Unalmas az élet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
de, azok akik gyufaszálból építenek házakat, és akik élõben is megakarják mutatni a gyufaszálból épített házaikat, azok igen! a makettezés is ugyan ez, csak sokkal nagyobb egy kiállítás, verseny esetén)! van aki több 100 kilómétert utazik azért, hogy letegye ott az asztalra a makettjét, aztán elmennek elõtte páran, esetleg megnyeri a versenyt, és 2-3 nap múlva haza megy! lehet hülyeségnek hangzik, hogy egy mûanyag darabot elvisz valaki több 100 kilóméterre, csak azért hogy.......és 2-3 nap múlva haza menjen! de nem érdekli, mert láthat sok szép makettet, tud gondolatokat cserélni másokkal, esetleg haverságokra szert tenni! és mind ezt egy szar összerakott, lefestett mûanyag darab okozta!😄

Bandi 18
Amúgy meg az én véleményem hogy az embereket a jó zene hozza össze. Na meg a finom hideg sör😄

ha anyádnak is ez a foglalkozása , akkor felse merül benne hogy belátnád hogy igaz amit irtam, nem akarod csõdbevinni a családot... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sztem senki nem akar alkalmanként 60-150 kilométert vonatozni oda-vissza, hogy találkozzon gyufaszálból házatépítõ komáaggal.

na akkor most én jövök. =)))9
akyyy - VIP2004. dec. 07. 14:39 | privát | galéria | válasz erre | #11
jaja, szép kis sportkocsikg ezotikus páláyk, gyors hajtás....és valódi páláyk em holnmi kitalált libery city

szal akyyy, alias helyesíró vilákpajnok.

ne mondd már, hogy SEMMILYEN hobbid nincs, és semmi nem érdekel! Itt az internet, itt még a "csak piros csizmában járók" is megtalálják egymás társaságát, épp ez az értelme. Nézd meg az index fórumát, a vonatbuzulástól kezdve a tangabugyis fiukon át a gyufaszálból házakat építõkig mindennek megvan a maga baráti köre. Találj egy szórakozást magadnak, ami érdekel, és keresd meg a sorstársaidat! Ne itt sajnáltasd magad, mert az nem unalmas, hanem szánalmas!

Bandi 18
Nem kell a gépet kidobni😄.. Én pl itt sg-n szedtem össze a haveri köröm 1/3-át..És ha hiszed ha nem össze tudok járni velük havonta 2x hétvégenként😊 A többi meg volt iskolatársak akikkel nem vesztettem el a kapcsolatot.

banok
pl. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nyamiag
igen jártam egy ideig, sõt anyámnak ez (is) a foglalkozása

(nem, nem hozzá jártam (: )

#64 ez nem igaz

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Már csak elvbõl is lefosom hogy mit mond egy pszichológus, nehogymár kioktasson xD Meg jobban tuja, hogy mi a jó nekem, és ezér még fizessek is, ok.
Jártál már pszichológusnál, hamár ennyire benne vagy, feltételezem.

ha a psichomokus meg tud segiteni akkor olyan állapotban vagy hogy te is tudnál magadon csak baszol tenni érte..., ennyit errõl...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

csókolom, balfaszokat keresek az új magányklubomba, tagdíj nincs 😄

banok
Feladsz egy hirdetést újságban.

ez a klubalapítás eléggé ellentmondásos dolog, mivel ha már beszerveztél pár embert az azt jelenti, hogy mégis van egy elegendõ ismerõsi köröd. Ha meg úgy nincsen ahogy nincs, akkor nemis tudnál klubot csinálni =)

nyamiag
látom nagy szakértelemmel rendelkezel pszichológia terén

látod ez a baj, hogy nem hiszed el, hogy tud segíteni (mert tud, és erre sokan rájöttek, csak nem ebben az országban -.-)

feltéve hogy a pszichológus bulizós alkat, és elkíséri a legközelebbi diszkóba xD
Egyébként a pszichológus egy valamire jó, mégpedig arra, hogy megéljen belõle.

hogy mit tegyél azt csak akkor tudnám megmondani, ha nem magam is ezen gondolkodnék 😄

nyamiag
menj el pszihológushoz, talán tud segíteni

DJ Skyline
na ja, valahogy nem vágyok arra az életmódra, hogy minden hétvégén elmenjek bulizni, meg szinte minden nap találkozzak a haverokkal! 😄 persze így sem jó, hogy sehova nem járok el, alig vannak haverjaim! valahogy egy köztes átmenetet kéne megtalálni, hogy nem is punnyadok itthon, de nem is a bulikból, állandó találkozgatásokból álljon az élet, még is el-el járok itthonról! persze ehez nekem is tenni kell valamit

