3589
-
#1023 hol vettétek-e! -
#1022 Ő BellZ (híres fotós srác ;] ja meg emo is ... -
Goth #1021 akkor lennének mellei, meg nagyobb lenne a körme -.- -
Cat #1020 :D
ennyire vak nem lehetsz.
ez biztos hogy lány. -
#1019 hmm hát most mit mondjak, sima alap fehér + x színű csikos ing ...
nekem is van ilyen rövidujjuba ... :S
haver ittvan : " nekem is csak hosszúújjúba "
natessék ;]:D
2kitűző és készisvagy ;] -
Hajnalcat #1018 Ez jól nézne ki, ha lány lenne. Biztos, hogy fiú?
-
#1017 az 5. képen milyen rohadt állat módon jó ingje van már! akarom! (az inget) -
#1016 de még mielőtt nagyon megutáljátok az emo "kulturát" ...
ja és sorry hogy "nagy" képek, de ... a többi is nagy volt ;]
ha a rosszból kaptatok nesztek jóak is;]szuperjóak;] <3
tessék pár naggggyondurvááán szép kép... /ezekben mind úgy dúskál az érzelem *-*
/Hajni kedvéért... csillagszemű fiú ;]
-
Cat #1015 szerintem is undorító a középen lévő kövér alacsony csaj :) -
#1014 ejjbazdmeg -
#1013 -
#1012 kar volt benezni -
#1011 akartok hányni?
-
#1010 -
#1009 nyaldkiaseggem :D bár lehet egy felfelé haladó pac-man is :D -
#1008 ez mit jelent: (Y) ? -
#1007 kb ez. -
Hajnalcat #1006 *_O <---Micsoda új jelet találtál ki! Mi azar ez lenni? -
#1005 tudom hogy téktime volt ;] de nem szemetelek , csak jóézréssel elégedett mosollyal tudom hogy az enyém volt ;] -
#1004 speciálisan emoknak kifejlesztett gumikacsa -
SeLFisCH #1003 ték -
hapi #1002 Ezeken a divatirányzatos bénákon eddig mindig csak röhögtem. Sztem pár idegileg labilis embernek akik nem tudják magukról hogy ők kik, jó támaszt ad ha valami irányzat, megmondja nekik.
Most viszont amikor 12 éves kislányok pengével az alkarjukba karcolják hogy Emo, többé már nem röhögök. csak nézek bambán, és azon gondolkodom hogy itt az ideje kiosztani néhány pofont! -
#1001 dehisz tivagytok mind! -
#1000 osztom a véleményt...
MCR - kivételével... /bár ők sem igazán... *_O
szóval a cikkíró és akkora divattudor lehet mint akiket felsorolt... -
Goth #999 itt szinte csak divat meg kakukktojás van :c -
Cat #998 Hogy az olyan sztárénekesek közül, mint a Tokio Hotel Bill Kaulitza, vagy a műfaj előfutárának tekinthető Robert Smith, ki játssza mindezt csak divatból, és ki az, akiből őszintén tör fel a világfájdalom? -
Cat #997 nem behányos az, csak max. röhejes - mintha a jobb oldali srácnak fel lennének töltve az ajkai szilikonnal, ugy meg van duzzadva. -
Daza500 #996 Nos, az a Slipknot-os póló tényleg nem illik oda... -
Goth #995 de hiszen ez meleg. -
#994 az utolsó szekcióval ki is zártad a miért-eket :D
de hogy meglegyen a "társadalmunk" letagadni való dölbe döngölni való hányadék része is ... voilá a mai adag myspace-ről :D
az uccsók a legütősebbek ... hát az kajak behányós már :x
-
#993 egyik nap mesélte nekem barátnőm barátnője hogy a suliba őt a punkok megverik, kilogatjak az ablakon, szétkúrják a telefonját stb. és nem értem hogy miért! Ugyértem nem tudom az okát annak hogy miért utálják ennyire a punkok az emokat, illetve azt sem értem hogy miért csak ezt az emo ismerősömet logatják ki ? mondjuk speciel, ha engem kilogatnanak 1 nem tudnanak elbirni olyan konnyen 2 alabpol 3at vagnek a falba :D mondjuk spec én nem vok emo :) -
#992 szép új világunkban már slip-onnak hívják a kockás balettcipőt? -
Daza500 #991 Ezt én se tudtam, de mostmár igen. -
#990 szvsz = SZerény Véleményem SZerint :) -
Bammy #989 OFF: Mi az a "wannabe"?xD (i wanna be?:/:))
mit rövidít az sg-s nép: szvsz-el?:D
ON
ezek a slipon cipők sztem elég ratyik. mékell ilyen lapos? de mindegy, inkább örülök hogy nem azokat nevezik emosnak akik deszkáscipőkben járnak,...de télleg ha egyszer átalakul az egész és az emos cipő a deszkáscipő lesz hát akkó én megverem az összeset. -
Daza500 #988 Da -
Goth #987 egyébként nekünk emosoknak a fekete-fehér kocka a gecytrendy wannabe jófegyerekséget jelképezi. -
Goth #986 NEKÜNK emosoknak? :D NEKIK! -
#985 szvsz a feher fekete kocka a pöttyös ruhák, meg az ilyen ruhak a retro dolgokat jelkepezik. es a ska 1960ban alapult pont ugyhogy ha nem is nagy de 1 picit osszelehet kotni az egeszet. hisz retro :)
[de ne szoljatok le ez csak szvsz :)] -
Ronny #984 azért a ska körül elég sok fekete folt van. Teljesen máshogy magyarázzák a gyökereket a boneheadek és az antifa punkok/skinek.