Prison Break Játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
eset és a dolgozok elöl
wesker24
Hát van amikor csak disznek van ott van amikor tényleg használni kella létrát de van olyan este is hogy pont az örök és a dolgozol elött kell elsurrani mikor nem veszek észre ! Van meg amikor a létrákon is kell mászni !
Akarom mondani túl alacsony.
Space-t akartál írni, nem? De én ezt kérdem, hogy a továbbjutáshoz fel kell mászni, vagy pedig az csak megvezetés? Felmászom a létrán, de onnét tovább nem igazán jut, mert egyhelyütt túl magas neki a plafon.
wesker24
A létrához nem kell semmit se nyomni csak menj közel hozzá nyomd az elöre gombot és automatikusan felmászik illetve lemászik !
Na, még az elején vagyok, de már elakadtam. C-Note beküldött, hogy másszak fel valahova. Egészen pontosan hogy kell? És a létrának van szerepe a dologban, vagy az csak megvezetésnek van ott?
Bocsi!Elírtam nem én szálltam el hanem a gépem!:-)
Üdv!

Vki tudna küldeni nekem egy mentés a 8 chaptertõl?Elszálltam a gépem és vele együtt a mentésem is.
Elõre is köszönöm!
[email protected]
Az szintén vicces, hogy nálam rendszeresen eldobja a drivert gtx 280al a 8. chapternél, a hang meg a játék visszajön, de a kép az nem, de persze a hatalmas nvidia logo az kell az elején. Ilyenkor kéne egy fejlesztõ fejét beleverni az asztalba :s

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Ti nem találkoztatok még olyan hibával, hogy a jobb felsõ sarokban el kezd villogni a Saving felirat, csinálja jó sokáig, utána bejön két hiba üzenet, valami Script error. XP-n tökjól futott, mióta felraktam a Vistát azóta csinálja ezt, és nem tudom miért. Ha esetleg tud rá valaki valami megoldást, segítsen légyszi! Köszönöm elõre is!

amugy a trailerben vannak olyan jelenetek amik a játékban benne sincsenek 😞 pl: launch trailer végén amikor Bellick leüti Scofieldot. az benne sincs a játékban 😞 szerintem magát a játékmenetet nem rontották el, elég izgalmas volt szerintem. a történetet rontották el inkább :S

Szerintem is az jobb, a fõszereplõt is kár volt lecserélni,erre Tomi céges ügynökre,jobb lett volna ha, scofieldal szökünk,ugyan úgy mint az elsõ évadban,verekedések abszolút nem tetszenek, olyan mintha beton csizmába verekednénk, úgy mozog mint a tetû,meg ezek a kombok e+egér+ valami ezt is feleslegesnek érzem idõhúzásnak,jó játék lehetett volna belõle,bár még nem sokat haladtam élõrre, de ez így gyenge.

de a chapterek végén levõ 4-5 másodperces zenét miért kellett lecserélni? sorozatbeli sokkal jobb volt.

Még a játék elején vagyok,megtámadnak a fürdõbe leverem az ipsét,megyek ki meg akar késelni, hiba nyomom az et,nem sikerül lefegyverezni hogy kell?

Ezt szerintem SPOILER-be kéne tenni.
-D.B.Cooper egy kopasz buzeráns szemüveges szar lett,nem értem miért lett volna nehéz õt is rendesen megformálni és behívni a színészt,hogy szinkronizálja.

Ez úgy müködik, hogy megkeresik a színészeket, hogy hajlandóak-e arcukat és hangjukat adni a játékhoz. Muse Watson nyilván nem volt hajlandó. És ilyenkor nem lehet mit tenni, kicsit másképp kell, hogy kinézzen a játékbeli karakter, és a hangja is értelemszerüen más lesz. Erre másik jó példa Michael Corleone a Keresztapa játékban.
wesker24
Nekem tetszett a játék jó volt ! Ezért is kpa 10/6,5-7-et !

grebber
Olyan erõs 6-ot kb!

Next PC upgrade: 2022

Tower Guard
szökés paródia 1.

Bocs az offért.

Egyébként milyen lett a játék? Mondjuk egy 10-es skálán hányat érne el szerintetek?

