3589
  • Calver
    Uncyclopediából idézet
    "I wish my lawn was emo so it would cut itself."
  • Daza500
    'ázze
  • Hajnalcat
    Ha már vicceknél tartunk. :P

Miért jó az EMO torta?
    Mert felvágja magát...
  • VRSDM
  • Calver
    Mi a különbség a bicikli és a néger között?
    A bicikli nem kezd el rap-elni, ha láncot raknak rá.
  • VRSDM
    ez már minden topik volt ami zene és van benne gitár :D
  • Hajnalcat
    1.Utálom a rapet és ami azzal jár.
    2.Metál bandákról egy szót sem írtam.
    3.Én is szeretem a rockzenét és a metált, de itt most per pillanat Ádám képeire reagáltam, mivel ez egy emo-s topik és nem rockzenei topik.
  • Cat #935
    igen, a hip hop engem is sokkal jobban idegesít, mint az emo. Nagyképüek és nagyszájuak a semmire, az emo legalább csendben elvan a sarokban.
  • zakika
    minden stilusnak megvan a sajat tipikus beallasa, miert pont az emonak ne legyen. nyilik a bicska a kezemben, amikor kis feka gyerekek kemenyen bealnak szetterpestet labbal, logo ruhaban es ugy neznek rad amind aki lenezi azt a mocskos parasztot aki meghalgatja a zenejet (zenejet?). ok a khirajok, torveny felettiek, felistenek (vagy egesz)
    a metal bandak bealasat meg nem kell komentalni (plane a keves tehetseguek probalnak kinezetukkel es bealasukkal kitunni). regi kedvencem Blackmore akkor hires, hogy nem laccanak erzelmek az arcan es csak penget kemenyen (kiveve a ´74 Deep Puple California Jamet, ahol hozza vagta a gitart a kamerashoz is)
  • Hajnalcat
    Juj! Ez azért durva beállás, már bocs. A másik képről meg inkább nem is...
    Miért jó ez neked?
  • VRSDM
    "(holegynagy fasz)"

forma ;) forma ;)
  • Mirk
    Ugyehát senki sem mondja meg senkiről hogy buzi-e, amíg az el nem kezd valahogy viselkedni. Mondjuk buzisan. Gondolom mindenki el tudja képzelni milyen az. Egy emo nem nézne ki alapból buzinak ha nem támasztaná alá a viselkedésével. Lehet valaki úgy is érzékeny lelkű, hogy nem hajtja oldalra a fejét, nem néz mindig profilból és nem teszi a szájához a kezét. De ha ezeket a dolgokat is beiktatja akkor 100ból 99 ember buzinak fogja nézni - és minden joga meg van rá.
    Aki nem buzi az ne viselkedjen úgy. Aki nem szereti ha annak nézik ne viselkedjen úgy.
    Ez a számhoz emelem a kezem mind2 képen a lehető legrosszabb. Egyértelműen női reakció, alig van pasi aki ilyet tesz. Azon túl hogy női még buta szőke női is. Azzal a nézéssel kombinálva az "ártatlan" kiscica vagyok(holegynagy fasz) feelinget adja egyből.
    Én csak azt mondom nem minden buzi emo, de minden emo buzi aki a stílussal együtt a viselkedésformát is felveszi.

voltam:)
  • Cat #929
    az első buzis, a második nem.
  • VRSDM
    mindenkinek van egy álláspontja ;]
  • Ben C
    Maga a haj aztmondom elmenne, egy időben töredelmesen bevallom nekemis tetszett és akkor pobntilyen hosszuhajkorszakom volt, voltis emohajam v 2 honapig, de amit elkezdett felbukkanni h miis van emögött, siro emokölykök, tokiohotel, akármennyire ugrálnak a vér-emok hogy a TH nem emo, akkor is azzal azonositja 100bol 99 ember.
    És az hogy engem egy depizős kis buzigájnak néztek, vhogy nemjött be, leis vágattam, de istenem, legalabb nem vagtam ilyen pozokat.. :D EZ a két kép kegyetlenül "nyomd belém" kategória :S

Magánvélemény.
  • Ben C
  • VRSDM
    akkor úgy mondom hogy az ímó még mindig kitűnik a tömegből...
    /azzal egyetértek (sajnos) hogy egymást majmolja az egész "társadalom" és két ímó-n biztos látsz 2 ugyan olyan ruhát ... :S
  • Dying Soul
    "hanem ami nem tömegtermék kategória ... ezért is jó ímó-nak lenni"

