Utópia a robotok felemelkedése?
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja,egybõl az jutott eszembe 😛
A témában jó film "A kétszáz éves ember"...
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Mellesleg ez egy nagy liberalista áldemokrata maszlag amivel etetik a népet, hogy fentartság a szép jó demokrácia látsszatát.. hogy majd a robotos stb... Irak gyerekek csak ennyit mondok.. demokrácia haha
-----][----www.di.fm-----][------
Aki kicsit is ért az informatikához, az tudja, hogy már csak a szavazati jog ötlete is nagy hülyeség, mert azt feltételezi, hogy önnálló személyiséggel rendelkeznek, ami jelenlegi tudásunk és megjósolható tudásunk szerint még nagyon sokára hövetkezhet be. Itt kb több száz akár ezer évre is gondolok. tehát az 50-100 év nagy butaság és teljes mértékben dilettánsnak tartom eme gondolatok kitalálóját és közreadóját egyaránt. 50-100 év múlva oylan robotok lehetségesek amik teljes mértékben programok irányítanak.
-----][----www.di.fm-----][------
Hát most még legalábbis tényleg hülyeség ilyenen gondolkozni...
Ha meg majd annyira fejledtek lesznek egyszer a robotok,hogy szavazást is rájuk lehet bízni,akkor szvsz meg úgyis jogokat követelnének a robotok is,tehát szerintem ez magától értetõdne 😊
De az valószínûleg nem 20-50 éven belül lesz 😊 HA bekövetkezik...
Ha meg majd annyira fejledtek lesznek egyszer a robotok,hogy szavazást is rájuk lehet bízni,akkor szvsz meg úgyis jogokat követelnének a robotok is,tehát szerintem ez magától értetõdne 😊
De az valószínûleg nem 20-50 éven belül lesz 😊 HA bekövetkezik...
Ez 100 éven belül sem történhet meg. Sõt, soha. Ha veszek egy robotot akkor nem azért vaeszem meg, hogy visszapofázzon, hanem azért, hogy megcsinálja amit mondok neki. Gondolom más is így van ezzel, és a robotok ha egyszer kereskedelmi termékké válnak, engedelmességre lesznek programozva. Aki ezt marhaságot kitalálta nem olvasott Asimovot soha, pedig nem artott volna.
"és nem utolsó sorban a szavazati jogot, melyre a tanulmány szerint 20-50 éven belül akár sor is kerülhet"
Múltkor nem dettó ugyanez volt majmokkal ?
Múltkor nem dettó ugyanez volt majmokkal ?
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Szavazati jogot kapnak, hát ez mekkora baromság<#vigyor2>#vigyor2><#idiota>#idiota>
Majd kiváncsi vagyok mennyibõl tart majd átprogramozni egy robotot hogy erre és erre szavazzon és ne a saját döntésére hagyatkozva voksoljon.
Mekkora hülyeség<#levele>#levele>
Majd kiváncsi vagyok mennyibõl tart majd átprogramozni egy robotot hogy erre és erre szavazzon és ne a saját döntésére hagyatkozva voksoljon.
Mekkora hülyeség<#levele>#levele>
ez nem rasszizmus. Amúgy igazad van.
Azért rasszisták ne legyünk.
Ez az egész egy hatalmas nagy morbidság...
Ez az egész egy hatalmas nagy morbidság...
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
a színesek után a robotok is...mintha ebbõl eddig nem lett volna elég bajunk.
Gyurcsányt ne hejetesítsük má robotokal? Az egész világ irányítását ne bizuk rájuk? Na ekkor a hülyeséget.<#ejnye1>#ejnye1><#duma>#duma><#boxer>#boxer>. Azt a végén játszatjuk a terminátorost.<#violent>#violent>
Ehhez még elmondanám, hogy az átélõ tudat máig rejtély (tudományos, filózófiai, stb. értelemben). Az agy feldolgozza az információkat, elkülöníti a tudat számára szántat, és... itt megszakad a szál. Azt materiális éltelemben "nem veszi semmi".
Bár van még egy 3. lehetõség is: a robotok látszólag tudatos, érzõ lények lesznek, de valójában érzéketlen gépek maradnak, és így nõnek a fejünkre, kiszorítva a Földrõl az igazi értést, átélést. (Mielõtt erre rávágtok valamit, gondolkozzatok el kicsit.)
"20-50 éven belül"
Inkább 50-100 éven belül.Talán 😊
Inkább 50-100 éven belül.Talán 😊
Ennek vagy az lesz a vége, hogy a robotok a fejünkre nõnek, vagy kiderül, hogy mégiscsak van bennünk valami plusz, amit a materialisták nem akarnak elismerni.
Persze, meg az Egyesült Államok elnöke is 1 robot lesz, aki majd kiáll a robotok kisebbségi jogaiért...<#worship>#worship>
Lám-lám én is tudok hasonló állatságokat<#lama>#lama><#beka2>#beka2><#bohoc>#bohoc><#nevetes1>#nevetes1>
Lám-lám én is tudok hasonló állatságokat<#lama>#lama><#beka2>#beka2><#bohoc>#bohoc><#nevetes1>#nevetes1>
iSS!
egészségügyi" szolgáltatásokat és nem utolsó sorban a szavazati jogot, melyre a tanulmány szerint 20-50 éven belül akár sor is kerülhet.
Biztosan megoldották már a személyiség, az intelligencia problémáját, felderítették a memória mûködését (az agyban)
Biztosan megoldották már a személyiség, az intelligencia problémáját, felderítették a memória mûködését (az agyban)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Áááá, nem kell félni attól, hogy öntudatra ébrednek a robotok. Csak Windows Robot Editiont kell rájuk telepíteni, és az megold mindent<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
nincs, nem is lesz...
anyám...az ez elég durva..szerintem ennek semmi értelme hogy van nekik állampolgárságuk... végülis hol születtek? félig az eu-ban meg félig kínában(Made in China) ...<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
Ekkora baromságot!
← ElőzőOldal 6 / 6