Vista-ellenes kampányt indít az FSF

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valamihez van, valamihez nincs.

Ja bocs, már írtad a DX10-et.

Akkor én biztos spéci alkatrészekkel rendelkezem, mert van hozzá Vista driver normális, még 64 bites is?

Nem lehet, hogy te téves értelemben használod a troll szót? Eddig ez azt a személyt jelentette, aki egy topik szétzilálása céljából írkál hülyeségeket.

A DirectX 10 is csak Vistára jön ki... Emiatt is kénytelenek lesznek váltani a játékosok, amikor jönnek a DX10-es jétékok.

ezért nem akarom, hogy a linux desktop-on átvegyen bármiféle vezetést. MÁr így is kezdik szétbarmolni 😞
Ez mindig is látszott, hogy mennyi de mennyi divatlinuxos van itt.

TothLaci
Én teljes mértékkel egyetértek a cikkel.
Kipróbáltam a Vista RTM 6000-et, de töröltem, mivel semmi jobbat nem tud szolgálni az operációs rendszer. Egyszer nagyon sokat zabál, másrész nincsen hozzá kompatibilis driverek, harmadszor tele van fölösleggel. Továbbá helytelennek tartom, hogy csak ezen van DirectX 10 támogatás, de egyenlõre ez még nem gond...
Vorpal
nekem csak két irányelvem van :

1. dreamweaver
2. photoshop

és már váltok is - na ezt dumálják meg

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

hmmm "Az biztos, hogy a hardvergyártók jól járnak a Vista megjelenésével. A processzorok, a grafikus kártyák, a memória, valamint a háttértárolók iránti megnövekedõ kereslet jótékonyan fog hatni a forgalomra, így jó év elé néznek az ágazat szereplõi." - erõs kartell szagot érzek <#vigyor>

ez eddig is igy volt, és ezután is így lesz. Mert a troll az troll. 😊
Ezen sem te, sem én, sem az fsf nem tud változtatni 😊 minden win verziót így adta k el, és nagyon jól tudjuk, hogy a home szegmensben pedig a warez vitte be a hátán.
AgentKis
A Vista erõltetése szerintem azzal a nekem nem igen tetszõ lépéssel fog együtt járni, hogy megszûnik a támogatás a WinXP-hez. Onnantól pedig nem választható, hanem kötelezõ lesz a Vistát használni, fõleg céges környezetben és az új gépeken. Ez gépcserékhez és villanyszámla emelkedéshez is vezet majd, növelve a hardvergyártók és az energiaipar termelte luxusprofitot, és azon emberek számát akik rajtunk élõsködnek majd továbbra is.

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

Pénteken veszek gépet. Notebookot. Hozzátenném hogy azért értek a gépekhez. Az eladó megpróbálja rábeszélni a váráslót, hogy vegyen "drága" gépet mert azon fut a Vista és az mekkora királyság!
Erõsebb vid kari
dupla memória
viszonylag erõs proci jellemzi ezen gépeket, és még ebben az esetban sem garantált, hogy bármilyen játék tök simán fog menni, mert ugye Pistikének azért nem a World miatt kell a Vistás gép valószínû.
Tényleg van benne 1-2 jó újítás, de ezekre MIND /a csillivilli is/ képes az XP is. Amit az MS hangoztat, hogy frankón biztonságos, csak annyit, hogy már léteznek alá vírusok és szépen terjednek is /ami user hiba tehát nem javítható/.

