Prison Break Játék

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

gabo91
Csinálhatnának egy normális 3d-s gamet pc re. Szerintem elég jo játék lenne ebböl a történetbõl.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Ice Cortez
Mirõl beszéltek, tiszta komoly ez a játék, nekem kajak bejön! <#hehe>

lpmaskmancick
hát ez tényleg szar.....

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

ez a mostani FLASH GAME-s prison break egy nagy sz*r!!!!egy riddick-es grafikával azért jobb lenne!!!!

pedig lehetne csinálni egy jó PRISON BREAK játékot!!!!
ami mondjuk 2DVD-s és az elsõ felébe a börtönbe vagyunk a másodikba meg már a városba,nem?
milyen zsír lenne...persze k*rva jó grafikával

hmarci
Öregem!Ez jóóó.Csak egy kérdés lenne.Ott amikor már fenn vagyunk akkor merre kell menni?Jobbra vagy balra?<#confused>

bakker ez bugos..
Ahogy felmész a leg felsõ részreott bugos

addig is marad a riddick

attttyaúristen....
pedig ebbõl mekkora egy zsír fps-t lehetne gyártani mááá😄😄
de ez kalap szar....nem tudommé lett ebbõl fórum...
pfff
ennyierõvel...startlapjatekok.hu
azthittem hogy egy komoly gamma készülõdik😞 amúgy az nekem is tetszik,hogy ha neki megyünk a falnak,akkor elájulunk😄😄

And5
Mi a jó k*rva f*szom ez kib*szott büdös sz*r ? <#lama><#bdead><#ijedt>

Sadist
kapsz majd zárás elõtt 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SötétBarom
Voltam zárás elõtt! <#banplz>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Fido4life
hmm én is azt hittem hogy valami komoly játék van készülõben 😞

Dragooon
meg is érdemled, ha ezzel foglalkozol 😄 amúgy nagyon jóó, az õrök még úgy is el tudnak kapni, hogy köztünk egy fal van 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Web mester
Tök nehéz, hogy lehet tovább jutni?

dudusrac
ezt a szart sikerült valakinek megcsinálni, már aki próbálta

Kaplan
Hát tényleg jót játszottam, tömény két percet. Aztán én fejeltem meg a falat... 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sadist
Aszondja avoid flash lights by hiding in shadows, hát nagy lófaszt hájdingol a sedózba :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Vaxi
"ingyenes" 😄 Lol, melyik fatökû fizetne egy ekkora szarért 😄
Azért jót röhögtem:
Álljatok a lyuk elé, és SPACE. megfejeli a falat, és elájul 😄😄😄😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Picar77
Ekkora egy szar

()() (^^)

SNAKE01
aszittem már hogy valami komoly pc gamma van készülõben de csak ilyen flashes szarság!
Ultimate hát bazdmeg!:|

ez egy nagy fos
NEOreg3
thx, mondjuk úgysem játszom vele többet😄

thx zvaragabornak is (csakhogy ne legyen sértõdés😄)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Fülüke
Ez tök jó játék. 😄

De k*rvajó géped van istenem....

ezt meg mi a halálnak kellett mergynyitni???

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

zvaragabor
tucc a space-val elõre

Chaos Anno Domini

Gerbill
A szóközzel ugrik átlósan

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

NEOreg3
de mércsak függõlegesen tud ugrani?:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

EZ EGY fos FLESS JÁTÉK BASZ*I

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Tinman
Erre a 22 évvel korábban kiadott Impossible Mission ("Another visitor... stay a while, stay forever. Kac-kac") is lazán köröket ver <#lookaround>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

sweech
nyissunkmá minden ilyen ratyiságnak új topikot...ha arról szólna a topik hogy ilyen flash játékokat lehet belinkelni akkor értelmét is látnám :|

CoD23
tök szar

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

lang14
ezért felesleges volt topicot nyitni...

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Web mester
Jó kis játék!

UltimateGamR
Légy Májköl Szkófíld és szökj meg a szigorúan örzött börtönbõl. Keresd meg Zsebest , szedd össze a bandát , szökjetek meg együtt. Eme szórakozást nyújt az ingyenes játék.

Stílus: platform ( prince of persia-s )

ITT A JÁTÉK SZÖKEVÉNY!

<#violent>

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

← ElőzőOldal 4 / 4