DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

What about the forests?
off..
elismerem hogy igazad van.
bocs. én is csak ember vagyok tehát tévedhetek.
ettõl függetlenül, ez (amibe most írok) egy jó totyik, és ha megbántottalak is, hidd el nem volt szándékos.
ha akarod, törölheted.
on.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nem kell semmilyen válasz, illetve a topikodba írhatod, mert oda már nem megyek, innen meg kegyetlenül kivágom.
What about the forests?
'Minden, amit mondok, felhasználható ellened!'
<#nevetes1>#nevetes1>
az még a privi elõtt íródott.
csak hogy értsük egymást:
tegyük fel, a hi-fi choiceban van 20000 hsz. mikor te megnyitsz egy új totyikot isd hq néven...
én pedig két hét múlva átnevezem a totyikot hi-fi choice és isd music-ra..
te mire gondolnál ekkor?
tudod (minket leszámítva)
ez sokaknak kicsit félrevezetõ..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
[Még mindig nem szeretem az ilyen (hip-rnb-hop-dance) énekes számokat - de ez elég kellemes. Igaz, többször nem fogom meghallgatni.]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#falbav>#falbav><#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
Én, ki nem állhatom, ha valaki hülye, azt meg még jobban, ha annak teteti magát és úgy próbál okoskodni. Ezt a röffenésedet megmagyaráznád?! Akkor nem vettem észre, pár órára rá, hogy érdemben nem kaptál rá választ, amit a modik is láttak, hogy ez két különbözõ témájú topik, akkor jössz nekem jó pofizni pü-ben, hogy lehettem volna a te topikod HG-je is, meg stb.
Most leírom megint, ha már azt sem érted, hogy milyen címet adsz a topikodnak, hogy a akusztikai szórakoztató elektronikai mûszaki cikkeink az én hülye agyammal felfogva azt jelenti, hogy mindenki eldicsekedhet, hogy otthon milyen ketyeréi vannak, vagy nálad ez mást jelent? Nálam, mint a címben is látható, nem a saját hifi a lényeg, sõt egyáltalán nem, hanem afféle gyûjtõhelyként funkcionál, hozzáteszem elég jól a régen megjelent csodálatos készülékek között.
Most mi a tkm bánt téged, hogy már nem oda vannak linkelve azok a képek, ami idáig sem oda tartozott? Milyen rendrakásra gondoltál egyébként? Egy spicli vagy, aki elõbb dumál faszságokat, aztán késõbb meg jó arcot vág hozzá, pl pü-ben. Ugye nem baj, ha mától kilõttem a topikodat a kedvencek közül, tedd te is ezt ezzel!
What about the forests?
What about the forests?
igen, hangosabban szól,mint a cédé változat, de nincs túldinamikázva, vélhetõen eredetileg magasabb felvételi hangerõn lett digizve, nagyon nem is mondanám utólagos normalizálásnak.
S persze, sokat nyom a latba a közönség is.
S ezzel nem a ripet, vagy digitalizálást akartam kritizálni, remélem, nem voltam félreérthetõ.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
imo :) science fiction is science fact
A minõség a szokásos mflex-quality!
Ezen a gépen nincs Audition így nem tudom megnézni a spektrum képeket, de szerintem mindkettõ kiváló minõségû.
Erõsítsetek meg abban a tudatban, hogy nem én vagyok a hülye. A két felrakott Redhead Kingpin felvétel abban biztosan különbözik, hogy a bakelit rip csatornái fel vannak cserélve...
De, szeretek ilyenben tévedni 😊
Behoztam, de már nem tõtikézem fel, mert már 2x szerepel a topikban 😊
Egyértelmû, hogy MP3-ból lett konvertálva valaki által. Én meg annak idején leszippantottam. 😞
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
What about the forests?
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
WAV 3:46 Vinyl
http://www.multiupload.com/JEWMZI49TN
What about the forests?

What about the forests?