26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#22497 Ez nem semmi, de tök jól hangzik még angolul is.
-
#22496 Ja, ez meg is van. -
#22495 Én szeretek repülni, szerintem tök jó. Minden közlekedési eszköz veszélyes, a hajó is. -
#22494 :)))
-
#22493 Megfelelő hangszereléssel a tinédzser dalból óriási italo disco számot lehetne csinálni, mert nagyon dallamos dinamikája van, de így is jó, általános iskolában mindenki tudta, szóról szóra énekeltük.
-
#22492 Hajóval, de az rohadt drága és hosszú út lesz. -
#22491 Félelmetesen izgalmas lenne: sosem ültem ugyanis - és félek, vagy tojnék a repülés teljes időtartama alatt a lezuhanástól, és így ki sem mernék nézni az ablakon, vagy eleve fel sem mernék szállni a gépre.
Csak hogy, akkor hogy jutok így el Japánba, meg Amerikába?! -
#22490 Nekem még egy sincs tőlük. -
#22489 A vaterára visszatérve, ha valakinek kell én nagyon szívesen licitálok annyit, amennyit mond az eladandó cuccára, természetesen, ha nem licitálják felül, akkor termék az ő nyakán marad. Ha ezzel segítek, nyugodtan keressen meg pü-ben... -
#22488 Nekem 3 Lp + 1 sp van. -
#22487 Ez olyan, mintha repülőn lennél. -
#22486 Dörög meg villámlik rendesen itt már. -
#22485 Majd kiderül, szerintem az összes megvan a srácnak. -
#22484 a 9 es már elkelt, hazai berkekben -
#22483 A gólyapárunk tojója, és a kicsik - mögöttük a viharfelhők.
-
#22482 Ez pedig a másik, aminek nagy része már (szerintem) Pécs felett van, vagy afelé közeledik, és fölöttünk fog ütközni a korábban linkelt képen lévő felhőzettel:
-
#22481 Nekem az V. kéne, azon van a "Fekszem az ágyon". -
#22480 1 perce fényképeztem.
A két ütköző felhőzet között van a településünk. Ez jön délről, Horvátország felől (zajos a kép, mert jobb kéz felől erősen süt még a Nap):
-
#22479 Jövőhéten lehet, hogy meglesz, mert megyek LP-ket venni. -
#22478 1 hét múlva:
[i]Tájékoztatjuk, hogy a korábban megszokottak szerint korlátozások nélkül használhatja az üzenetváltó rendszert.
Kérjük, a jövőben fordítson fokozott figyelmet a Vatera szabályok betartására, különös figyelemmel arra, hogy az
üzenetek nem tartalmazhatnak e-mail címet, telefonszámot ezekre mutató webcímet és egyéb kapcsolatteremtésre alkalmas
adatokat, még akkor sem, ha az aukció lezárult.
Köszönjük figyelmét, megértését. -
#22477 jah, szerintem is. -
#22476 Na megtaláltam a mailt, egy ideig nem is küldhettem kérdéseket sem.
[i]Megkérjük, hogy szíveskedjen tartózkodni az olyan információk megjelentetésétől, amelyek a Vatera szabályaival ellentétesek.
Az üzenetek nem sérthetik mások érzéseit, nem tartalmazhatnak EMAILT, TELEFONSZÁMOT ezekre mutató WEBCíMET és egyéb kapcsolatteremtésre alkalmas adatokat. A termékes levelezés, elsősorban az aukcióval kapcsolatos hiányzó informácók megszerzésének lehetőségét biztosítja.
A Vatera szabályainak következetes be nem tartása a Vatera piactéréről való teljes kitiltást vonja maga után!......blablabla -
#22475 Mostanában előtérbe került a V'Moto-Rock, eszembe jutott még egy kedvencem, a Tűzvarázsló! -
#22474 Cirkusz, igaz. De akkor is etikátlan. -
#22473 Vigyázz nehogy lebukj, IP vagy más alapján. -
#22472 Nem hülyék vannak ott, egyszer véletlen (nem gondoltam át) szabályt sértettem, valami hirdetve volt és írtam az eladónak, hogy csere érdekli-e, emiatt bemásoltam a Prohardveres hirdetésem, ugye ezzel kikerülve a vaterát, de mint írtam tényleg nem ezt akartam, csak nem gondoltam át. 2 perc múlva jött az email, hogy törölték, megszegtem blablabla, a köv ilyenért kivágnak. Szóval rendesen figyelnek ott. -
#22471 Hát itt egyértelműen az az mflex70 tag a beépített ügynök.
De a viccet félretéve vok én is 3 néven-különböző megyében regelve.
No meg a cimbik is segítenek, ha kell.
Szoktam néha a saját cuccaimra kérdezni (ritka, túl occso,stb vagy dícsérni a minőségét, netán a rejtett minimálár alá (épp 1 licitnyivel) beütni az összeget.(és már nyomnak is rá..)
De nem ilyen lomis cuccok, hanem pl. festmény,elit órák,iphone stb. esetében.
Cirkusz az egész világ !!! -
#22470 Ezen a beépített ember dolgon én is elmélkedtem már, de biztos kiszúrják. -
#22469 Akik nullás értékeléssel vannak, és nincs eladásuk, vagy nem vettek semmit, azok lehetnek beépítettek, de azokat a vatera is hamar kivágja. -
#22468 Tessék itt vannak a licitek
Ebből ki lehet beépített? Senki, főleg azok után, hogy beszéltem a sráccal, a legkisebb gondja is nagyobb annál, hogy ő, vagy valaki más licitálgassa a termékeit. -
#22467 Az a Yamaha, bizony nagyon is megérte! -
#22466 Ez egyáltalán nem mindig van így, azt kurvára észre lehet venni, hogy ki beépített. -
#22465 A múltkori YAMAHA gép is, ami elvileg úgy volt, hogy fix áron is kell, de a végén megállt 14 ezren, 16 helyett, de megérte :D -
#22464 Persze, mert vannak beépített licitálók (vagy a hirdető több nick néven), aki a villámárra piszkálja a teméket.
A sok marha meg a lomis cuccokra megy utána. Holott kint 10 ojrót sem kapna érte. -
#22463 Sanszos. -
#22462 Pl, elsőre ezt találtam, szerintetek mennyi lesz a vége?
A végén közelében lesz a fix árnak...
onkyo
Az öcsémnek is ezt mondtam, hónapokig hirdetett egy Zsolnay készletet 260 ezerért, mondtam neki, hogy indítsa 1 ft-ról és fix árnak adjon meg 400 ezret! 317 ezerért ment el készlet!!! Az utolsó 5 perc, ami majd 50 percig tartott egymásra liciteztek, mint az állat.
-
#22461 Meglepő, és tényleg így lehet. Én is így "működöm" :) -
#22460 Jó gépek. Én meg már nem vagyok beleőrülve a deckekbe, mint régen. -
#22459 A ZX9 -re hegyezném magam én is - némi (ár)fenntartással...akár priviben is jöhet..a szemérmetlen összeg, no meg az ismert élettörténete..
-
#22458 Valahogy így van tényleg.