Unalmas az élet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit én csinálok, a vitorlázórepülés, az nyáron nyugodt repkedés a szél fuvallatain, de például egy mai szilveszteri üzemnap -2 fokban és lepárásodott plexivel...
...már extrémsport.
Annak ellenére, hogy csinálom ezt a gyönyörû sportot, a baráti társaságban nem én vagyok a partiarc. Pedig higgyétek el, lenne mirõl beszélnem. Azonban ki nem állhatom azokat az embereket, akiknek akkora arcuk van, hogy vagy 6 igazolványképen nem fér el a fejük, de nincs mire.
Szvsz emberfüggõ a dolog.
az télleg jó -.- (mondjuk Szegeden nem annyira)
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
-nagymama, miért ilyen nagy az arcod?
- mert debiánt használok.
"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem beszélni kell errõl a dologról, mert ez rajtad múlik, túl egyszerû a válasz ahhoz, hogy megvitassuk, mint ahogy már azt többen is mondták : kell egy érdeklõdési kör, valamilyen sport, póker, tanulmány, akármi, és máris ott a baráti kör, akikkel lehet menni állatkodni, inni, pókerezni stb. Nem azt mondom, hogy pl menj el falatmászni, és akkor az ottalálható 5-10 emberrel te életreszóló barátságot kötsz, hanem megismered õket, színesíted a látókörödet, elmész velük sörözgetni, ott megint megismerkedsz egy csomó emberrel, és így már tudsz rangsorolni, hogy kivel mennyire akarsz jóban lenni, elég nagy eséllyel kurvajó haverokat találhatsz.
Persze ehhez kell akarat is, hogy elszakadj attól, ahogy eddig élted az életed, könnyû feladni a dolgokat, úgy elkönyvelni, hogy á de ez nekem nem megy, születési adottság stb, ebben az esetben maradsz ott ahol vagy, az idõd elmúlik, a többiekkel pedig beszélhetsz a témáról, ami semmit nem fog változtatni a helyzeten, csak azt a hitet táplálja benned.
Nekem is voltak sz@r idõszakaim, amikor csak úgy éldegéltem és semmit nem csináltam (net), de mostmár azt mondom királyság, elmentem egyetemre, rengeteget sportolok (úszás, falmászás, kerázás, röplabda stb), pókerezem, versenyszinten csocsózom, barátnõzöm, a haverokkal lógok (szívós - nem szívós banda, szóval akadnak állat dolgok szép számmal), egyedül elmegyek tökismeretlen helyekre koncertekre (volt amikor stoppal jöttem haza :P) stbstbstb.
Nem mindenben olyan az életem, és én sem mindenben vagyok olyan, mint szeretném, de van bennem erõ és elhatározás ahhoz, hogy változtassak a dolgokon.
Egyedül élem az életem, idegen tõlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
:D
Mindenesetre a terv jó :D
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Pedig én is gondolkodtam ilyenen :)
-Ööööö..... :D
-Nyittam topigot sg-n, és képzeld: hogy, hogy nem, bekerült a top #10-be! :OOo
-Fúdekatány :OOOOooo
the end
1. F1CHL - Retro
2. Ki van fent legtovább?
3. World of Warcraft
4. XBOX360
5. Test Drive Unlimited
6. Unalmas az élet
7. PSP
8. Football Manager
9. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
10. rFACTOR
<#nyes>#nyes>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Hogy mi a titka? Ezt én sem tudom, de az biztos hogy a társaságában mindig jól érzem magam.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"miért érzik az emberek, hogy folyton pofázniuk kell?"
Nem biztos, hogy szó szerint így volt, de ez a lényege.
Amúgy velem elég sok minden történik, de azt általába csak másnap tudom meg a haveroktól:)
A gond inkább azokkal az emberekkel van akik baromira nem tudják magukat elfoglalni semmivel, mert vagy nincs elég fantáziájuk, vagy (a másik oldalról) nem elég kockák. Aki kicsit is próbálkozik, annak az idõ lesz majd a mumus, nem az unalom!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ez örök
amúgy ahhoz, hogy izgalmas életed legyen csak rajtad múlik. nem kell hozzá eszetlen sok pénz ám, nem kell h brad pitt legyél. persze úgy sokkal egyszerûbb.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Van hobbim és sokminden érdekel, csak általában idõm/pénzem nincs azt csinálni, amit szeretek, így marad a pc mint "olcsó" hobbi. De nem is ez volt a topicindító gondolat, hanem hogy hiába lépek be teszemazt a mz tulajdonosok virtuális baráti körébe, mert gondolom ott sem egyfolytában a motoralkatrészek a fõ téma (nem is értek hozzá annyira) hanem, ahogy kívülrõl figyelem az embereket, általában (a default csevelytémák mint pl milyen marhaságot csinált a múlt héten gyõzike, vagy már megint hogy b**ott ki velünk a gyurcsány) mások kibeszélése és egyéni élmények, sztorik azok, ami legtöbbször szóba kerül. És az a "jóarc" aki érdekes történeteket mesél, és ezekkel a "jóarcokkal" egyfolytában történik valami, és órákig tudnak mesélni egy hét eseményeirõl, én meg pusztán erre voltam kíváncsi, hogy miként lehetséges ez. Mert én reggel felkelek, elmegyek munkába, majd hazamegyek és alvás, nagyjából ennyi egy átlag nap.És ha ezt beszorzom öttel, akkor sem tudok semmi érdekeset mesélni hétvégén a "és, mi történt veled a héten" típusú kérdésre...