKK0H62O1W

What about the forests?

mflex
Értem, és Te milyen kondit raknál helyette bele?

What about the forests?

Elsõsorban a táp részben lévõ nagy fekete elkókat. Ezekben a dielektrum egy idõ után kiszárad, és veszit a kondi a kapacitásából, miközben nõ a belsõ ellenállása. A hangra gyakorolt hatása ennek abban merül ki, hogy pl. nagy bass beütéseknél ahol terhelõdik a táp, lecsökken a feszültségszint és betorzít a cucc. Ha nagyon ki van száradva búgás is felléphet a nem megfelelõ szûrés következtében.
mflex
Kösz, majd az öcsém eldönti, hogy akar-e bele kondit, egyébként a deck-et megcsináltam ma, az volt a baja, hogy annyira poros volt, hogy gumik csúsztak, ezáltal a készülék úgy érzékelte, hogy nem forognak a dolgok és leállította magát, na miután megtisztítottam és "betapadt" már ok volt minden.

Milyen kondikra kellene cserélni egyébként, mert alapból is szép a hangja nagyon...

What about the forests?

Nincs mit!<#wave>
Ha kicseréled az elektrolit kondikat benne, megtáltosodik. Érdemes annyit beruházni rá. A Deckben a szalagfutás érzékelõvel, vagy a meghajtó szíjjakkal lehet a hiba, ha a szalag nem szorul egyébként. Ennyi év után már ez nem meglepõ.
mflex
Kösz az infót!<#papakacsint>

What about the forests?