26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#22457 A vaterán be kell vállalni, hogy akár 1 ft-ért is eladó a cuccos, amit kitalálsz villámárat, azt szinte mindig súrolja, vagy el is érik, de a közelében van. Ez pszichológia, az emberek elhiszik, hogy olcsóért vesznek jót, aztán elkapja őket a licit őrület. Egy kitalált áras, amire még plusz licitálni kell, vagy fix áras cuccot a büdös életbe, illetve 95%-ban nem lehet eladni a vaterán. Érdekes egyébként... -
#22456 Jöhetnek képek is. -
#22455 Helló Mindenki,
Némi Off...
Tudom, hogy nem ez a vatera nyílt piactere, de mielőtt meghirdetném esetleg vásárlási előjogot biztosítanék a kedves fórumtársaknak.
Helyhiányában megválnék pár naka típusú magnetofonomtól.
- Deck1
- ZX 9
- CR 4
- CR 2
Ha valakit érintene keressen pm-be.
A zene legyen veletek....
-
#22454 Na én is szinte így vagyok... -
#22453 -
#22452 Na igen, a VB meg pár nívós adáson kívül, mintha nem is lenne, bár én keveset tv-zek, ha van is időm rá, akkor este 8 után ágyból, de 1 óra múlva meg elalszok a legtöbbször. -
#22451 Abban igen, amúgy meg egy rakat sz@r. -
#22450 Ez mák volt... barom!
-
#22449 Nem is a HD, de legalább 16:9-es adás legyen már mindenhol. A hülye m1 legalább ebben lépett, meg a HD-ben is. -
#22448 Addig is csendes helyen leszek, nem zajos, büdös városban, tele idiótákkal. :) Pesszimista lettem ez ügyben, de csak azért, mert mást sem látni, mint, hogy emberek ölik halomra egymást minden nap, ami nagyon nem jót jelent. -
#22447 Na, ez az ami nálam is kinyitja a nem létező bicskát...
Igaz, én egy ósdi TV-tunerrel erőlködöm, ami végképp nem HD-képes, de akkor is... 2011-ben nincs magyar HD-adó. Röhej.
Minden szomszédos országban van már!
-
#22446 Maximálisan egyetértünk.
Ha az ember röghöz kötött (hazaszeretet (?), rokonok, szerettek, vagy munka, esetleg ingó/ingóságok, netán kor és végzettség miatt), akkor el kell fogadja mindazt, amit írtál.
Ha nem, akkor mihamarabb elhúzni erről a szemétdombról, egy valóban civilizált közösségbe, ami mind Keleten, mind Nyugaton létezik... ellenben ezzel a szeretett, kicsi, depressziós Kárpát-medencével.
-
#22445 Aki nem bízik a jövőben, az nem építkezik. -
#22444 Arról nem is beszélve, hogy a két cigány, tróger csatorna, 2011-ben, 4:3-as SD felbontással büszkélkedhet!
-
#22443 Bár mire itt lenne napi szinten olyan adás, hogy érdemes legyen ilyen tv-t venni, - japán 2020, akkor itt 2033 kb, addigra 63 éves leszek, ha megélem.
Szóval, ez az egész annyit ér, mint halott kurván a napszemüveg, jöhet egy VH, egy aszteroida, vagy a maya-k szarsága. Hogy több, mint 20 év békében telne el, na én ezt nem hiszem el...sajnos. -
#22442 Tekintettel, hogy a két hír között eltelt két év, még szép, hogy nem minden ugyanaz :)))))
Amúgy is, csak arra céloztam, hogy már két éve volt szó ennek az UHD-nak a megjelenéséről.
Amúgy meg ja, ferdeszeműfan vagyok :) -
#22441 Az nem ugyanaz a tv és a bige sem, neked aztán látnod kellene a különbséget, mint 'ferdeszeműfannakwazze'... -
#22440 Akkor a cikk mellett lévő kép csak 3D Studio Max render volna?
-
#22439 PH is írt róla, kb 2 hete... -
#22438 Mármint a cikk létezett, nem a tv. -
#22437 Ez a példány már 2009-ben is létezett: ipon.hu - Pár év múlva jönnek az Ultra-HD kijelzők -
#22436 Tessék, 7680X4320!!! felbontás, tűéles kép és nem kell hozzá idióta 3D szemüveg. Kell nekem!
-
#22435 Sziasztok! Körülnézek mi újság nálatok. Kicsit lemaradtam amnapi eseményektől. ;) -
#22434 hát ezen beszartam, nem csak iszonyatosan jó a humor és irónia, de a klipp, a szöveg az előadás és a fazonok is ott vannnak a szeren! :)
Andy Samberg komedista és ahogy elnézem (nem is rossz, sőt k. jó) repper is (szintén elég jól átfésülve), lassan főállásban ontja magából a különböző sztárokkal készített jobbnál jobb videóit és poénjait, amihez a vendégsztárok örömmel asszisztálnak.
nekem nagyon bejönnek és szeretném, ha ti is megismernétek....
anyák napi értekezés a fazonírozott Justin Timberlake-kel
ajándék! :) szintén Justin-nal
és egy kis szex Akon-nal
persze GaGa sem akart kimaradni
és még sokan másokkal
-
#22433 Szívesen rákérdetnék arra az idiótára, miért is adott neki egy thumb downt [youtube]...
-
#22432 Okés. -
#22431 #22430-ra:
igen, tudom.
ha kezembe kerül (és nem előz be valaki) majd.. -
#22430 "Rendes"ben volna az igazi. -
#22429 #22426-ra:
ez a dal ugyan megvan vinylen nekem, de sajna csak egy pop-tari-top lemezen..
gondolom úgy meg neked is megvan.. -
#22428 Igen. Greatest Hits. -
#22427 Megvan az egész album? -
#22426 A V'Moto-Rock kapcsán: a Fekszem az ágyon-t keresem (akár az egész albumot is), hátha valakinek megvan. -
#22425 Nekem erről a lemezről a Tu Soltanto Tu a kedvencem. -
#22424 Köszi szépen! -
#22423 Al Bano & Romina Power - Makassar.flac -
#22422 A hangképbe meg nem akartam belepiszkálni, mert nem vagyok ilyesmiben jártas. Csak elrontanám teljesen. -
#22421 Mindjárt feltöltöm.
-
#22420 Al Bano & Romina Power - Makassar
Lossless-ben megvan valakinek? -
#22419 Ilyen sziszegéssel még nem találkoztam... -