Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy mered egyáltalán a "jézusi szeretet" eszményével védeni a nézetedet?? Undorító! Elõször gondolkodj el, utána papolj a kereszténység eszméirõl! Szánalmas...

Na BUÉK mindenkibe!
Majd jövõre visszanézek ide <#hehe>

A hozzászólás másik felével egyetértek, és örülök neki hogy így gondolkodsz.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Olvastam.
Nem probléma, gyõzz meg hogy a a meleggé vállás elõre elrendeltetett és a környezeti befolyások semmit sem számítanak.

Én a bevezetés elsõ mondataitól hánytam majdnem el magam.
Ha idetéved egy fiatalkorú, mert már az általános iskolások számára is elérhetõ a világháló, mit fog olvasni? "melegeknek osztogattak óvszert"
Az errefordított pénzbõl a hetero szórakozóhelyekre vehetnének óvszer-automatákat.

Nem ez volt a hozzászólásomlényege.
Nem veszitek észre, ohgy ezzel a "csapból is ez folyik", csak divatot követtek?

Dynamice #240-jét tessék elolvasni...
hát jah, mindenkire lecsapnak hogy az 5% meglegyen négyévente! <#hehe>

"Nana, azért nem fajtalankodás, ha esetleg kézenfogva mennek, vagy látszik rajtuk, hogy melegek, de még csak a smárolás sem."

Én nem is a kézenfogásra értettem, azt hogy szétrúgom a seggét.
Ha elkezdenek elõttem smárolni, taperolni egymást, miközben a 7éves fiammal pl sétálok akkor intézkedek.

Ez jó cikk, sokkal liberálisabb mocskot vártam volna el ettõl a csókától, ehelyett minden kérdésre normális, elfogadható választ ad.
Nana, azért nem fajtalankodás, ha esetleg kézenfogva mennek, vagy látszik rajtuk, hogy melegek, de még csak a smárolás sem.

Nem téged ítéllek meg, hanem a kereszténységedet, és csak arra próbálnálak motiválni, hogy törekedj arra, hogy jézusibb keresztény legyél, mert ahogy #284-ben is írtam, a keresztény értékrend leglényegesebb eleme a szeretet.
NeoMaN
Right!
Tököm televan télleg, hogy még a csapból is ez folyik. Kis taknyokkal meg milliárdos producerek elhitetik, hogy ez jó.

! 😄DDDDDDddd

Európai, keresztény szellemiségû államban élünk. A világ értékrendjének sarkalatos pontja nem az, hogy ne legyél buzi, hanem hogy szeress.
Jah, én is így gondolom.

Lehet, de én normális környezetben nõttem fel szal ez még önmagában nem igazán bizonyítja hogy a melegek annak születtek amik.

Igazad van, sajnos a 3. pont az igaz de azt ne felejtsük el hogy van mellettük egy Magyarország is és õk végsõsoron VISSZA akarnak csatlakozni.

Buziország viszont nincs, szal a buzik a világon mindenhol kisebbségben vannak.

"Sajnálom, azt hittem keresztény vagy, vagy legalább hogy törekedsz arra, hogy jó keresztény legyél."

😞
Én azt sajnálom, hogy ez alapján megítélsz. Keresztény vagyok, viszont van egy pont amikor elszakad a cérna.
Ebben a topikban ez most volt, mert arról beszélünk hogy melegek sétálnak az utcán és a gyerekem elõtt fajtalankodnak... szerintem ez bõven elég ok arra hogy min felszólítsam, de akár el is intézzem õket.

Számít a környezeti befolyás, mivel a génlánc csupán azt határozza meg, hogy a hajlam kialakulására mennyi az esélyed. Na most ha a melegséget elfogadjuk és reklámozzuk, a hajlam nyílvánvalóan nagyobb eséllyel alakul ki az erre hajlamos emberekben.

Zizou5
srácok, megint csak a buzikrol van szo, a cigányokrol meg még politikárol is, egy Emo topicban. ezek nem függenek össze 1mással.

