Prison Break Játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vki tudna küldeni nekem egy mentés a 8 chaptertõl?Elszálltam a gépem és vele együtt a mentésem is.
Elõre is köszönöm!
[email protected]
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Ez úgy müködik, hogy megkeresik a színészeket, hogy hajlandóak-e arcukat és hangjukat adni a játékhoz. Muse Watson nyilván nem volt hajlandó. És ilyenkor nem lehet mit tenni, kicsit másképp kell, hogy kinézzen a játékbeli karakter, és a hangja is értelemszerüen más lesz. Erre másik jó példa Michael Corleone a Keresztapa játékban.
Bocs az offért.
Egyébként milyen lett a játék? Mondjuk egy 10-es skálán hányat érne el szerintetek?
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Habár a kombok azok eléggé kiidegöltek ! Amikor másodpercre pontosan kell nymini legalább 4 billt !
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Igy már sikerült megcsinálni ! Habár vagy már 20x-szpr próbáltam !
Mégis hogy a francba kell bejutni az Admin épületbe a Chapter 7 végén ?
Mert amint elkezdek zárat nyitni egybõl jön az ör és nem tudok olyan hiper gyorsan egyszerre 5 zárat kinyitni ! Eddig jó ha 5-bõl 2 vagy 3 sikerült annyi idõ alatt mire az õr észrevesz !
Jah és normalon viszem ezért sokkal hamarabb észrevesznek !
Lehett, hogy én vagyok a láma, de már a legelején elakadtam. Amikor el kell bújni a szekrényben és kihallgatni bellickéket akkor nem tudok tovább menni. Bellick odaáll az asztalhoz és nem mozdul. Pedig ahogy néztem youtubon a chapter 1-rõl a videót ott másnál amint elmondják a mondókájukat egybõl kimennek az irodából.
Köszi elõre is a segítséget!
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
<#rinya>#rinya>
Tetszik meg minden jó, de túl rövid.
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
<#wilting>#wilting>
Next PC upgrade: 2022
<#conf>#conf>
Ez még egy full egyszerû rész!
Next PC upgrade: 2022
<#guluszem1>#guluszem1>
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1192804383&status=show&kepnev=11928043831269107064.jpg
nem tom hol vagy...