Unalmas az élet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
akyyy - VIP2004. dec. 07. 14:39 | privát | galéria | válasz erre | #11
jaja, szép kis sportkocsikg ezotikus páláyk, gyors hajtás....és valódi páláyk em holnmi kitalált libery city
szal akyyy, alias helyesíró vilákpajnok.
(nem, nem hozzá jártam (: )
#64 ez nem igaz
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Jártál már pszichológusnál, hamár ennyire benne vagy, feltételezem.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
látod ez a baj, hogy nem hiszed el, hogy tud segíteni (mert tud, és erre sokan rájöttek, csak nem ebben az országban -.-)
Egyébként a pszichológus egy valamire jó, mégpedig arra, hogy megéljen belõle.
válasz, igen! csak nem egész életemben, hanem mondjuk az elmúlt 5 év ilyen már!
<#hehe>#hehe>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Egyébként érdekes, érettségi után az én "társaságom" is langyosabb lett. Mindenki dolgozik, éli a saját életét és nincs idõnk egymásra. Így én is szinte mindig kockulok ami tudom, hogy nem jó de legalább kényelmes. 😊
A munkatársak meg sokkal idõsebbek mint én és hát nagyon más az érdeklõdési körünk.
Szal Budapest se annyira rulez. 😄
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hát keress olyan embereket, akikkel közös az érdeklõdési köröd. Én soha nem az iskolatársaimmal haverkodtam, hanem még tiz éve, középiskola alatt a fantasy klubba jártam le, aztán ahogy 2000 körül bejött a net, warezos arcokkal jöttem össze, velük jártam bulizgatni. Plusz még járok sportolni, velük is összejárhatnék (õk meg is teszik, közös vacsorák stb.), de már nincs rá kapacitásom.
Szóval ha van valami hobbid (makettezés, sport, vagy akár pókerezés), akkor keresd meg azt a helyet, ahol az ezt szeretõ arcok tömörülnek. Van olyan ismerösöm, aki régi Mozaik képregényeket cserélget egy klubban, a másik Warhammer figurákat festeget, a harmadik amatõr focizik valami nem is jegyzett osztályban. Mindegyik összetartó társaság, ismerik egymást jóideje. Egy idõ után azokkal az emberekkel amúgy is össze fogsz járni, hobbin kivül, ha megismeritek egymást. Megtudjátok hol dolgozik, és hop, egy telefon, nem tudsz segíteni ebben abban?
A lényeg hogy aktívan állj hozzá a kérdéshez.
.: mobilize.hu :.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.