Helyettesítsd be a "meleg" helyére a "cigány" szót és máris láthatod hogy az okfejtésed hibás. <#nezze>

Sajnálom, azt hittem keresztény vagy, vagy legalább hogy törekedsz arra, hogy jó keresztény legyél.
Még mindig nem érted, hogy az értékrended mennyire CSAK a saját személyedet tükrözi, mégis megpróbálod másoknak bemagyarázni, hogy a dolgokat úgy helyes felfogni, ahogyan te teszed- Erre én azt mondhatnám, hogy:

A buziság nem elfogadható.

Miért nem elfogadható a gyûlölet? Azért, mert egyes emberek értékrendje ezt diktálja? És a buziság? Azért, mert egyes emberek értékrendje ezt diktálja? Ezeken a relatív dolgokon felesleges vitatkozni, mert egyikünk ezt, másikunk azt tartja nagyobb bûnnek, azt kell észrevenni, hogy a nyílvános gyûlölködés, és a nyílvános buzulás az, ami nem elfogadható. Erre mondtam, hogy tudni kell a határt, amíg a gyûlöletnek nincsenek következményei, és a homoszexualitás reklámozásának és nyílvános mûvelésének sincsenek következményei.

Egy link: SZDSZ - ÚJGENERÁCIÓ

Aki ezt a cikket elolvassa, azonnal rájön miért nem értek egyet az efféle kezdeményezésekkel.

saját személyes tapasztalatod nem elég? Te a lányokat szereted, ezen változtathat bármi?

aha, ha ez az analógia igaz lenne, akkor nézzük meg az erdélyi magyarokat (hogy direkt egy olyan példát mondjak, ami beletapos a nemzeti érzelmûek szívébe).

1. elfogadják a romániai magyarok, hogy Romániában élnek, és asszimilálódnak.
2. Tudván, hogy a románok rosszul vannak a magyarkodásuktól, az utcanévtábláiktól, szopás az életük.
3. ugyanaz mint a kettõ, plusz még autonomiát követelnek maguknak, ami persze nem történik meg, ettõl kezdve áldozatnak tekintik magukat.

Persze most mindjárt megjegyzed, hogy ez teljesen más téma, pedig nem.

Rexor
LOL!<#smile>

Adom, a Földön semiképp ne lakoljanak halállal. Viszont azon jó lenne elgondolkodni, milyen hatással van ez a fiatalokra. Törvényben kellene szabályozni, ki meddig mehet el.

Haxoror-ra utalva, ha a fiammal sétálok egy utcán és meglátok egy meleg párt pont elõttünk "fajtalankodni", én is szét fogom rúgni a seggét. Akár erõszak akár nem.

Casillas
"NINCS DÖNTÉSHELYZET! Nem te határozod meg, hogy a fiukat vagy a lányokat szereted!"

hogy a francba ne lenne :|
mindenki normálisnak* születik, már csak a természetes fajfenntartás miatt is....

*szándékosan használtam a "normális" szót, mindenki értse ahogy akarja...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Errõl van valami bõvebb biztos (!)info hogy a buzik tulképpen annak születnek?
Én még mindig abban a tudatban élek hogy a környezeti befolyás is számít <#fejvakaras>

A többség megválasztja a liberális politikusokat.

A liberális politikusok meghozzák a törvényeket, amik kedveznek például a melegeknek.

A kisebbség, akinek politikusainak nincs döntõ szava, kussol vagy gyûlöletet kelt.

A gyûlölet meg nem a szimpátia ellentéte, egyszerûen elképesztõ ez a sok baromság, amit összehoztok itt.
<#eljen>

A gyûlöletre izgatást és az erõszakos cselekményekre való felhívást a törvény is bünteti.
Persze, gyûlölj magadban bárkit, de nem adhatsz ennek hangot, és nem verhetsz meg másokat ezért.

A gyûlölet nem elfogadható.
A többség állítja fel a társadalmi normákat és a többség viselkedése/értékrendje határozza meg hogy mi számít "normálisnak"

A kisebbség
1. ezt elfogadja és próbál beilleszkedni és áttérni a normális életre
2. Tudván hogy a többség rosszul van az õ általa képviselt életstílustól mégis folytatja azt és így szopás az élete
3. ugyanaz mint a 2. plusz szóváteszi hogy a többségnek KELL megváltoznia és elfogadnia az õ másságát, ami persze nem történik meg és innentõl az adott kisebbség áldozatnak nyilvánítja magát

A gyûlölet a szimpátia ellentéte, mindkettõ része az emberi természetnek és naívan feltételezni, pláne elvárni hogy az emberek egyik napról a másikra levetkõzik a negatív tulajdonságaikat szerintem értelmetlen.

