Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
htx
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
de azért ... hát honnan tudjuk kishazánkon kívül milyen a testvéri szeretet😊
u dont have to listen anybody else but me
ez az egész ímmó meg érvágás sátánimádat és folytathatnám, ez nem errõl szól 😄
NÉZZÉTEK MEG PLS ... megmondja a frankót mi az az ímó és utána szoljtaok be 😊 köszi
Ez még belefér a "normális" ba nállam, legalább nem nyomatja a deszarnekem szöveget😄 Aki meg együttesbe játszik az kicsit színész is és elmegy a smink<#vigyor2>#vigyor2>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
itt azt írják hogy már több mint húsz éves irányzat.
egyébként a circle takes the square jó zene,
meg még volt egy-két jó banda, csak azok már feloszlottak.
és nézzétek meg ezt is:
http://emogame.com/
Oké, hogy homokosok, éljék az életüket; de NE akadályozzák meg azt, hogy én is éljem az életemet azzal, hogy naponta a pofámba dörgölik ezt.
Emo?
Ahogy jól esik. Majd kinövik. Ha nem, az sem baj. Ha õk így érzik egyéniségnek magukat, vagy csak elfogadottnak, valahová tartozónak - tessék. Bár szívbõl és õszintén, én soha nem éreztem semmi ilyent, és szánalmas ugyan, de én tizennyolc éve "normális" vagyok, ettõl függetlenül megértem õket. Pláne, hogy a normalitás és abnormalitás nem a hajviseletbõl derül ki, hanem húsz perc beszélgetésbõl.
Itt is ugyanaz a felállás: addig, amíg nem kezdenek az arcomba lihegni, hogy "fogaggyáelfogaggyáel", csináljon, amit akarjon - de engem hagyjon békén vele.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Még annyit tennék hozzá a témához, hogy a melegek a négy fal között azt csinálnak amit akarnak (tökéletesen ugyan úgy, mint a hetero emberek), de az már felháborító amikor felvonulásokat rendeznek és hivalkodnak magukkal.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Az emberek nagy részének nincs önálló ízlése, követi a tömeget/hangadókat. Fiatalkorban méginkább igaz. Van akinek kialakul van akinek nem. Az önmegvalósítás nekik annyi hogy beállnak a legszimpatikusabb csordába bégetni.
Mindenkivel megeshet.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Egy embernek kell egy jó pár év, és tapasztalat, hogy a véleményét szabadon, és függetlenül tudja kinyílvánítani.
Én nem tartom magam emo-nak, sõt a topikból tudtam meg, hogy igazából mit is takar.
De ha én nem tudom jólérezni magam sehol, lehet az akár haverokkal, vagy akár otthon egyedül, akkor legyek emo... pf.. ez is egy baromság, skatujázás.. nincs emo séróm, nem is öltözök "úgy", de az ""öngyi"" hajlam bennem van.. hát .. lõjjetek le.. 😊
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
kész vagyok tõletek😄
Bár kérdéses meddig tart ez a lendület, tény hogy a "Welcome to the black parade" címû számuk nagyon bejön. Az albumban is van nem egy jó szám. Szal majd kiderül 😛
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Mellesleg, a Billy Talent nem festi magát...
Meg itt van az örök kérdés a deszkások. Vannak a punk deszkások, és a hip-hop deszkások. De ebbe már nem megyek bele.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
és ki volt és maradt ímó... ennyi
ez kb augy értendõ mint ami volt pár éve eminem-el meg fifty szent-el...
van egy normális stilus amit átvesznek a csicskák és hangoztatják hogy
igeeeen, õõk ímók ... 😊
a csajom is ímó és nincs vele semmi gond... (lásd galerim)
Lyan és Fradista91: nektek is minden szépet ma estére, meg általában is^^
BÚÉK mindenkinek és Taki: písz, további szép estét szászemptonban 😛
én megyek is innen, csak szerettem volna felhívni a figyelmedet: vedd észre, miket dobsz fel....minden jót, és én kérek elnézést
Lefekszem a barátnõmmel, kiverem a farkam, káromkodok, nem járok templomba.
Te melyiket is nem csinálod?😉
Konkrétan a jézusi szeretetbe ez is beletartozik, akár tetszik akár nem. Van egy olyan megérzésem, hogy valamivel többet tudok a kereszténységrõl és tanairól, mint te: )
Jézust a homoszexuálisokkal nem hoznám szóba.