47
  • oasis UK
    Te megvenned a nonamet ?
    Én biztos h nem!!
    Azért az a Philips lg samsung név vmit sejtet!!!
    Nem ugy mint a a funaitol kezdve a hidensense v mi a frász markakig:S
  • 0Speed0
    A Panasonic hová kvalifikálta magát?? Mert azt nemlátom itt...

Amcsiba azér olcsók a cuccok mert nem szabnak ki magas adókat rájuk, arról nem is beszélve h sok helyi dolog nem drága...
    off:láttam pl 2006os Mitsubitshi Eclipset ami odakint kb 2,5 - 3 millió ft-nak megfelelő dollár, itt magánember 15 ér adja...nah menjen a francba...
  • avman
    sőt, a hd ready még önmagában semmit sem jelent...
  • avman
    hadd kérdezzem már meg, milyen műsorokhoz vagy tartalmakhoz kellene nekem hd ready cuccot vennem? ezeken az óccsó cuccosokon normális progressiv scan van az interlaced tévéadásokhoz?
  • Sadist
    Amerikában a műszaki cikkek sokkal olcsóbbak. Amit itthon látsz, annak a 60-70%-ért általában megkapod ugyanazt júeszéjben.
  • quentit
    Ennek nagyon örülök, végre megszívják a brutálisan magasan tartatott áraikat a márkás gyártók.

TH448: olyan 86 cm-es TV-t már lehet bruttó 160-ért is venni, ami 1366x768-at tud, 8 ms-os, 176/176-os a betekintéki szöge, és valóban jó is a minősége a panelnek is ami benne van.

Ha még olcsóbban akarsz vásárolni (94 cm / 150e) akkor várnod kell áprilisig, és kis szerencsével viheted is a fűnyítódat, bár nem tudom minek az ide...

Én elégedett lennék már azzal is ha a márkás gyártók 86 cm-es TV-inek az ára menne 150e-re le, mert ha technikailag nem is, designban nagyon le vannak maradva a "noname"-ek.
  • TH448
    Én Magyarországon nem is nagyon találkoztam még az 5 márkán kívüli termékkel. Talán 1-2-vel véletlen bolyongás közben, de akkor azok naon gagyik lehetnek. De ha nálunk is lehet már 200-ért lcd-tv-t venni 720p-s felbontással, akkor ezeknél (figyelembe véve, hogy amcsiról van szó, tehát dollár, kevesebb adó...) 150eFt alatt van a 92centis 720p-s LCD-TV? Mert ha igen, akkor veszem a fűnyírót, és támadok...