Ja és újabban divat divatnak nevezni egy csomó mindent...

Igen, a katolikus egyház hivatalos állásfoglalása szerint ezek az emberek halálos bûnben élnek, ezért csak Isten kegyességében bízhatnak, de szerencsére nem élünk a középkorban, így senkit nem fenyeget az a veszély, hogy az istenellenes bûnökért már a Földön lakolnia kelljen.

A rendõrök meg hát igen, megint szomorú helyzet, de azért abban biztosak lehetünk, hogy egy magyar zászlóért nem fognak megverni: )
Ez nemteljesen igaz.
Lásd: Németország. Undorító a fiatalságuk egy része. Divat lett melegnek lenni. Amely országban valaha a faj tisztaságáról beszéltek, mára erkölcsileg nullák lettek.

12346
^^ és még mindig nem emo ellenes faszagyerek vagyok. bár kinek mit jelent az emo. ha ebbe beletartozik az említett mûdepizés, a "mindenki geci, hagyjatok békén" megnyílvánulások, és a lehajtott fejjel való szerencsétlenkedés, akkor tényleg emo ellenes faszagyerek volnék. ha meg 20 év fölötti az illetõ, akkor meg végképp szánalomra méltó. nem ez a megoldás a problémákra. ha másképp nem megy, inkább ajánlok neki egy távolugrást vmely hídról, vagy panelház tetejérõl.

Sajnálom, rosszul fogalmaztam.
"Valóban szörnyû lehet nekik, ha így dönt, ezt fel kell fognia a gyereknek"

?
Mi az, hogy "így dönt"???
AAAAAAAAAAAAA, pont te teszed fel ezt a kérdést? NINCS DÖNTÉSHELYZET! Nem te határozod meg, hogy a fiukat vagy a lányokat szereted!

ne akard már újradefiniálni a liberalitást.
Gyûlölködni, , a véleményednek bármilyen formában való hangadás is a teljes szabadság része.
Mintha azt akarnád, hogy a világ a te értékrendedhez igazodjon, ahhoz hogy te mit tartasz még elfogadhatónak, és mi az ami már gyûlöletet kell, így azt már nem szabad, mert rossz. Ez csak a te személyes véleményed, ne akard ráerõltetni ezt a félliberális 100%-osan toleratív világképedet másokra. Gondolkozz el azon, hogyan is lehetne úgy felépíteni egy társadalmat, amiben minden és mindenki teljesen elfogadott.
Gyûlölködõk mindig lesznek, és olyanok, akik nem szimpatizálnak bizonyos emberekkel, vagy irányzat képviselõivel. De ezt tartja fel az egészséges egyensúlyt, emiatt érdekes az élet, hogy mindenkinek van véleménye, és mindenkinek kell tudnia alkalmazkodni a többiekhez. Akik ezt nem teszik meg, nézzenek szembe a következményekkel, az õ választásuk.

Igazad van Isten ítél.
(6 parancsolat - ne paráználkodj! - szerintem ebbe ez bõven befér)
De nekem ahogy lentebb írtam nem azokkal van a bajom akik szépen éldegélnek, hanem azokkal akik felvonulnak, mutogatják magukat, és még pénzt is csinálnak ebbõl. De hagyjuk már a témát, így is kifordult a gyomrom :S

ui: sajnos ma már Magyar zászlóval a belpol helyzet miatt veszélyes kimenni. bármikor leüthetnek a "rendõrök" Tisztelet a kivételnek! <#levele>

Valóban szörnyû lehet nekik, ha így dönt, ezt fel kell fognia a gyereknek. De ha tisztában van, hogy ez mivel jár (mint például ahogy a komolyan vett sport is komoly lemondásokkal), akkor tényleg nem zavarna.
😄😄😄 kabbe😄
A társadalom nem ferdül, változik.
Nem léteznek alapvetõ, összvilág értékrendek.
Ha csak arra gondolsz, hogy az értékrendek hogy változtak az általunk ismert kultúrákban - görögök, rómaiak, korai kereszténység, középkori Európa, legújabb kor.
Egyik se rosszabb, egyszer többet ölnek, többet engednek, egyszer kevesebbet. Nem függ ez attól, hogy keresztények vagyunk-e, vagy éppen azt gondoljuk, hogy Kárón fog átvinni az Akeronon halálunk után.

