Elérhető lesz a francia UFO-archívum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Természetesen, a komoly munkában csak a bizonyosságokra leeht támaszkodni.
Emellett:
- fel lehet és kell állítani új elméleteket, de csakis olyanokat, amelyekre okvetlen szükség van (Occam borotva), és
- lehet fantáziálni is, mert álmodni szabad, és
- szkeptikusan kell viszonyulni ártatlan álmodozásokhoz, azonban
- vissza kell verni a csalók és szélhámosok fáradhatatlan támadását a józan ész, a logika, az értelem, és a tisztesség ellen. Fegyverbe! :-)
Kara kánként folytatom tanításom.
Ez ok, de mi a nyilvánvaló marhaság? A mai fizikából következhetnek ezek, és ha igaz, megváltás lenne az emberisgnek.
"Mindenesetre feltételezéseket tényként tálalni egyenlõ a szélhámossággal és a csalással."
Ez is igaz, de a topiclakók 99%-a nem tényként, hanem lehetõségként tálalta.
Gracie Barra
De mi lett volna, ha minden ötletre rámondták volna hogy hülyeség?
Nem bizonyították meg az általad felsorolt dolgok nemlétét, viszont sok jel utal arra, hogy mrpedig léteznek, akár megvalósíthatóak. És amíg ez így van, nem mondhatod hogy hülyeség. Vagy mássz vissza a fára, mert a földön járás sem létezik.
Gracie Barra
Hülyeségeket ne írj légyszi. Vagy írd le ezt a bizonyítást, ha ennyire hiszel ebben.
Gracie Barra
Ezt a gondolatmenetet követve nézzük a mai állapotot egy 300 év múlva élõ ember szemével. Ugyanis neki a mai dolgok lesznek régiek. Miket is lehetne mondani? Pl:
- régen azt hitték, hogy vannak ufo-k, ma pedig kiderült, hogy nincsenek
- régen azt hitték, hogy teleportáltak, pedig...
- régen azt hitték, hogy vannak féreglyukak, pedig...
- stb.
(a kvantumfizikát is írhattam volna, de ez más felé vinné a topicot)
Én, amíg olyan fitalabb voltam, mint te és més sokan mások itt az SG-n, sok idõt és energiát belelöltem abba, hogy mások bõdületes baromságainak utánajárjak, mígnem rájöttem, hogy csapodár szélhámosságok, egy krajcárt nem érdemes értük adni.
Az idõtolvajlás, mások életének megrövidítése, a hasznosabb dolgokkal eltölthetõ szabadidõ csökkentõ károsítása súlyos bûncselekmény, és csak idõ kérdése, hogy mikor kerülnek bele a Büntetõtörvénykönyvbe!
Vagy mikor feltalálák a váltóáramot, kinevették szegény Teslát, mert a váltóáram halálos, mégis hogy gondolja? Jobb nekünk a 100m-enként 1 trafóház...mondjak még példákat? Mind mind komoly tudósok, matematikusok voltak sokszor a fejlõdés ellen. Szerencsére nem õk gyõztek.
De ameddig nem bízonyítják be azt, hogy aznap mondjuk egy harrier gyakorlatozott a környékünkön és csak az lebegett ott addig hadd döntsem már el én, hogy mit láttam nem?
Láttam én már furcsa dolgot de mégsem mondom azt, hogy földönkívüli csak azt, hogy nem emberi 😄 (most csak úgy mondom)
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
De én csak azt probálom benyögni, hogy amíg nem lesz valami olyan dolog, hogy amerika bejelenti az 51-es körzetben egy ufonak a tetemét "tároljak" addig nem sokan hiszik el, hogy léteznek.
😊
Tudod, AI (Speilberg): "His love is real, but he is not."
Lehet valami orosz katonai kísérlet, vagy Kész átverés! showhoz megépített makett plusz statiszták.
Na pukk, elszállt a lufi!
Biztos nem egy hiperszuper kamerával vették fel.De mondom elég régi volt a kamera mert eleve filmtekercseken volt rajta a felvétel.
Gracie Barra
Gracie Barra
De vannak olyan tények amik arra utalnak, hogy tényleg lehet, hogy valódi.
Különben is azért nézd már meg kb. mikor készült ez a videó.(gondolom nem úgy készültek, hogy majd az akkori csúcskamerával a hátukon mennek ki "titkos bevetésre" ha tényleg valódi a videó)😊
Én azért is hiszem, hogy valódi mert mutatták azt is, hogy hogy szerezték be a tekercset/ket és nemhiszem, hogy ilyen nehéz lett volna beszerezni a tekercset ha nem valódi (mert azthiszem, hogy ehhez a felvételekhez tudták nehezen beszerezni).
Ugyanakkor valamilyen szinten eggyetértek veled, hogy ma már elég könnyû egy ilyen felvételt hamísítani többek közt ezért is hisszük el nehezen az ilyen videókat.
