DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Nincs ennek valami - akár átlátszó plexi - borítása?
Amúgy, tényleg "szép". Mondom laikusként.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
Meg mindig nemetorszagban,kell a penz,alig latom a csaladomat 😞
What about the forests?
Vind EQ TECHNICS SH-8020, 2 X 12 benzi de frecventa , IMPECABIL DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE SI OPTIC SI TECHNIC SPECIFICATIONS TECHNICAL:
It's a 12-band equalizer (24 controls in total, 12 for the left and 12 for the right channel) and it features a variable range selector, variable range indicator, illumited band level controls and a charasteric selector. It also has selectors to choose which in- or output to use.
At the back it has a button to adjust the brightness of the LED's. Since all individual band controls are lid, as well as the range indicators, the equalizer admits a lot of light when the LED's are set on their brightest setting. (Friends have asked me what that "christmastree" was doing in my hifisetup 😉)
The technical specifications of the SH-8020 are as follow:
Frequency response (center position) 5 Hz-100 kHz -3 dB
10 HZ-50 kHz - 1 dB
Maximum output voltage 6 V (20 Hz-20 kHz)
Rated total harmonic distortion + noise: 0.01 % (20 Hz-20 kHz)
Input sensitivity 0.5 V
Signal-to-noise ratio 100 dB (1 06 dB, IHF '66 A, 1 V output)
Maximum input voltage 6 V (20 Hz-20 kHz)
Input impedance 47 kilohms
Overall gain 0+/-1 dB
Rated output voltage 0.5 V (20 Hz-20 kHz, THD 0.01 %)
Band level controls +12 dB~ -12 dB
+3 dB~ -3 dB
(12 elements continuously variable per channel)
Center frequency 16 Hz, 31.5 Hz, 63 Hz, 125 Hz, 250 Hz, 500 Hz,1 kHz, 2 kHz, 4 kHz, 8 kHz, 16 kHz, 32 kHz
Power Consumption 12 W
Power Supply 120~240 Adjustable 50/60Hz
Dimensions 17" W x 10 ½" D x 6" H ,
1 coll, az 2.54 cm, vagyis 43 cm és egynéhány milliméter széles. <#miaz>#miaz>
What about the forests?
Sony infó
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Bár az is igaz, hogy ezt én is megtudom csinálni, a kérdés, hogy van-e értelme, kinézetre szebb lesz tõle a torony, de az EQ-t az nem használnám, a másik toronynál is csak a rádió jelforrására kötöttem rá, ha már mp3-kat tolnak a pofánkba.
What about the forests?
egy mai (pár éven belüli) jobb hatásfokú kapcsolótáp közepes terhelés mellett 80-85%-os hatásfokkal dolgozik, de lehet akár picivel magasabb is. bár hogy van-e olyan komolyabb erõsítõ, amibe ilyet szerelnek, azt nem tudom, én még nem taliztam vele, a hangjáról így még annyit sem tudok. neked van róla infód, azon kívül, hogy van aki nem szavaz rá, van aki igen?
egy retro hifi fogyasztása miatt én sem aggódnék nagyon, hisz átlagos otthoni használat mellett lényegében elhanyagolható (de valóban) többlet energiát zabál fel, talán annyit mint egy erõsebb pc pár óra alatt....<#kacsint>#kacsint>
imo :) science fiction is science fact
80V az nem szabványos inkább 100V-ost fogsz tudni beszerezni. Idehaza a csájnai, tájfõdi kondik kaphatóak általában, de ebay-en, vagy a Distrelec-nél van jobb minõségben.
A hatásfok az nem változott a régi idõkben is 65% körül volt az AB osztályúaké, és manapság is. Az viszont nagyban hátránya a maiaknak, hogy alul méretezettek a tápegységeik, nem úgy mint a régi 80! évekbeli társaiknál. Manapság annyi a változás, hogy hozzáférhetõek a D osztályú végfokozatok, és a kapcsolóüzemû tápegységek, amik jobb hatásfokúak, és könnyebbek mint társaik. De a hangjukról nagyon vitáznak szakberkekben.
Ha tudnál jönni Skype-ra, adnék valami nagyon jót!<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Sajnos most már láttam a legutóbbi részt is.<#szomoru1>#szomoru1>
Szóval ez még nem elõdöntõ.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Szerintem egész jó.<#eljen>#eljen>
Ma sikerült az utóbbi 10 epizódot egybe legyûrnöm.<#crazya>#crazya>
"Eurovíziós Dalfesztivál 2011
Valamennyi eurovíziós klip az m1-en!
Március 27-én, vasárnap kezdi el az m1 az idei Eurovíziós Dalfesztivál klipjeinek sugárzását: a májusi döntõig mind a 43 versenydalt bemutatja a Magyar Televízió."
Ennek ellenére<#wow1>#wow1>
m2!!! ma 20:30 ill. 22:05 de csak klipek!