26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #22457
    A vaterán be kell vállalni, hogy akár 1 ft-ért is eladó a cuccos, amit kitalálsz villámárat, azt szinte mindig súrolja, vagy el is érik, de a közelében van. Ez pszichológia, az emberek elhiszik, hogy olcsóért vesznek jót, aztán elkapja őket a licit őrület. Egy kitalált áras, amire még plusz licitálni kell, vagy fix áras cuccot a büdös életbe, illetve 95%-ban nem lehet eladni a vaterán. Érdekes egyébként...
  • mflex #22456
    Jöhetnek képek is.
  • Wind 67
    Helló Mindenki,

Némi Off...
    Tudom, hogy nem ez a vatera nyílt piactere, de mielőtt meghirdetném esetleg vásárlási előjogot biztosítanék a kedves fórumtársaknak.
    Helyhiányában megválnék pár naka típusú magnetofonomtól.
    - Deck1
    - ZX 9
    - CR 4
    - CR 2

Ha valakit érintene keressen pm-be.

A zene legyen veletek....

• Musachy
    Na én is szinte így vagyok...
  • mflex #22453
  • mflex #22452
    Na igen, a VB meg pár nívós adáson kívül, mintha nem is lenne, bár én keveset tv-zek, ha van is időm rá, akkor este 8 után ágyból, de 1 óra múlva meg elalszok a legtöbbször.
  • Musachy
    Abban igen, amúgy meg egy rakat sz@r.
  • mflex #22450
    Ez mák volt... barom!

• mflex #22449
    Nem is a HD, de legalább 16:9-es adás legyen már mindenhol. A hülye m1 legalább ebben lépett, meg a HD-ben is.
  • mflex #22448
    Addig is csendes helyen leszek, nem zajos, büdös városban, tele idiótákkal. :) Pesszimista lettem ez ügyben, de csak azért, mert mást sem látni, mint, hogy emberek ölik halomra egymást minden nap, ami nagyon nem jót jelent.
  • IMYke2.0.0.0
    Na, ez az ami nálam is kinyitja a nem létező bicskát...
    Igaz, én egy ósdi TV-tunerrel erőlködöm, ami végképp nem HD-képes, de akkor is... 2011-ben nincs magyar HD-adó. Röhej.
    Minden szomszédos országban van már!
  • IMYke2.0.0.0
    Maximálisan egyetértünk.
    Ha az ember röghöz kötött (hazaszeretet (?), rokonok, szerettek, vagy munka, esetleg ingó/ingóságok, netán kor és végzettség miatt), akkor el kell fogadja mindazt, amit írtál.
    Ha nem, akkor mihamarabb elhúzni erről a szemétdombról, egy valóban civilizált közösségbe, ami mind Keleten, mind Nyugaton létezik... ellenben ezzel a szeretett, kicsi, depressziós Kárpát-medencével.
  • Musachy
    Aki nem bízik a jövőben, az nem építkezik.
  • mflex #22444
    Arról nem is beszélve, hogy a két cigány, tróger csatorna, 2011-ben, 4:3-as SD felbontással büszkélkedhet!

• mflex #22443
    Bár mire itt lenne napi szinten olyan adás, hogy érdemes legyen ilyen tv-t venni, - japán 2020, akkor itt 2033 kb, addigra 63 éves leszek, ha megélem.

Szóval, ez az egész annyit ér, mint halott kurván a napszemüveg, jöhet egy VH, egy aszteroida, vagy a maya-k szarsága. Hogy több, mint 20 év békében telne el, na én ezt nem hiszem el...sajnos.
  • IMYke2.0.0.0
    Tekintettel, hogy a két hír között eltelt két év, még szép, hogy nem minden ugyanaz :)))))

Amúgy is, csak arra céloztam, hogy már két éve volt szó ennek az UHD-nak a megjelenéséről.

Amúgy meg ja, ferdeszeműfan vagyok :)
  • mflex #22441
    Az nem ugyanaz a tv és a bige sem, neked aztán látnod kellene a különbséget, mint 'ferdeszeműfannakwazze'...
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor a cikk mellett lévő kép csak 3D Studio Max render volna?
  • mflex #22439
    PH is írt róla, kb 2 hete...
  • mflex #22438
    Mármint a cikk létezett, nem a tv.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a példány már 2009-ben is létezett: ipon.hu - Pár év múlva jönnek az Ultra-HD kijelzők
  • mflex #22436
    Tessék, 7680X4320!!! felbontás, tűéles kép és nem kell hozzá idióta 3D szemüveg. Kell nekem!

• Szimistyle
    Sziasztok! Körülnézek mi újság nálatok. Kicsit lemaradtam amnapi eseményektől. ;)
  • Dióka
    hát ezen beszartam, nem csak iszonyatosan jó a humor és irónia, de a klipp, a szöveg az előadás és a fazonok is ott vannnak a szeren! :)

Andy Samberg komedista és ahogy elnézem (nem is rossz, sőt k. jó) repper is (szintén elég jól átfésülve), lassan főállásban ontja magából a különböző sztárokkal készített jobbnál jobb videóit és poénjait, amihez a vendégsztárok örömmel asszisztálnak.
    nekem nagyon bejönnek és szeretném, ha ti is megismernétek....

anyák napi értekezés a fazonírozott Justin Timberlake-kel

ajándék! :) szintén Justin-nal

és egy kis szex Akon-nal

persze GaGa sem akart kimaradni

és még sokan másokkal
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen rákérdetnék arra az idiótára, miért is adott neki egy thumb downt [youtube]...

• Musachy
    Okés.
  • Zephyr Retiring
    #22430-ra:
    igen, tudom.
    ha kezembe kerül (és nem előz be valaki) majd..
  • Musachy
    "Rendes"ben volna az igazi.
  • Zephyr Retiring
    #22426-ra:
    ez a dal ugyan megvan vinylen nekem, de sajna csak egy pop-tari-top lemezen..
    gondolom úgy meg neked is megvan..
  • kaposi1
    Igen. Greatest Hits.
  • mflex #22427
    Megvan az egész album?
  • Musachy
    A V'Moto-Rock kapcsán: a Fekszem az ágyon-t keresem (akár az egész albumot is), hátha valakinek megvan.
  • kaposi1
    Nekem erről a lemezről a Tu Soltanto Tu a kedvencem.
  • mflex #22424
    Köszi szépen!
  • kaposi1
    Al Bano & Romina Power - Makassar.flac
  • Musachy
    A hangképbe meg nem akartam belepiszkálni, mert nem vagyok ilyesmiben jártas. Csak elrontanám teljesen.
  • kaposi1
    Mindjárt feltöltöm.
  • mflex #22420
    Al Bano & Romina Power - Makassar

Lossless-ben megvan valakinek?
  • mflex #22419
    Ilyen sziszegéssel még nem találkoztam...
  • mflex #22418