Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De valaki, akinek 14 évesen világfájdalma van, és öngyilkos akar lenni, mert nem kapott teszkós montenbájkot születésnapjára és a DiCaprio sem kérte meg a kezét, pedig olyan szépen megálmodta, na az nevetséges. Illetve nevetünk rajta, hogy sírni ne kelljen.
k00l
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Ez a topic maradjon meg a szembelógóshajú hülyegyerekek fikázótere 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
egyébként most ismerkedtem meg egy emos csajjal; és õ megváltoztatta bennem az emoról kialakult képet... eddig hidegen hagyott az emo; ezután is; de vannak nagyon jó fej emosok; meg a Tokio Hotel meg az ilyen sz*** nem emok... de télleg; a mûfaj gyökerei jóval mélyebbek. a tokio hotel olyan mint a glam volt a metalnak;
persze a metalhoz nem hasonlítható; m374|_ 4 l33t
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Legközelebb pénteken megyünk promózni, aztán a bolttal együtt pedig szombat vasárnap a millenáris parkba leszünk (itt ingyen ki is lehet próbálni). Idõpont és helypontosítás a poweriser topicban 😊
/off
.
mármint jól és körültekintõen látod a dolgokat, nem egysíkúan szemet eltakarva rohansz a hülye eszméd után...
/ez a poweriser dolog meg jó móka lehet...
én meg egy sennheiser hd-650el halgatom isteni muzsikám... ezt is megnézik még sokan... pedig nem gáz, sõõt ... magyar ember ilyen .azt nézi milye van a másiknak...
u dont have to listen anybody else but me
Valakit kinevetni a külseje miatt valóban nem szép dolog, ha nem tehet róla. Viszont ha valaki önszántából úgy néz ki, hogy az számomra vicces, akkor jót nevetek rajta...
Középsuliba volt egy osztálytárnõm, akinek egy ideg elengedett a szájában, emiatt a szája félre volt húzódva...elég látványos elváltozás volt. Na az ilyeneket nem illik kinevetni, gúnyolni, stb. Volt pár idióta, akik ezt megpróbálták, de én meg pár normálisabb osztálytársam nagyon hamar leállította õket...Nem azért mert kemények vagyunk, hanem mert normálisak, és többen mint õ 😊
De ha valaki azt gondolja hogy õ attól lesz egyedi hogy a szemébe álla haja és hátradöntött fej nélkül nem lát elõre, meg rózsaszín retiküllel mászkál hím nemû létére, akkor azt is megengedhetem magamnak hogy visítva röhögjek rajta az utcán. Ez sem szép dolog, de szvsz nem súlyos...
Lehet valakinek ugyanígy vicces hogy nekem hosszú hajam van meg kopott bõrkabátom.
Sõt, mondok egy jobb példát. Most hogy megvan a poweriserem, szoktam vele mászkálni az utcán. Az emberek nagyrésze csak értetlenül néz, néhányan megkérdezik hogy mi ez, viszont vannak páran akik fenhangon röhögnek hogy "gyáááá bazzeg birodalmi lépegetõ, tudsz lézert lõni a szádból?"...
Én is ugyan úgy röhögök rajtuk, ahogy õk rajtam...mert megtehetem....az emo gyerek is megteheti hogy kiröhög engem, az más hogy én megkérdezném hogy "miért?" nem lekonyuló szájjal odébbmásznék.
mind1, csak arra akartam rávilágítani hogy Õ egy emo úgy néz ki ahogy egy átlagos emo ... sznék : "átlagos kinézettel rendelem!"
ezekszerint mind2-en átlagosak, akkor most minek kell kinevetni az egyiket?
azért mert kiállt a foga, hát isnteme sznéknek meg szopós szája van, és gizda nyaka, mégsem nevetik ki...
kinézet alapján utálni valakit barom dolog ... vagy akár csak kinevetni...
