DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az RT 909-es álom.<#finom> Ma is 200-250 körül lehet ritkán megvenni gyûjtõktõl.
A kazettás csúcs CT-F 1250 120-150körül megy.
Italo4ever
Kaposi kollega,szerintem mindekepp tisztisd meg,mert azzal rosszat nem teszel neki. Aztan majd kiderul,hogy a kosz volt e a baja

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Ez van nekem:

What about the forests?

mflex
A kék korszak az egyik legszebb volt a Pio történetében, fõleg az orsó magnó.

What about the forests?

Ez a PIO kék korszakából való. Én is relatíve olcsón jutottam hozzá, nem mintha szükségem lett (lenne) volna rá, csak a 80-as években ezekrõl egy proli gyerek nem is álmodozhatott.
Olyan szép Technics DSP-m nekem is volt a 90' es években, jókat játszottam vele anno.
mflex
Ezt én a TEC hifire írtam, egyébként nekem a 765-ös van és tökéletes állapotban.
A TEC deck már azóta mûködik rendesen.

What about the forests?

kaposi1
Mike nekem is van egy ilyen
dekkem aminek a leírásod alapján lehet hogy ugyan az a baja mint ami neked volt?
Annyi a hozzászólás hogy már nem tudom visszakeresni, de valami olyat írtál hogy indítás után pár másodperccel leáll ill. tekerésnél is ezt produkálja.
Lehet hogy az enyémen is csak egy alapos tisztítás kellene elvégeznem mert poros?<#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Italo4ever
csak este tudom meghallgatni a need your-t

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Most nézem, ez szinte majdnem olyan kinézetre, mint a TECHNICS EQ 😊

What about the forests?

Italo4ever
hat most mit csinaljak egyszeruen egyszercsak nem talatam,mar hivnio sem lehetett, IMEI szam alapjan le lett tiltva.

mflex
Sweet Connection - Need Your Passion (1988)
WAV LOSSLESS VINYL, 8 perc valamennyi 😄 /8:47/ szerintem már unalmasan hosszú.

http://www.multiupload.com/P5DC8Z54PY

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Órámra régen...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem leszúrás vagy ilyesmi: de hogy lehet egy telefont elveszíteni?!
Életemben nem veszítettem el semmit. A telefonomra, órámra meg ált. ilyesmikre meg aztán külön figyel egyik érzékem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Mike!

Gyönyörûek a tornyaid.<#eljen><#szeret><#worship>
Anno csak azért kapcsoltam le a villanyt a szobában, és órákig úgy hallgattam zenét, hogy lássam a fényeit a toronynak.
Nagyon szeretem a Technics vizuális dolgait.
Sokkal szebb a Technics deckem hosszú kijelzõje mint a
Pio Pioneer CT-777 ill. a CT- 959-nek a kijelzõje.
Pedig azok jóval komolyabb deckek.<#szomoru1>

Italo4ever
Elvesztettem sajnos es ennek meg nem olyan jo a kepe,de ezt jo arban megtudtam venni.

mflex
Mi a jó büdös francot csináltál az omnia-val? <#wow1>

What about the forests?

mflex
Holnap nem lesz, sõt egész héten csak klippek mennek mind más országból.

What about the forests?

Italo4ever
HTC HD7, es egyenlore nem mukodik a valasz erre gomb sajnos.

kaposi1
Bocs nem ismerem a telód tipusát.<#worship>
Nem tudsz válasz erre gombot nyomni rajta, nagyítani, ill. klipet nézni?<#wow1>

kaposi1
Nem tudom mert én klipek miatt nem néztem.
Majd megkérdezem Zolit.
De az igazi elõdöntõ ami már komplett mûsor, az majd holnap lesz, nem?<#fejvakaras><#nemtudom>
Már belezavarodtam ebbe rendesen.

Véletlenül nincs ez meg neked Mike.<#help>

Evada - Ohh, My Love<#sir>

Italo4ever
Ugy van osszehajtogatva a kislemez abba a poszerbe?

Italo4ever
Teljesen hatalmaba keritett az erzes a sok kep lattan,hogy nekem is kellene jo torony,vagy egy jobb regi erosito !

mflex
HD-ben ment tegnap az ED? Elaludtam tegnap este korán :/

What about the forests?

mflex
Jah, mert ma ráérünk itt "dögleni" 😄

What about the forests?

kaposi1
Szépen pörög a topik.<#eljen>

mflex
Egyébként ez a kislemez így be van "csomagolva", tehát nem bújtatós fajta 😊

What about the forests?

mflex
Ok, köszi.

What about the forests?

A Jamicon kommersz táj kondi. Amit ebay-eztél az a Nippon a jobb!
Italo4ever
Paff! Durva az torony!

mflex
Tehát akkor az a JAMICON az jó minõség, nem ismerem én ezeket, azért kérdezem....

What about the forests?

Nem dehogy! Csak szeretem az elektrot, és minden idõmben ezzel foglalkoztam az elmúlt 25évben.<#wink>
Dióka
most <#lama>-nak nézel?!<#nevetes1>

mflex
😄DD naná!

What about the forests?

