Saját készítésű animációk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan kérdésem lenne,hogy egy 2D-s animációt szeretnék csinálni.Fekete sima alakkal nem pálcikaemberes de hasonló kaliberût.Ehhez keresnék nem túl bonyolult programot.Esetleg aki összetudna nekem ilyet dobni az keressen fel és megegyezhetünk egy árban.
msn: [email protected]
e-mail: [email protected]
Szeretnék egy egy videót készíteni. Aladdinról szólna. Az 1992-ben megjelent, nagy sikerû mozifilm folytatására. Természetesen nem lenne olyan hosszú. A forgatókönyvet már megírtam. Akit érdekel: [email protected] e-mail címre küldjön levelet.
Egy egyedi animáció készítésére keresek jelentkezõt! A feladat nem lenne túl bonyolúlt, ha érdekel valakit, akkor a részleteket e-mailben elküldöm.
Fizetés megállapodás szerint!
E-mail: [email protected]
Köszönettel: Berekméri Norbert
haverommal csináltuk a videót pivottal. az effekteket gimp-pel raktam bele, zene a hammerfall dicsérete 😄
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
ezt a progit honnan tudnám letölteni ha egyáltalán lelehet?
de nekem is van saját készítésû ez meg azom, privotom fõleg,
nekem az is olyan animációs,
ide is teszem õket, amint a géphez jobban értek <#nemtudom>#nemtudom>
<#rolleyes>#rolleyes><#rolleyes>#rolleyes>
Nem tudom, mit hoz a holnap,de álmaimnak láza ébreszt minden nap. Már nem ébredek fel,tudom.De ne hidd, hogy nem látom a világ kínjait,s minden virágot, mely a kínok mellett is virít!
*hajh*<#szomoru1>#szomoru1>
bárcsak annyi százasom lenne ahányszor kimondtam ennek a proginak a nevét<#vigyor2>#vigyor2>
már milliomos lennék az fix<#eplus2>#eplus2>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
amugy meg kösz^^
Btw a blogodon a repülõ macsekban van valami ;-)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?