Gerygrey
Akkor alapítani kéne egy klubot az ígyjártaknak és máris megvan a társaság 😊 mondjuk gondolom nem én találtam ki ezt sem... Nem lepõdnék meg ha amcsiban létezne ilyen. Nem érzem úgy hogy nem nekem való az élet, túl fiatal vagyok még hogy ilyesmure gondoljak, én inkább kitörnék ebbõl az állapotból. Csak nem tudom hogyan. Ezért kérdezem a topic elején nagyarcúan "dobdkiagéped"-ezõket, õk hogy csinálják, honnan szedték össze jelenlegi csapatukat, stb
Gerygrey
Ha az én titkárnõm csinálna ilyet, elõször is pofánvágnám, duplán ledolgoztatnám vele a készülék árát, majd elhajtanám a g***ibe.
van, akinek egész egyszerûen nem való az az élet. Te már így fogsz meghalni, akárcsak én, meg sokanmások d:

DJ Skyline
"csak kíváncsi vagyok hogy más is egy cipõben jár-e"
válasz, igen! csak nem egész életemben, hanem mondjuk az elmúlt 5 év ilyen már!

Gerygrey
Kihagytad a legfontosabbat hogy mindezeken túl még buzik is. Én nem sajnáltatom magam, csak kíváncsi vagyok hogy más is egy cipõben jár-e velem, hogy nincs hol/mikor/kivel haverkodni, és ezáltal nincs kivel elmenni szórakozni, ennélfogva dögunalmas minden. Ha meg valakivel összefutnék véletlenül, azzal meg hamar megrekedne bármiféle beszélgetés, mert egyszerûen nincs mirõl, az elmúlt 25 évem nagyjából így telt, nincs semmi nagy sztori vagy ilyesmi... Szóval ez így egy öngerjesztõ folyamat, amibõl a fõiskolától reméltem hogy ki tudok törni, és most hogy szinte biztos hogy nincs lehetõségem tanulni, elgondolkodtam egy kicsit hogy mi is az én jövõm, tökegyedül, besavanyodva.. Ennyi. Nem leszek "depi" és "öngyi" sem 😊 csak mondjuk melóból hazafelé hullafáradtan irigykedve nézem a metrón a jókedvû baráti társaságokat, és kíváncsi vagyok hogy mi a titok...
megjegyzem, ezek gruftik
kuci06
namégegyszer:

<#hehe>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
<#hehe>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

légy öngyilkos

nyamiag
önsajnáltató köcsög tizenévesek, akik feketében járnak, szemébe lóg a hajuk és öngyilkosok akarnak lenni, közben meg sajnos nem.

Mi az az EMO? Annyi helyen találkoztamvele, meg a fikázásával, de lila gõzöm sincs, mi lehet az.

banok
Hát. Budapest rulez.
Egyébként érdekes, érettségi után az én "társaságom" is langyosabb lett. Mindenki dolgozik, éli a saját életét és nincs idõnk egymásra. Így én is szinte mindig kockulok ami tudom, hogy nem jó de legalább kényelmes. 😊
A munkatársak meg sokkal idõsebbek mint én és hát nagyon más az érdeklõdési körünk.
Szal Budapest se annyira rulez. 😄

nyamiag
fõ emo te vagy, ne is tagadd <#schmoll2>

"nem olyan emberekkel hozott össze akikkel közös az érdeklõdésünk"

Hát keress olyan embereket, akikkel közös az érdeklõdési köröd. Én soha nem az iskolatársaimmal haverkodtam, hanem még tiz éve, középiskola alatt a fantasy klubba jártam le, aztán ahogy 2000 körül bejött a net, warezos arcokkal jöttem össze, velük jártam bulizgatni. Plusz még járok sportolni, velük is összejárhatnék (õk meg is teszik, közös vacsorák stb.), de már nincs rá kapacitásom.

Szóval ha van valami hobbid (makettezés, sport, vagy akár pókerezés), akkor keresd meg azt a helyet, ahol az ezt szeretõ arcok tömörülnek. Van olyan ismerösöm, aki régi Mozaik képregényeket cserélget egy klubban, a másik Warhammer figurákat festeget, a harmadik amatõr focizik valami nem is jegyzett osztályban. Mindegyik összetartó társaság, ismerik egymást jóideje. Egy idõ után azokkal az emberekkel amúgy is össze fogsz járni, hobbin kivül, ha megismeritek egymást. Megtudjátok hol dolgozik, és hop, egy telefon, nem tudsz segíteni ebben abban?

