Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizou5
igen, ezek a lányok. és vannak a fiuk, akik igaz nem annyira férfiasak, és õk nõkkel csmárolnak. és ez nem buziság 😄

sweech
karaj

Rexor
"A tizenévesek körében hódító új stílus" <<< Én kivétel vagyok!<#smile>

Azon gondolkoztam el, hogy én miért szeretnék. Azért, mert az élet csodájának tartom ezt: ahogyan egy új ember születik erre a világra. Azért, mert a kedvesemmel ez teszi teljessé a kapcsolatunkat, a közös vér. Ezért.

Hogy mások miért szeretnének, azon nem tûnõdtem, és nem tudom.

Elmondod?
dotkom
okok. nem buzik, csak fiukkal csokoloznak, es ugy viselkednek mint a lanyok. ha ez nem buzisag akkor mi szamit annak?D

http://atwwebmaker.tx.hu/

Nem ítéli el a melegeket, ebben tévedsz. Bûnösnek gondolja õket, de nem ítéli el. Majd Isten. Majd Isten megítéli esetleg õket, de pont egy kereszténynek fontos az, hogy igenis türelmes és megértõ legyen - mindenkivel, azokkal is, akik esetleg visszataszítóak számára.

Ha a génekre gondolunk, akkor azt azért nem tudjuk megváltoztatni. Ahogyan a valóban depresszióval küzdõ nem tudja önmaga erejébõl legyõzni a betegségét, úgy nem tud a meleg se hetero lenni.

Te is kimehetsz az utcára magyar zászlóval, és mindig lesznek ilyen emberek, akik kimennek, ez így is van rendjén. A magyarságtudat nem függ össze a szexuális beállítottsággal: )
Dynamic
Szóval totál úgy van beállítva a dolog, hogy csak azért nem buzik az férfiak, mert nem elfogadott, de amint elfogadottá válna, rögtön váltanának és a heterokból melegek lennének.Csak csendben megkérdem:vagyis akkor legtöbb férfi látens meleg?LOL...ez kész😄
Dynamic
Ja, mert attól lesz valaki buzi, hogy valaki "buziság elfogadásáról kezd vetíteni".LOL...Ezek azok a tipikus mondvacsinált indokok amirõl beszéltem.Nevetséges alaptalan, álfélelmek.Azért ha valaki alpjában véve hetero hajlamú, attól még nem fog buzivá válni, akkor sem, ha mondjuk buziság valamennyire elfogadottá válik.Csak gondolkodj logikusan.Hülye példa, de egy embert egy nap kb. 99%-ban hetero, 1%-homo "inger" éri.Értem ezalatt a kommunikáció és a média minden formáját, amiben valamilyen módon a férfi-nõ kapcsolatot hirdetik.Ez lehet egy reklámújságtól kezdve, egy haveri beszélgetésen át egy filmig bármi, amiben feltûnik a nemiség.Na most ha a melegek relatíve nagy teret nyernek és ez az arány 70-30 százalék lesz, akkor is beszélhetünk valós veszélyrõl, fõleg ha az az ember alapvetõen is hetero hajlamú.Ugye, hogy nem?De azért röhejes és mondvacsinált magyarázatokat gyártotok, aminek semmi valóságalapja nincsen és valójában egy alapvetõ buzi utálatból ered.
1. jó ha tudjátok, hogy a melegek többsége is elitéli a melegfelvonulást, pont a hivalkodó transzvesztiták miatt.

2. a topic emotopic, nemértem hogy jött ide a buzitéma. Ja, hogy ha valaki már nem nagy macsó és foglalkozik a külsejével, akkor már kapásbol buzi?

goy=hogy

garantálom, goy aki már járt a szakadék szélén nem lesz emos.

PíszLávJuniti
Taki is már 20 :o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Nagyon adom, fõleg az utolsó mondatokat. Sajnos többen nem értik meg hogy a családjuk szempontjából fontos beszélni errõl, a politikáról, és még sok minden másról.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

<#eljen>

Takezo, írtad még a topic elején, h értelmes normák szerint kívánod nevelni gyermekeidet, meg "kultúra, vazze" szöveget nyomattál....

ha a buzulás neked normális viselkedés, akkor nagyon remélem, hogy a gyerek nem hallgat az apjára.

12346
azért zavar, mert akaratomon kívül is tudomást szerzek róla. még ha napi csak egy pillantást is vetek bármely médiára, biztos, hogy benne lesz az éppen aktuális tollas party:/ szal végülis erõszakkal másztak be a lakásba télleg^^

