187
A Szökés Játék
-
IXEMGabeo #147 szval a lényeg port kiszedtem belőle minden egy picit elmúlt a probléma aztán megint visszatért ez a gondom pedig portalanítva van:S:S egyszerűen hihetetlen szemétség...most be kell ruházzak új videokártyára? -
IXEMGabeo #146 minden megfelel a gépemnem nem szaggat semmi, más game-eknél is előfordul, komolyan összeomlanak a színek játék közben és annyi resetelnem kell...volt olyan hogy kivettem a videokártyám totál be volt porosodva és annyira forró volt h a tojás rántottát lehetett volna rajta sütni ami nem normális:S:S nem jó a hűtése valamiért a videokártyámnak tudok róla...de mivel szabályozzam ezt szted? az összes új típusú game, amiket a videokártya igénybe vesz picit összeomlik a szín másképp nem tudom elmagyarázni megmutatni se tudom...egyébként ATI-Radeon X1950 Pro és 512 MB-os a videokártyám...a többi az OP rendszer az 3.0 GHZ, illetve 2 Gigás RAM memoriám van úgyhogy ez nem probléma... -
strebacom #145 Hát baker szivesen segitek, de érthetetlen foss amit irsz, milyen oprendszer milyen konfig....stb.....elolvastad a minimum konfigot.... -
IXEMGabeo #144 üdv, feltettem a game-t minden oké szép a grafika is minden egyszercsak egy kis idő után a színek összeomlanak! tipp? videokártya? pedig direkt megpucoltam a portol de még mindig csinálja:S állandóan összeomlanak a színek ezeknél az új típusu gameknél aztán vagy resetelnem kell vagy pedig van hogy a játékból kilép magától vissza az asztalra és hirtelen nincsenek összeugorva a színek:S ez mitől lehet? vkinek ötlet? -
strebacom #143 No a hibákra csak annyit mondanék,hogy egy haveromnak, több játékkal is hasonló gondok voltak, viszont feltettem neki a a Win7 All Updates version-t, ami márciusig tartalmazza az összes frissitést és láss csodát minden faxán fut azóta....
....tehát frissítésekben van valami ami kell...
-
TottiZsolt #142 És az miért van, hogy egy idő után elkezd villogni a jobb felső sarokban egy Saving felirat? Villog kb. 2-3 percig, utána elkezd bedobálni Script error hibákat. Volt akinek jelentkezett ez Vistán? XP-n faszán működött, most meg ezt csinálja. -
ricsa008 #141 miért van az hogy XP faszentosan ment Win7 viszont akad? -
#140 Tessék parancsolj 07:30-nál van C-note mission-je ott megtudod nézni mit kell csinálni !
Prison Break -
#139 Jah mindjárt utánanézek ! Mert én már végigvittem ! -
Quantumleap #138 De akkor végre-valahára elmondanád, hogy mit kell csinálni a pályán? -
#137 eset és a dolgozok elöl -
#136 Hát van amikor csak disznek van ott van amikor tényleg használni kella létrát de van olyan este is hogy pont az örök és a dolgozol elött kell elsurrani mikor nem veszek észre ! Van meg amikor a létrákon is kell mászni ! -
Quantumleap #135 Akarom mondani túl alacsony. -
Quantumleap #134 Space-t akartál írni, nem? De én ezt kérdem, hogy a továbbjutáshoz fel kell mászni, vagy pedig az csak megvezetés? Felmászom a létrán, de onnét tovább nem igazán jut, mert egyhelyütt túl magas neki a plafon. -
#133 A létrához nem kell semmit se nyomni csak menj közel hozzá nyomd az elöre gombot és automatikusan felmászik illetve lemászik ! -
Quantumleap #132 Na, még az elején vagyok, de már elakadtam. C-Note beküldött, hogy másszak fel valahova. Egészen pontosan hogy kell? És a létrának van szerepe a dologban, vagy az csak megvezetésnek van ott? -
Scoway #131 Bocsi!Elírtam nem én szálltam el hanem a gépem!:-) -
Scoway #130 Üdv!
Vki tudna küldeni nekem egy mentés a 8 chaptertől?Elszálltam a gépem és vele együtt a mentésem is.
Előre is köszönöm!