Az egyet nem értésrõl egyetértek😉

Amúgy az értékrendem messze áll a tiszta liberálistól, ez az egy téma, amiben valóban mélységesen egyetértek velük.
tudnám hogy nem õ tehet róla. Mint ahogy te sem tehetsz róla, hogy hetero vagy, egyszerûen így születtél. És kurvára nem tehetsz semmit azért, hogy buzi legyél, ugyanigy a buzi sem tehet róla, hogy a fiukat szereti.

Ezt te írtad:
"nem hiszem, hogy el lennék keseredve, ha a fiam, vagy lányom meleg lenne"

Szóval nem zavarna hogy a gyerekvállalás öröme kimaradna a gyereked életébõl?
Dehogynem zavarna!
Csak rohadtul nem gondolsz ebbe bele.

Zizou5
lehetne az h nem a buzikrolbeszélünk ebben a topicba? biztos van buzikrol topic, itt emokrol van szo!

Nah, a világ azért nem utasítja el az életmódomat, meglehetõsen átlagosra sikeredtem😄 Nem tudom, mire gondolsz.
Elzavarni? Ezzel nincsen gond, én se beszélgetek mindenkivel, aki nem szimpatikus, azzal minek?
Mondhatsz nemet a buzikra, de ez mit takar? Ha azt, hogy te nem szereted õket, szíved joga, ahogyan én nem igazán szeretem a roma polgártársakat, úgy neked se kell elfogadnod mindenkit. Felõlem még a szemüvegeseket is utálhatod.
A liberális világ lényege, hogy ennek még hangot is adhatsz - kultúrált keretek között. Nem. Buzizni, cigányozni, zsidózni nem lehet kurvaanyázva. Nem cska azért, mert ez nem esik jól nekik, hanem azért, mert ez gyûlöletet szít, és lehet, hogy te nem versz meg valakit a külseje miatt, de ismerek olyat, akit már legalább tízszer megvertek amiatt, ahogy kinéz (tényleg, mint egy igazi rossz emobuzi, belátom), és így már senki nem adhat hangot a véleményének. És ha nincsenek ilyen netes hangadók, nem lenneének "emoholokausztot" kiáltók se, csak mert nem kéne divatból gyûlölni valakiket a külsejük miatt.
Ismerek olyat, akit az is zavar, hogyha egy hetero pár csókolózik az utcán. Elmondta a véleményét nekem, kifejeztem egyet nem értésemet, és ennyi. Ha neked a buzik nem tetszenek, akik egyébként jóval ritkábban láthatóak hasonló szituációban, tessék, mondd el, megteheted, de nem gyûlölködhetsz - errõl szól a modern, liberális világ.

A fiadat neveld úgy, ahogy szeretnéd, közöm nincs hozzá, amíg nem erõszakra és gyûlöletre neveled.

Ha meg igen, akkro én taposom ki a beled, baj?
nem az a baj vele hogy meleggé tesz, csupán egész egyszerûen undorító. Ha a többség szemében undorító dolog amit cisnálok, nem teszem nyílvánosan. Ha mégis nyílvánosan teszem, viseljem a következményeit, és a megvetést. Nehogy már a többség legyen a hibás, amiért nem tudja tisztelni az én rendellenességemet.
a génhiba ugyanannyira rendellenes, mint a rák és a daganat. Küzdeni kell ellenük, nem pedig reklámozni

Zizou5
hidd el nem csak te, sok sok 20 fölötti srác van aki emo... akiket ugy már nem rugnának torkon a nagymenõ emo ellenes faszagyerekek annyira mint mondjuk egy 13 éves gyereket.