3589
-
#3229 ennek is irtam a profiljáraxD -
Christo #3228 Itt a pirospulcsis srác profilja is, kérdezte, hogy az ő profilját miért nem linkeltem ki, és valóban, az ő profilján van egy csomó jól megfogalmazott dolog is, najó ez alatt persze nem csak az én emóról írt cikkemet értem :P -
Christo #3227 Dejó, na akkor ma sem éltem hiába :) -
#3226 tök jó:D irrtam is a profiljáraxP -
Christo #3225 Nah, ha csak ebbe tudsz belekötni az már jó :DDD -
Cat #3224 "az én nevem Deniel"
Azta. -
Christo #3223 Sztem ő se néz ki lányosan egyáltalán, jah és nézzétek meg az adatlapját, tök jókat írt az emóról. Egyszer mindenkinek érdemes elolvasni sztem :P -
#3222 megleszxD ha kell még valami,csak szólj,és letépem rólaxD -
#3221 speedbe biztos van (mer dickies)
talán 20 alatt megkapod -
#3220 "piros pulcsis kell,de a másik is :D"
nekem csak a pulcsi kell szal megkereshetned az arcot és letaphetned rola a pulcsit :D -
#3219 jah:D és jól néznek ki^^ piros pulcsis kell,de a másik is :D -
#3218 piros pulcsi keeellll -
Christo #3217 Amúgy ilyen képeket minek tesztek fel? Tudjátok, hogy a buzikat úgyis sokan utálják és ezzel akarjátok lejáratni az emot?
Mondjátok azt, hogy ez a két srác nem tetszik nektek, vagy akár soroljátok fel ide az összeset aki nem tetszik és emo, de hogy ez egy bizonyíték legyen arra, hogy az összes emot utálni kelljen... ez hülyeség.
Az igazi emok egyébként egyáltalán nem buzisak :D
-
Christo #3216 Mozgó vonat elejére szerelt kamera nem csinál ilyen éles fotót, nem tudtad? :) -
Cat #3215 komolyan azthittem a jobb oldali az lány. -
#3214 fúúúúúúúúúúúúj hülye emoo :DDDDDDDdd -
öregember #3213 és a balos a bnője ? -
eLiXir #3212 jobb oldalit akartam mondani. mardel-nek hívják :) -
eLiXir #3211 baloldalival egy suliba járok és full hetero, perpill is van barátnője ^^ -
#3210 igen,heterok,és nekem tetszik ez a kép xP(peff) -
#3209 tudom,hogy arra gondolt-.- -
Ben C #3208 provinciális emo :D -
Ben C #3207 annyira egyértelmű hogy a Retrora , mint ruházati márkára gondolt, te megtestesült érzelem :) -
#3206 ezt a képet én már láttam valahol :DD -
öregember #3205 bízom benne h ezt a vonat elejére szerelt kamera fotózta
-
öregember #3204 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha ezek után valaki azt meri állítani az emokra h HETERO-k, akkor azt szeméylesen ütöm agyon.... mondjuk egy péklapáttal
-
#3203 igazad van:) -
csassz #3202 Sziasztok! Érdekelne hogyan müködik ez az emos cuucc? -
Christo #3201 Szerintem az emot nem érdemes általánosítani. Mindenütt csak általánosítanak az emberek, de ez hülyeség. Annyi ember van, nem szabad rávetíteni az egész emora azt a néhány rossz példát amit a bulvárszennylapok terjesztettek el. -
#3200 megmondtad a frankót, gz. -
#3199 nem tudom. muvelodj kicsit, es megtudod h miaz a szleng apa.
masreszt meg retro fasszopo, azzal a 70-80as evek slagereit, stilusat szarozod, amik szerintem igen jo kis muzsikak, nem mellesleg, semmi kozom nincs ahoz a "retromocsokhoz" amire te gondolsz:) -
#3198 a retro nem azt jelenti,hogy régies?hogy merészeled retkesmocskosnak nevezni??????istenem.... -
eLiXir #3197 a cigányoknál és a retkesmocskos retrobuziknál szokás a rai kifejezést használni -
#3196 nem mondtam hogy soványok,és nem is arra céloztam,hogy gizdák,hanem pont a jó,középút,amikor az ember nem is kövér de nem is gizda... -
#3195 szerintem pont h az igenytelen, ahogy amilyen ruhakat osszetudnak allitani magukon, egyszeruen nincs osszeallitva. minden ami jo ami meno ami rai, azt felveszik, de az nem erdekli oket, h minden 2. emberen ugyanaz a ruha van. attol emg h sovanyok, az igenyes? ha valaki sovany? ha valaki sovany, az nem igenyes, az adottsag, amit a szuleiktol orokolt. nem mellesleg, en eddig ugy vettem eszre, h a lanyok inkabb a ferfias ferfikat kedvelik mint az ilyenfele sracokat, akiket a lanynak kell emgvedni, mer sehol semmi a gyerek. az igenyes h belelog a szemebe a haja? az igenytelen, mer ha igenyesl enne, akkor torodne azzal h elbaszodik a latasa, azzal hogy nem tudnak az emberek a szembe nezni. teljesen egyszeru pelda, mindenki ismeri a szokes cimu sorozatot, 2testver inkabb igenyes, mint ezek a "sracok". -
#3194 uristen xDDD ez azért télleg durva :D -
#3193 jah persze,az kicsit fura lenne ha valaki hajvasalót tartana magánál a sulibanxD elég rossz példát irtál:D -
#3192 a "páwa" kecik is törődnek magukkal,angol órán hátsó padból csak ezt lehet hallani egész órán:"Bazdmeg,félreáll az egyik tincsem,itt van a hajvasalód?" -
#3191 xD -
#3190 hát igen az emok törödnek magukkal ez tény :)