<#wave>

Dynamic
Akkor mi is a lényeg?Az, hogy nem tetszik?Nekem sem tetszik.De leszarom.Csinálják ha kedvük van hozzá.Nem szeretem Anettkát, ezért nem is nézem, de nem verem az asztalt, hogy takarodjon a képernyõrõl és nem próbálok mondvacsinált indokokat keresni, hogy miért nem való oda.
De ha te tudod, akkor kérlek konkrétumokkal, normális észérvekkel támaszd alá, hogy miért törvénytelen, vagy elkerülhetetlenül káros RÁD nézve egy melegfelvonulás.
fifi
nagyon, de nagyon szívembõl szóltál, ezt a kommentet kikopizom magamnak, ha megengeded...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

mivel te gecinagy szabadgondolkodású és tolerancia párti ember vagy, így nemis csodálkozom rajta. Én személy szerint kifejezetten szarul érezném magam, ha a közeli rokonságban lenne egy meleg. Biztosan nem beszélt még senki sem neked a társadalmi normákról. Engem az ilyen gondolkodású emberek keserítenek el, akik leszarják, hogy a végtelen tolerancia és buzulás mekkora mértékben ferdíti el a társadalmat. De mivel nyílvánvalóan különbözik az értékrendünk, és ez teljes mértékben csak azon alapul, hogy mit tartunk elfogadhatónak, és mit nem, így soha nem tudjuk majd egymásnak elmagyarázni, és igaza egyikünknek sincs. Mindenesetre én reménykedek, hogy bár tart a társadalom a teljes személyi szabadság és a természetnek ellentmondó rendellenes viselkedés teljes mértékû tolerálása felé, azért még mindig többségben lesznek azok az emberek akik tudják, hol a természetes határ.
Te pedig reménykedj, hogy eljön a világbéke, ahol mindent elfogadnak, a férfiak nyílvánosan smárolnak az utcán, metroszexuálisak szaladgálnak mindenütt, férfiak és nõk egyforma ruhában, csupa rózsaszín a világ, hogy nem tudod eldönteni ki melyik nemhez is tartozik; de nem is baj, hiszen mindkettõt egyformán szeretjük.
Ez a teljes elfogadás ami a te fejedben létezik, egy ilyen világot fest. Azért kérem, legyenek már elveink, és tudjuk, hol van a határ. Mi az ami még tolerálható, és mi az, ami már rossz hatással van a társadalomra. Ha két buzi a szobában farkalja egymást de utcán úgy viselkedik mint két feltûnést nem keltõ átlag ember, arra azt mondom, hogy semmi gond nincs vele.

fifi
látom nem sikerült így elsõre levágni a lényeget, nem baj esteledik, meg szilveszter van, majd legközelebb...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Na jó, szerinted a világban van a hiba pedig BENNED van a hiba TE vagy a nemátlagos és ezért kitaláltad hogy a világ a rohadt mert elutasítja az életmódodat.
Nekem nincs problémám az élettel, talán az lehet az oka hogy férfinak születtem és ezt az utat is járom nem pedig egy "ez még nem döntötte el hogy melyik oldalt választja" ember vagyok.

Említetted hogy meg akartak késelni a hajad miatt.
Nos, én biztos hogy a kinézeted miatt nem bántanálak de ha ezeket a szövegeket élõben mondanád nekem egy kicsit ideges lennék az biztos és simán elzavarnálak, nem a kinézet a gáz hanem amikor valaki elkezdi magyarázni hogy õt el kell(?) fogadni olyannak amilyen, na itt jönnek a problémák.
Nem, nem kell elfogadni, az általod oly nagyra becsült liberális világlépbe az is beletartozik hogy az ember nemet is mondhat arra ami neki nem tetszik.

A probléma a buzikkal és az egyre nyíltabb szereplésükkel az hogy egyfajta példát, egy lehetséges (és sajnos egyre inkább elfogadott) életformát mutatnak a fiataloknak, és minemellett a jóérzésû embereket a hányinger fogja el ha két bauzit látnak egymást taperolni az utcán.
Én például nem nagyon szeretném hogy a fiam egy buzival barátkozzon vagy divatból lánynak maszkírozza magát és 50 méterõl már ne lehessen megállapítani a nemét.
Ja és unokákat is akarok majd szóval aki a buziság elfogadásáról kezd vetíteni a fiamnak az felkészülhet rá hogy kitaposom a belét, mert ilyen rohadt agresszív vagyok ha a fiam és a családom jövõjérõl van szó, nyugodtan elítélhetsz érte.

Zizou5
mi meg azt h ne legyen gyereket -.- (paraszt)

Dynamic
Olyan nagy elánnal tiltakoznak egyesek a melegfelvonulás ellen, mintha legalábbis erõszakkal bemásznának a lakásukba ezek az emberek és ott csinálnák a fesztivált.Miért zavar az egyesek, hogy tõlük sok-sok kilométerre emberek vonulnak fel "érdekes" ruhában és semmi törvénybeütközõt nem csinálnak?
gordon 24
Köcsög egy téma!!!
BUÉK!!

Downhill!!

Zizou5
vannak, 20 fölött is emo-k.. már láttam párat.

Zizou5
ha ez nekik jo, neked miért baj?! ha õk ugy érzik magukat jol, az neked miért rossz? és sztem 1 14-15-16éves fiunak lánynak már erõsen lehet depressziója. én tapasztaltam már.

fifi
oké...
csak a dolgok tisztázása végett tettem be...
lehet törölni...

