3589
  • RatBaG #1544
    ja van több verzió is, én az anti christ/devil's child-ra emlékszek
  • Beast Machine
    a KISSnél szerintem erősen közbejátszott a Basszerük szerelése, viselkedése (hatalmas arc, az I was made for loving you klipjében mekkorát alakít már:DD), illetve a gitárja - azt a balta alakú gitárt elkérném egykét körre!! egyébként én, amikor először egláttam őket, azt hittem, warrior-metálban utaznak
  • Match
    Végülis...
    Angus gitárján van ördög :D
    2 is :D

Amúgy én meg a KISS sátánistázásáról maradtam le...
  • Beast Machine
    istenem, egyszerre sajnálom, és örülök annak, hogy nem a 60-as éveskben születtem....
  • Match
    Tényleg nevezték annak. Az ACDC-hez rendeltek mindenféle anti christ die christ meg ilyesmi hülyeségeket.
  • Beast Machine
    mikor? pedig a hard rock/blues nagyon messze áll a halélmetáltól (ami nem egyenlő a "sátánista zenével"[sic!])...
  • RatBaG #1538
    acdc-t is sátánistázták, szánalom
  • varesz
    A KISS-t a buta emberek nevezték sátánistáknak, aki egy kicsit is jártas a rock zenében az tudhatja, hogy zeneileg ott van a toppon, persze ez sok más nagy rock bandára is igaz! Egyébként én nem szidom az emot, tudom hogy csak egy divat hullám, ami pár éven belül eltűnik és újjab divat követi majd, mindenkinek jogában áll eldönteni, hogy követi e a divatot, vagy sem. Úgy is kinövi az ember az ilyesmit. Egyébként meg az számít, hogy mi dobog odabenn! Szép napot!
  • VRSDM
    :D ez jó...

tudnjátok ti fókuszon nevelkedett kultúra emberek, az ízlés szubjektív, lehet az emo-k nagyrészének meg az öltöny néz ki hülyén, mégis sokszázezer ember (millió is talán) jár öltönyben nap mint nap dolgozni... ennyit erről

ha nem tetszik nem kell felvenni/csinálni/nézni és szidni sem, hisz akkor megint csak bele mártod magad a dologba, márpedig amit utál szívből az ember azt szokása kerülni :]
  • Rise Against
    miért kell takargatnod a pöcsödet, mint valami bennszülött. Amúgyis nyár van, meleg van.
  • light00
    amugymeg: mert mondjuk jol néz ki? utálták a Kisst is, lesátánistázták, mert festette magát+a zene is rádobott. Mégis legenda lett. Most nem azt mondom, hogy holnaptol mindenki emos lesz és vallássá növi ki magát. Valakinek tetszik. Valakinek nem. Neki tetszik, hogy igy néz ki. És ezek szerint másoknak is.
  • light00
    loálmár. egy emot mutass a topikban, légyszives.
  • GyuriX2572
    Tetszett ez az emos reakció. Még mindig nem értem minek kell az embernek kifestenie magát, mint valami bennszülött.
  • light00
    már te se fogod a poént?
    a korral forditottan arányos a humorérzék és csak én maradtam hülye?
    ...
  • SNAKE01
    htx -.-
  • light00
    tesék. az internet csodája. van már külön emos szmájli is.
    (/.3
  • light00
    hülye kis rtlklubon nevelkedett idioták. Már a fokuszban is adnak ilyet? Mi megy a tévében? How to be emo? pedig sokáig kulturáltnak tartottam (mármint a fokuszt) :C

igazad van, de számomra mindig is idegesitöbbek voltak, akik holt nyugodt pofával hatalmas hülyeségeket tudnak mondani. Annetkával meg Kelemen Annácskával együtt fellöném öket az ürbe, és visza se jöjjenek.
    De azért nem minden az aminek látszik. Nem kell mindenkit fekete haj miatt máris ledivatbuzizni.

• sapkafej
    fú bazdmeg!
    esküszöm, már sokkal idegesítőbbek azok a köcsögök, akik megnézték a fókuszt és állandóan puffogtatják a rohadt közhelyeiket a dologgal kapcsolatban, mint a kis divatbuzik.
  • GyuriX2572
    Az emos hülyegyerekeknek akik divatból felvágják az ereiket és úgy néznek ki mint valami hibbantelméjűek.
  • light00
    Hö?
    Ezt ki(k)nek szántad?
  • GyuriX2572
    Mióta divat hülyének lenni?
  • light00
    Bocsi, valamit félreértettél, nem rolad beszéltem, nem is vagyok felháborodva, csak megjegyeztem a topikkal kapcsolatban ezt a pár dolgot.

