26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#22417 Van egy Stacey Q maxim, ami hasonló dolgot tesz, pedig amerikai lemez. -
#22416 Nem saját "gyártmány", mert ez a lemez sajnos pont nincs meg:
Angyallány -
#22415 Lehet. -
#22414 Akkor a lemezzel lehet valami? -
#22413 Érdekes az a sziszegés, engem is zavar és csak ennél a számnál van, főleg az elején. A Pio lemezjátszó+Ortofon hangszedő javított rajta, korábban a Technics-szel ennél durvább volt. Nem tudom mit lehetne vele kezdeni. -
#22412 Akartam már kérdezni, hogy az ANGYALLÁNY megvan magyarul is? Ha igen, elkérhetem? Kösz.
A másik, hogy kösz az angol verziót, nem hallottam még, de baromi jó, viszont, ha még egyszer nekiugranál és eltüntetnéd a sziszegő hangokat, mikor az sz betűs szavakat énekel, az cool lenne. Persze, ha ellehet egyáltalán tüntetni. -
#22411 -
#22410 A sört máris küldheted régi SPACE-ITALO barátomnak az egykori I.S.D.-ből.:synthleslie-nek.
Ő ugyanis még azon a napon megfejtette, ami el is küldött nekem, és most az ő engedélyével ki is rakom ide. Köszönjük!
[nagy]ISLANDS OF CHILL - Jumeira Beach (Club Edit)
http://www.multiupload.com/1ZN6XZK592
pass:lacizene2006 -
#22409 Igen, ebből a szempontból aggályosabb, ha a te eredeti lemezedről készített linket megosztod, mint azt, amit a neten találtál. Mivel nem te vagy aki felrakta.
A lemezekre viszont az van írva, hogy semmiféle másolatot sem lehet készíteni (engedély nélkül). -
#22408 -
#22407 Azt igen, de ha letöltik, akkor már megosztottad, ergo bűnt követtél el. -
#22406 Ami azt illeti EZ sem semmi! -
#22405 Nem értem, mert pl. ha megvan eredetiben, akkor egy biztonsági másolatot csinálhatok és akár a neten is tárolhatom, nem? -
#22404 Most én is a kukába dobtam az egészet. -
#22403 Én meg rákattintottam itt a törlésre véletlen, szerkesztés helyett. -
#22402 Ezt is töröld pls, mert így nincs mondanivalója... -
#22401 Nemrégiben én is töröltem az "abuse" könyvtárat, amibe belehányták az Alphaville zenéket... -
#22400 Most pl sony-t, de a legtöbbször a WAVOSAUR-t, azt nagyon szeretem -
#22399 A videót törlöm, nem az albumot :D -
#22398 Nincs mit. -
#22397 Meg én is. -
#22396 Látom te is ugyan azt a progit használod digizéshez amit én is szoktam! -
#22395 Az albumot holnapig ne torold legyszi, mert most melobol nem tudom leszedni.
Koszi! -
Biatomi #22394 Szia!Köszönöm szépen -
#22393 Egy-kettő egész jó, szerintem.
Pl, Varga Miki nagyon jól énekli a ML-t. -
#22392 Mondjuk én sosem rajongtam a magyarok által "koppintott" zenékért, de erre most kíváncsi lettem. -
#22390 Szóval akkor kérésre bedigiztem ezt a lemezt.
Előre szólók, hogy semmilyen "utómunkát" nem kapott, nem volt kedvem végignyálazni 12 számot és a pattogást és egyéb hibákat eltávolítani, ha már retro, akkor pattogjon is néha.
WAV LOSSLESS (PHILIPS AF 729 MARK II ketyerével)
Jelszó: isd&retro
Jó szórakózást!
part1
part2
-
#22389 nincs mit , szívesen mindenkinek!
ha valakinek nem tetszik , hogy egy-két helyen pattog , akkor piszkáljon bele. -
#22388 Köszi -
#22387 Éppenséggel, nálunk pont ennek a hallatára kezdtek az emberkék a parkettre gyülekezni, és a lötyögős, melankolikus zene ellenére: táncolni is. Ezt követően pedig egyre gyorsabb BPM-ű zenék jöttek.
Volt egy időszak, amikor meg ezzel indult - "Inside Out" album intro + Walk The Same Line
-
#22386 Nagyon nem bulinyitó dal.
Szigorúan magánvélemény. -
#22385 Nálunk ezzel indult a buli: Csak link, hogy ne legyen off - Voice Of Africa...Hoomba Hoomba
-
#22384 Mindenhol ezzel indult a buli?
Az évek alatt volt alkalmam kissé megunnom sajnos ezt az amúgy remek muzsikát. -
#22383 Igen, ez egy igazi buliindító music, így vinylről különösen értékes! -
Biatomi #22382 Szia!
Köszi a lehetőséget!
-
#22381 4.48-nál is és máshol is furcsa oda nem illő hangokat észleltem
gyanús, hogy a hangkártya.. -
Nos, én ezért nem hiszek a spectrum képeknek... [ez az eredeti, veszteségmentes, otthon, és ráadásul, ezen még nem is végeztem utómunkát, mint a feltöltött verzión]:
-
#22379 megerősítem: csere.
neked szólt -
#22378 Mintha nem akarná az igazságot a Megaupload...
Ezért feltoltam Multiuploadra is. -
#22377 "amúgy igazatok van. ez az alaplapi megértett egy cserére" - ez most általánosságban szólt, vagy az én kérésemre indirekt és megerősítő válasz?
Mert én mindenképp módosítani akarok ezen a szar helyzeten egy hangkártyával.
Csak arra voltam/vagyok kíváncsi: mennyire szar a helyzet más rendszerén és fülével.