3589
-
#1624 szvsz vótmáá'
-.-
egyre veszem észre hogy kevesebb "emo" van az utcákon, vagy lehet rájöttek hogy a nagy haj meleg is aztán visszamentek a dizsibe vagy nemtudom ... OSG-n még azért sasolok majd hány ember csinálja még :) -
lord nihilus #1623 ninja :DDDDDDDDDD -
#1622 ?AS_D:?A:_SD?A_:S?D_AS?D:
melltartos csajnak nincs meg az msnje? : P 8-) -
Cat #1621 http://i167.photobucket.com/albums/u131/mrique/kozossegikepek.jpg -
Ben C #1620 elég régi képek amik fentvannak, most nemsok hajam van amit vasalni tudnék :D az "emos" másfél éve volt, amikor ez az egész nemvolt ekkora divat, a másik is egy jó fél éves kép -
#1619 jééé, mennyien elöjöttek O:
de már alszunk :C -
Cat #1618 látom vasalod a hajad mint a kisangyal :) -
Ben C #1617 Köf. ^^
Beköszöntem már, mert születése óta passzív lakója vagyok a topiknak, pedig olyan szaftos kis flémek vannak néha.. :) -
#1616 üdv emberek! wááá végre tul ezen a az egész szaron, fuh, végre, haverok napsütés meg hawaii, jameg fanta :)
ma sem alszok, 2-3ig tuti nem megint, klánon belül ünnepi gyakást tartunk tiszteletemre (Starcraft xD) -
#1615 egészségedre. -
#1614 neked is szia . -
Ben C #1613 Hácső. -
#1612 hát keveset aludtunk, unatkoztunk ;] lájt :D ma ugyanitt ;] -
#1611 naggggyon elvetemültek, és kipihentek vagytok, látom:D
és ráadásul ilyeneket elkövetni éjnek éjvadján... ójee -
#1610 na, további jo kattintgatást, én az álmok mezejére lépek ;) -
#1609 lassan járj, tovább élsz...nagyon tanulságos, fijam :D -
#1608 akkor hajrá ;] nyomás -
#1607 woh :O
mindig tanulok valami ujat...kár hogy már érettségiztem bioszbol, magyaron meg nem jár plusz pont ezért :D
csak már megint kezdödik a dekoncentrácio, eddig csak két tétel között good&evilt fotosoppoltam, mostmeg forum is....lassan tanulni kéne -
#1606 :D
amúgy ha már bilogiai óra, az emberi szervezet, 2-3 között a legaktívabb, és a gondolkodás 3-4 től a leginteznívebb, akkor a leghasznoabb tanulni.
hangsúlyozom, áltaálban -
#1605 2kor én leginkább fáradt vagyok, de istenadta egy hülye tanulási skillem van, csak este 8 után tudok tanulni, addig nem birok koncentrálni :S
(ne kiabáld el, lehet sunyiba itt pasziválodik és gondolkodik a holnapi flémen o_O) :DD -
#1604 dehogy vettem én semmit, 2kor meg már főleg olyan nyugodt vagyok hogy még egy sznéket is kibírnék :)
/csak kedveskedés -
#1603 jah, kinek mi.
nálam, velem szemben mindig akkor használták, mikor sértödöttek voltak, vagy megorroltak rám (pl. a bunkozást abbahagyhatod, htx -.-), igy bennem is ez maradt meg.
Igy jártam, megyek és átgondolom az életem :D
(remélem nem vetted zokon^^) -
#1602 -.- = megfáradt, talán picit hanyag smilej...
gépezgetek -.- = elvagyok, nyomogatom erre arra unalmasan fáradtan, csak úgy hogy ne aludjak :) -
#1601 nemér :\
egész nyáron nem fogok gép elé ülni :C
hol fogok akor flémelni? :D
(csak egy kérdés: miért használod oly sokdzor ezt: -.- csakmert számomra nem egy kedves szmájli, mégis minden hszedben elöfordul, ami kicsit pökhendivé teszi az egészet. Sry, ha rosszul vettem le, csak kiváncsi vagyok) -
#1600 nekem meg nyár van :D
gépezgetek -.- -
#1599 inkább csak az emberek. Ami vicces, hogy csak poénbol dobtam föl a képeket, mert megigértem egy barátomnak. Mi ez a nagy aktivitás itt hajnalban. Én éreccségizem, de a többi? O: -
#1598 ezért mondom hogy száni -
#1597 jah O:
nem is tudtam hogy ilyen széles érdekeltsége van az emonak ott. Nekem asszem 3 szolta le a hasonlo képeim, azt hittem az ott mind, ahogy viselkedtek, hogy pozerkedem, pedig csak fotosop volt (najo meg egy kis fésü) :D
meg jött a sok hiper-anti-gyik, hát azok hallod, mit alkottak... -
#1596 tudom mijaz, tudom is mijen , épp ezért irtam :S -
#1595 (szerintem eltévedtél. myvip olyan mint iwiw, de lényegtelen) -
#1594 :D
myvip -.- pff legszánibb site szinte -.- azok az emok onnan , áhh pózertömeg :D -
#1593 myvipen oltottak engem is dögivel. veled tarthatok? :$
(nem ugy volt, hogy nem kötöl bele többet? ja az sznék volt, sorry, nem szoltam) -
#1592 1-2 között a legkisebb a fádalomérzet...szóval asszem megyek eretvagdosni, had örüljön piszláv cimbim -
#1591 hajnalban ilyenen vitatkozni -
#1590 az egy kép, nem kell kötni emo-hoz nem emo-hoz, egy kép, ami valamit sugall, attól még a készítője él sexuális életet, sőőt még a modell is ... -.- -
#1589 más miatt is,de ez mellékes,nem leszek hülye,sorry all -
#1588 tőlem már bocsánatot kért snake.nincs prolbéme, csak nem szeretem az ilyen beleböfögök a témába bunkon. ha nem tetszik az emo, nem kell ideirni, vagy irhacc, de kulturáltan, érvekkel hogy miért nem. amugy, sgs logoid alapján annak lehet téged nézni simán.. -
#1587 az irónia eléggé összetett dolog. -
Bammy #1586 Tudtommal nincs písz láv a földön szal neked is sír a szád igaz pici harmat?
Mennyél már máshova baromkodni^^ -
#1585 off:
én sajnos tudok egyet.
Mindenki legalább egyszer szerintem is nézett, különben nem lenne fogalma arrol, mit tiltson/utáljon.
Ezért képmutatás szerintem a drog/cigi meg egyéb élvezeti cikk tiltása, holott még egyszer sem probálta. Ha nem tudja milyen, akkor mitöl olyan okos? Honnan tudja hogy rossz/jo, ha egyszer sem probálta? Én is csak abba szook bele, amiröl van fogalmam, leginkább, ha tapasztalatom.
/on