Miért tűnik nekem úgy, hogy az emók inkább a tömegtermékek, mint a többiek?
  • Match
    175/60 hátközépig :D
    Csak néhanapján zenélek és a dirty stílushoz nem nagyon menne :)
  • VRSDM
    amennyiben 210/135 és kopasz ... akkor valóban nem :D
  • Match
    tévedsz...a csajok jelentős része úgy gondolja hogy a buzik aranyosak, és mivel buzis vagy, aranyosnak tűnsz nekik.
    Jó taktika, csak nekem nem állna jól.
  • VRSDM
    akkor erről már nem is kérdezem :]

viccet félretéve a lányoknak bejönnek a más fiúk, nem úgy értem hogy buzi, hanem ami nem tömegtermék kategória ... ezért is jó ímó-nak lenni, mert kitünsz a tömegből, a csaj megnéz, máris a tied ... ;]

ja amúgy sok-sok nagyonjó csajnak még a kicsit buzisan kinézős téma is tetszős ... szóval ;] ezért van annyi divatbuzi magyarországon ...
  • Match
    az...
  • VRSDM
    úgy is elkanyarodtunk a témától...
    szavazás ... buzis / nem buzis ?

• sz4bolcs
    ha már az agyukat nem lehet. :(
  • Daza500
    Azt nem a Black Metal-osok csinálják ?
  • zakika
    atalsz extrem metalosnak, kirangatod az emosokat a sarokbol, kiharapod a nyaki utoeruket es megiszod a veruket... utana meg okadozol faltol falig
  • sz4bolcs
    már foglaltak... mi lesz így? :(((
  • Cat #912
    mész a sarokba sirni? :D
  • Cat #908
    ez itt kurvára OFF.
  • Goth
    értem, szal ha én a liberalizmusba az egyeduralmat képzelem bele, akkor valójában azt jelenti.
  • VRSDM
    /nos... ahol én eddig láttam répát/csőnadrágot
    zara (váci utca)
    h&m (pl. váci utca)
    hervis :O (bizony még sept.ben volt pár egész jó fazonú
    speed (nagyritkán van, de inkább csak csőnadrág)
    és az astoria-nal van egy beugróban egy rockerbolt (ha érdekel pontos címet mondok majd), szóval ott ilyen nagyondurván szűűk répa van, szinte már cicanadrág szűkségű, elég jól néz ki ;)

de amúgy nem gáz odamenni valakihez és megkérdezni...
    -helo, bocsi, qrva jó a nadrágod hol vetted? ... ennyi ;)
  • zakika
    vagy meg altalanos sulisokon :), csak ott meg komolyabban veszik a nevelest (talan valahol igen)
  • zakika
    ezt mindenrol el lehet mondani. meg az emorol is :) mert az a par tizeneves biztos nem tudja hogy volt az elejen, mibol lett csak azt tudja hogy most ugy meno kinezni
  • magus
    "Az a gond a "kis" középsulisokon kívűl nem nagyon látok ilyet senkin"

owned
  • sz4bolcs
    hát igen, ebből látszik, hogy nem az a sátánizmus, amit pár ember elképzel magának. :D
  • zakika
    nem vagyok satanista, de neha meghalgatok valami black, death, gothic metalt. szerintem nem a divatot kovetem, hanem azt halgatok ami teccik es nem azt mondom, hogy az teccik amit a tobbseg halgat es azt halgatok en is...

ami szerintem a satanistak NEM kerulnek
    pózolás - ha nem akarnanak senkinek se pozolni, ugy jarnanak mint egy atlagember es nem lehetne oket kiszurni messzirol az oltozekuk szerint
    csordaszellem - ha nem lenne csordaszellem, nem lennenek a parancsolatok sem, amiket be kell tartani (vagy forditva?)
    onrombolo buszkeseg - ongyilkossag es emberaldozat minek nevezheto?
    az esztetika hianya - szubjektiv... ki mint ert ezen :)
  • sz4bolcs
    az nem, de hogy aki emo az tutti nem.. :D
  • zakika
    na az nem biztos, hogy aki nem emo az gondolkodik, sot szerintem az arany az emosok es a nem emosok kozt kb egyforma
  • sz4bolcs
    Ezt a linket találtam ugyancsak emoval foglalkozó indexes cikk, sztem kurvajó.

Zárszavak ez:
    "Az emo divatja egyébként kitermelte harcos ellenfeleit, akik anitemo oldalakat üzemeltetnek, antiemo filmeket készítenek, sőt antiemo ruhákat árulnak, úgyhogy a kör bezárult. Döntenie kell."
    -jobb csattanó lett volna: "az emo divatja egyébként kitermelte harcos ellenfeleit, a gondolkodó embert."
    :D