88
SAját készítésű animációk!
-
Selynelar #88 Hello valaki tudna nekem segiteni?Hogy tudok úgy animációt késziteni,hogy nem egymás mellé teszem a képeket,s úgy játszom le sorban,hanem egy videó részletet,vagy akár összevágást alkalmazok,mert csinálok egy oldalt,s nem jöttem még rá hogy hogy lehetséges ez,van esetleg valami program mellyel ez kivitelezhető
-
#87 nem jo! -
#86 bocs! -
#85 pap4.0 -
#84 bocs!
-
#83 pap04 -
gabci13 #82 Szijasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy egy 2D-s animációt szeretnék csinálni.Fekete sima alakkal nem pálcikaemberes de hasonló kaliberűt.Ehhez keresnék nem túl bonyolult programot.Esetleg aki összetudna nekem ilyet dobni az keressen fel és megegyezhetünk egy árban.
msn: [email protected]
e-mail: [email protected] -
uiztu #81 Helo!!
Szeretnék egy egy videót készíteni. Aladdinról szólna. Az 1992-ben megjelent, nagy sikerű mozifilm folytatására. Természetesen nem lenne olyan hosszú. A forgatókönyvet már megírtam. Akit érdekel: [email protected] e-mail címre küldjön levelet. -
bjnsoft #80 Hello mindenkinek!
Egy egyedi animáció készítésére keresek jelentkezőt! A feladat nem lenne túl bonyolúlt, ha érdekel valakit, akkor a részleteket e-mailben elküldöm.
Fizetés megállapodás szerint!
E-mail: [email protected]
Köszönettel: Berekméri Norbert -
StrifeHUN #79 Strife(akoshun) & MissHun - ZeusHazard
haverommal csináltuk a videót pivottal. az effekteket gimp-pel raktam bele, zene a hammerfall dicsérete :D -
#78 -
#77 -
#76 sziasztok valaki tudna adni egy progit vagy egy linket ahhonnan lehete szedni egy olyan programot ami a 3gp videot átkonvertálja rendes aviba??? -
#75 talán ez -
trexxx #74 sziasztok tud valaki mondani nekem egy olyan konvertáló progit ami videóból flash videót csinál, és neméget bele semmilyen demo, meg promo feliratot? -
trexxx #73 sziasztok tud valaki mondani nekem egy olyan konvertáló progit ami videóból flash videót csinál, és neméget bele semmilyen demo, meg promo feliratot? -
#72 www.download-site.uw.hu -
#71 GUMMICSIRKE -
#70 lol konkrétaban pl: egy link vagy vmi? -
#69 netről! -
#68 Ulead gif animator 5
ezt a progit honnan tudnám letölteni ha egyáltalán lelehet? -
#67 Nincs gond. Köszi mégegyszer:) -
#66 ok -
#65 ne érts félre!! nem hülye kérdés! egyáltalán nem! bocs, h így "kifakadtam" de ezen a héten is már 300-szor kérdezték meg, de azért elmondom... bocsi! -
#64 Köszönöm a választ és elnézést a hülye kérdésért. -
#63 Bár lehet nem mondtam
de nekem is van saját készítésű ez meg azom, privotom főleg,
nekem az is olyan animációs,
ide is teszem őket, amint a géphez jobban értek
-
#62 Ulead gif animator 5
*hajh*
bárcsak annyi százasom lenne ahányszor kimondtam ennek a proginak a nevét
már milliomos lennék az fix -
#61 Hello! Milyen progival tudok ilyen jó animációkat csinálni? Nekem most 3D falsh animatorom van, de szerintem ez nem a legjobb. Ajánlanátok valami jót? -
#60 tetszenek, ezek jó kis animációk:) -
#59 köszi.. :) -
#58 jóak:D -
#57 na egy pár saját:
BMT anim
ezeket meg egy pályázatra surival..
fogyi-bogyi
plazmacsalád -
#56 :( -
#55 no nics senkinek saját animációja? O.o -
#54 kösz:) -
#53 na végre! mikor láttalak má utoljára?...:D -