A lényeg hogy aktívan állj hozzá a kérdéshez.

nyamiag
pedig az jóóó, ha nem ismersz senkit (1-2 haverodon kívûl)

Mindenkinek izgalmas az élete, csak észre kell venni. Jó, nem lehet mindenki Tomb Raider, de egy hétköznapi irodai alkalmazott is kiszínezheti az életét apróbb dolgokkal (pl. kávét önt a faxba, és megkérdezi, melegen ment-e át :]). Minden csak hozzáállás kérdése. Lehet, hogy a munkád rém unalom, de a hétvégét Te magad alakítod.

Jano
hy, EMOz.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

autoszimulator
Régen, ált suliban középsuli elején velem is ez volt a helyzet. Ma már a városban teljesen más a helyzet, megyünk mindenfele, billiárdozni, bulizni, kávézókba meg mindenfele. Szóval ez tényleg függ attól is, hogy az ember nem akar buszozgatni. S faluhelyen, elmész pénteken, szombaton éjjel bulizni, hazajönni hajnali 5-6ig nem tudsz.. Ahhoz pedig naggyon jo buli kell, hogy addig ne und meg ( vagy sok pia 😉 )

.: mobilize.hu :.

Gerygrey
Ez így van, na meg hát istenem az a közlekedés (bárcsak nekem is csak buszoznom kéne) a buszon már lehet alapozni, ökörködni... Tudom milyen, én is laktam vidéken.
köszönjük hogy kiigazítottad a tudatlant, mester.

Rage47
attól függ ki hogy fogja fel... ha az állandó küzdelmet nem szereted akkor szar 😊
Rage47
Faluhelyen elég nehéz szórakozási lehetõséget találni, akárcsak nálunk😊
ok<#taps>, nem tok irni
Fido4life
az élet egy szar

akyyy
muszáj az pontos j

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nem igy kell hozza alni ha jo haverod akkor mar van 1 ember akit ott ismersz vagy is el lesztek regen en is igy altam mindenhez de 1x elmentek es ez megvaltozik tutira
sweech
😄DD

sweech
---ll---

Hixer
utálom a kutyákat.. nemtom vmi kémiai anyagot bocsáthaok ki vagy nemtom de amikor látok egy kutyát az mindig szarik. De ez kész egyszer nem láttam sétáló kutyát az életemben, hanem mindig dolgát végzõ kutyát... Jó ez nem igaz olyankor amikor ismerõs kutyájával, akit már többször láttam stb. találkozok, de ha megyek az utcán, buszon, akocsival, kinézek és látok vkit kutyátsétáltatni, az TUTI, hogy ha éppen nem akkor azonnal elkezdi végezni a dolgát... Iszonyat idegesítõ. Apámnak volt egy kutyája akit szerettem régen, de meghalt és az egyetlen kölyke ami megmaradt megõrült és megtámadta a kishugomat, meg mindenkit, egyedül apámat nem. Szóval nem voltunk vele jó viszonyba. Egész nap csak morgott a házában és random támadott meg embereket. De már õ is meghalt.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

vegicsek
Nekem az a bajom ezzel az egésszel, hogy nincs tere a szórakozásnak.Van pár haverom, de jóformán sehova se tudunk elmenni, mindenhova buszozni kell.Az meg azért sok idõt rabol el.Helybe meg csak kocsma van részeg vén faszokkal, meg suttyókkal.Szociális életem tehát mostanában sg-re korlátózódik, itt legalább rendes arcok vannak.Szüleim pedig szekálnak, hogy miért nem mozdulok ki, szoval patthelyzet.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Gerygrey
Érdekes ez a "töröld le a simset, dobd ki a gépet" hozzáállás. Mi lesz akkor más? A 4 fal között más szórakozási formát nem ismerek, csak mégjobban unatkoznék otthon. Ha hívnának bulizni, biztos nem mondanék nemet - de nem hívnak, és talán itt van a kutya elásva, mert az elmúlt 25 nyûves év nem olyan emberekkel hozott össze akikkel közös az érdeklõdésünk, pedig nem ragadok le a kockulós gémelõs társaságnál, (még az sincs) menne nekem a bebaszós tivornyázós megoldás is (sõt), csak nincs hozzá társaság. Egyedül elmenni szórakozóhelyre "haverkodni" (tehát nem csajozni, hanem kimondottan "bulitársakat" keresni) nem lúzer dolog egy kicsit? Vagy hogy szoktátok ti ezt?