3589
  • OiBear
    hmmmm tudod mire szeretnék értelmes választ kapni ?!
    Hogy nektek emosoknak mit jelent a fekete-fehér kocka ??????
  • Goth
    Erre nem fogsz értelmes visszaszólást kapni, mert logikailag megcáfolhatatlan.
  • magus
    vágd csak pofán aki ezt mondja : D
  • magus
    "Nah meg hogyha már valaki hc-zenét hallgat akkor egyből le emozzák ?"

uhh
  • Mirk
    na a k**** életbe
  • Mirk
    ez fiú?
  • OiBear
    Szeretnék feltenni egy kérdést az itt jelenlevő oldalon az emosoknak ? Mit jelent a fekete-fehér kocka ???
    Mert olyan bőszen használjátok.Tudjátok egyátalán mit jelent ? Ska . 1960 óta a fekete-fehér a néger-fehér összetartást jelképezi .
    Hogy tudjátok ti magatokat emo-s nak nevezni????? Nem veszitek észre hogy a stilusotok(hogyha lehet annak nevezni)összevan lopva !?
    Miért mondom hogy összevan lopva ? Mert ez az igazság. A Ska nagyai most szerintem forognak a sirjukba ha látják ezt .
    Nah meg hogyha már valaki hc-zenét hallgat akkor egyből le emozzák ? De vajon miért is ??? Mert azt is maguknak tulajdonitotta az emo .A régóta lévő kulturákat szégyenititek meg!
    Nem tudom hogy meddig lesztek igy,a gyökeretek nincs is .
    Remélem értelmes vissza szolást kapok :)!
  • SNAKE01
    gyönyörű -.-
  • VRSDM
    hmm bejártam fél pestet, de mindenhol csak sima kockás volt több színben, meg egyszínüek, meg robin-hood-os, meg lányosok, meg koponyás szóval kevés féle volt már ...

maradtam ennél, csak pont ahol ez fehér az enyém ott kockás ... és ahol ez kockás az enyém ott fekete :D /nemtaláltam rola képet :$
  • RatBaG #974
  • VRSDM
    hát vannak embere akik PRÓBÁLNAK divatosan kinézni, aztán a végén magára aggat minden szart és úgy néz ki mint egy kis köcsög :D...

majd még teszek be még ennél a srácnál is sokkkkalllta durvább srácokat, van sok ilyen ismerősöm myspace-n :D száááánalom :)

a slip-ont most indulok megvenni...

/myspace-en irta egy gáré, hogy a mammut-ba látott ilyen vans grafitis slip-ont de már csak pár darab volt, ma megnéem pár helyen aztán mondom hogy miva' ...

• Cat #971
    Szombat hajnalban 2:30 tájban láttam egy ultragáz emberkét üllöi uton, ferenc koruti éjszakai busz megállójában. Éppen mentem volna a west balkánbol a kedvenc gyrososomhoz, mester utcába, amikor a meglátva ezt a jelenséget ugy döntöttem, hogy inkább megvárom a buszt én is, és megyek vele egy megállót, hogy jobban megnézhessem.

Fekete cipő volt rajta, bakancsszerű és mégsem az, elején fehér fém körívvel (jobban nem lehetett látni, mert eltakarta a nadrág vége). Fekete zsebes nadrág, fekete (talán kord) ing, de bő, rálogott a nadrágra, feketére festett haj, fekete szem és szemöldök. Az arcát szinte alig lehetett látni, emiatt álltam meg, hogy jobban megnézzem miről is van itt szó. A fiú (egyértelműen az volt, és egyáltalán nem volt buzis) lehetett kb. 17-18 éves, nagyon sajnáltam hogy nincs nálam kamerás mobil :) Nagyon brutál volt, egy jelenség. Mellettem állt a táblánál két lány, ők is lopva őt nézték.
  • Zizou5
    vrsdm ha talalasz olyan vans feliratut akkor plz szoljal! :)
    es akkor csak neked meg nekemk lesz olyan a vilagon es majd fuhu de neznek a csajok az utcan! :p .D
  • toysoldier
    tarkólövés

és EZ fiú?
  • VRSDM
    akkor szemezgettem myspace-n ...
    na ilyenekről lévén szó énis letagadnám hogy ímó vagyok...

sztem ő simán buzi, aztán így elrejtheti mert a nembuzi emo-k is hasonlóképp néznek ki...
    vagy nemtudom de ez bizony szupergáááááz
  • VRSDM
    ahamm... köszönöm szééépen, hátha hasznát veszem ;]
  • Cat #966
    na mivel úgylátszik számít, megpróbálom leírni hol van:
    A Fehérvári uton mentem tegnap a Móricz felé, de még mielőtt a 4-es villamos megállójába értem volna, vannak ilyen bazinagy deszkafalak, rajta táblák hogy "gyalogosforgalom a túloldalon" (építik a metrót). Tehát: cipőbolt - 4-es villamos - moric körtér.

