187
A Szökés Játék
-
#67 Jaja én is elrakom későbbre, most AC2-t tolom ezerrel, meg Dragon Age kieget akarom elkezdeni. Ja meg Metro 2033. -
strebacom #66 -
#65 Húhúh, de süt a képekről, hogy ez bizony konzolos játék inkább mint pc-s xd -
#64 Menj ide menj oda lopakodj szerezd meg stb.
Átlagos minden szempontból!Egynek majd jó lesz a Metro 2033 meg a többi raklap game után valamikor. -
#63 Képek alapján nem rossz, maga a játék milyen? -
#62 Kellerman a legnagyobb:) -
#61 Jah oké.
Közben már találtam egy oldalt ahonnan tudom szedni. -
zsozso29 #60 zártkörű oldal... -
#59 Privátba leírnád nekem a linket?
Köszi. -
zsozso29 #58 Deamont utálom alcoholt használok és azzal megy is.
Alcohol 120% 1.9.8.7612
Torrentről...
Jó nagyon
-
strebacom #57 Hát a faxom már el is indítottad..hogyan..daemon oszt kész..ahogy az nfo is irja..tages van rajta vagy nem....
-
#56 Torrentel szedted vagy rapidsharerrel? -
zsozso29 #55
-
strebacom #54 aaaaAAAAÉÉÉÉÉÁÁÁÁÁÁÁÁ-----YEAH..... -
zsozso29 #53 Prison.Break.The.Conspiracy.CLONEDVD-AVENGED -
#52 10 perc játék azt kell mondjam, nagyon hangulatos játék. Jó volt újra látni a szereplőket. -
#51 Innen rendelve 5570FT kiszállítással! -
#50 Új képek -
#49 Kiprobálva! -
#48 Jó lesz ha megjelenik!
Én már várom. -
Suffering #47 tuti vétel a game. engem meggyözött. szerinem kb 10-szer biztos végig fogom játszani. sorozatot is kb annyiszor néztem végig. -
#46 Új Trailer -
#45 3 új kép -
Suffering #44 http://prisonbreak.deepsilver.com/ most nyilt meg a hivatalos honlap -
#43 Shows Off Character Models - New Screens -
#42 Pár új kép -
#41 Új képek -
#40 nekem ezek a képek olyan gagyi műanyag érzést váltanak ki belőlem.na meg azt hogy 5 vagy mennyi évadon szökni?... -
#39 10 új kép -
#38 TGS 2009: Végleges dátumot kapott a Prison Break.
A Prison Break nagy sikereket elért sorozat, melyből végre játékadaptációt is készítenek - a program viszont idén már nem jelenik meg.
A játékban Tom Paxtont alakítjuk, akit azért küldtek a Fox River Állami Fegyintézetbe, hogy Michael Scofield után nyomozzon. A történet párhuzamosan fut az első évad eseményeivel, Paxton pedig több karakterrel is találkozik a sorozatból, míg az eseményeket ő szemszögéből követhetjük figyelemmel. A PC-re, PS3-ra és X360-ra megjelenő játék végre megkapta megjelenési dátumát, mely nem más, mint 2010. március 26.
info: Gamekapocs -
#37 Info+képek -
#36 Csinálhatnának egy normális 3d-s gamet pc re. Szerintem elég jo játék lenne ebböl a történetből. -
#35 Miről beszéltek, tiszta komoly ez a játék, nekem kajak bejön! -
#34 hát ez tényleg szar..... -
martinho040150 #33 ez a mostani FLASH GAME-s prison break egy nagy sz*r!!!!egy riddick-es grafikával azért jobb lenne!!!! -
martinho040150 #32 pedig lehetne csinálni egy jó PRISON BREAK játékot!!!!
ami mondjuk 2DVD-s és az első felébe a börtönbe vagyunk a másodikba meg már a városba,nem?
milyen zsír lenne...persze k*rva jó grafikával -
#31 Öregem!Ez jóóó.Csak egy kérdés lenne.Ott amikor már fenn vagyunk akkor merre kell menni?Jobbra vagy balra? -
zoolee #30 bakker ez bugos..
Ahogy felmész a leg felső részreott bugos -
Neoncsoves #29 addig is marad a riddick -
human8 #28 attttyaúristen....
pedig ebből mekkora egy zsír fps-t lehetne gyártani mááá:D:D
de ez kalap szar....nem tudommé lett ebből fórum...
pfff
ennyierővel...startlapjatekok.hu