[email protected] -
c3124c #129 Az szintén vicces, hogy nálam rendszeresen eldobja a drivert gtx 280al a 8. chapternél, a hang meg a játék visszajön, de a kép az nem, de persze a hatalmas nvidia logo az kell az elején. Ilyenkor kéne egy fejlesztő fejét beleverni az asztalba :s -
TottiZsolt #128 Ti nem találkoztatok még olyan hibával, hogy a jobb felső sarokban el kezd villogni a Saving felirat, csinálja jó sokáig, utána bejön két hiba üzenet, valami Script error. XP-n tökjól futott, mióta felraktam a Vistát azóta csinálja ezt, és nem tudom miért. Ha esetleg tud rá valaki valami megoldást, segítsen légyszi! Köszönöm előre is! -
Suffering #127 amugy a trailerben vannak olyan jelenetek amik a játékban benne sincsenek :( pl: launch trailer végén amikor Bellick leüti Scofieldot. az benne sincs a játékban :( szerintem magát a játékmenetet nem rontották el, elég izgalmas volt szerintem. a történetet rontották el inkább :S -
peti71 #126 Szerintem is az jobb, a főszereplőt is kár volt lecserélni,erre Tomi céges ügynökre,jobb lett volna ha, scofieldal szökünk,ugyan úgy mint az első évadban,verekedések abszolút nem tetszenek, olyan mintha beton csizmába verekednénk, úgy mozog mint a tetű,meg ezek a kombok e+egér+ valami ezt is feleslegesnek érzem időhúzásnak,jó játék lehetett volna belőle,bár még nem sokat haladtam élőrre, de ez így gyenge. -
Suffering #125 de a chapterek végén levő 4-5 másodperces zenét miért kellett lecserélni? sorozatbeli sokkal jobb volt. -
peti71 #124 Még a játék elején vagyok,megtámadnak a fürdőbe leverem az ipsét,megyek ki meg akar késelni, hiba nyomom az et,nem sikerül lefegyverezni hogy kell? -
Quantumleap #123 Ezt szerintem SPOILER-be kéne tenni. -
Quantumleap #122 -D.B.Cooper egy kopasz buzeráns szemüveges szar lett,nem értem miért lett volna nehéz őt is rendesen megformálni és behívni a színészt,hogy szinkronizálja.
Ez úgy müködik, hogy megkeresik a színészeket, hogy hajlandóak-e arcukat és hangjukat adni a játékhoz. Muse Watson nyilván nem volt hajlandó. És ilyenkor nem lehet mit tenni, kicsit másképp kell, hogy kinézzen a játékbeli karakter, és a hangja is értelemszerüen más lesz. Erre másik jó példa Michael Corleone a Keresztapa játékban. -
#121 Nekem tetszett a játék jó volt ! Ezért is kpa 10/6,5-7-et !
-
#120 Olyan erős 6-ot kb! -
#119 szökés paródia 1.
Bocs az offért.
Egyébként milyen lett a játék? Mondjuk egy 10-es skálán hányat érne el szerintetek? -
Suffering #118 eléggé elszurták a végét. aki nem látta a soroazatot annak a számára ki se fog derülni hogy scofieldék kijutottak e egyáltalán -
#117 Na nekem is sikerült végigvinni ! Egynek jó volt !
Habár a kombok azok eléggé kiidegöltek ! Amikor másodpercre pontosan kell nymini legalább 4 billt !
-
#116 Na sikerult ezredszerre mar a buzi bellick kiment:D
-
#115 Sracok nekem se akarnak kimenni bellickek az elso chapternel az miert van? -
#114 Ha bénán csinálod ad ki hangot a zártörés amiatt jön oda őr. -
#113 Na csak összejött ! Nem tom de valamiért mázlim volt és nem vett észre !
Igy már sikerült megcsinálni ! Habár vagy már 20x-szpr próbáltam ! -
#112 Most már elegem van ebből a ki...szott játékból !
Mégis hogy a francba kell bejutni az Admin épületbe a Chapter 7 végén ?
Mert amint elkezdek zárat nyitni egyből jön az ör és nem tudok olyan hiper gyorsan egyszerre 5 zárat kinyitni ! Eddig jó ha 5-ből 2 vagy 3 sikerült annyi idő alatt mire az őr észrevesz !
Jah és normalon viszem ezért sokkal hamarabb észrevesznek ! -
#111 en is varok de basznak kimenni:D -
#110 várjál türelmesen és egy idő után ki fognak menni. -
Zséé #109 Szevasztok!
Lehett, hogy én vagyok a láma, de már a legelején elakadtam. Amikor el kell bújni a szekrényben és kihallgatni bellickéket akkor nem tudok tovább menni. Bellick odaáll az asztalhoz és nem mozdul. Pedig ahogy néztem youtubon a chapter 1-ről a videót ott másnál amint elmondják a mondókájukat egyből kimennek az irodából.
Köszi előre is a segítséget!
-
strebacom #108 Óóó már vége is, nekem bejött....