/az meg hogy igy felkapod a vizet és egybõl támadsz... épp elég dolgot árul el (tanulok pszichológiát) ... de direkt nem írom le, mert akkor megint jönne hogy nem vagy olyan, olyan vagy én tudom (most mind1 hogy mien)
bicós képre meg ... honnan tudod hogy mien combo végén estem el? errõl ennyit
fogalmazásodra meg ... ez a "fasz-buzigyerek-nyomorék " hmm ... okos és intelligens vagy látom ... büszke lehetsz magadra hogy tudsz káromkodni 300km-rõl ;]
/ja és pont sznék rakta be ide egy képem még régesrég, és nevetett ki... na most akkor miva'
inkább dicsekedjél a biciklizési képességeiddel,és tudásoddal,esetleg ezekkel a fotókkal:
koppantál buzi gyerek -.-
<-- szerencséjük volt hogy csak te láttad õket
(majd kinövik)
és szóval ott állt egy EMO-s csaj,egymagában és olyant röhögtünk baszod,rohatt dúrva volt én ott röhögök rajta és mégcsak észre sem veheti. xDDDD
haver is ott röhög,oltja üvegen keresztül,mondom neki nebáncstuk már hiszen világfájdalma van!xDD
de fõleg 2 másik hülye picsán röhögtünk.kiálló foga volt az egyiknek és ott vigyorogtak és néztek ki a fejükbõl,beszarás volt.nagy poén ez az üveg!😄DDD
kajak pár centirõl látod másik mit csinál,ha idióta fejet vág és észre sem veszi,te meg kiröhögöd!xDDDD
A múltkor is tök jót röhögtünk amikor megláttunk 1-2-t.
.
.
Tegnap voltam a zp-ben.
Annnnnnnyi emo gyereket láttam hogy csak na 😄
Komolyan, életembe nem láttam sztem összesen 10-et (talán még 5-öt se), és még azok is csak a light-osak voltak.
De ezek? Olyanok mint itt a topic elején (végén, közepén) a képeken.
Volt egy gyerek: balra csapott haj, 6-8 centis frufru (így kell ezt írni?) és ezzel összehozott egy olyan kombinációt, aminek hála csak a szája jobb felét, illetve az orrát lehetett látni.
A poén hogy mivel a szeme full el volt takarva, õ se látott.
Tök vicces volt ahogy megy, és kicsit hátra volt döntve a feje, hogy némileg kilásson a haja alól 😊
Az elte elõtt leültünk söröznim ott voltak mindenhol.
Élmény volt komolyan.
Engem komolyan érdekelt a téma, hogy egy szubkultúrának egy "jeles" tagja, miként gondolkodik. Rokker meg rokker között is van különbség, ezer meg ezer.
Ahogy õ nem nevezi magát emo-nak (irónikus mondat, indoklás pár hsz-el lejjebb), én sem nevezem magam rockernek...
Viszont én ezt meg tudom magyarázni, és 3 hónappal ezelõtt sem neveztem magam annak.
Ah tépem a szám, sorry 😞
Fikázás következik (attention!):
Én nem tehetek arról hogy minden mindatába 3x bele tudok kérdezni, és kurvára nem tud normálisan felelni.
Hidd el, meló közbe nekem is az lenne a kedvenc elfoglaltságom hogy érvelek, ellenérvelek valami mellett, ellen.
És kurvára utálom hogy írok, és órákra behal a topic.
Tudom, mindenki arcoskodásnak vette hogy azt írtam hogy "nem kötekedni akarok", pedig kibaszott komolyan gondoltam.
Sorry, szeretem az olyan embereket akik nem tudják megmagyarázni a saját állításaikat 😊
(megint másik véglet, hogy zoli (majd szerzek képet róla, elõre szólok én élõbe is lánynak néztem . ami azért kemény ;]... szóval ha a ír a barátnõmnek msn-en és Õ épp velem van vagy akármi más miatt nem ír vissza, akkor képes ezen besértõdni, és irni msn-re hogy totál ki van bukva stb. :S és a vicc hogy tényleg totál magába fordul egy ilyen miatt, ez megint nem emo . hanem pszichológiai önértékelés zavar ...
na mind1, na az Õ képén tényleg lesz ám omlás 😄
szerk : találtam képet róla

A #1082-est olvastátok egyébként? 😊
de ne félts
állom a sarat ;]
/ja és akkor bitlis korszak? akkor kihalt volna az emberiség, hisz akkor mindenki szük trapéznaciba járt ;]
"The trees move. Do you not see it?"
Sokmillió ember kerékpározik naponta, és ugyan valóban kimutatható mértékben csökkenti a nemzõképességet a szûk nadrág, a szerepe mégis marginális: az 500 millió sperma helyett lesz 300 millió, nomeg nem egy honap alatt jön össze a gyerek, hanem kettõ. Párkapcsolatnál ez lényegtelen.
tényleg... megvan itt a természetes szelekció! ugyebár az ember tökeinek hidegebb hely kell, azért lógnak... de mi történik a jóember tojásaival egy geciszûk répagatyába? hát, rántotta lesz belõlük, akár annyira h az illetõ nemzõképtelenné is válhat... de szép dolog a divat vs. emberi test játszma! <#nyes>#nyes> (remélem nem sok emo olvassa ezt a témát és nem most nem nagyon piszkáltam bele darwin elméletébe)
"The trees move. Do you not see it?"