3589
  • Picar77
  • Mádül Ferenc
    Szerbusztok, itt Mádül "Józangondolkodású" Ferenc.
    Ne legyetek emók, mert az rút dolog! Legyetek hithű katolikusok, és üdvözültök a mennyek országába. Véletlenül tudok egy idevágó passzust. Ezékiel 25:17
    "Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!"
    Halleluja!
  • Christo
    Ohh hát köszi szépen :)
  • anadrex
    tisztelet a kivételnek.
  • Christo
    Nah... ahogy a regisztrációból elnézem ezt a profilt azért nyitotta valaki hogy beírja ide ezt a hülyeséget, vagy esetleg még többet. Igazán értelmes dolgokra tudják szánni az idejüket az emberek.
  • Christo
    Azért legalább annyit hozzátehettél volna hogy tisztelet a kivételnek. Nekem van elég sok emo ismerősöm aki rendes.
  • anadrex
    ez teccett, ez jo volt :) /me röhög
  • kakaoskalacs
    Nah ezt most ugy is hogy én is felfogjam :C mmkay?
  • Mádül Ferenc
    Szerbusztok itt Mádül Ferenc! Félreértések elkerülése végett említené meg Mádül Ferenc, hogy elsősorban nem emo, sőt utolsó sorban sem. Mádül Ferenc semleges rétegként kezeli az emokat, akiket a rendszer hiányosságai miatt szocilizálni kíván. Így hát Mádül Ferenc megkér minden felhasználót, hogy a jövőbeli negatív felhangok helyett tisztelettel tekintsenek személyének irányába, mint az MDF (azaz Mádül "DenaturáltszesztAzEmókra" Ferenc) első számú embere. Mádül "RendkívülElfoglalt" Ferenc ideje hiányában elsőre csak ennyit szeretett volna eme nemes oldal képernyőjére vetni, de a későbbiekben mindenki lelkes beszélgető partnerre lelhet Mádül Ferenc személyében. Éljen Mádül Ferenc! Éljen soká!
  • kakaoskalacs
    nem de gondolom hogy nem volt vidam :D
  • anadrex
    1' Keserű volt? miért talán már kóstoltad? xD
  • anadrex
    Nem fogják megutálni. Már utálva vagytok. Olyan trendhez igazodtok ami már rég lejárt volt amikor magyarországon felkapott lett. Elhiheted h Hitlert se éppen dobná fel h ilyen nyálasszáju kis b*zikhoz hasonlítják.
  • Christo
    Miért magyarázzak bele faszságokat? :)
  • sapkafej
    fasságokat magyarázz bele légyszi. kösz
  • Christo
    Azért Hitler, mert Hitlert elítéli az emberek többsége. És ha valami olyannal hozzák kapcsolatba az emot amit elítél az emberek többsége akkor tudat alatt is nemtetszést kelthet valakiből aki azt sem tudja, hogy mi az az emo.
    Bár nem hiszem, hogy emiatt fogja valaki megutálni az emot, de azért sok kicsi sokra megy... :)
  • Daza500
    Hja...

Na mindegy. Nem mintha nem tetszenének ezek a photoshop-karikatúrák...:D
  • kakaoskalacs
    mert hitlernek olyan haja volt.. meg hát elég keserü ember volt-.- meg mert híres
  • Daza500
    De miért pont ő ? Miért nem Sztálin vagy Mussolini ? Vagy a Kovács Pisti...
  • sapkafej
    lehet, hogy csak simán vicces? és ennyi?
  • Daza500
    Elárulná valaki, hogy Hitlernek mi köze az emo-hoz ?
    Csak azért lehet egyre több emo-hitler képet látni a neten, mert az az ember sose mosolygott ?

Van valakinek értelmesebb magyarázata ? Én eddig csak ezt hallottam.
  • Christo
    Az én cikkemre gondolsz? :D Csak mert ezt én írtam, bár egyik haverom kitette az adatlapjára... jaja. Csak sajnos ő már meghalt.
    A wikis cikk meg csak az angol fordítása.
  • Mayu Misery
    ezt már olvastam a hotdogon egy fiú adatlapján,szerintem szépen megfogalmazta:)
  • Christo
    Vicces, volt olyan hogy egyszer valaki ebbe a szócikkbe beírta az msn címét és odaírta hogy "ha a gyereked emós akkor vegyél fel és segítek tippeket adni" :D
  • Sam23
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Emo

