Prison Break Játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ami mondjuk 2DVD-s és az elsõ felébe a börtönbe vagyunk a másodikba meg már a városba,nem?
milyen zsír lenne...persze k*rva jó grafikával
Ahogy felmész a leg felsõ részreott bugos
pedig ebbõl mekkora egy zsír fps-t lehetne gyártani mááá😄😄
de ez kalap szar....nem tudommé lett ebbõl fórum...
pfff
ennyierõvel...startlapjatekok.hu
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Azért jót röhögtem:
Álljatok a lyuk elé, és SPACE. megfejeli a falat, és elájul 😄😄😄😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Ultimate hát bazdmeg!:|
thx zvaragabornak is (csakhogy ne legyen sértõdés😄)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
Stílus: platform ( prince of persia-s )
ITT A JÁTÉK SZÖKEVÉNY!
<#violent>#violent>
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3