Járd körbe, ugy biztosan megleled. Éjjel 11 volt, csak a kirakatot láttam, nem mentem be.
  • VRSDM
    az említett boltok ismertek, de ilyet nem láttam még semelyikben ...
    /sőőt, a zone bezárt :[
    /de ezt a kosztolányist vész esetén megnézem hátha...

sakkmintásat nemveszek mert mindenkinek olyan van...

meg még ez jön be naggyonnaggyon, de iylet még lábon sem láttam itthon, nem h boltban...
  • magus
    zone, speed, underground store (?)

amúgy emo <> buzi, csak manapság ez a sok kis köcsög aki nem tud mit kezdeni magával az kezdte el ezt...
  • Zizou5
    nem tom, de ha talalsz plz ozd meg velem, mert mar kezd szetkopni a fekete feher kocis cipom :) [nagyon felkeltette az erdeklodeset ez a cipo :)]
  • Cat #962
    pont ilyet speciel nem láttam, de most jöttem kosztolányi tér könyékéről, és ott egy cipőboltban a kirakatban láttam vagy kéttucat ilyen "slipon"-t, fekete-fehér kockás is volt köztük (asszem az a menő most, legalábbis sapkákon is ezt a mintát látom).
  • toysoldier
  • VRSDM
    /nem tudja valaki véletlen (bár miért tudná :D ez a topik eléggé antiímó :D) ... de hátha... hol lehet pesten olyan slip-ont kapni, amire nagy betükkel végig van irkálva hogy VANS :D

ilyenetet --------->
  • Truck Driver001
    Látom örültök neki!:DD
  • Calver
    ezt büntetéstopicba htx
  • toysoldier
    ó hogy az a jókurvaéletbasszameg
  • Goth
    bazmeg, azt a mocskos rohadt k*rvaélet, megzavartad a lelki nyugalmam!
  • Truck Driver001
    Az emo-sok bisexuálisok.Bár én ha ilyet látok,csak simán azt mondom hogy buzik.Szal egy kép a kedvedért:

• Bammy
    "kamugucci légynapszemüveg"

Pontosan :D:D
    De ez annyira szánalmas....mindegy én szeretek rajtuk röhögni, bár mellette egy kis idegesség is felhalmozódik bennem..De azért linkelhetnénk pár nagyon gáz kemény emo vagyok arcot! Régen azé néztem be ide me volt azon röhögni, most már miért nincs?:(:)
  • magus
    főleg az oldalról-felülről, fiúknál szembelógóhaj, lányoknál kamugucci légynapszemüveg
  • Goth
    "tükörben fényképem magam" stílus azért van, mert tökre trendyállaccság.
  • VRSDM
    <szemforgatóslenézőssmiley>
  • Calver
    "tükörben fényképem magam" stílus pusztán azért van mert a sok proli pöcs nem ismeri a modern kor csodáit...
  • VRSDM
    azt hívják úgy hogy pózer :D
  • Bammy
    Mi ez a szar "szám elé teszem a kezem" style amúgy? Már myvipen is láttam mikor unalmamban nézelődtem h a sok divatcsicskának tele van ilyennel a képe, vagy olyannal ahogy a tükörben fényképezi magát. ez az emo vagy mi?pf:d
  • VRSDM
    :D mind2-re határozott nem :D

nekem tetszik... én hordom nem te :D
  • Cat #946
    legalább bravo girlben volt ilyen? :D az kellőképp égő lenne :D
  • magus
    most nem azért de mi az a bravohoz adott ajándékkarkötő?
  • zakika
    ha mar pontozunk:
    1. en se szeretem a rappet, de nem is fikazni akartam, hanem ramutatni a kozos vonasokra
    2. en is szeretem a metalt, de nem dicsierni vagy fikazni akarta, hanem ramutatni a kozos vonasokra
    3. Adam is beal mint ahogy bealnak a rockerek, rapperek es a plazacicak, csak mindenki a maga stilusa szerint
  • Goth
    nem nagyképűek -.-