Dióka
látom, a körszakáll még aktuális!<#nevetes1>

Majdnem ráhibáztál. Molnár!<#nyes>
Dióka
kösz a részletesebb infókat<#worship>, na nem mintha valaha is bele akartam volna merülni a tápoldalba, azon kívüli mélységben, hogy milyen hang jön ki egy erõsítõbõl....és ha ehhez kicsit többet eszik, akkor engem az sem zavar.<#kacsint>
egyébként villanyász vagy elektromûszerész a szakmád?! csak azt ne mondd, hogy pék!<#kacsint>

mflex
Ez a videó idáig privát volt, most közzéteszem, mert akkor volt elég sok fény volt és jobban lehetett látni, mint az elõtte készült videókon, viszont elõtte annyit pakoltam a hátam mögött a bakelit lemezeket, hogy orrba szájba mindenhol por volt, ami a videón is látszik néha, mint a hó esne 😄. A videó nem adja vissza, de negyed hangerõn már akkorát szól a gép, hogy az hihetetlen. A videoton félnél majdnem kihányta a 30-as mélyeit, ekkor már befogtam fülem, szóval ésszel kell vele bánni. mint írtam az egyik deck rögtön kikerül, ha lesz egy makulátlan DAT szerkezet.

What about the forests?

Szép gép! Nekem van itt egy PIO SG-09-es,<#smile> 1979-bõl, de még nem ment egy órát sem. Csak azért van mert szép.<#smile>
Dióka
passz, talán vennék egy tetszetõset fémbõl és ha el kell takarni a két szélt, elé raknék egy méretre vágott szálcsiszolt alu peremet....de nekem már évtizede nincs (és már nem is lesz) tornyom, egy erõsítõ meg önmagában sokmindenen jól megfér.<#vigyor0>

mflex
Jön majd az SC! :-)

What about the forests?

Dióka
szép!nekem is kéne egy hasonló!<#kacsint>

Italo4ever
Durva cuccos lehet az erosito epp most olvasom egy nemet oldalon es ezt az suvx szeriat irjak a valaha legjobbak kozott !

Italo4ever
Na mar ketten kerjuk 😊))

Italo4ever
A need your passiont ide is rakd ki 😄

IMYke2.0.0.0
Öööö... az I Need Your Passion hosszút elkunyerálhatom majd? [Imádom azt a verziót, és mflex-minõségben meg: <#szeret>]

mflex

Nekem ilyenem (is) van, direkt az su vx szériát kerestem karcmentes tökéletes állapotban, mert AA osztályos, és akkorát szól, hogy kiszakad a háztetõ, meg persze a OFC táp és a nagy, minõségi ikerpufferkondik miatt is, de, hogy mennyit zabál, még nem értem le, tény, hogy szufla nagyon sok van benne, direkt ez miatt nem akartam már a 820-ast megvenni, mert ezt sem bírom kihasználni.

What about the forests?

Ez jó pl. Az Ülõi úti Khonta kis, és nagy kereskedés, tehát kapsz darabra is kondikat.
mflex
Jó, hogy jössz, Te mivel csinálnál hasonló állványt a hifinek?

What about the forests?

Az erõsítõket a nyugalmi árammal táplálás szempontjából, (is) osztályokba sorolják. Az A osztály folyamatosan állandó, relatíve nagy áramot vesz fel, a kivett teljesítménytõl függetlenül. Fogyasztása igen magas, fût mint a kazán, óriási hûtést igényel, hatásfoka rossz, 15-35% közötti. Viszont hangminõség szempontjából jól teljesít, ezért szeretik a hányendesek.
A B osztály kivezérléstõl függõen fogyaszt áramot, tehát a kivett teljesítménnyel arányos a fogyasztása. A hatásfoka magas 70% feletti.
Sajna nem igazán használható hangfrekis célra a keresztezési torzítás miatt.
Az AB osztálynál Van egy bizonyos nyugalmi áram, ami kis kivezérlésnél A osztályú mûködést eredményez, mig nagyobb teljesítmény kivételekor B osztályú a mûködése. Ezt a beállítást használja a legtöbb erõsítõ.
Hatásfoka 60-75% közötti.
Teljesen más elv alapján mûködnek a D osztályú erõsítõk, ahol un. PWM impulzus szélesség modulált jellel vezérlik a végerõsítõ elemeket. Ezek hatásfoka akár 95%-os is lehet.
Ezek a fõbb besorolási osztályok.
Az ezeket az erõsítõ egységeket tápláló tápegységek hatásfoka más lapra tartozik. Itt van tradicionális transzformátoros, és nagyfrekis un. kapcsolóüzemû táp. Ezen utóbbiak csak nem túl régtõl terjednek nagyobb sorozatban a technológia, ill. az anyagok fejlõdése (spórolás) miatt.(10-15éve)A mai szub basszus dobozokban találhatóak legtöbbször, vagy a PA (professzionális audió, /hangosítás/)technikában elõszeretettel alkalmazzák kis tömegük, méretük miatt.
De egyre többször alkalmazzák õket a hifi dolgokhoz is. A Millenium cég TACT-ja pl. a csúcs jelenleg.

mflex
Nem, csak azokat raktam oda, hogy majd bedigizem, mert kérték, gondoltam ma megcsinálom, nem volt ám könnyû megkeresni ezeket a kis szarokat :d

What about the forests?