DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kazettás csúcs CT-F 1250 120-150körül megy.
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
What about the forests?
Olyan szép Technics DSP-m nekem is volt a 90' es években, jókat játszottam vele anno.
A TEC deck már azóta mûködik rendesen.
What about the forests?
dekkem aminek a leírásod alapján lehet hogy ugyan az a baja mint ami neked volt?
Annyi a hozzászólás hogy már nem tudom visszakeresni, de valami olyat írtál hogy indítás után pár másodperccel leáll ill. tekerésnél is ezt produkálja.
Lehet hogy az enyémen is csak egy alapos tisztítás kellene elvégeznem mert poros?<#nemtudom>#nemtudom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
WAV LOSSLESS VINYL, 8 perc valamennyi 😄 /8:47/ szerintem már unalmasan hosszú.
http://www.multiupload.com/P5DC8Z54PY
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Életemben nem veszítettem el semmit. A telefonomra, órámra meg ált. ilyesmikre meg aztán külön figyel egyik érzékem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gyönyörûek a tornyaid.<#eljen>#eljen><#szeret>#szeret><#worship>#worship>
Anno csak azért kapcsoltam le a villanyt a szobában, és órákig úgy hallgattam zenét, hogy lássam a fényeit a toronynak.
Nagyon szeretem a Technics vizuális dolgait.
Sokkal szebb a Technics deckem hosszú kijelzõje mint a
Pio Pioneer CT-777 ill. a CT- 959-nek a kijelzõje.
Pedig azok jóval komolyabb deckek.<#szomoru1>#szomoru1>
What about the forests?
Nem tudsz válasz erre gombot nyomni rajta, nagyítani, ill. klipet nézni?<#wow1>#wow1>
Majd megkérdezem Zolit.
De az igazi elõdöntõ ami már komplett mûsor, az majd holnap lesz, nem?<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Már belezavarodtam ebbe rendesen.
Véletlenül nincs ez meg neked Mike.<#help>#help>
Evada - Ohh, My Love<#sir>#sir>
What about the forests?
What about the forests?
egyébként villanyász vagy elektromûszerész a szakmád?! csak azt ne mondd, hogy pék!<#kacsint>#kacsint>
What about the forests?
Nekem ilyenem (is) van, direkt az su vx szériát kerestem karcmentes tökéletes állapotban, mert AA osztályos, és akkorát szól, hogy kiszakad a háztetõ, meg persze a OFC táp és a nagy, minõségi ikerpufferkondik miatt is, de, hogy mennyit zabál, még nem értem le, tény, hogy szufla nagyon sok van benne, direkt ez miatt nem akartam már a 820-ast megvenni, mert ezt sem bírom kihasználni.
What about the forests?
A B osztály kivezérléstõl függõen fogyaszt áramot, tehát a kivett teljesítménnyel arányos a fogyasztása. A hatásfoka magas 70% feletti.
Sajna nem igazán használható hangfrekis célra a keresztezési torzítás miatt.
Az AB osztálynál Van egy bizonyos nyugalmi áram, ami kis kivezérlésnél A osztályú mûködést eredményez, mig nagyobb teljesítmény kivételekor B osztályú a mûködése. Ezt a beállítást használja a legtöbb erõsítõ.
Hatásfoka 60-75% közötti.
Teljesen más elv alapján mûködnek a D osztályú erõsítõk, ahol un. PWM impulzus szélesség modulált jellel vezérlik a végerõsítõ elemeket. Ezek hatásfoka akár 95%-os is lehet.
Ezek a fõbb besorolási osztályok.
Az ezeket az erõsítõ egységeket tápláló tápegységek hatásfoka más lapra tartozik. Itt van tradicionális transzformátoros, és nagyfrekis un. kapcsolóüzemû táp. Ezen utóbbiak csak nem túl régtõl terjednek nagyobb sorozatban a technológia, ill. az anyagok fejlõdése (spórolás) miatt.(10-15éve)A mai szub basszus dobozokban találhatóak legtöbbször, vagy a PA (professzionális audió, /hangosítás/)technikában elõszeretettel alkalmazzák kis tömegük, méretük miatt.
De egyre többször alkalmazzák õket a hifi dolgokhoz is. A Millenium cég TACT-ja pl. a csúcs jelenleg.