Saját készítésű animációk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
OFF
most lehet utálni fogsz hiszen nem saját készítésûek,tehát off is,de akor is,mert megdöglök már:honnan tudnék leszedni olyanokat,ami pl a logod is,tehát filmekbõl rövid jelenetek,meg ami a galériádban is van egy-kettõ,tehát vicces,rövid és persze a lényeg,hogy GIF????
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
+fav
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
de sztem ez csak azért van, mert sok pálcikaemberes animációt raktam razok pálcikaember animációk topikjába... sztem...
Én animáció alatt nem csak pálcika emberkéket értek.
És amit Jack leírt, az alapján egybõl megértetem... (o_O)
/lehet bennem van a baj/
...
ezt direkt ezé csináltam, mert oda csak pálcikaembereket , ml, h a pálcikaemberek itt kb 40%-ban lesznek.. kb...
amit adtál az a 2 link mind pálcikaember, de ez nem!
mondjuk mindezt leírtam már...
de ilyen topik még egy nncs, igaz másokra hasonlít, de nincs!
úgyhogy plz ne zárjátok!<#szomoru1>#szomoru1>
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
HTXOMGHTX
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
ha használod
és ha megkérdezik, h :"Hû, honnan van ez a fasza logó?"
te azt mondod: "hát Jack mestertõl 😊"😄
akkor
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Azé nyitottam ezt a topikot, mert ugyan van "Pálcikaember animációk" topik, de ez nem csak pálcikaember, hanem minden féle ember😄
ettõl függetlenül lehet pálcikaemberes anim ációkat is, de bármilyen másmilyet is berakni... a lényeg, h saját készítésû legyen!
Íme egy kis ízelítõ az én galériámból:
(ezek mind UGA-val (Ulead Gif Animator 5-tel) készültek)