Voltan
Ez az emo afféle "Goth Light" ovisoknak, nem?
Itt aztán tényleg csak a levegõbe beszélés megy, gondolom. "Olyan depis vagyok, hogy el se tudom mondani", "Senki se szeret, ezért én is gyûlölök mindenkit.", "Ma még depisebb vagyok, mert beszóltak, hogy hogy öltözködök, és miért festem magam 12 éves férfi létemre." az persze föl se merül, hogy talán kevesebb gondja lenne ezzel,ha nem úgy nézne ki, mint egy katatón papagáj a zárt osztályról 😄

Eh, ez is le fog csengeni majd. Ez az emo dolog kissé tényleg vicces. Mindenki frusztrált kissé kamasz korában, és van, aki így reagálja le. Végül is ezzel nincs baj, ha nem fajul el a dolog, és ha idõvel levetkõzi az ilyen marhaságokat. Én elég sokat mozogtam, mozgok metalos körökben, úgyhogy ismerek jópár Goth emberkét is. Na, ott azért vannak súlyos esetek...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Plz. azonnal töröljük mert elrontjátoka szilveszterem :@
<#levele>

fifi
tényleg?

fifi
tényleg tök természetesek, jó rájuk nézni, annyira derék gyerek az összes!

Zizou5
ezek buzik, homoszekszuálisok... és ez emo topic. nem függ össze!!

Zizou5
igazad van, én is ezt hangsulyoztam már az elején.

fifi

fifi
tehát a gyülölködés rosszabb tulajdonság, mint a buzulás

sztem neked be kéne állni közéjük, biztosan szükség van ott egy ilyen forradlami gondolkodású zászlóvivõre...

Nekem azzal okoznak kárt, hogy akik az ilyen felvonulások, bulik, mittudomén mik szervezése mögött vannak, kifosztják az országot. Vagyis az ország adófizetõ becsületes embereit.

ui: az ember nem tökéletes, ezért majd minden emberben van valaki(k) iránt gyûlölet, és ez emberi tulajdonság, amit lehet szabályozni. és kell is.

akik ezt nem tudják, nem akarják tenni, és kellõ pozícióba kerülnek, csinálják a faj/népirtást.

"Szerintem nem tesz rosszat a fiatalságnak, és nem hiszem, hogy el lennék keseredve, ha a fiam, vagy lányom meleg lenne - legfeljebb azért szomorítana el, mert nehezebb lesz az életük az ilyen felfogságú emberek miatt."

????????
Elgondolkodtál már valaha azon hogy az emberek miért is vállalnak gyereket?

Lehet, viszont elítéli a melegeket.

Véleményem szerint az ember, ha elég akarata van hozzá, mindenen tud változtatni. Tény hogy vannak olyan egyének akiknek így jó, nem is zavar, viszont ekkora cirkuszt, divatot ne csináljanak belõle. Én nem mehetek ki lassan Magyar zászlóval az utcára, de õk fesztiválozhatnak. Még mit nem. Nem érdekel a világ többi helyén mi van, itt erre nincs szükség.

Azt mondom, hogy konkrétan addig nincs értelme elítélni egy embert, amíg nem okoz neked kárt. Ebbõl jön a következtetés, hogy ha csak egy-egy tulajdonságot nézünk, az erõszakosság és túlzott agresszivitás (például ugye a gyûlölködés) rosszabb tulajdonság, mintha valaki a saját neméhez vonzódik.
Igen, de ne felejtsd el, hogy a Vatikán is elfogadja a gének szerepét a létezésünkben!
Semmi baj, megesik: )
fifi
aha
aki elítéli az az ostoba, értem.
nem pedig az akinek van egy rendes buzi ismerõse és ezzel el is ismeri ennek az egész térnyerésének a helyénvalóságát...

brávo, eddig aszt hittem értelmes gyerek vagy...

Értem, de ha a vonulgatással van a bajod, amit még el is tudnék fogadni, mi a tök baj van a lányos fiúkkal (lásd festett gótok/emók)? Akik ráadásul többnyire nem is buzik
Õszintén? Nem tudom...

De talán mert vallásos, magyar emberként nekem ez a norma.

Sorry, akkor képek alapján kevertelek

So cry me a fuckin river, bitch!

12346
önmagában a buzisággal nekem sincs bajom, de én még nem láttam tollas ruciban fölvonuló buzi pingvineket. és tény, hogy a római katonák is elõszeretettel túrták egymás farát, de ez a vonulgatás, meg mellveregetés igencsak újkeletõ dolog. és ez hányinger.

Nem, miért?
Igen, értelmesebbek, de ez miért zárja ki a gének szerepét ebben a dologban?
Tök véletlen nem voltál ott Blue Riveren csütörtökön?

So cry me a fuckin river, bitch!

😊
Adom az elsõ mondatot. Nálam ott a probléma, hogy az állatok még saját gyerekeiket is megölik néha. Mi emberek, sokkal értelmesebbek vagyunk, legalábbis így teremtettek minket. Tehát senki nem tudja nekem bemesélni, hogy a gének miatt lesz valaki meleg.