Szóval az elsõ gondolatmenetre visszatérve, a Vistásat ajánlják, mert azaztán az Isten, természetesen mivel drágább a gép, nagyobb az eladó jutaléka. Nem a Vistával van bajom, hanem, hogy szinte erõszakosan erre kényszerítik a vevõt, hogy ezzel kompatibilis gépet vásároljon, vagy eleve telepített az oprendszer, természetesen nem ingyen. Had én döntsem el mit teszek a gépemre és mit nem...sok helyen 40ezerrel drágább a gép az OEM XP miatt, noha a kereskedõnek ez 15-be fáj. És ez a koncepció lesz igaz a Vista esetén is mejd csak figyeljétek meg. Mind1 hogy jó-e a vevõnek, ezt kapja. Felárért. Drága hardwaren.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

LOL, megy az anyázás több külföldi forumon, hogy minden postot töröl az fsf ami akár csak rákérdez az igazságtartalmára a leirtaknak... Hajrá FSF, csak igy tovább!!! <#vigyor2>
.....blablablabla.....

Ez a cikk is arra jó, hogy egy nagy flémet és sok-sok oldalletöltést generáljon, ami ugye a reklámbevételeknek jót tesz.
Egyébként semmi értelme, jönnek a habzószájú linuxosok meg MS fanok hogy gyepálják egymást 100 hsz-en keresztül. Meggyõzni egymást úgyse tudják, (max kbupdate keze rándul görcsbe a "szánalmas" szó 100. leírásakor) a vista meg így is úgy is elterjed ha tetszik ha nem.

Éljen az SG, a bulvárinformatikai magazin!

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Ha már nem tudnak olyan terméket felmutatni, mert érdemben felvenné a versenyt, akkor marad a fikázás?

Éééérdekes marketingstratégia. Aztán majd csodálkoznak, ha visszaüt...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

"Csak tudod a különbség az, hogy a normális linuxos lexarja a vistát, míg a divatlinuxos keresztes hadjáratba fog a vista ellen"

ezzel mondjuk egyet kell értsek... 😊
de nem is azt irtam, hogy a linuxosok állitották ki a szegénységi bizonyitványukat, hanem az fsf.
hehehe. Inkább bolhacirkusz, mint teli gatya 😊 Csak tudod a különbség az, hogy a normális linuxos lexarja a vistát, míg a divatlinuxos keresztes hadjáratba fog a vista ellen. 😊)))
Ezek meg ráadásul hivatástudattal vannak megáldva, ami nem lenne baj, ha mondjuk ott adnák ki magukból, ahol kell. Pl: ami van pénzük nem elbaxnák, hanem mondjuk tv reklámba ölnék. És ezt üzenem a magyar linuxos szervezeteknek is.
helyes-helyes, ez azt jelenti, hogy irtózatosan teli lett a nadrágjuk a vistától és ezzel ki is töltötték a saját szegénységi bizonyitványukat... <#vigyor2>
azért van abban valami, amit mondanak. mert megy a sok barom, köztük én is a mikroszoftos, giccsesre mázolt falak között vezetõ úton, és valóban, a hardvergyártóknak ez kva nagy biznisz, szvsz irgalmatlan pénzek cseréltek/nek gazdát a háttérben... de holmi fikázás semmivel sem elõremutatóbb, mint bill gatesnek lenni.
A Vista megjelenése télleg hülyeség, de amit ezek csinálnak, még ezt is felülmúlja.

Akinek nem kell, úgyse vesz/másol Vistát, fölösleges ez a felhajtás, szerintem a színpad mögött
ez is egy álcázott reklám lehet, mert amit egy ilyen hiteltelen cég fikáz, az csak jó lehet...
😄

Ajjaj, mindjárt jönnek a fanboyok <#bdead>

NEXUS6
Helyes!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

A megfogalmazott 3 észrevételükkel egyetértek. Ám nem vagyok meggyõzve arról, hogy feltétlenül ebbe bele kéne másznia az fsf-nek. Másrészt "hiteltelen" is, hisz mi mást mondana egy fsf, minthogy a vista nem lesz jó usernek? Kb: annyira hiteles, mint az m$ által megrendelt, és pénzelt "A windows mennyire über alles" tanulmányok.
A troll user meg úgyis a csili-vilire bukik, szal aki troll, az troll.
← ElőzőOldal 3 / 3