privi.hu-valami ismerkedös oldal, vammi.
    azt is ellepték a hülye emos pozerek képei.
  • VRSDM
    miféle privi? -.- nemértelek, kopizz már párat :S nemértem a felháborodásod
  • light00
    de sznékröl mindenki tudja hogy nem százas...legalábbis nem földi szerzet

persze a szerencsétlen pozerluzereket most is lehet szidni, csak az elején kicsit másképp ment...föleg ami nem csak myspacen hanem privin is megy

(nc)
  • VRSDM
    akik ilyenek mint a zoli azokat most is összekenem -.-

elején ... ööö amikor berakta sznék a képemet hogy "micsoda buzi emo köcsög" mind1, ...
    ja tegnap mentem házibuliba, megjelenünk a cicámmal, egyszerre a 25-30 fős tömeg kinnt a teraszon
    "nézdmá' a két érvagdosós emót"
    /persze mind haver volt, jóbarát, viccre ment az egész :D aztán mikor láttak bennt hogy hogy nyomattuk ketten d'n'b-re leesett az álluk, ők meg csak totyogtak rá :D
  • light00
    Érdekes ahogy olvasgattam elöröl ezt a forumot(miután olyan sok uj üzenet nem született, valamivel elütöttem az idöt^^), szinte mindenki az elsö ezer hszben csak szidta az emosokat. néha-néha volt egy védöbeszéd, de nagyon sok nem. Az elején még te is csak szidtál, VRSDM. Nem ugy mint a többi, de csak szurtad a képeket és oltottad. Azért javits ki ha tévedek. Mondjuk te legalább normálisan tetted, és normálisan leirtad néha, mi az emo ma, és minek kéne lennie.
    ha vaalkit megsértettem, sry, reklamálni lehet :)
  • light00
    tényleg létezik ennyire iqharcos népség?
    én eddig ilyeneket csak a tévében láttam...de szüleim mindig mondták, hogy vannak a meséknek alapjai...
  • VRSDM
    barátnőmnek az osztálytársa (tipikus pózer) szokott rendezni pesten itt-ott "emotalikat" ahogy ők hívják, na egy olyanon ott volt Ő is... erényére legyen hogy jól mutatott a 13-15éves pózer-emok között a nemtudom hány évével ... 20onx :S mind1...

száni - száni a gyerek.
    barátnőm meg elkísérte az osztálytársát erre az emo fakságra, és a zoli meg pályáik rá már régóta myspace-n, aztán ott mondogatta mindig , naa ülj már közelebb, átöleli, naa gyere már ide. stb.
    közben meg úgy beszél mint egy paraszt :D
  • Thadius #1516
    hát ez egy igazi gyökér :D:D:Dd szánalmas hallod mondták hogy még pár éve náci volt azelött me mittoménmi ami épp a divat... :P nekem már volt hozzá szerencsém
    egy egész éjszakán át pesztrált minket meg a csajomat... :P
  • VRSDM
    öhm, beszélni még nem beszéltem vele, barátnőm már igen...
    mint mesélte nagy szerencsém volt
    -folyton fogdosni ölelgetni akarta a csajomat
    -az akcentusa, ööö, maradjunk annyiban hogy messze lakhatott pesttől :]
    mind1,

amúgy te sem szeretheted :D utálja ha fozó-nak hívják :D
  • Thadius #1514
    ISMERED A FOZOT? :D:D:DD:D:D:
  • light00
    ^^
  • Mirk
    ittvan
  • light00
    szurd be a tiedet is, ugy az igazi
  • Mirk
    ez jó:D
  • VRSDM
    legalább értelemes érvelve beszélgetünk valamiről...
  • light00
    aham, én is észrevettem. :D
    nade egy kis lezárás:
    Ezért, mondtam, hogy az emberek különbözöek. Én se vagyok az a tipus, hogy akkor leülök melé a bokorba sirni, de azért vetek rá egy fájo pillantást. (lehet buzizni, ez van :P)

végülis nem offolás, de aért tényleg durván leragadtunk :D
  • Match
    #1490: A dohány utca sarkán a ciánkáli volt..de hiába látogatom ezeket, az istennek nem találok semmi normálisat.

#1491: Jah, én is úgy reagálnék, hogy sietek, mert tényleg mindig sietek :) (vagyis inkább mindig késésben vagyok :)).
    Amúgy tök jól le tudunk ragadni egy sarkított példán :D
  • magus
    ennek semmi köze az emohoz, én is imádok jó jazzt hallgatva félhomályban rágyújtani, az, hogy vannak sötétbarmok az más kérdés
  • Abruzzi
    És te szoktál dugni vagy nincs is kukid?:P

Akkora nagy hülyeséget kérdeztél hogy hihetetlen.