Gracie Barra
Mi az hogy túl költséges? A kisköltségvetésû filmek is jobbak ennél. Azokban is van korhû jelmez, meg nagy mûanyagkorong.
Film+? Ne nevettess, akkor már rögtön a CoolTV, nem?
Gracie Barra
Amirõl bebizonyították, hogy úgy van, az úgy is van. Olyan nem volt még soha, hogy valamit teljesen bebizonyítottak, és kiderült az elllenkezõje.
Ez egyébként nem matek, hanem matematikai logika. Ami egy külön tudományág.
Gracie Barra
De mondjuk azt is elég nehezen hitték el, hogy a föld nem lapos hanem kerek.
De mondjuk ha egy embert kis korától fogva arra nevelünk, hogy mi nem a földrõl származunk és egyszer csak azt mondjuk neki, hogy hé figyi az egész csak átverés mert mi a földrõl származunk akkor õ elég nehezen fogadja el azt, hogy mi mondjuk a földrõl származunk.
Ha mondjuk kizárjuk valaminek a lehetõségét és egy túdos meg azt mondja, hogy nem! ez igen is lehetséges akkor eleve nehezen hisszük el neki 😊(szerintem)
A film+-on láttam egy olyan dokumentumfilmet amiben ezzekel a videókkal is foglalkoztak és több szakértõvel is megnézették.A szakértõk aztmondták, hogy túl költséges lett volna nekik hamísítani.A ruhák is "kórhûek" és azok is eredetiek (vagyis valami ilyesmi volt de már 1 éve volt, hogy láttam).A film nem úgy lett összevágva.
Volt egy olyan videó is ami a belsejérõl készült de azt a filmtekercset már nem találták meg mert ezeket is úgy kapargatták össze(azthiszem 😄 ).
Gondolom nem csak én láttam azt a dokumentumfilmet úgyhogy javítsatok ki ha valami hülyeséget mondtam volna. 😊
Én azt mondom a földönkívüliekkel kapcsolatban márha léteznek, hogy
lehet õk már több dologra rájöttek mint mi persze lehet, hogy nincsenek földönkívüliek de azért van egy-két bólygó a világegyetemben.
Mert amennyi hülyeséget te is írsz, attól eláll a két fülem.
szerintem te sem hiszed el õket, csak cikized itt a népet.
Egyébként én is ugyanígy gondolom.
Akkor van értelme valamit kutatni, ha az 1: valamiben elõbbreviszi az emberiséget, 2: van logikus alapja 3: nincs bebizonyítva, hogy nem lehetséges.
A felsorolásban nem véletlenül nincs benne, hogy tudjuk, hogy biztosan lehetséges. Egyik elmélet sem úgy tûnt elõ a semmibõl, hogy kapásból tudtuk, hogy biztosan lehetséges.
Épp ez a kutatás lényege, hogy tisztázza ezt.
Gracie Barra
de ha tudsz még ilyen viszonylag közérthetõ és jó irományokat, nyugodtan írd a linket, elolvasom amint idõm-energiám engedi :-)
De inkább ábrándozzunk, mint elvessünk mindent, mert ebbõl tán még valami jó is kisülhet. :-)
Ezt én írom, egy kis tudatlan középiskolás, lehet hülyézni. :-D
itt bõvebben szót ejtenek róla, és elég "olvasmányos" érthetõ.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Gracie Barra
Akkor ugye ugye nem okoz gondot legalább kettõ független, tudományosan elfogadható tanulmányt belinkelni róluk ?
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
csakhogy kekeckedjek egy kicsit :-D
Most mutathatnék linkeket, hogy találtak bizony tárgyakat ami nem földi eredetû, vagy, hogy a pszichokinézis bizonyítottan létezik, vagy a pszicho materializáció, de jönnél ilyenekkel, hogy egy középiskolás a garázsban jobb trükkökre képes, meg nincsis benne a középsulis fizika könyvbe tehát nemlétezik, meg nekem nemhiszel mert kivagyokén...á...csak felhúzom magam, mikor az ember valami érdekeset akar mutatni, hogy azért léteznek olyan dolgok amit meg kell ismerni, mert esetleg a javunkat szolgálják, akkor mindíg ilyen bagatel dolgokkal jössz...
És a gravitációt mi okozza?
Gracie Barra
1. messzirõl jött ember azt mond (és azt hazudik), amit akar
2. a videotrükk pedig közismert dolog.
A net tele van olyan videokkal, amiken olyan dolgokat csinálnak, ami képtelenségnek látszik. Van sok ilyen a youtube-on, metacafe-n is, csak keress rá: trick
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Én is kérdezhetném hogy vajon az emberek mi okból beszélnek úgy (annyit) mindenféle idõutázas, teleportálás, stb. témákról mintha ez valami holt biztos dolog lenne, amitõl az emberiséget csupán az idõ választja el.