Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
/a linket meg elkérem barátnõtõl (totál nemtalálom =D)
ennyire vak nem lehetsz.
ez biztos hogy lány.
nekem is van ilyen rövidujjuba ... :S
haver ittvan : " nekem is csak hosszúújjúba "
natessék ;]😄
2kitûzõ és készisvagy ;]

ja és sorry hogy "nagy" képek, de ... a többi is nagy volt ;]
ha a rosszból kaptatok nesztek jóak is;]szuperjóak;] <3
tessék pár naggggyondurvááán szép kép... /ezekben mind úgy dúskál az érzelem *-*
/Hajni kedvéért... csillagszemû fiú ;]

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"The trees move. Do you not see it?"
Most viszont amikor 12 éves kislányok pengével az alkarjukba karcolják hogy Emo, többé már nem röhögök. csak nézek bambán, és azon gondolkodom hogy itt az ideje kiosztani néhány pofont!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
MCR - kivételével... /bár õk sem igazán... *_O
szóval a cikkíró és akkora divattudor lehet mint akiket felsorolt...
de hogy meglegyen a "társadalmunk" letagadni való dölbe döngölni való hányadék része is ... voilá a mai adag myspace-rõl 😄
az uccsók a legütõsebbek ... hát az kajak behányós már :x

"The trees move. Do you not see it?"
mit rövidít az sg-s nép: szvsz-el?😄
ON
ezek a slipon cipõk sztem elég ratyik. mékell ilyen lapos? de mindegy, inkább örülök hogy nem azokat nevezik emosnak akik deszkáscipõkben járnak,...de télleg ha egyszer átalakul az egész és az emos cipõ a deszkáscipõ lesz hát akkó én megverem az összeset.