• Christo
    Gyakran előfordul, hogy még egy emo sem tudja megmondani, hogy mi az az emo. Ez az a stílus, amihez talán a legtöbb kétely fűződik.
    Tényleg nehéz megmondani mi az hogy emo, mitől emo valaki. Ez a stílus elég nagy szabadságot ad az egyénnek, így tehát lehet az is emo, aki fiú létére festi a körmét vagy nőies ruhákba jár, de lehet az is emo aki épp az egyik egyetem könyvtárában készít szakdolgozatot arról, hogy hogyan lehetne élhetőbb egy város.
    De akkor mégis, mi az az emo és mi az amitől valaki emo?
    Nem kell tagadni, hogy az emo-t a liberalizmusra alapuló ideológiák korszaka hozta létre. Tehát a mai kor, a globalizáció, a nagy pénzek és korrupt rendszerek kora, ahol nem a polgárok életének minősége és alakulása az elsődleges, hanem hogy felépüljön a villa és meglegyen a luxuslimuzin. Pontosan ennek a rendszernek a gyenge pontjaira szeretné felhívni a figyelmet az emo, mint irányzat. Az ember társadalmakban él, az élet úgy hozta, hogy nem tudunk egymás nélkül sokra menni, épp ezért olyanná kell tenni ezt az együttlétet, hogy az a lehető legtöbb embernek kedvező legyen. Az emo legfőbb eleme az érzelmek, innen a rövidítés. Ez persze nem azt jelenti, hogy aki emo az sokkal érzelmesebb mint a többi ember, aki meg nem, annak pedig nincsenek érzelmei. Az emo is csak egy stílus a sok közül, amit lehet követni ha valakinek tetszik. És úgy kapcsolódnak ide az érzelmek, hogy nyilván több fantáziát lát benne az aki érzelmes. Persze nem szabad megfeledkezni arról, hogy szinte bárki mondhatja magáról, hogy emo, mivel az emo stílus külső jegyeit bárki le tudja utánozni, és aki ezt csak azért teszi mert tetszik neki az emo stílusú haj és az öltözködés akkor arra lehet mondani, hogy ő csak divatból emo. Ezt szokták pózernek hívni. Nem beszélve arról, hogy van még jópár stílus amik összekeverhetők az emo-val.
    Természetesen nem kell, hogy az emo mindenkinek tetsszen de mivel demokráciában élünk, el kell fogadnunk azt is ami nekünk nem tetszik, ha az nem okoz semmiféle kárt.
    Az emo stílus egyénenként leginkább abban nyilvánul meg, amivel az egyes egyének feltöltik. Szóval ha a buszon nem adod át a helyet az idősebbeknek, vagy otthagyod magad után a szotyit és emo vagy, akkor miattad fog egyesekben negatív kép kialakulni az emoról.
    Viszont ahhoz, hogy belülről is igazán emo legyél, kell hogy legyen valamiféle aggodalom benned a világ jelenlegi helyzetével kapcsolatban. Ez nagyon nem egyenlő azzal, hogy legyen világfájdalmad, legyél depressziós…stb. A lényeg, hogy kell, hogy érdekeljen téged a világ és a többi ember sorsa. És tudomásul kéne venned, hogy ahhoz, hogy etéren valamiféle változás legyen, nem úgy lehet eljutni, hogy elkezdesz szomorkodni meg elkezded sajnáltatni magad, mert azzal csak a környezetedben élők nemtetszését éred el.
  • Christo
    Pedig kivétel mindig van :)
  • red13
    Én még nem nagyon láttam, hallottam olyan emoról aki nem tinédzser lenne :O
  • Mayu Misery
    igen,sajnos ők vannak többségben,és igen,MO-n sajnos csak egy divathullám:(
  • gercse
    pedig szerintem ők vannak többségben...divathullám, és kész...
  • Mayu Misery
    Hát,azt biztos nem,hogy depis érfelvágós tinik,úgyhogy ezt verd ki a fejedbőlxD ezt a hülyeséget valószinüleg onnan vették az emberek,hogy az emo zene a mély érzelmekről szól,a szomorúságról,bánatról,csalódásról stb,és ezért azthitték,hogy aki ilyen zenét hallgat,és önmaga is emo,annak biztos szar az élete.Az emo zene egyszerűen csak a mély érzelmeket hozza előtérbe.
  • Mayu Misery
    honnan tudod,hogy nem tudják?hülyeség lenne ha valaki úgy lenne emo,hogy azt se tudja mit jelent.
  • sapkafej
    aki kimondja hogy emo az buzi
  • kakaoskalacs
    Tul egyoldaluan latod a dolgot..ez a te bajod..
  • gercse
    :D
  • Realtibi
    Evangéliumot Minden Otthonba

Pénteken láttam a vonaton egy nöt, aki hittéritő féleség volt és az egyik szorolapjn láttam az Emo feliratot és alatta a jelentését. MEghlatam rajta...
  • gercse
    az úgy nevezett emok sem tudják mit jelent...itt el is van ásva az egész
  • DarkHorSe
    meseld mar el akkor hogy mit jelent ez az emo

tenyleg nagyon kivancsi vagyok
  • Mayu Misery
    nem beszólhatnékom volt,csak az a rossz,hogy mindenki beszól az emoknak közbe meg ha tudnák mit jelent,akkor békénhagynának minket,legalábbis az épesző emberek biztos,az,hogy vannak akik még igy is beszólnak nekünk,hiába tudják az igazságot,az már az ő bajuk.
  • Christo
    Hát ha te ezt tényleg komolyan gondolod, akkor bocsi de szerintem menthetetlen vagy. Valszeg inkább csak beszólhatnékod volt, előfordul a mai fórumozókkal...
    Ha az emberiségről akarsz egy kicsit részletesebb képet kapni,akkor olvasd el ezt

onnantól, hogy:
    "A kiváló ember nem afféle nagyzoló, aki mindenkinél magasabb rendűnek képzeli magát, hanem az, aki önmagától többet követel, mint másoktól, még ha magas követelményeinek nem is tud megfelelni."
  • Mayu Misery
    ennyit az emberiségről