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

eléggé elszurták a végét. aki nem látta a soroazatot annak a számára ki se fog derülni hogy scofieldék kijutottak e egyáltalán

wesker24
Na nekem is sikerült végigvinni ! Egynek jó volt !

Habár a kombok azok eléggé kiidegöltek ! Amikor másodpercre pontosan kell nymini legalább 4 billt !
DONGUBA
Na sikerult ezredszerre mar a buzi bellick kiment😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Sracok nekem se akarnak kimenni bellickek az elso chapternel az miert van?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

grebber
Ha bénán csinálod ad ki hangot a zártörés amiatt jön oda õr.

wesker24
Na csak összejött ! Nem tom de valamiért mázlim volt és nem vett észre !
Igy már sikerült megcsinálni ! Habár vagy már 20x-szpr próbáltam !
wesker24
Most már elegem van ebbõl a ki...szott játékból !

Mégis hogy a francba kell bejutni az Admin épületbe a Chapter 7 végén ?

Mert amint elkezdek zárat nyitni egybõl jön az ör és nem tudok olyan hiper gyorsan egyszerre 5 zárat kinyitni ! Eddig jó ha 5-bõl 2 vagy 3 sikerült annyi idõ alatt mire az õr észrevesz !

Jah és normalon viszem ezért sokkal hamarabb észrevesznek !
DONGUBA
en is varok de basznak kimenni😄

VRolee94
várjál türelmesen és egy idõ után ki fognak menni.

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

Szevasztok!
Lehett, hogy én vagyok a láma, de már a legelején elakadtam. Amikor el kell bújni a szekrényben és kihallgatni bellickéket akkor nem tudok tovább menni. Bellick odaáll az asztalhoz és nem mozdul. Pedig ahogy néztem youtubon a chapter 1-rõl a videót ott másnál amint elmondják a mondókájukat egybõl kimennek az irodából.
Köszi elõre is a segítséget!

Óóó már vége is, nekem bejött....

<#hehe><#hehe>

Hóó, én a 8-nál vok, most....
<#rinya>

grebber
Chapter 9 a vége!

Ja mág annyit hány chapterböl áll???

<#eljen>

grebber
Na megszöktem.Azaz végigvittem.Egynek jó volt.

sniperelite
azér ez tök komoly elvileg 9 nap múlva jelenik meg és mi már játszunk vele xD

VRolee94
Hát pedig tényleg béna vagy.

VRolee94
Hát õszintén megmondva én komolyabb játékra számítottam, 3nap alatt végigjátszottam.Minden nap kb 2,5óra.

Tetszik meg minden jó, de túl rövid.

gabo91
Örülök most nagyon, úgy látszik nem csak én vagyok béna hanem tényleg ilyen fosra csinálták meg... kikészít engem is. fõleg mikor sietni kell mert jön az õr. egyet kinyitok de hármat lehetetlen

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Baxameg ez igaz...
<#wilting>

grebber
Igen mert van annyi eszem hogy megnéztem a galériáját ahova feltette!<#eplus2>

Te látod a képet amit belinkelt....
<#conf>

grebber
Pedig ez egyszerû rész figyeld ki merre megy miket világit a lámpával és a sötétbe menjél halkan elkerülve az õrt!.
Ez még egy full egyszerû rész!

Na próbáld meg még egyszer...mi van a képen te látod...
<#guluszem1>

http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1192804383&status=show&kepnev=11928043831269107054.jpg ez lemaradt
ittvan 2 kep ha ez segít

http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1192804383&status=show&kepnev=11928043831269107064.jpg
Képet tegyél be...
nem tom hol vagy...

Mi a faxnak Yasu...nálam anélkül is megy...új Daemon kell vagy a win7 miatt, de nekem nem kell jazu

hell osziasztok kene 1 kis segitseg. ott tartok ha a szellözöben maszkalok ellopom a levelet oszt liftakan es utana meg lemegyek 1 helyisegbe es ott hogy kell az ört kicselezni? mert mindig elkap kössz a segítséget elöre is
wesker24
Én csak telepitettem a játékot Daemon elinidt Yasu elindit és Play ennyi ! Persze fent vana legfrisebb Nvidia Physx mega DirectX is a Metro 2033 miatt ! Meg a legfrisebb NV driver !